[QUOTE=Daniel;1174939]היי.
מה קורה?[/QUOTE]
היי דניאל, אתה נשאר בלילה..?
יואב, יענו עכשיו מסכמים איתו לפניי? תקשיב, אני לא יכול שיבוא לכל משימה!! לא מסיבה אישית, זה פשוט הורס את ההמשך שלי ומה שאמור להתגלות בו! חוץ מזה, הוא יענו רשמי איתנו?
Printable View
[QUOTE=Daniel;1174939]היי.
מה קורה?[/QUOTE]
היי דניאל, אתה נשאר בלילה..?
יואב, יענו עכשיו מסכמים איתו לפניי? תקשיב, אני לא יכול שיבוא לכל משימה!! לא מסיבה אישית, זה פשוט הורס את ההמשך שלי ומה שאמור להתגלות בו! חוץ מזה, הוא יענו רשמי איתנו?
[QUOTE=DarkTiger;1174948]סבבה
תזכירו לי למי אני יכול להשתנות?[/QUOTE]
נכון לעכשיו- מינראטו, מגמרייזר,דארקוטיגרו ואקוואן.
[QUOTE=Druddigon man;1174949]היי דניאל, אתה נשאר בלילה..?
יואב, יענו עכשיו מסכמים איתו לפניי? תקשיב, אני לא יכול שיבוא לכל משימה!! לא מסיבה אישית, זה פשוט הורס את ההמשך שלי ומה שאמור להתגלות בו! חוץ מזה, הוא יענו רשמי איתנו?[/QUOTE]
אחי- זה לא זה, סתם עושים את זה כדי שיהיה על מה לדבר אחר כך :)
אוי עמוד מאה, גלעד תפתח נו"ד.. S:
מינראטו זה הזה עם החשמל, נכון?
השאר אני זוכר..
אוף עומר )= לא כיף ככה
[QUOTE=DarkTiger;1174952]מינראטו זה הזה עם החשמל, נכון?
השאר אני זוכר..
אוף עומר )= לא כיף ככה[/QUOTE]
כן.
ועומר- זה סתם כדי שיהיה על מה לדבר, לא רציני. שכחת מה היה הרעיון של הסיפור?
אבל דניס , מספיק הרסתם לי כהחלטתם שאתה משנה צורה, זה הורס לי את כל ההמשך!
מצטרף לשאלה, אני רשמי איתכם?
[QUOTE=Druddigon man;1174954]אבל דניס , מספיק הרסתם לי כהחלטתם שאתה משנה צורה, זה הורס לי את כל ההמשך![/QUOTE]
לא הבנת? זה סתם כדי שיהיה על מה לדבר! זה סתם1 זה כמו השיחות מכשפים! עכשיו אתה בא?
[QUOTE=Druddigon man;1174954]אבל דניס , מספיק הרסתם לי כהחלטתם שאתה משנה צורה, זה הורס לי את כל ההמשך![/QUOTE]
אני לא החלטתי על זה אתה יודע..
יאללה.
אם גלעד כאן שיפתח ת'נו"ד.
ביי, הלכתי.
שמע, אתה מתייחס לזה בצחוק אומנם יואב, אבל כדי לפרסם את הסיפור נצתרך להתעמק על זה יואב..
חזרתי
[QUOTE=Druddigon man;1174963]שמע, אתה מתייחס לזה בצחוק אומנם יואב, אבל כדי לפרסם את הסיפור נצתרך להתעמק על זה יואב..[/QUOTE]
אחי...לסיפור אני מתייחס הכי רציני שיש. רק לקווסט הזה, בגלל שזה לא ייכנס לסיפור, אני מתייחס קצת בצחוק. את הקווסט הזה, כמו שדניס קורא לזה, אני עושה רק בשביל הכיף, כדי שיהיה על מה לדבר בנו"ד
גלעד שלחתי לך.
אני ראשון בנו"ד שלך :) ("ראשון!")
ביי.
[size="7"]תפתח כבר נו"ד גלעד![/size]
ודניס, אבל יואב החליט.. ואתה זרמת