מי פותח את הנו"ד הבא?
Printable View
מי פותח את הנו"ד הבא?
רוצים שאפרם עוד פרק היום? אז תגיבו!
[quote=DareDevil;1277969]אז לא ממש הבנתי-
היום אתה עונה לי או לא?[/quote]
היום אני אענה, אבל אני לא בטוח שאני אוכל לענות יותר מדי. אם אני אסיים ללמוד למבחן בהיסטוריה ואני ארגיש שאני בהספק טוב, אני אענה שוב (במידה שיהיה תיקון עד אז)
אוקיי
בהצלחה גם בזה, באיזה כיתה אתה?
[quote=מאסטר ליאון;1277982]רוצים שאפרם עוד פרק היום? אז תגיבו![/quote]
אז?
[QUOTE=מאסטר ליאון;1277992]אז?[/QUOTE]
הסיפורים שלך [COLOR="White"]גרועים[/COLOR] ולכן לא קוראים ומגיבים בהם
*כתבתי את "מילת ההעלבה" בלבן, זו אחריותו אם הוא מסמן
דווקא מגיבים [COLOR="White"]אידיוט[/COLOR]
[quote=DareDevil;1277991]אוקיי
בהצלחה גם בזה, באיזה כיתה אתה?[/quote]
י"ב.
[quote=חמין זה נאדים;1277995]הסיפורים שלך [COLOR=white]גרועים[/COLOR] ולכן לא קוראים ומגיבים בהם
*כתבתי את "מילת ההעלבה" בלבן, זו אחריותו אם הוא מסמן[/quote]
לא כל כך, כי זה די ברור שהמילה נמצאת שם... שהרי אף אחד לא טורח להוסיף סתם ככה רווח באמצע המשפט שלו... חוץ מזה שבלי המילה החסרה המשפט לא הגיוני, ולכן זה די ברור שמשהו חסר בו. בקיצור, ההודעה שלך מזמינה את הקורא לסמן אותה, ולכן זו לא אחריות המסמן.
חוץ מזה, אין שום דבר רע בלהגיד שסיפור מסויים הוא גרוע, בתנאי כמובן שאתה טורח להסביר בדיוק את כל מה שאתה חושב שהופך את הסיפור לגרוע.
ישוע הנוצרי, למה אני שורף כאן את הזמן שלי?! יש לי מבחן בהיסטוריה ללמוד אליו!
[QUOTE=LordAbizi;1278001]
לא כל כך, כי זה די ברור שהמילה נמצאת שם... שהרי אף אחד לא טורח להוסיף סתם ככה רווח באמצע המשפט שלו... חוץ מזה שבלי המילה החסרה המשפט לא הגיוני, ולכן זה די ברור שמשהו חסר בו. בקיצור, ההודעה שלך מזמינה את הקורא לסמן אותה, ולכן זו לא אחריות המסמן.
חוץ מזה, אין שום דבר רע בלהגיד שסיפור מסויים הוא גרוע, בתנאי כמובן שאתה טורח להסביר בדיוק את כל מה שאתה חושב שהופך את הסיפור לגרוע.
[/QUOTE]
אני אוהב לעשות [COLOR="White"]אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא [/COLOR] רווחים
מאי תגיבי!!!!!!!!!
שלחתי לך תשובה אביזי, תודה רבה ובהצלחה שוב במבחן
אולי אוסיף תמונות לסיפו שלי
על כמה חוקים עוברים פה אנשים..
לכתי להכין שיעורים
טוטודיל תפתח נו"ד