[b]עמוד 100![/b]
Printable View
[b]עמוד 100![/b]
[QUOTE=Druddigon man;1144671][b]עמוד 100![/b][/QUOTE]
אוף רציתי לפתוח את עמ' 100
מזל טוב
תומר פתח נוד
סיימתי יסודי.. מי פה?
[QUOTE=Woodpecker;1144675]אוף רציתי לפתוח את עמ' 100
מזל טוב
תומר פתח נוד[/QUOTE]
תומר לא פה..
[QUOTE=PikaRevolution;1144681]סיימתי יסודי.. מי פה?[/QUOTE]
היי, זה היה היום האחרון שלכם נכון?
מזל טוב עומר
כן.. אני עכשיו חוזר לחרוש על הפורום כמו חופש גדול קודם,שחזרתי לפורום (פעם נרשמתי רק למדריך,ואז בעצם הצטרפתי לפורום בחופש גדול שעבר) התגעגעתם? כנסו בבקשה אם בא לכם לפינה בפוקימון כללי,ד"א,לא כדאי לעשות בחירות ? יש הרבה פורומים עם מחסור במנהלים.
עריכה:תודה ליאור,אני עצוב אבל שמח,עצמח :s
[QUOTE=PikaRevolution;1144686]כן.. אני עכשיו חוזר לחרוש על הפורום כמו חופש גדול קודם,שחזרתי לפורום (פעם נרשמתי רק למדריך,ואז בעצם הצטרפתי לפורום בחופש גדול שעבר) התגעגעתם? כנסו בבקשה אם בא לכם לפינה בפוקימון כללי,ד"א,לא כדאי לעשות בחירות ? יש הרבה פורומים עם מחסור במנהלים.
עריכה:תודה ליאור,אני עצוב אבל שמח,עצמח :s[/QUOTE]
כן אני זוכר שבשנה שעברה הגעת לפורום היתית פעיל בפורום ציור ממחשב
למה עצוב ?
[QUOTE=PikaRevolution;1144686]כן.. אני עכשיו חוזר לחרוש על הפורום כמו חופש גדול קודם,שחזרתי לפורום (פעם נרשמתי רק למדריך,ואז בעצם הצטרפתי לפורום בחופש גדול שעבר) התגעגעתם? כנסו בבקשה אם בא לכם לפינה בפוקימון כללי,ד"א,לא כדאי לעשות בחירות ? יש הרבה פורומים עם מחסור במנהלים.
עריכה:תודה ליאור,אני עצוב אבל שמח,עצמח :s[/QUOTE]
לא יודע.. תשאל את רותם..
עצוב כי כל הכיתה מתפרקת וכי אני לא אלמד בבית ספר הזה שוב עד שהתרגלתי,הכי טוב זה לחבק את כל הבנות בסוף היום שהן בוכות חח,ליאור אני שמח שאתה זוכר :)
[QUOTE=PikaRevolution;1144689]עצוב כי כל הכיתה מתפרקת וכי אני לא אלמד בבית ספר הזה שוב עד שהתרגלתי,הכי טוב זה לחבק את כל הבנות בסוף היום שהן בוכות חח,ליאור אני שמח שאתה זוכר :)[/QUOTE]
לא נורא אולי בשנה הבאה יו איתך תלמידים שאתה מכיר
כן אתה צודק,היו לנו שני שירי סיום אחד נדבק לי חח,אולי אתם מכירים:
[youtube]NeBYphQ3Qy0[/youtube]
מכיר.. חח..
תירגע, זה לא כזה עצוב..
תדבר איתם בטלפון או משהו..
חזרתי!
אחותי סיימה את הלימודים היום, היא עולה לכיתה ו'.
[QUOTE=PikaRevolution;1144693]כן אתה צודק,היו לנו שני שירי סיום אחד נדבק לי חח,אולי אתם מכירים:
[youtube]NeBYphQ3Qy0[/youtube][/QUOTE]
לא מכיר
לנו היו 2 שירים וכבר שכחתי את השמות שלחהם
הי נל
אני רקדתי במחרוזת הזו (חלק מהשירים אני כזה כאילו משתחווה ורק הבנות רוקדות,שתי השירים האחרונים לא רקדנו כבר,ירדנו מהבמה הם היו שירי מעבר.[youtube]gM3UvfMHdK8[/youtube]