[quote=pizzablaster;1456579]לא הביסו את סל. הוא נשאר נצור בלבבות של כולנו :cry:
[/quote]
אני אהבתי את סל הוא היה כזה מגניב לפי דעתי
Printable View
[quote=pizzablaster;1456579]לא הביסו את סל. הוא נשאר נצור בלבבות של כולנו :cry:
[/quote]
אני אהבתי את סל הוא היה כזה מגניב לפי דעתי
והגענו עוד פעם לעמוד המאה
[quote=togfi;1456582]אני אהבתי את סל הוא היה כזה מגניב לפי דעתי[/quote]
המדובב של סל בקאי הוא המדובב של צ'ארלס זי בריטניה, מה שהופך אותו כבר ל-5 רמות מגניב יותר מרוב הדמויות האחרות.
אם מישהו מוצא פרקים של יו יו האקושו עם תרגום לעברית או דיבוב שישלח לי
עדיף תרגום
[quote=monster;1456549]תודה שהוכחת לנו שלא ראית תהאנימה.[/quote]
יש בצפר, ויש סוגשלרומנטיקה
אבל זה רחוק מלהיות הג'אנרים של הסדרה
זה כמו שתגיד שזה שנארוטו מאוהב בסאקורה הופך את נארוטו לרומנטיקה וזה שהוא הלך לאקדמיה הזאת לנינג'ות בכמה פרקים הראשונים הופך את הסדרה לסדרת בצפר.
[quote=canaan;1456587]יש בצפר, ויש סוגשלרומנטיקה
אבל זה רחוק מלהיות הג'אנרים של הסדרה
זה כמו שתגיד שזה שנארוטו מאוהב בסאקורה הופך את נארוטו לרומנטיקה וזה שהוא הלך לאקדמיה הזאת לנינג'ות בכמה פרקים הראשונים הופך את הסדרה לסדרת בצפר.[/quote]
עדיין הקטע של הבית הספר הופיע במלא פרקים באנימה, בנארוטו כולה הפרקים הראשונים. אז אני מחשיב בערך שזה בית ספר.
זזה שיוסקה מאהוב בילדה זה כן רומנטיקה[color="yellow"]( בסוף הם התחתנו נראה לי)[/color]
[quote=monster;1456589]עדיין הקטע של הבית הספר הופיע במלא פרקים באנימה, בנארוטו כולה הפרקים הראשונים. אז אני מחשיב בערך שזה בית ספר.
זזה שיוסקה מאהוב בילדה זה כן רומנטיקה[color="yellow"]( בסוף הם התחתנו נראה לי)[/color][/quote]
[spoiler]אגב מתי הג׳ובי משחרר את הזנבות שלו, הראו את הג׳ובי בפתיח כלומר את הזנבות שלו מתי זה היה במנגה הקטע של הג׳ובי בפתיח ליאור?[/spoiler]
[quote=uchiha madara;1456590][spoiler]אגב מתי הג׳ובי משחרר את הזנבות שלו, הראו את הג׳ובי בפתיח כלומר את הזנבות שלו מתי זה היה במנגה הקטע של הג׳ובי בפתיח ליאור?[/spoiler][/quote]
[color="yellow"]לפני שג'ובי התחיל לשנות את צורתו לבאבלבאזור/שלושת הקופים[/color]
אני לא מבין אבל. הג'ובי הרי היה אמור להיות המקור של הביג'ו האחרים שהם 1,2,3,4,5,6,7,8,9. להם ביחד יש 45 זנבות. לג'ובי יש רק 10. איפשהו פה אנחנו מאבדים זנבות. וזנבות בנארוטו זה גודל חשוב ולכן הוא צריך להשמר במובן מסויים.
[quote=monster;1456592][color="yellow"]לפני שג'ובי התחיל לשנות את צורתו לבאבלבאזור/שלושת הקופים[/color][/quote]
חחחחח, לא ברצינות אני לא זוכר באיזה פרק זה במנגה, נראה לי מתי שנחזור בפעם הבאה לנארוטו לא?
[quote=monster;1456589]עדיין הקטע של הבית הספר הופיע במלא פרקים באנימה, בנארוטו כולה הפרקים הראשונים. אז אני מחשיב בערך שזה בית ספר.
זזה שיוסקה מאהוב בילדה זה כן רומנטיקה[color="yellow"]( בסוף הם התחתנו נראה לי)[/color][/quote]
מה
הבצפר מופיע אולי בסאגה הראשונה, וגם זה בקושי
מאז הטורניר של טוגורו אני חושב שאת הפרקים שהם מופיעים בבצפר אפשר לספור על יד אחת, והקטע של הרומנטיקה ממש לא קשור
לא היה שום דבר רומנטי במהלך הסדרה, רק בסיום
קלאנאד נגיד זה רומאנס, כי הסדרה מתמקדת במערכת היחסים של טומויה
אבל הרעיון מאחורי יו יו האקושו זה כל השיט הזה עם השדים
זה כמו שאם יקרה משהו עצוב בסדרה תגיד שזאת טרגדיה/דרמה. אתה יכול לדמיין את פוקימון משויך לטרגדיה בגלל שזה היה עצוב לדעת אנשים שבאטרפרי עזב את אש בשביל לתפוס זיון?
אז.. בפרק הבא.. לראשונה מזה פרק 90 ומשהו של נארוטו בלי שיפודן... קאבוטו יילחם?
אם לא הייתי יודע יותר טוב, הייתי אומר שהוא לא בכושר..
[quote=lordabizi;1456593]אני לא מבין אבל. הג'ובי הרי היה אמור להיות המקור של הביג'ו האחרים שהם 1,2,3,4,5,6,7,8,9. להם ביחד יש 45 זנבות. לג'ובי יש רק 10. איפשהו פה אנחנו מאבדים זנבות. וזנבות בנארוטו זה גודל חשוב ולכן הוא צריך להשמר במובן מסויים.[/quote]
הביג'ואים פשוט נוצרו מג'ובי.
מס' הזנבות לא בהכרח אומר על כוח הבגי'ו(אמרו זאת בפרקים האחרונים).
[quote=lordabizi;1456596]אז.. בפרק הבא.. לראשונה מזה פרק 90 ומשהו של נארוטו בלי שיפודן... קאבוטו יילחם?[/quote]
גם אז הוא כמעט ולא נלחם, היה לו מסל אם אני זוכר שנאמרו טו לא הרג אותו אז כבר, זה היה רק כדי להראות את הריסנגאן החדש של נארוטו הקרב של מול קאבוטו.
[quote=canaan;1456595]מה
הבצפר מופיע אולי בסאגה הראשונה, וגם זה בקושי
מאז הטורניר של טוגורו אני חושב שאת הפרקים שהם מופיעים בבצפר אפשר לספור על יד אחת, והקטע של הרומנטיקה ממש לא קשור
לא היה שום דבר רומנטי במהלך הסדרה, רק בסיום
קלאנאד נגיד זה רומאנס, כי הסדרה מתמקדת במערכת היחסים של טומויה
אבל הרעיון מאחורי יו יו האקושו זה כל השיט הזה עם השדים
זה כמו שאם יקרה משהו עצוב בסדרה תגיד שזאת טרגדיה/דרמה. אתה יכול לדמיין את פוקימון משויך לטרגדיה בגלל שזה היה עצוב לדעת אנשים שבאטרפרי עזב את אש בשביל לתפוס זיון?[/quote]
בוא נבהיר את תגבותי לטוגפי.
התכונתי שיש בסדרה דבר שנקרא" בית ספר" שהולכים ללמוד אליו- לפי תגובתו אני הבנתי שאין בכלל בית ספר באנימה.
לא ממש התכונתי לז'אנר בית ספר.