[quote=shonnn;797814]זה קצת מגעיל לפרסם בפומבי הודעה ששלחו לך בפרטי לא ? :P[/quote]
אתה מבין? הילד דוחה ומגעיל
Printable View
[quote=shonnn;797814]זה קצת מגעיל לפרסם בפומבי הודעה ששלחו לך בפרטי לא ? :P[/quote]
אתה מבין? הילד דוחה ומגעיל
תמיר - אסור להגיד רק משעמם לי בהודעה, אתה צריך להוסיף להודעה כמו "משעמם לי, מה קורה?", תסתכל בחוקים של הנו"ד.
כשהושלח לא מפסיק לקטר עליי שאני עושה את עבודתי- אז כן...
[QUOTE=shonnn;797814]זה קצת מגעיל לפרסם בפומבי הודעה ששלחו לך בפרטי לא ? :P[/QUOTE]
אחרת זה כבר לא פרטי..
הוא קיבל באן בצדק,אקאינו...
הוא עשה דאבל וטריפל פוסטים ללא הפסקה..ולכן קיבל באן ליום להירגע..
נאפטיים,פתאום הפורום מגעיל?
וזה רק בגלל החוק החדש בחת"ם שאוסר על פתיחת משחקי פוקימון לחודש?
ביי!
[QUOTE=NapTime;797815]אתה מבין? הילד דוחה ומגעיל[/QUOTE]
אל תוסיף לי מילים כי לא אמרתי לו מגעיל.
אני חושב מה שהוא עשה זה לא מוסרי ולא בוגר זה הכל.
אתם מתווכחים על שאלה ללא תוכן! השאלה היא
[b]מה הוא משחק מושקע?![/b]
בטח אי אפשר למדוד השקעה בזמן. זה פשוט אידיוטי. אם נגיד חשבתי דקה על המשחק במשך איזה חודש, בצורה מאוד לא רציפה, ואז נותר לי רק לכתוב אותו וזה לקח עשר דקות כי יש לי ידיים מהירות, זה ממש לא אומר שהמשחק לא מושקע. כל עוד לא תגדירו מה זה משחק מושקע יהיו הרבה בעיות בחת"ם. (אל תגרמו לי להתחיל לדבר על חוק תגובה מושקעת)
[quote=LightGod;797819]הוא קיבל באן בצדק,אקאינו...
הוא עשה דאבל וטריפל פוסטים ללא הפסקה..ולכן קיבל באן ליום להירגע..
נאפטיים,פתאום הפורום מגעיל?
וזה רק בגלל החוק החדש בחת"ם שאוסר על פתיחת משחקי פוקימון לחודש?[/quote]
לא , אתה צריך לראות איך "המנהלים" שלך מגיבים על תגובות ומעליבים כל אחד בדרך
[quote=LordAbizi;797823]אתם מתווכחים על שאלה ללא תוכן! השאלה היא
[B]מה הוא משחק מושקע?![/B]
בטח אי אפשר למדוד השקעה בזמן. זה פשוט אידיוטי. אם נגיד חשבתי דקה על המשחק במשך איזה חודש, בצורה מאוד לא רציפה, ואז נותר לי רק לכתוב אותו וזה לקח עשר דקות כי יש לי ידיים מהירות, זה ממש לא אומר שהמשחק לא מושקע. כל עוד לא תגדירו מה זה משחק מושקע יהיו הרבה בעיות בחת"ם. (אל תגרמו לי להתחיל לדבר על חוק תגובה מושקעת)[/quote]
לא +1
+100
למי שרוצה לדעת, הפותח הבא הוא the choosn one, הוא כבר היה היום בבוקר, מחכים 24 שעות, זאת אומרת מחר ב12:42 שעון הפורום למרות שאני מאמין שהוא יפתח את הנו"ד שלו היום.
בקיצר אני הבנתי על ידי התגובות של אביב שמדרך בגובה עיניים.
והייתי שמח שכל המנהלים פה היו מגיבים ככה בלי לזלזל ולצחוק על אף אחד
גאד דאמט, איזה מריבות עושה חוק אחד פשוט בחת"מ 0_0
החוק לאיסור פתיחת משחקי פוקימון נפתח על מנת להגדיל יותר את כמות משחקי התפקידים שאינם פוקימון.
מאחר ויש הרבה משחקי תפקידים שעוסקים בפוקימון שזה 90 אחוז מהפורום של חת"ם הוא משחקי פוקימון,נחקק חוק זה.
אני מסכים עם החוק שנחקק ואישרתי אותו.
עומר בכלל לא מגעיל,הוא עושה את העבודה שלו,מנסה להעלות את הרמה של חת"ם ככל שהוא יכול...אז מקסימום תעשה משחק שהוא לא פוקימון,מה הבעיה שלך?
[quote=LightGod;797831]החוק לאיסור פתיחת משחקי פוקימון נפתח על מנת להגדיל יותר את כמות משחקי התפקידים שאינם פוקימון.
מאחר ויש הרבה משחקי תפקידים שעוסקים בפוקימון שזה 90 אחוז מהפורום של חת"ם הוא משחקי פוקימון,נחקק חוק זה.
עומר בכלל לא מגעיל,הוא עושה את העבודה שלו,מנסה להעלות את הרמה של חת"ם ככל שהוא יכול...אז מקסימום תעשה משחק שהוא לא פוקימון,מה הבעיה שלך?[/quote]
עדכנתי את נושא העדכונים
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=21130[/URL]
[quote=LightGod;797831]החוק לאיסור פתיחת משחקי פוקימון נפתח על מנת להגדיל יותר את כמות משחקי התפקידים שאינם פוקימון.
עומר בכלל לא מגעיל,הוא עושה את העבודה שלו,מנסה להעלות את הרמה של חת"ם ככל שהוא יכול...אז מקסימום תעשה משחק שהוא לא פוקימון,מה הבעיה שלך?[/quote]
אין לי בעיה עם העבודה שלו , יש לי בעיה עם ההודעותת שלו וזלזול בכולם