[QUOTE=SnoopyDisco;1189306]ערכתי גם את שלי במהירות..[/QUOTE]
כבר סיימתי D:
לקח יותר מחצי שעה S:
מתוך ה-500 האלה זרקתי איזה 350 לפח ומה שנשאר ארזתי P:
Printable View
[QUOTE=SnoopyDisco;1189306]ערכתי גם את שלי במהירות..[/QUOTE]
כבר סיימתי D:
לקח יותר מחצי שעה S:
מתוך ה-500 האלה זרקתי איזה 350 לפח ומה שנשאר ארזתי P:
[QUOTE=Machine X;1189309]כן.ואגב,במשחק קוראים לו אייס :) אוף,בא לי עוד שותף! צריך שיהיה שלישיה,זה לא עובד בזוג! גם בהארי פוטר,גם נארוטו,גם בben 10, גם בסדרה עצמה,צריך עוד אחד![/QUOTE]
לא הבנתי, אין לך כבר את בריאנה? ועכשיו גם את ריקי? ממתי בכלל פגשתם את ריקי הזאת?!
אולי תוכל להחליף באי
לדרטיני היה קל כי הוא פוקימון רגוע, האי הוא מקום רגוע ושליו ככה שהוא יתחבר למקום
וטריקו של עומר באמת מגניב אתם לא יודעים אליו הרבה אבל הוא יותר ממה שאתם יודעים
למה אתם מדברים על משחק תפקידים לא מושקע בעליל?
וואי אני מת על טריקו, והוא עוד זוהר, אז עוד יותר קול!!
[size="6"]טריקו המעגניב!![/size]
[b]מה שכן אני חייב לאמן דחוף את שינקס...![/b]
[QUOTE]כבר סיימתי D:
לקח יותר מחצי שעה S:
מתוך ה-500 האלה זרקתי איזה 350 לפח ומה שנשאר ארזתי P:[/QUOTE]
אתה מהיר..
ויאי אני שמח!סופסוף הצלחתי להבין את הקצב של האקורד D בשיר bohemian like של להקה שאני לא זוכר איך קוראים!
[QUOTE=SnoopyDisco;1189301]1+
ואתה מסכן..
אבל לא נורא, בסוף תגמור את המעבר וישתלם..
מעבר דירה ראשון שלך?[/QUOTE]
אי דיי חושב שהוא צחק עליך.... כי הוא כועס עליך והוא אמר שהוא גילה שלא רק בנות כאלה אז כנראה שהוא התכוון אליך....
עמית יש לי אותך במסן?
וסיגל איזה משחק יש לך?
[QUOTE=Druddigon man;1189311]לא הבנתי, אין לך כבר את בריאנה? ועכשיו גם את ריקי? ממתי בכלל פגשתם את ריקי הזאת?![/QUOTE]
בספינה. ודניס רק שותף לחדר בינתיים. אני שותף בינתיים רק של בריאנה. היי, בא לך להצטרף אלינו? וגם עם טום?
בית"ר קיבלה 3 :).
[QUOTE=SnoopyDisco;1189315]אתה מהיר..
ויאי אני שמח!סופסוף הצלחתי להבין את הקצב של האקורד D בשיר bohemian like של להקה שאני לא זוכר איך קוראים![/QUOTE]
רק הסתכלתי אם אני יודע מה תוכן הדיסק ואם הוא שרוט
אם הוא לא לפחות אחד מהם זרקתי, אם הוא אחד אבל האחד הזה לא מעניין לי את התחת זרקתי
[QUOTE=buizel שולט;1189316]אי דיי חושב שהוא צחק עליך.... כי הוא כועס עליך והוא אמר שהוא גילה שלא רק בנות כאלה אז כנראה שהוא התכוון אליך....
עמית יש לי אותך במסן?
וסיגל איזה משחק יש לך?[/QUOTE]
לא צחקתי עליו, צחקתי על ההודעה שלו..
הפואנטה של שלי הייתה לומר שדברים משתנים בצורה קצת אחרת מהרגילה..
[QUOTE=buizel שולט;1189316]אי דיי חושב שהוא צחק עליך.... כי הוא כועס עליך והוא אמר שהוא גילה שלא רק בנות כאלה אז כנראה שהוא התכוון אליך....
עמית יש לי אותך במסן?
וסיגל איזה משחק יש לך?[/QUOTE]
לא אכפת לי,יש לי הרבה משוואות דיפרנציאליות לפתור עם הרבה חתיכות(אביזי סטייל XD)
ונראלי שכן יש לי אותך במסן, אין לי כוח לפתוח אותו אז מקסימום אני אוסיף אותך מחר..
ושקד-טוב גם זו שיטה...
אני יאמר לכם מה היתרנות של השותפים שלכם
טום מעולה בצפרות ובפינפונג
בריאנה לעומת זאת מכירה לא מעט אנשים ומעולה בביצי פוקימונים וטיפה בתחריות וגידול,
אני זוכרת שהיה שחקן אחד שאהבתי מאוד (היה לו הודעות כל כך מושקעות שבא לי לבכות!) והוא היה חצי שותף של סורה
והפוקימון H2o והוא כן מושקע מאוד, פעם לא השקעתי בו אבל עכשיו כל תגובה היא 4 שורות בערך
למי שלא שמע\קרא, קנו לי את המנגה ה13 של מחברת המוות!!!זאת המנגה הראשונה שלי!! כל הזמן אני קורא באינטרנט..:)
[QUOTE=Machine X;1189317]בספינה. ודניס רק שותף לחדר בינתיים. אני שותף בינתיים רק של בריאנה. היי, בא לך להצטרף אלינו? וגם עם טום?[/QUOTE]
חלאס מה נהיה בסוף חמישייה! XD
וטום לא יודע, לאחרונה לא פגשתי אותו.. מה שכן אני יודע שהוא איבד את איווי שלו. אבל בעזרת טריקו המעגניב גילינו ביחד שבסוף הוא מצא אותה.. P:
[QUOTE=buizel שולט;1189323]למי שלא שמע\קרא, קנו לי את המנגה ה13 של מחברת המוות!!!זאת המנגה הראשונה שלי!! כל הזמן אני קורא באינטרנט..:)[/QUOTE]
מזל טוב.