-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 07:00 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
נידורינה יוצאת ופוגעת ישירות בסנאבול עם בעיטה כפולה, וסנאבול מועפת כמה מטרים אחורנית "זעם!" מצווה המאמנת, וסנאבול קופצת עם זעם על נידורינה ופוגעת בה בחוזקה.
[/b][/quote]
"קדימה נידורינה עוקץ רעל ואז בעיטה כפולה!" אני קורא שוב
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 03:47 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
"לא אל תעשה את זה!" צורח פלקנר לעברך, אולם מאוחר מדי. סטראביה יוצא ומיד נשאב לעבר החור, אך שולח כוח נסתר חזק מאוד שמעיף את האנונים ומצליח לסגור את החור "בוא נצא מכאן, מהר!" הוא צועק לעברך, תופס אותם, והפוקימונים שלכם יוצאים אחריכם במהירות מתוך מערת האנון. לבסוף, אתם יוצאים החוצה ורואים איך מערת האנון מתיחלה לקרוס מאחורה ולבסוף נעלמת. "היה לנו פה מזל גדול" הוא אומר לך. [/b][/quote]
רגע אז סטאארויה לא נשאב נכון?
"זה בזכות הסטארויה שלי" אומרלו כשאני מלטף את סטארויה ואגיד לו "שמע פלקנר אני באתי כדי לאתגר אותך לקרב חוזר כשפתאום אתה והמנהל הייתם קשורים אז מה דעתך שנעשה עכשיו קרב חוזר?" אשאל אותו בחיוך ואקווה שהוא יסכים לקרב
-
[b]ג'ייסון~[/b]
ביצעת 3 התקפות נפרדות, רק ה2 הראשונות יחשבו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילמאר משתמש בהשפרצה ומעיף מים לכל עבר אבל לא נראה שזה מפריע לטנטקרול במיוחד. לאחר מכן ווילמאר קופץ עם הפלה לעברו ופוגע בו בחוזקה, וטנטקרול נפצע בינוני. הוא מתעצבן ותוקף עם רעל שפוגע בווילמאר ומרעיל אותו.
[b]ג'יי~[/b]
אתה רץ אל הזירה שלך ונכנס פנימה, שם אתה מבחין במאמן הבא: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr186.png[/img] "בהצלחה" הוא קורא לעברך "הקרב הבא הוא קרב 2 על 2, ללא מגבלת זמן! התחילו!" מכריז השופט "צא החוצה, מדיטייט!" קורא המאמן ומשחרר החוצה מדיטייט שנראה חזק מאוד "צא ריאולו!" אתה קורא ומשחרר אותו החוצה, וריאולו נראה חזק מאוד לקרב "בילבול!" מצווה המאמן ומדיטייט שולח בילבול לכיוונו של ריאולו.
[b]עומר~[/b]
"התחמקי ותקפי עם נשיכה!" מצווה המאמנת. סנאבול מתחמקת מעוקצי הרעל וקופצת עם נשיכה לעבר הבעיטה הכפולה של נידורינה. היא סופגת מכה אחת אבל מצליחה לנשוך את נידורינה ברגלה! נידורינה זועקת מכאב, ומנסה להיפטר ממנה ללא הצלחה "תמשיכי עם הנשיכה!" מצווה המאמנת.
[b]ארתור~[/b]
"בסדר גמור, אני מסכים. נקיים את הקרב כאן ועכשיו. אחד על אחד" הוא אומר לך ותופס מרחק ממך "אני אשתמש בסטראביה שלי" הוא אומר וסטראביה מתעופף קדימה, תופס את מקומו.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 10:22 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
ביצעת 3 התקפות נפרדות, רק ה2 הראשונות יחשבו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילמאר משתמש בהשפרצה ומעיף מים לכל עבר אבל לא נראה שזה מפריע לטנטקרול במיוחד. לאחר מכן ווילמאר קופץ עם הפלה לעברו ופוגע בו בחוזקה, וטנטקרול נפצע בינוני. הוא מתעצבן ותוקף עם רעל שפוגע בווילמאר ומרעיל אותו.
[/b][/quote]
רשמתי ברור מאוד שאת ההשפרצה יכוון לעיניים שלו.
-------------
"וואלימר תקוף עם אקדח מים לכיוון העיניים שלו ואז תקוף שוב בהפלה!"אני צועק לו
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה רץ אל הזירה שלך ונכנס פנימה, שם אתה מבחין במאמן הבא: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr186.png[/img] "בהצלחה" הוא קורא לעברך "הקרב הבא הוא קרב 2 על 2, ללא מגבלת זמן! התחילו!" מכריז השופט "צא החוצה, מדיטייט!" קורא המאמן ומשחרר החוצה מדיטייט שנראה חזק מאוד "צא ריאולו!" אתה קורא ומשחרר אותו החוצה, וריאולו נראה חזק מאוד לקרב "בילבול!" מצווה המאמן ומדיטייט שולח בילבול לכיוונו של ריאולו. [/b][/quote]
"צוות כפול והתקפה מהירה ! "
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"התחמקי ותקפי עם נשיכה!" מצווה המאמנת. סנאבול מתחמקת מעוקצי הרעל וקופצת עם נשיכה לעבר הבעיטה הכפולה של נידורינה. היא סופגת מכה אחת אבל מצליחה לנשוך את נידורינה ברגלה! נידורינה זועקת מכאב, ומנסה להיפטר ממנה ללא הצלחה "תמשיכי עם הנשיכה!" מצווה המאמנת.
[/b][/quote]
"נידורינה תשלחי לראש שלה עוקץ רעל ואז תרסקי אותה על האדמה!" אני קורא
-
[b] [b]ארתור~[/b]
"בסדר גמור, אני מסכים. נקיים את הקרב כאן ועכשיו. אחד על אחד" הוא אומר לך ותופס מרחק ממך "אני אשתמש בסטראביה שלי" הוא אומר וסטראביה מתעופף קדימה, תופס את מקומו. [/b][/quote]
"ציפיתי שתיים על שתיים אבל אחד על אחד זה גם טוב" ואז אגיד לו "קבל את זה" אצעק ואזרוק את הפוקדור של אלקטריק באוויר ואז כשאלקטריק בחוץ אגיד לו "בוא נתחיל את זה בקטן תשתמש בThunder Wave(אני פשוט לא יודע איך אומרים בעברית וטעיתה בשם כשכתבתה בעמוד הראשי כתבתה חיזוק שרירים בטעות) ואז במתקפה מהירה"
-
[b]עומר~[/b]
נידורינה נאבקת בנשיכה של סנאבול, ושולחת עוקצי רעל לראשה של סנאבול, ומצליחה להעיף אותה ממנה, ונידורינה קופצת ונוחת בחוזקה על סנאבול. סנאבול סופגת מכה ישירה ומתעלפת "לא נורא סנאבול, חזרי!" קוראת המאמנת ושולפת פוכדור אחר "סלאגמה, צא! גחלת!" היא קוראת ומשחררת החוצה סלאגה שפוגע בנידורינה עם גחלת.
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל ומתחמק מהבילבול. הוא תוקף עם מתקפה מהירה ופוגע במדיטייט "תקוף עם אגרוף שאיבה!" קורא המאמן, ומדיטייט מפתיע את ריאולו עם אגרוף שאיבה שפוגע בחוזקה בריאולו "מדיטציה!" קורא המאמן ומדיטייט נכנס מיד למדיטציה
[b]ג'ייסון~[/b]
אין לו שליטה על הכיוון של השפרצה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילמא שולח אקדח מים לעיניו של טנטנקרול וגורם לו לעיוור זמני, ואז תוקף אותו עם הפלה ופוגע בו בחוזקה, יותר מהפעם הקודמת. טנטקרול נפצע די קשה, והוא מצליח לתפוס את ווילמאר עם הזרועות שלו במתקפת חניקה.
[b]ארתור~[/b]
אני ערוך, תודה על ההערה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקטריק מגיח החוצה, ונעמד מול סטראביה. הוא שולח גל רעם אולם סטראביה עף למעלה וההתקפה מפספסת אותו "צוות כפול!" מורה פלקנר, וסטראביה משתכפל ומקיף את אלקטריק "ניקור!" קורא פלקנר.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 21 2009, 01:59 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אין לו שליטה על הכיוון של השפרצה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילמא שולח אקדח מים לעיניו של טנטנקרול וגורם לו לעיוור זמני, ואז תוקף אותו עם הפלה ופוגע בו בחוזקה, יותר מהפעם הקודמת. טנטקרול נפצע די קשה, והוא מצליח לתפוס את ווילמאר עם הזרועות שלו במתקפת חניקה.
[/b][/quote]
"וואלימר תשתמש שוב באקדח מים לעיניים שלו ואז מפל ואז הפלה!"אני צועק לו.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל ומתחמק מהבילבול. הוא תוקף עם מתקפה מהירה ופוגע במדיטייט "תקוף עם אגרוף שאיבה!" קורא המאמן, ומדיטייט מפתיע את ריאולו עם אגרוף שאיבה שפוגע בחוזקה בריאולו "מדיטציה!" קורא המאמן ומדיטייט נכנס מיד למדיטציה [/b][/quote]
" צוות כפול , ראית הנולד והתקפה מהירה ! "
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אני ערוך, תודה על ההערה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקטריק מגיח החוצה, ונעמד מול סטראביה. הוא שולח גל רעם אולם סטראביה עף למעלה וההתקפה מפספסת אותו "צוות כפול!" מורה פלקנר, וסטראביה משתכפל ומקיף את אלקטריק "ניקור!" קורא פלקנר. [/b][/quote]
וף סף גם אתה טועה במשהו:o
____________________________-
"אלקטריק תתחמק עם מתקפה מהירה ואז תשתמש בניצוץ"
-
[b] [b]עומר~[/b]
נידורינה נאבקת בנשיכה של סנאבול, ושולחת עוקצי רעל לראשה של סנאבול, ומצליחה להעיף אותה ממנה, ונידורינה קופצת ונוחת בחוזקה על סנאבול. סנאבול סופגת מכה ישירה ומתעלפת "לא נורא סנאבול, חזרי!" קוראת המאמנת ושולפת פוכדור אחר "סלאגמה, צא! גחלת!" היא קוראת ומשחררת החוצה סלאגה שפוגע בנידורינה עם גחלת.
[/b][/quote]
"נידורינה חבטות זעם ואז בעיטה כפולה!" אני קורא שוב
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b] [b]קיט~[/b]
"אני מבין שאתה גר כאן, במחוז ג'וטו? אני בא ממחוז שינו, הוא מחוז עם פוקימונים שעוד לא פגשת. אני מניח שניפגש במהלך אחד הקרבות, ואני בטוח שהפוקימון שלי יביס את הצ'רמיליון שלך, תהיה בטוח בכך" הוא אומר לך בחיוך, ואז צועד משם. [/b][/quote]
"מחוז שינו?" אני שואל ארת עצמי בקול ואז רץ אחריו "חכה! אתה יכול להראות לי פוקימון מהמחוז הזה?" אשאל אותו בהתרגשות
-
[b]קיט~[/b]
אתה מתחיל לרוץ אחריו, אך הוא כבר נעלם. לפתע, מוכרז כי הגיע הזמן לקרב השני שלך.
[b]עומר~[/b]
נידורינה קופצת ומתחמקת מגחלת נוספת שנשלחת לעברה ופוגעת בחוזקה בלסאגמה. הוא מתעצבן "חפירה!" מצווה המאמנת וסלאגמה חופר באדמה ונעלם. נידורינה לא יודעת היכן הוא.
[b]ארתור~[/b]
אלקטריק מתחיל לנוע במהירות בין הכפילים ומצליח להתחמק מהניקור, ואז הוא שולח ניצוץ שמוריד חלק מהכפילים אך מפספס את האמיתי "מתקפה מהירה!" מצווה הפלקנר ואלקטריק נפצע בינוני מאחורה בידי סטראביה "אס שמיים!" מצווה פלקנר.
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל ומקיף את מדיטייט שגומר את המדיצטיה שלו, הוא משתמש בראיית הנולד ומצליח לנחש את המהלך הבא של מדיטייט "מדיטייט בילבול!" קורא המאמן, ומדיטייט שולח בילבול לעבר כמה מהכפילים והכפילים נאבקים בה אך נעלמים, וגם האמיתי נפגע מעט מהכפיל שהיה לידו.
[b]ג'ייסון~[/b]
ווילמאר נאבק בזרועות ומצליח לשלוח אקדח מים אל עיניו של טנטקרול, והוא משחרר אותו בכאב. ווילמאר שולח מתקפת מפל שמצליחה להעיף אל הצד השני של האגם את טנטקרול. ווילמאר נראה פצוע די קשה מהקרב. הוא מסתכל לעברך ואז מתעלף.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 23 2009, 08:10 PM
[b] [/B]ג'ייסון~[B]
ווילמאר נאבק בזרועות ומצליח לשלוח אקדח מים אל עיניו של טנטקרול, והוא משחרר אותו בכאב. ווילמאר שולח מתקפת מפל שמצליחה להעיף אל הצד השני של האגם את טנטקרול. ווילמאר נראה פצוע די קשה מהקרב. הוא מסתכל לעברך ואז מתעלף. [/b][/quote]
"כל הכבוד"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,אני עולה על הגשר ומתחיל לצעוד..