[QUOTE=Food fighter;992176]ליאור[/QUOTE]
כן רוצה
Printable View
[QUOTE=Food fighter;992176]ליאור[/QUOTE]
כן רוצה
[quote=Food fighter;992173]אלמוג מה עם השילוב?[/quote]
האמת שישי לי חשק ללמוד משהו חדש,או שתגיים או צ'אווים או אפילו לנסות פייק אחד.
תגיד מה אני כבר יכול כבר להוסיף לרקע?
זה לא מספיק טוב?
[COLOR=#000000]טופס הרשמה[/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial]:
[/FONT][FONT=Arial]כינוי:הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]שם:אלמוג[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שם דמות:ג'רמי מוזקין[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיאור מראה:ג'רמי היינו בחור שחור שער וכחול עיניים וכחול גוף,הוא רזה וגובהו ממוצע.בגדיו כההים ועומדים על סגנון האופנה של היום. עיש לו הרבה ידיים אך שניהם מהם חלשות מין הרגיל.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רקע:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ג'רמי נולד לשבט הקלקונים,אביו היה קפיטן נועז אשר היה אחראי על ספינת קלקונים חזקה,מטרת אביו הייתה להלחם נגד "הבוגדים" ולנסות להפנות את "כוכבי הנקמה" נגד "הבוגדים".אביו של ג'רמי הדריך אותו איך הספינה פעולת וסיפר לו את כל דרכיה אך ביום מין הימים הוא מת באופן פתאומי,איש לא ידע מדוע הוא למה. ג'רמי קיבל את התפקיד הנועז להיות הקפיטן בירושה מאביו, ג'רמי בהתחלה פחד מין המתרחש כי הוא לא רצה להיות חלק מין הארגון שבעצם היי רע,הוא רצה להוכיח שאפשר לעשות את זה גם בשלום אך הוא ידע שאי אפשר אבל בכל זאת הוא ידע שהגיע הרגע הגדול שלו,להשתלט על החללית ולצאת למסע הגדול כדי לנצח![/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]גיל:20[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מין:זכר[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כוכב:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הקלקונים.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צי:לא למלא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כסף:100 שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:לא למלא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הערות\הארות:להרשם![/FONT][/COLOR]
פתחתי את עמ' 100
אז תגיב ליאור...
אלמוג זה מצוין בעיני...
ליאור, האמת שעכשיו שמתי לב..
העיצוב השחור הכי מגניב.
[QUOTE=dav5000;992187]ליאור, האמת שעכשיו שמתי לב..
העיצוב השחור הכי מגניב.[/QUOTE]
אני יודע בגלל זה אני משתמש בעיצוב השחור
[QUOTE=Food fighter;992186]אז תגיב ליאור...
אלמוג זה מצוין בעיני...[/QUOTE]
ליאור ואלמוג...
תענו לשאלה שלי
מי זה ליאור?
[quote=Food fighter;992192]ליאור ואלמוג...[/quote]
אבל הוא אמר לי להוסיף ועשיו שהוספיתי או לא אומר לי כלום גם שהודעתי לו בנו"ד ועכשיו בפרטי. כנראה שמהשו שם לא בסדר או שפשוט אין לו כוח אלי.
הוא יבדוק אלמוג...
[QUOTE=Food fighter;992194]מי זה ליאור?[/QUOTE]
זה לא מי זה זה אנימה
[QUOTE=Tsubasa;992199]זה לא מי זה זה אנימה[/QUOTE]
איזה אנימה זאת?
והגבתי במשחקך
[quote=Food fighter;992201]איזה אנימה זאת?
והגבתי במשחקך[/quote]
כתוב בויקפידיה סילור מון ותדע מה זה
זה אנימה ישנה משנות ה90 בסגנון של סאקורה לוכדת הקלפים
אז אני לא אוהב את האנימה הזאת...