-
[quote=cladino;1119967]גם לא. מימד זה מקום במרחב שבו יתקיימו חיים, מתקיימים חיים והתקיימו חיים.[/quote]
כלומר חוקי העולם תקפים רק אם יש מישהו שיכול לדעת אותם? זה מגוחך. העולם צריך להתקיים באותה מידה גם אם כולם מתים. ההגדרה שלי מתעלמת לגמרי ממי יכול לדעת אותה ("חיים"). ההגדרה שלי אוניברסלית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1119968]כלומר חוקי העולם תקפים רק אם יש מישהו שיכול לדעת אותם? זה מגוחך. העולם צריך להתקיים באותה מידה גם אם כולם מתים. ההגדרה שלי מתעלמת לגמרי ממי יכול לדעת אותה ("חיים"). ההגדרה שלי אוניברסלית.[/QUOTE]
זה בדיוק הקטע. אם המימד תקין, החיים לא יכולים להיגמר. תמיד נוצר עוד גזע שממשיך את החיים במימד. זאת אומרת, כמה שנים לפני שאנו ניכחד, יווצר גזע חייזרי חדש.
-
[quote=cladino;1119969]זה בדיוק הקטע. אם המימד תקין, החיים לא יכולים להיגמר. תמיד נוצר עוד גזע שממשיך את החיים במימד. זאת אומרת, כמה שנים לפני שאנו ניכחד, יווצר גזע חייזרי חדש.[/quote]
אבל מה שאני טוען שחוקי עולם כאלה לא יכולים להיות נכונים. חוקי העולם צריכים להיות אוניברסליים, ואמיתיים בכל מציאות. הקיום או האי קיום של יצירים שיכולים לדעת את חוקי העולם הזה כלל אינו רלוונטי לחוקים. גם אם אף אחד בכל העולם הזה לא יהיה קיים, זה עדיין לא יסתור את הטענה ש-Q^5 הוא מרחב לינארי ממימד 5 מעל Q. זו אמיתה. אי אפשר לערער עליה. היא אינה תלויה בדבר.
-
אביזי, אתה רב עם ילד בן 13
אולי תפסיק ?
-
[QUOTE=LordAbizi;1119972]אבל מה שאני טוען שחוקי עולם כאלה לא יכולים להיות נכונים. חוקי העולם צריכים להיות אוניברסליים, ואמיתיים בכל מציאות. הקיום או האי קיום של יצירים שיכולים לדעת את חוקי העולם הזה כלל אינו רלוונטי לחוקים. גם אם אף אחד בכל העולם הזה לא יהיה קיים, זה עדיין לא יסתור את הטענה ש-Q^5 הוא מרחב לינארי ממימד 5 מעל Q. זו אמיתה. אי אפשר לערער עליה. היא אינה תלויה בדבר.[/QUOTE]
המציאות התקינה היא ש[B]יש חיים[/B]. אם המציאות לא תקינה, המימד הזה לא יכול להתקיים.
-
בוקר..
עומר יוגיהו הוא הפותח הבא
-
[quote=Alfasi;1119974]אביזי, אתה רב עם ילד בן 13
אולי תפסיק ?[/quote]
לא, לא אפסיק. הגיל הוא שקר. כולנו מתים. למתים אין גיל.
[quote=cladino;1119975]המציאות התקינה היא ש[B]יש חיים[/B]. אם המציאות לא תקינה, המימד הזה לא יכול להתקיים.[/quote]
החיים אינם חלק מהמציאות!!! החיים הם משהו שהיצורים החיים המציאו כדי להסביר את עצמם, אבל אין לזה שום קשר לאמת המוחלטת של העולם הזה. העולם הזה מתנהל על פי חוקים בני-אל מוות ("אלוהים") שאינם תלויים כלל ב"האם יש יצירים חיים או לא". הדבר היחידי שמתעניין בזה זה הביולוגיה, וזה המדע הכי משעמם לדעתי.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1119978]לא, לא אפסיק. הגיל הוא שקר. כולנו מתים. למתים אין גיל.
החיים אינם חלק מהמציאות!!! החיים הם משהו [B]שהיצורים החיים [/B]המציאו כדי להסביר את עצמם, אבל אין לזה שום קשר לאמת המוחלטת של העולם הזה. העולם הזה מתנהל על פי חוקים בני-אל מוות ("אלוהים") שאינם תלויים כלל ב"האם יש יצירים חיים או לא". הדבר היחידי שמתעניין בזה זה הביולוגיה, וזה המדע הכי משעמם לדעתי.[/QUOTE]
אביזי, משהו אומר לי שאתה סותר את עצמך .
-
-
[quote=Alfasi;1119982]אביזי, משהו אומר לי שאתה סותר את עצמך .[/quote]
לא אמרתי שאני יצור חי, ולא אמרתי שאף אחד מאיתנו הוא יצור חי. אמרתי שליצורים חיים כלשהם משהו מעניין, אבל לא אמרתי שאנחנו כאלה.
-
סבבה, אני חושב שגם אם אני לא ארצה בכל מקרה שהוא יסגר בקרוב .
-
-
-
הגבתי לך
נשאר לי לכתוב עוד המשך אחד למשחק שלי..