[quote=מאסטר ליאון;1302585]עומר, זה דווקא בעברית וכל המנגה שלה
אני החלטתי לנעול את המ"ת שלי ולהתנסות במ"ת חדש שלא פתחו אף פעם[/quote]
דיג'ימון נקסט?
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1302585]עומר, זה דווקא בעברית וכל המנגה שלה
אני החלטתי לנעול את המ"ת שלי ולהתנסות במ"ת חדש שלא פתחו אף פעם[/quote]
דיג'ימון נקסט?
[QUOTE=Kaiser;1302589]דיג'ימון נקסט?[/QUOTE]
כן
ביי נו"ד
[quote=מאסטר ליאון;1302590]כן[/quote]
אין את דיג'ימון נקסט בעברית.
ביי!!! אני אזכור אותך תמיד! ויהיה, עדיין לא התחילו
נקסט נו"ד פליז
יאלה אני אקרא גינטאמה למרות שיש רק פרק אחד רק כדי להבין על מהאתם חופרים
[QUOTE=Kaiser;1302578]אני מחכה[/QUOTE]
סבבה, אני אעשה את זה כמה שיותר מהר, אם יש לך סבלנות אני מאמין שעד החופש הגדול אני אגמור לפחות 3-4 ווליומים.
ווליום תלוי במנגה, יש כאלה שעושים של איזה 7 פרקים ויש כאלה של 12, זה פשוט יוצא כל מספר מסוים לשוק ומכיל את המספר פרקים האלה. בנוגע למתי, אפשר לבדוק את זה בכל מיני מקומות שונים בהם יש מידע מסוג זה.
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1302580]דת נוט יש בעברית?[/QUOTE]
אם יש זה לא מלא לגמרי
ובקשר לדיונים, אם מותר בכל מקום, תעשה דיון של ״איזה משחקים יש ברשותכם/שיחקתם״ בפורום קונסולת. היה לי את הרעיון כבר כמה זמן אבל אני לא רוצה לעשות את זה בעצמי. יהיה לי שם הרבה משחקים לכתוב חח.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1302581]וי טיימר באמת יותר טוב אבל הוא רחוק מתרגום לעברית השני יותר קרוב לפי מה ששמעתי באתר מסוים. וקראתי עוד המון מנגות[/QUOTE]
מי דיבר על תרגום? אפילו בתגובה שלך שציטטתי לא דיברת על תרגום לעברית..
ואני לא מאמין לך בשיט..
[quote=ワンピース;1302596]סבבה, אני אעשה את זה כמה שיותר מהר, אם יש לך סבלנות אני מאמין שעד החופש הגדול אני אגמור לפחות 3-4 ווליומים.
ווליום תלוי במנגה, יש כאלה שעושים של איזה 7 פרקים ויש כאלה של 12, זה פשוט יוצא כל מספר מסוים לשוק ומכיל את המספר פרקים האלה. בנוגע למתי, אפשר לבדוק את זה בכל מיני מקומות שונים בהם יש מידע מסוג זה.
אם יש זה לא מלא לגמרי
ובקשר לדיונים, אם מותר בכל מקום, תעשה דיון של ״איזה משחקים יש ברשותכם/שיחקתם״ בפורום קונסולת. היה לי את הרעיון כבר כמה זמן אבל אני לא רוצה לעשות את זה בעצמי. יהיה לי שם הרבה משחקים לכתוב חח.
מי דיבר על תרגום? אפילו בתגובה שלך שציטטתי לא דיברת על תרגום לעברית..
ואני לא מאמין לך בשיט..[/quote]
טוב, אל תאמין וגם לי זה לא עוזר כי סיימתי והבנתי הכול
שקד אל תתחיל איתי , אקספלורר נוח לי
[QUOTE=Prince;1302601]שקד אל תתחיל איתי , אקספלורר נוח לי[/QUOTE]
לא כתבתי את מה שכתבתי כדי לעצבן אותך אלא כדי להבין למה התכוונת בהפוכים, אתה יותר ממוזמן להגיב לי על זה פה..
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1302595]יאלה אני אקרא גינטאמה למרות שיש רק פרק אחד רק כדי להבין על מהאתם חופרים[/QUOTE]
תהנה לך,תצטרך אנגלית ברמה טובה כדי להבין .מדברים שם הרבה.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1302593]ביי!!! אני אזכור אותך תמיד! ויהיה, עדיין לא התחילו[/QUOTE]
מצטער ,אבל לא מאמין למה שאתה אומר על תרגום המנגה.
[QUOTE=monster;1302603]תהנה לך,תצטרך אנגלית ברמה טובה כדי להבין .מדברים שם הרבה.
מצטער ,אבל לא מאמין למה שאתה אומר על תרגום המנגה.[/QUOTE]
טוב
מי הפותח הבא?
איתי