-
[quote=lordabizi;1459748]לא אמורה להיות כאן תמונה של diethard גוסס?
דאלאמבר, האמת המתמטית אינה תלויה בקיומם של בני האדם. 2 יישאר ראשוני גם אם כל האוכלוסייה של האנושות תעלם. גם אצל חייזרים, 2 הוא ראשוני. האנשים הם הפרעה למתמטיקה. אם הם מסיחים את דעתך תהרוג אותם.[/quote]
לא.
[quote=odin borson;1459761]epic!
אני משחק כרגע בצינוק מסתורי חוקרי השמיים אם מישהו מתעניין.[/quote]
לא מתעניינים.
-
-
-
-
-
[quote=amitlv;1459762]המשחק civ v שואב את הזמן שלי ))):
בגללו לא כתבתי סיקור
ולא צפיתי ביוטיוב כבר יומיים )):[/quote]
ספר ספר. בתקופה שאני שיחקתי בזה לאחר כל session של משחק הייתי מגיע לפורום ומספר את מה שקרה, בידיעה כמובן שאף אחד לא יקרא את זה. אבל ככה גרמתי לקילרבי לשחק בזה, ובסוף פרסמתי על זה מדריך במשחקים כלליים, כי חשתי צורך עז לכתוב על זה.
-
-
נשלחה הודעה פרטית לפותח הנו"ד הבא.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1459776]ספר ספר. בתקופה שאני שיחקתי בזה לאחר כל session של משחק הייתי מגיע לפורום ומספר את מה שקרה, בידיעה כמובן שאף אחד לא יקרא את זה. אבל ככה גרמתי לקילרבי לשחק בזה, ובסוף פרסמתי על זה מדריך במשחקים כלליים, כי חשתי צורך עז לכתוב על זה.[/QUOTE]
session?
-
[quote=itayqt;1459779]נשלחה הודעה פרטית לפותח הנו"ד הבא.[/quote]
אם שלחת להיטמן אתה נוב יותר ממה שהיית.
-
מה קורה עמית?
מה קורה עמית?
-
[quote=הנפש המתמטית;1459785]מה קורה עומר?
מה קורה עמית?[/quote]
אחלה בחלה.
מה איתך?
-
[quote=ragnathebloodege;1459786]אחלה בחלה.
מה איתך?[/quote]
בסדר,
סקרן לגבי מה שיה מאז שעזבתי עד עכשיו.
אשמח שמישהו יתמצת לי את זה.
-
[quote=הנפש המתמטית;1459787]בסדר,
סקרן לגבי מה שיה מאז שעזבתי עד עכשיו.
אשמח שמישהו יתמצת לי את זה.[/quote]
בערך מה שקרה-
עברנו לפורום כללי, היו כל מיני מנהלים(ביניהם אני כפקח), הגיעו הרבה נובים שחלקם יצאו מהנוביות וחלקם נשארו, הפורום התייבש ולאחרונה רותם פנה להיטמן שיחזור כמנהל ראשי.
היטמן התחיל טוב אבל אז נהיה דיקטטור והחליט שרק ווינרים יוכלו לשנות כינויים.
הפורום התעצבן עליו ולאחר מכן הוא ירד.עכשיו, איתי(אחד מהנובים שיצא מזה.התמנה לפקח לאחר כחודשיים שהיה בפורום) עבר לראשי עם אדם ונדב(שהיה מנהל חת"ם) עלה לפקחות.