[QUOTE=Death The Kid;1320173]כן,ראיתי לפני שאתה ראית,ואיך אני יודע את זה,כי קשה לי להאמין שראית את הפרק לפני חמש וחצי לפנות בוקר.[/QUOTE]
למה ראית ב-5 וחצי בבוקר?
Printable View
[QUOTE=Death The Kid;1320173]כן,ראיתי לפני שאתה ראית,ואיך אני יודע את זה,כי קשה לי להאמין שראית את הפרק לפני חמש וחצי לפנות בוקר.[/QUOTE]
למה ראית ב-5 וחצי בבוקר?
[quote=Crown♕Clown;1320185]למה ראית ב-5 וחצי בבוקר?[/quote]
נכנסתי לנושא הזה עם דור במסן,אני אמרתי שראיתי בחמש בבוקר,הוא שאל אותי למה,אני שאלתי מה עוד יש לעשות,הוא אמר לי לישון,אמרתי לו שלא יכולתי לחזור לישון.
בקיצור,לא היה לי כוח לישון ואין מה לראות בטלוויזיה בשעות האלה.
מצאתי אנימה מצחיקה,מפגרת,מוזרה ובעלת אנימציה די מוזרה
ראית תפרק בתרגום אנגלי בחמש וחצי? לא נראה לי שהתרגום עוד יצא בשעה הזאת. ראיתי שהוא יצא איזה בערב לא בוקר.
טעות שלי זה היה בין רבע לשש ושש ורבע בבוקר
אני ראיתי אותו לפנות בוקר,לא יודע מתי זה אצלם
[URL]http://myanimelist.net/history/TunderKing[/URL] תבדקו פה,איזה עוד סיבה יש לי להוסיף פרק בזקסל ב-6:15 בבוקר?
[QUOTE=Death The Kid;1320190]טעות שלי זה היה בין רבע לשש ושש ורבע בבוקר
אני ראיתי אותו לפנות בוקר,לא יודע מתי זה אצלם
[URL]http://myanimelist.net/history/TunderKing[/URL] תבדקו פה,איזה עוד סיבה יש לי להוסיף פרק בזקסל ב-6:15 בבוקר?[/QUOTE]
אבל אם תרגום או לא?
לפי הפרשי שעות נראה הגינוי שראית תפרק ב6 בבוקר בערך.
[QUOTE=Death The Kid;1320186]נכנסתי לנושא הזה עם דור במסן,אני אמרתי שראיתי בחמש בבוקר,הוא שאל אותי למה,אני שאלתי מה עוד יש לעשות,הוא אמר לי לישון,אמרתי לו שלא יכולתי לחזור לישון.
בקיצור,לא היה לי כוח לישון ואין מה לראות בטלוויזיה בשעות האלה.
מצאתי אנימה מצחיקה,מפגרת,מוזרה ובעלת אנימציה די מוזרה[/QUOTE]
שאלה אחרת-למה לא הצלחת לישון בחמש וחצי בבוקר?
עם תרגום ועם הורדה
עמית,התעוררתי בגלל איזה משהו,לא זוכר מה,אולי איזה רעש מבחוץ [אני ישן מתחת לחלון שבכיוון יש כביש שמי שרוצה להיכנס לרחוב שלי [b]חייב [/b]לעבור דרכו] או משהו כזה
[QUOTE=Death The Kid;1320193]עם תרגום ועם הורדה
עמית,התעוררתי בגלל איזה משהו,לא זוכר מה,אולי איזה רעש מבחוץ [אני ישן מתחת לחלון שבכיוון יש כביש שמי שרוצה להיכנס לרחוב שלי [b]חייב [/b]לעבור דרכו] או משהו כזה[/QUOTE]
אה עכשיו נשמע הגינוי, אני צפתי בצפיה ישירה. כנראה לקח זמן עד שתהיה צפיה ישירה.
אף אחד לא רוצה להגיב [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49584?[/url]?
אני התחלתי לראות זקסל רק מהפאנסאב הזה Xd
כזה חרא פרק בנארוטו לא זכור לי
[QUOTE=Blackbeard;1320199]כזה חרא פרק בנארוטו לא זכור לי[/QUOTE]
הפרקים הבאים היו יותר טובים מהפרק הזה,זה רק התחלה.
אביב, רשמתי לך בנושא שילובים את כל הפוקימונים ששילבתי כולל ספרייטים שלהם..
אני יודע שאתה מעצב, ואני מעט רוצה לדעת איך הם יצאו..
חזרתי
עבר המון זמן מאז שנגעתי במשהו אבל אגיב אל תדאג, ואני יודע ליאור פשוט ספציפית זה היה זוועתי. אין לי מושג איך הם מרחו 20 דקות בכלום
[QUOTE=Death The Kid;1320193]עם תרגום ועם הורדה
עמית,התעוררתי בגלל איזה משהו,לא זוכר מה,אולי איזה רעש מבחוץ [אני ישן מתחת לחלון שבכיוון יש כביש שמי שרוצה להיכנס לרחוב שלי [b]חייב [/b]לעבור דרכו] או משהו כזה[/QUOTE]
פטנט-לסגור את החלון.