-
[QUOTE=ワンピース;1305289]חח זה עובד לך ממש לאט משום מה, ההורדה אמורה להיות יציבה, אולי בעיה זמנית (?)
תגיד, נראה לך שכדאי שאני אפתח נושא רישמי לזה (ואולי גם ל-DMO) ?
שחר, נכון, בדיוק מה שאני חושב..[/QUOTE]
תחכה שאני ועומר נוריד, אולי אני אפרסם את זה גם בעוד מקומות ואביא משםאת מי שיוריד.. אז אולי יהיה סיכוי... אבל בעיקרון, זה רעיון מעולה...
[QUOTE=The Charmander;1305323]שלום סטאביס!
אני מכיר אותך ושינית כינוי?
או שאתה חדש ומגניב כמוני?[/QUOTE]
הוא בנדוד שלי S:
ממש לא מגניב X:
-
[quote=Prince;1305339]הטוב ביותר זה להגיע בתחושה הגרועה ביותר , כך שלא תצא מאוכזב אלא רק מרוצה..
איתי תפתח את המשחק הזה של החיות אלון אישר לך[/quote]
זה ברור לי, עם הגישה הזו מעריך את הציון שלי בכל מבחן. בדרך כלל אני מנחש כמעט במדויק את הציון שלי, לפעמים אני מנחש רק נקודה-שתיים מתחת לציון האמיתי שלי.
-
הוא יכול להיות כמוכם אבל לא כמוני D=
-
[quote=Chopper;1305340]ערב טוב[/quote]
מה קורה?.
-
סבבה אבי
יש לי משו להגיד לך במסן
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1305344]תחכה שאני ועומר נוריד, אולי אני אפרסם את זה גם בעוד מקומות ואביא משםאת מי שיוריד.. אז אולי יהיה סיכוי... אבל בעיקרון, זה רעיון מעולה...
הוא בנדוד שלי S:
ממש לא מגניב X:[/QUOTE]
סבבה, אני אשים מידע קצת ואולי אתרגם איזה מדריך או שניים D;
-
חבר'ה, לא תאמינו.
בא לי לפרסם סיפור חדש...
רוצו בהמוניכם. אהמ... חזרתי.
-
[quote=The Charmander;1305361]חבר'ה, לא תאמינו.
בא לי לפרסם סיפור חדש...
רוצו בהמוניכם. אהמ... חזרתי.[/quote]
נחמד :) רק בעיה אחת , שונא סיפורים :um_face: סורי
-
מי הזמין אותך בכלל... רק מגניבים מגיבים...
-
התחלתי להוריד דיג'ימון מאסטרס..
-
[quote=The Charmander;1305364]מי הזמין אותך בכלל... רק מגניבים מגיבים...[/quote]
הבנתי לאן אתה חותר , ורק תדע שאין שם מעבר!
-
-
[quote=The Charmander;1305364]מי הזמין אותך בכלל... רק מגניבים מגיבים...[/quote]
ואני עוד 38 ימים אפתח משחק תפקידים שמבוסס על העלילה של Martin's Story. אבל יש בו בעיה עיקרית... מרטין ושות' לכאורה קיימים בעולם של המשחק במקביל לדמויות. ומכיוון שמרטין ושות' חייבים להיות אלו שינצחו את הג'מוזה, השחקן לא יכול לנצח את הג'מוזה, ולכן אי אפשר לנצח במשחק.
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1305369]התחלתי להוריד דיג'ימון מאסטרס..[/QUOTE]
הם חיזקו את הסרברים, עכשיו זה הרבה יותר טוב, אמור להוריד לך מהר, והפאטצ'ים מהירים גם כן (:
-
[quote=ワンピース;1305378]הם חיזקו את הסרברים, עכשיו זה הרבה יותר טוב, אמור להוריד לך מהר, והפאטצ'ים מהירים גם כן (:[/quote]
אני מקווה שהמשחק שווה את זה..