ירין
אתה לוקח אותו למרכז ואחרי 10 דקות האחותג ג'וי מחזירה לך אותו מה תעשה איתו ??
Printable View
ירין
אתה לוקח אותו למרכז ואחרי 10 דקות האחותג ג'וי מחזירה לך אותו מה תעשה איתו ??
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 01:53 AM
[b] ירין
אתה לוקח אותו למרכז ואחרי 10 דקות האחותג ג'וי מחזירה לך אותו מה תעשה איתו ?? [/b][/quote]
אני אשחרר אותו בחוץ ואז אלך לתפיסת פוקימונים..
------
[b]עמוד 100!!!!
כל הכבוד לך ולנו!![/b]
הקדשה:
לך ירין אני גאה בך שלא פרשת כמו סאוסייד
לדודי שנרשם מחדש ואני מקווה שהוא יהנה
לטייגר משתמש חדש שכיף להגיב לו
לאביעד שמוקפא עד שהוא יחזור
לרונאל המאתאם הראשון של המחשק
ולארד שכבר לא פעיל
=]
ירין
אתה מקבל פרס גדול על פתיחת עמוד מאה תעזור לי להחליט מה אתה תקבל חח
~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את הסוובלו,והולך אל תחרות תפיסת הפוקימונים,אתה מגיע לכניסה ומבקשים ממך פרטים כדי להירשם מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 02:03 AM
[b] הקדשה:
לך ירין אני גאה בך שלא פרשת כמו סאוסייד
לדודי שנרשם מחדש ואני מקווה שהוא יהנה
לטייגר משתמש חדש שכיף להגיב לו
לאביעד שמוקפא עד שהוא יחזור
לרונאל המאתאם הראשון של המחשק
ולארד שכבר לא פעיל
=]
ירין
אתה מקבל פרס גדול על פתיחת עמוד מאה תעזור לי להחליט מה אתה תקבל חח
~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את הסוובלו,והולך אל תחרות תפיסת הפוקימונים,אתה מגיע לכניסה ומבקשים ממך פרטים כדי להירשם מה תעשה?? [/b][/quote]
כל הכבוד לנו!!
-----
בוא נתחיל מזה באבן חשמל..ו..?
------
אני נותן להם את הפרטים שאני צריך
ירין
קיבלת מה עוד אתה רוצה =]
מתקפות פוקימונים מה רק תגיד אני כבר יסדר לך +זה הכי מגיעה לך כי אתה המשתמש הראשון במשחק שלי =]
~~~~~~~~~~~~~
רתה מביא להם את הפרטים והפ רושמים אותך מערים לך הסבר קטן ובו אורמים לך איך מתנהלת התחרות ומביאים לך 40 פוכדורים רשמיים של התחרות מה תעשה עכשיו??
שם משתמש: @Shon@
שם במשחק: שון
צד: מאמן רגיל
תמונה: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/img]
רקע: שון נולד במחוז דראקו וגדל שם מאז ומתמיד. הוא תמיד אהב לחקור פוקימונים, ורק חיכה ליום שבו הוא יהיה מוכן לצאת למסע עם הפוקימון הראשון שלו ולזכות בתואר הליגה של מחוז דראקו. כאשר שון שמע על התוכניות של צוות גלקטיק ועל הפוקימונים האפלים ששולטים במחוז הוא החליט שהוא חייב לעצור את צוות גלקטיק ולהשמיד את כל הפוקימונים האפלים לפני שיהיה מאוחר מדי.
חפצים:לא לגעת.
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
פוקימון התחלתי: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpiconani/dpiconani390.gif[/img]
בקשות: שאני אקבל אופניים וחכה ושאני אוכל ללכוד סטאריו
אני ארצה ללכוד עוד פוקימונים מסויימים בהמשך
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 11:38 PM
[b] [b]דודי[/b]
אתה מראה אותו למיקי שבדיוק תפס פלוטזל והוא אומר:"אתה תפסת קורפיש ובקע לך איווי ואני תפסתי את הפלוטזל הזה שהיתפתח באמצע הקרב חחח איזה מגניב לשנינו יש כמה פוקימונים חדשים" מה תעשה?? [/b][/quote]
" מה אתה אומר על קרב ? , איווי שלי וקורפיש , על איווי שלך ופלוצל "
שון רשום רק תוסיף לבקשות חפץ כמו אופניים,חכה וכ'ו ובקשה לפוקימון שאתה רוצה ליתפוס והצ'ימצ'ר שלך יהיה זוהר טוב??
התחלה:
אתה קם בבוקר טמתארגן במהירות כי היום הוא היום שהו תתחיל את המסע שלך.אתה מסיים להיתארגן ויוצא מביתך ורץ אל המעבדה שבעיר גיבר.בדרך אתה עובר בשדה מלא פוקימוני חרק ועשב אתה ממשיך לרוץ ולבסוף מכיעה למעבדה מה תעשה??
דודי
מיקי וענה לך:"לא האיווי שלי וגם שלך עוד קטנים והם לא יודעים להילחם עדיין" מה תענה לו?
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 09:42 AM
[b]
דודי
מיקי וענה לך:"לא האיווי שלי וגם שלך עוד קטנים והם לא יודעים להילחם עדיין" מה תענה לו? [/b][/quote]
" אז בוא בכול מיקרא קרב ! "
דודי
"טוב אבל אני לא ישתמש בפלוטזל או באיווי אני רוצה ליהיות עם סוולו שלי במי אתה תבחר??"הוא עונה לך ומוציאא את הסוולו שלו ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/277.png[/img]
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 10:00 AM
[b] דודי
"טוב אבל אני לא ישתמש בפלוטזל או באיווי אני רוצה ליהיות עם סוולו שלי במי אתה תבחר??"הוא עונה לך ומוציאא את הסוולו שלו ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/277.png[/img] [/b][/quote]
" צא דרטיני ! ציקלון חשמלי ! "
[b]דודי[/b]
דרטיני יוצא ותוקף בציקלון חשמלי שפוגע בסוולו בחוזקה.סוולו עף לשמיים והוא עומד ליתקוף במכת כנף מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:38 AM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה יוצא המהחנות ורואה שהביצה כבר בוקעת אתה מחכה כמה שניות וכמו שוילי אמר יוצא ממנה גיבל פיתאום מהחנות יוצא וילי ואומר:"יש לך היזדמנות לפתח את גיבל אתה רוצה?? [/b][/quote]
"כן!" אני קורא במהירות והולך אחריו
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 02:09 AM
[b] ירין
קיבלת מה עוד אתה רוצה =]
מתקפות פוקימונים מה רק תגיד אני כבר יסדר לך +זה הכי מגיעה לך כי אתה המשתמש הראשון במשחק שלי =]
~~~~~~~~~~~~~
רתה מביא להם את הפרטים והפ רושמים אותך מערים לך הסבר קטן ובו אורמים לך איך מתנהלת התחרות ומביאים לך 40 פוכדורים רשמיים של התחרות מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
בא לי משהו מיוחד..לא רק פיתוח פוקימון או משהו כזה.. תן לי לחשוב קצת..
--------
אחכה שהתחרות תתחיל
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 10:17 AM
[b] [b]דודי[/b]
דרטיני יוצא ותוקף בציקלון חשמלי שפוגע בסוולו בחוזקה.סוולו עף לשמיים והוא עומד ליתקוף במכת כנף מה תעשה?? [/b][/quote]
" גל הלם ! , ציקלון ! "