-
[QUOTE=TheHeliolisk;1504332]חשוב לציין -
קודם כל לא חשפו, אלא עשו דאטאמיין מהדמו ושלפו את כולם. אני מרחם על האנשים האלה שמנסים לרמות את המערכת כדי להגיע להכל יותר מוקדם. לדעתי הם ממש אומללים. חוצמזה, כמו כל הדלפה או דבר דומה [B]זה ספוילר מטורף[/B]. אל תדברו ישירות על מה שנחשף או תפרסמו את זה בשום מקום ללא אזהרה מראש [B]ובטח[/B] שלא לדבר על זה בצ'ט. תתחשבו באנשים ששומרים את הסודות לרגע הגדול שבו המשחק יצא (כמוני).
בתודה,
@TheHeliolisk[/QUOTE]
אני לא מבין למה אתה חושב שהאנשים האלה אומללים,לא חושב שיש הבדל בין זה לבין הדלפות שעשו מקורוקורו. אני מסכים שמדובר בספוילרים אבל בסופו של דבר כל האינפורמציה על המשחק/הפוקימונים החדשים הם ספויילרים למשחק.
-
-
[QUOTE=Bard;1504333]אני לא מבין למה אתה חושב שהאנשים האלה אומללים,לא חושב שיש הבדל בין זה לבין הדלפות שעשו מקורוקורו. אני מסכים שמדובר בספוילרים אבל בסופו של דבר כל האינפורמציה על המשחק/הפוקימונים החדשים הם ספויילרים למשחק.[/QUOTE]
יש הבדל בין ספוילר של יום לפני
לבין לכסח את הקוד של הדמו ולשלוף את כל המידע על המשחק חודש מראש. זה פשוט עצוב שלאנשים אין רצון לגורם ההפתעה
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1504335]יש הבדל בין ספוילר של יום לפני
לבין לכסח את הקוד של הדמו ולשלוף את כל המידע על המשחק חודש מראש. זה פשוט עצוב שלאנשים אין רצון לגורם ההפתעה[/QUOTE]
אם אתה רוצה להיות מופתע פשוט אל תסתכל על ההדלפות האלו. :um_face:
גם הטריילרים הרשמים של המשחק הם ספוילרים...
-
כמה זמן צריך לחכות עד שפתיחת הנו"ד עוברת אלי?
-
[quote=hit man;1504343]כמה זמן צריך לחכות עד שפתיחת הנו"ד עוברת אלי?[/quote]
כשתסיים להכין מדריך וידיאו לsun&moon בערך
-
חבל.
לא, ברצינות, אם הפותחת הנוכחית לא עושה את התפקיד שלה, בשלב מסוים זה עובר אלי, נכון?
-
[QUOTE=Hit Man;1504346]חבל.
לא, ברצינות, אם הפותחת הנוכחית לא עושה את התפקיד שלה, בשלב מסוים זה עובר אלי, נכון?[/QUOTE]
זה נכון, לאחר פרק זמן מסוים. או לפחות ככה זה היה בזמני
פעם זה היה ברור יותר, תבדוק עם איתי המנהל הראשי אם הוא החליט לשנות בזה משהו או שלא
משתדל שכבר לא להתערב בענייני נו"דים
-
רשמית אש טמבל
[COLOR=#ffff00]הוא שחרר את הצורה האחרונה של קרמאסטו[/COLOR]
-
זהו התינוק הקטן שלי כבר זרן ומת
היטמן חכה בסבלנות זה (אולי) יגיע
-
[QUOTE=Hit Man;1504346]חבל.
לא, ברצינות, אם הפותחת הנוכחית לא עושה את התפקיד שלה, בשלב מסוים זה עובר אלי, נכון?[/QUOTE]
נמתין 48 שעות, נשלח ל Alice הודעה פרטית.
אם לא יהיה תגובה, אתה תהיה הפותח הנוכחי והיא תהיה בסבב הבא.