-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:47 PM
[b]
מקס
צימצאר יורה רק גחלת בגוש אחד ולא להביהור ואורד אומר "תצתרך להתאמן הרבה, ולמצוא עץ מאחר. מהאחד הזה לא נשאר הרבה" ואתה רואה שהעץ כמה כמעט הרוס לגמרי [/b][/quote]
ממש קשה.. :unsure:
-------
אני מחפש מקום עם הרבה עצים שאני אוכל לאמן בו את הפוקימונים
-
נדב
זכית בפרס עמ' מאה. סנובר נמצא באחד הפוקדורים שלך
דרך אגב אתה יכול להתאמן גם על אבנים
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:50 PM
[b] נדב
זכית בפרס עמ' מאה. סנובר נמצא באחד הפוקדורים שלך
"נו, עכשיו אתה חייב לוותר לי! אמרתי לך שזה לא טוב להכניס אותו לכדור, ואתה הכרחת אותי! אני לא יכול לעשות כלום, ואני לא הולך לוותר עליו!" אני אומר לשוטר.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:50 PM
[b]
מקס
יש את יער מונטריט, זה שעה הליכה כל כיוון והוא מלא בעצים.
דרך אגב אתה יכול להתאמן גם על אבנים [/b][/quote]
"צימצר תקשיב טוב,תסתכל על הסלע הזה שם,תתמקד רק בו,תשלח אליו גחלת אבל תנסה לשלוט בה בצורה שתוכל לקבוע מתי להפסיק אותה ולמקד אותה רק אליו ולא אל שום דבר אחר בסביבה,תכוון אותה רק על הסלע" אני אומר לו.
--------
תעדכן את הפרסים כי נגמרו :)
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:16 PM
[b]
תומאס
סטריו מפזר בועות וכוכבים לכל כיוון ונראה מדהים, זה עולה לאלקזם בהרבה נקודות.
אלקזם משתמש בעל חושי וגורם לבועות ולכוכבים להעלים את סטריו ובאותו הזמן ליפות אותו, מה שעוזר לו מאוד.
מצב נקודות:
סטריו- 40%
קדברה- 38% [/b][/quote]
"המשך להגן על עצמך והפעם עם אקדח מים שאותו תסובב סביבך כדי ליצור מערבולת!
נסה לשלוט בה!"
-
[quote][b]
רומה
אתה מתקרב אבל הרוח שוב מעיפה את גליגר, הוא מתעורר ועף משם על הרוחות החזקות, למרות שאתה רואה שהוא לא רוצה לעוף
[/b][/quote]
אני רץ אחריו עד שהוא נופל על הקרקע
-
רומה
הוא לא נופל והוא מגיע לנהר עצום, אתה לא יכול לעקוב אחריו
תומאס
אתה תדע כשתישאר דקה
קדברה- 71%
סטריו- 64%
נדב
אתה יוצא ומתקדם לכיון היציאה כששוטר ניגש אליך ואומר "המדקיפ שלך מעורר מהומה בכל מקום, תרגיע אותו או שתחזיר אותו לפוקדור"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:38 PM
[b] תומאס
סטריו יוצר מגן אבל לא רואים אותו, ואז קדברה משתמש בעל חושי ומרסק את הכל על סטריו.
סטריו עדיין עומד, אבל הוא פצוע קשה ומצב הנקודות שלו ירוד
מצב נקודות:
סטריו- 50%
קדברה- 80%
יש עוד שתי דקות [/b][/quote]
אוקי נסה להשתמש במתקפה בה אתה עושה אקדח מים וכוכבים ומתגלגל בו זמנית.
-
מקס
אמרתי לא להציק!!! אני יודע מה אני עושה
נקודות:
סטריו- 30%
קדברה- 0%
השופט צועק "הנקודות של קדברה התאפסו מה שאומר שהמנצח בקרב הוא תומאס!"
תמחק תתגובה השניה היא נוצרה מטעות שלי
נדב
"אני מצטער, תרגיע אותו או שתיתן לי אותו, או שאולי תמצא דרך לגרום לו להישאר בפוקדור"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 08:03 PM
[b] מקס
אמרתי לא להציק!!! אני יודע מה אני עושה
-
[b] נדב
"אני מצטער, תרגיע אותו או שתיתן לי אותו, או שאולי תמצא דרך לגרום לו להישאר בפוקדור" [/b][/quote]
"תקשיב, אני הולך עכשיו לאמצע שומקום, בין מונטיריט לגורביט. לא יהיו שם הרבה אנשים, ואני אתן למאדקיפ לנוח שם קצת עד שהוא ירגע, ככה שזה לא יפריע לאנשים. ואני לא יכול להחזיר אותו לכדור, הוא התנפץ. אני צריך ללכוד אותו מחדש, ואני לא אלכוד אותו בכוח. אם הוא רוצה - שילכד את עצמו. אם פוקימון פראי יקפוץ ויתחיל לבכות ולצרוח, מה תעשה לו? ואתה יודע בכלל מה מאדקיפ עבר בחיים שלו שאתה אומר לו להירגע? נראה אותך נרגע אחרי שמתעללים בך ובמשפחה שלך, ואחרי זה לוכדים את כל המשפחה שלך!" אני צועק על השוטר בעצבנות רבה.
-
נדב
"תן לי את מדקיפ עכשיו אדוני, אין לי זמן לבזבז עליך. גם בדרכים בין הערים יש הרבה אנשים ואסור לך ליצור שם כזאת מהומה"
מקס
אחרי רבע שעה של הליכה חזרה לעיר ועוד שעה של הליכה הגעת ליער, המקום מלא בעצים, זה לא היער האגדי של מונטריט אבל זה מספיק טוב
-
[b] תומאס
סטריו יוצר מערבולת ומפזר את הבועות והכוכבים, הוא נראה יפיפה אבל אלקזם מפיל אותו בקרן על חוקית וגורם לכל להתפרק.
נקודות:
סטריו- 30%
קדברה- 0%
השופט צועק "הנקודות של קדברה התאפסו מה שאומר שהמנצח בקרב הוא תומאס!"
תמחק תתגובה השניה היא נוצרה מטעות שלי
[/b][/quote]
"יש ניצחתי!"
אגיד בשמחה וארוץ לחבק את סטאריו.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 08:10 PM
[b] מקס
אחרי רבע שעה של הליכה חזרה לעיר ועוד שעה של הליכה הגעת ליער, המקום מלא בעצים, זה לא היער האגדי של מונטריט אבל זה מספיק טוב [/b][/quote]
"צימצר תקשיב טוב,תסתכל על העץ הזה שם,תתמקד רק בו,תשלח אליו להביור אבל תנסה לשלוט בו בצורה שתוכל לקבוע מתי להפסיק אותו ולמקד אותו רק אליו ולא אל שום דבר אחר בסביבה,תכוון אותו רק על העץ הזה" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 08:10 PM
[b] נדב
"תן לי את מדקיפ עכשיו אדוני, אין לי זמן לבזבז עליך. גם בדרכים בין הערים יש הרבה אנשים ואסור לך ליצור שם כזאת מהומה"
[/b][/quote]
"אני לא אתן לך אותו! תיתן לי קצת זמן והוא ירגע, אני בטוח! זה שתיקח אותו יגרום לו לבכות ולצרוח רק יותר! לאן תיקח אותו? לכלא? לכל מקום שתיקח אותו הוא יבכה ויצרח. תעזור לי להגיע אל מרכז הפוקימונים בעיר מונטיריט, האחות ג'וי תטפל בו ואולי תדע איך להרגיע אותו. אחרי זה הוא כבר לא יעשה מהומות." אני אומר לשוטר ואוחז את מאדקיפ יותר חזק, בשביל להראות שאני לא מוכן לוותר עליו.