-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 02:34 AM
[b]
עומר-
איך ארבוק יתקוף? הוא קפוא כעת
--------------------------------
"קרן קרח על שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תחסום בלהביור" אומרת הילדה, "ואז עלי תער אל לפרס" אומר הילד. לפרס שולחת קרן קרח אל שיפטרי, מגכרו חוסם את ההתקפה בלהביור ואז שיפטרי שולח עלי תער ללפרס ופוגע בה חזק-לפרס מתחילה להיסתחרר [/b][/quote]
אני מחכה עד שארבוק יפשיר~ <_<
-
ארתור-
לאכול?XD
------------
אחרי דרך ארוכה ומתישה אתה מגיע לעיר וורמיליון, אתה הולך לבניין תחרות הסרט. הבניין נראה מבפנים הרבה יותר גדול. אתה הולך לדלפק כדי להירשם, "יש לך תעודת מתאם?" שואלת האישה בדלפק
מיכה-
XD, אבל גם צטט רק ת'חלק שלך בבקשה
-----------------------------------------
נידורן שולפת את ציפורנה ושורטת את שאקל, שאקל משחרר את רגלה אך שוב נכנס לשיריון
עומר-
"להביור על לפרס" אומר הילדה, "עלי תער על לפרס" אומר הילד, "חבטת גוף" אומרת כריסטינה. מגכרו שולח להביור ושיפטרי עלי תער, לפרס מזנקת בחבטת גוף וגורמת להם לברוח כדי שלא תנחת עליהם. לפרס נוחת על ארבוק ומנפצת את הקרח
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 03:07 AM
[b] ארתור-
לאכול?XD
------------
אחרי דרך ארוכה ומתישה אתה מגיע לעיר וורמיליון, אתה הולך לבניין תחרות הסרט. הבניין נראה מבפנים הרבה יותר גדול. אתה הולך לדלפק כדי להירשם, "יש לך תעודת מתאם?" שואלת האישה בדלפק [/b][/quote]
"לא תכיני לי עכשיו ארתור מפאלט" אני אומר לה ובינתיים בזמן שהיא מכינה אני הולך למרכז פיתוח הפוקפון לבדוק אם יש משהו חדש שאני יכול לקחת לפוקפון שלי
[b]
עומר-
"להביור על לפרס" אומר הילדה, "עלי תער על לפרס" אומר הילד, "חבטת גוף" אומרת כריסטינה. מגכרו שולח להביור ושיפטרי עלי תער, לפרס מזנקת בחבטת גוף וגורמת להם לברוח כדי שלא תנחת עליהם. לפרס נוחת על ארבוק ומנפצת את הקרח [/b][/quote]
"ארבוק תתאושש ואז זנב אקווה על מכגרו ומבט נוקב בשיפטרי ואז חומצה!"
-
[b]
מיכה-
XD, אבל גם צטט רק ת'חלק שלך בבקשה
-----------------------------------------
נידורן שולפת את ציפורנה ושורטת את שאקל, שאקל משחרר את רגלה אך שוב נכנס לשיריון
[/b][/quote]
אוקי,וסמט לב שהעלילה של האחרים יוכר מושקעת מהאחרים?
ובאמת פחות מענינת!
------------------
"תפרצי לו לשריון ותשרטי אותו"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 11:46 PM
[b] ניב-
"גפן מצליפה, הורדה ולבסוף חסל אותו בסופת עלים" אומר דרייק. אלקטיוויר קם על רגליו ויוצא באגרוף אש ובאגרוף ברק, ווינוזאוק שולח את גפניו אל אלקטיוויר אך אלקטיוויר מצליח להיתחמק ומחטיף לראשו של ווינוזאור באגרוף אש ובאגרוף ברק. ווינוזאור יוצא בהורדה אך אלקטיוויר לא הורס את יתרונו ודוחף את ווינוזאור בחזרה בעזרת מעטפת חשמלית. אלקטיוויר מסתובב סביב ווינוזאור באגרופי אש חשמל, ווינוזאור יוצר סופה ענקית של עלי תער ואלקטיוויר נמצא בתוכה, אתם לא מצליחים לראות מה קורה אך כאשר המערבולת נגמרת אתם רואים את שניהם מסוחררים [/b][/quote]
"טוב, התריק שלי הצליח, עכשיו תשתמש בבועת ברקים (כמו בועה חשמלית רק ממכת ברק)"
-
ארתור-
"בבקשה" אומרת האישה בדלפק ומגישה לך את תעודת המאמן, "אתה תרצה להירשם לתחרות הסרט העכשווית או לזאת שתהיה מאוחר יותר?"
ניב-
וואו! :o
-------------
"בועה חשמלית?" שואל דרייק בתהייה "סופת עלים, עכשיו". אלקטיוויר משחר כמות עצומה של חשמל בבועה חשמלית, פיצוץ ענקיים בכל הזירה, הוא ממשיך בבועות ואז נוצרת עמוד חשמל ענקי ברוחב הזה והוא מגיע עד השמיים. כל האנשים בקהל בורחים בבהלה, ורק אתה, דרייק והשופט נמצאים. ל]פתע החשמל נעלם בשנייה אחת, אתם רואים את אלקטיוויר וווינוזאור מעולפים על האדמה. "ווינוזאור ואלקטיוויר לא יכולים להילחם יותר, על שני המאמנים להחליף פוקימונים" אומר השופט
עומר-
"קרן קרח על שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תחסום בלהביור" אומרת הילדה, "ספיגה על לפרס" אומר הילד. לפרס יורת לעברו של שיפטרי קרן קרח, מגכרו ממהר לשלוח להביור מפיו וארבוק בעזרת זנב אקווה מפריע לו לתקוף ופוגע בו. לבסוף לפרס פוגעת בשיפטרי בקרן קרח ושיפטרי נקפא, ארבוק שולח לעברו חומצה מפיו ופוגע בו
מיכה-
מה?
---------
נידורן מנסה ומתעקשת לפרוץ לשיריונו של שאקל, אך הוא קשה מדי ואינה מצליחה. לפתע שאקל יוצא משריונו ושוב תופס את רגלה של נידורן בנשיכה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 05:59 PM
[b] ניב-
וואו! :o
-------------
"בועה חשמלית?" שואל דרייק בתהייה "סופת עלים, עכשיו". אלקטיוויר משחר כמות עצומה של חשמל בבועה חשמלית, פיצוץ ענקיים בכל הזירה, הוא ממשיך בבועות ואז נוצרת עמוד חשמל ענקי ברוחב הזה והוא מגיע עד השמיים. כל האנשים בקהל בורחים בבהלה, ורק אתה, דרייק והשופט נמצאים. ל]פתע החשמל נעלם בשנייה אחת, אתם רואים את אלקטיוויר וווינוזאור מעולפים על האדמה. "ווינוזאור ואלקטיוויר לא יכולים להילחם יותר, על שני המאמנים להחליף פוקימונים" אומר השופט [/b][/quote]
אני יודע, אמרתי לך שהטריק הזה יעבוד
"כמו שחשבתי, אני ארגיל אותך לצורת תקיפה אחת ואז אתקוף בצורה אחרת לגמרי, אתה תופתע ולא תדע מה לעשות עם כל הניסיון שלך ולא תוכל להציל את וינזור מהבסה, גם אם תצליח להביס את אלקטיוור שלי. אז מי הפוקימון הבא שלך? אני חושב שאצלי זה אזומריל!"
-
ניב-
"אזומריל הא" אומר דרייק, "אז צא אתה אלק" אומר דרייק ומוציא אלקטיוויר-[img]http://i30.tinypic.com/296kejb.png[/img]. "מכת ברק אלקטיוויר" אומר דרייק
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 06:17 PM
[b] ניב-
"אזומריל הא" אומר דרייק, "אז צא אתה אלק" אומר דרייק ומוציא אלקטיוויר-[img]http://i30.tinypic.com/296kejb.png[/img]. "מכת ברק אלקטיוויר" אומר דרייק [/b][/quote]
"נו באמת, תחזור אזומריל. בוא נראה את אלקטיוור שלך נגד גרמצ'ומפ שלי!"
-
ניב-
"קלי קלות" אומר דרייק "זנב ברזל"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 06:30 PM
[b] ניב-
"קלי קלות" אומר דרייק "זנב ברזל" [/b][/quote]
"אלקטיוור משתמש בזנה ברזל? נו טוב תבלום בטופר דרקון מחוזק בזעם דרקון, ואז תשחרר עליו את הטופר השני, ואחרי זה חפירת הנחטה!"
-
[b]
עומר-
"קרן קרח על שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תחסום בלהביור" אומרת הילדה, "ספיגה על לפרס" אומר הילד. לפרס יורת לעברו של שיפטרי קרן קרח, מגכרו ממהר לשלוח להביור מפיו וארבוק בעזרת זנב אקווה מפריע לו לתקוף ופוגע בו. לבסוף לפרס פוגעת בשיפטרי בקרן קרח ושיפטרי נקפא, ארבוק שולח לעברו חומצה מפיו ופוגע בו [/b][/quote]
"ארבוק תמשיך עם זנב אקווה ושוב חומצה על שיפטרי!"
-
[b] ארתור-
"בבקשה" אומרת האישה בדלפק ומגישה לך את תעודת המאמן, "אתה תרצה להירשם לתחרות הסרט העכשווית או לזאת שתהיה מאוחר יותר?" [/b][/quote]
"לעכשוית" אומר לה בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון האולם כשאני מחזיק את הפוקדור של פיבאס
-
[b]
מיכה-
מה?
---------
נידורן מנסה ומתעקשת לפרוץ לשיריונו של שאקל, אך הוא קשה מדי ואינה מצליחה. לפתע שאקל יוצא משריונו ושוב תופס את רגלה של נידורן בנשיכה [/b][/quote]
"צווחה וכנסי לשריון דרך החורים ושריטה" אצעק לה.
-
ארתור-
"בסדר" אומרת האישה "בחלק הראשון תצטרך לעשות מופע שיציג את יופיו של הפוקימון שלך, אז תרצה זירה רגילה או זירת מים?"
ניב-
גם אני הופתעתי OO
---------------------
אלקטיוויר מנחית את זנבו כאשר הוא קשיח כמו ברזל, גרצ'ומפ חוסם את ההתקפה באחד מטפריו כאשר הטפר מחוזק בטפרי דרקון ואז פוגע בו בזעם זרקון ובטפר השני שלו. "בעיטה נמוכה" אומר דרייק. גרצ'ומפ חופר את דרכו ונעלם, גרצ'ומפ לא מבזבז זמן ובשנייה מופיע אל אלקטיוויר, אלקטיוויר שולח בעיטה נמוכה במהירות ולפני שגרצ'ומפ פוגע בו הוא מפיל אותו חזרה למקומו
עומר-
"אקדח מים על מגכרו" אומרת כריסטינה, "להביור על ארבוק" אומרת הילדה, "כדור צל על ארבוק" אומר הילד. ארבוק שולח את זנבו בזנב אקווה על מגכרו, שיפטרי מעיף אותו בכדור צל אבל לפרס פוגע במגכרו באקדח מים-מגכרו מתחיל להיסתחרר
מיכה-
איך היא תיכנס? החורקים קטנים מדי
----------------------------------
נידורן לא מצליחה לעשות דבר, הנשיכה של שאקל מכאיבה לה מדי ומפריעה לה לתקוף
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 10:21 PM
[b] ניב-
גם אני הופתעתי OO
---------------------
אלקטיוויר מנחית את זנבו כאשר הוא קשיח כמו ברזל, גרצ'ומפ חוסם את ההתקפה באחד מטפריו כאשר הטפר מחוזק בטפרי דרקון ואז פוגע בו בזעם זרקון ובטפר השני שלו. "בעיטה נמוכה" אומר דרייק. גרצ'ומפ חופר את דרכו ונעלם, גרצ'ומפ לא מבזבז זמן ובשנייה מופיע אל אלקטיוויר, אלקטיוויר שולח בעיטה נמוכה במהירות ולפני שגרצ'ומפ פוגע בו הוא מפיל אותו חזרה למקומו [/b][/quote]
סימן שזה עבד בצורה מושלמת, כי גם השה"מ לא ידע איך להגיב, הוא עמד בדיוק במקום שבו עמד במאמן, וזה עוזר להגיב תגובה ריאלית
[b]
עומר-
"אקדח מים על מגכרו" אומרת כריסטינה, "להביור על ארבוק" אומרת הילדה, "כדור צל על ארבוק" אומר הילד. ארבוק שולח את זנבו בזנב אקווה על מגכרו, שיפטרי מעיף אותו בכדור צל אבל לפרס פוגע במגכרו באקדח מים-מגכרו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"ארבוק חומצה ועוץ רעל על שיפטרי ואז זנב אקווה על מכגרו!"
-
ניב-
לא!XD, הופתעתי מזה שאלקטיוויר מסוגל להישתמש בזנב ברזל
------------------------------------------------------------
"אגרוף ממוקד" אומר דרייק אלקטיוויר ממקד את כוחו ביד ויוצא באגרוף ממוקד, הוא שולח אותו לעבר גרצ'ומפ, גרצ'ומפ תוקף בטפרי דרקון ויורה מפיו זעם דרקון, אלקטיוויר מצליח בעזרת האגרוף לפרוץ את ההתקפה ולהפיל לאחור את גרצ'ומפ. גרצ'ומפ חופר את דרכו לאדמה ונעלםפ
עומר-
"אקדח מים על מגכרו" אומרת כריסטינה, "תחסום את ארבוק" אומר הילד, "להביור על לפרס" אומרת הילדה. שיפטרי מנסה בכוח לתפוס את ארבוק ולא נותן לו לתקוף. לפרס מכוונת קרן קרח על שיפטרי, מגכרו צץ וחוסם את ההתקפה בלהביור, "אקדח מים" אומרת כריסטינה, לפרס משנה את ההתקפה שלה לאקדח מים ומצליחה לפגוע במגכרו, מההדף מגכרו נוחת על שיפטרי, ארבוק מנצל את הרגע ופוגע במגכרו בזנב אקווה-מגכרו מעולף ושיפטרי קם מסוחרר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 11:06 PM
[b]
עומר-
"אקדח מים על מגכרו" אומרת כריסטינה, "תחסום את ארבוק" אומר הילד, "להביור על לפרס" אומרת הילדה. שיפטרי מנסה בכוח לתפוס את ארבוק ולא נותן לו לתקוף. לפרס מכוונת קרן קרח על שיפטרי, מגכרו צץ וחוסם את ההתקפה בלהביור, "אקדח מים" אומרת כריסטינה, לפרס משנה את ההתקפה שלה לאקדח מים ומצליחה לפגוע במגכרו, מההדף מגכרו נוחת על שיפטרי, ארבוק מנצל את הרגע ופוגע במגכרו בזנב אקווה-מגכרו מעולף ושיפטרי קם מסוחרר [/b][/quote]
"יופי ארבוק מבט נוקב ואז חומצה!"
-
[b] ארתור-
"בסדר" אומרת האישה "בחלק הראשון תצטרך לעשות מופע שיציג את יופיו של הפוקימון שלך, אז תרצה זירה רגילה או זירת מים?" [/b][/quote]
"מיפם יותר עדיף" אומר לה בחיוך
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 11:06 PM
[b] ניב-
לא!XD, הופתעתי מזה שאלקטיוויר מסוגל להישתמש בזנב ברזל
------------------------------------------------------------
"אגרוף ממוקד" אומר דרייק אלקטיוויר ממקד את כוחו ביד ויוצא באגרוף ממוקד, הוא שולח אותו לעבר גרצ'ומפ, גרצ'ומפ תוקף בטפרי דרקון ויורה מפיו זעם דרקון, אלקטיוויר מצליח בעזרת האגרוף לפרוץ את ההתקפה ולהפיל לאחור את גרצ'ומפ. גרצ'ומפ חופר את דרכו לאדמה ונעלם [/b][/quote]
אהה, גם אני, ממתי יש לו זנב?
"אז חכה כאן" אומרת האישה ושמה אותך בחדר ההמתנה. בחדר אתה רואה מתאמים נוספים שמחכים לתורם, ואתה רואה בטלוויזיה שבחדר מתאמים מופיעים-המתחרים נראים ממש טובים. "ארתור, נא להגיע לזירת המים" נשמע קול שקורא לך במקרופון. אתה הולך לזירה וההופעה מתחילה
עומר-
"קרן קרח" אומרת כריסינה, "עלי תער לעבר לפרס" אומר הילד. לפני ששיפטרי משתמש בעלי תער ארבוק מחדד את עיניו ומשתק את שיפטרי במבט נוקב, לפרס מנצלת את המצב ומקפיאה את שיפטרי בקרן קרח, לבסוף ארבוק משחרר את המבט הנוקב ושולח חומצה על שיפטרי-שיפטרי משתחרר מהקרב מעולף. "שיפטרי ומגכרו לא יכולים להילחם יותר, לפרס וכריסטינה, עומר וארבוק הם המנצחים" אומר השופט. אתם מתקדמים לחדר ההמתנה הבא, המלווה שמה את ארבוק ולפס במכונת הריפוי. "אני כעת בוחרת בהאנטר שלך, המי אתה בוחר הפעם-בלפרס או אבומסנוו?" שואת כריסטינה
ניב-
לפי מה שזכור לי הראו בקרב שלו ושל גרי מול אש שיש לו זנב
-----------------------------------------------------------
בהפתעה גרצ'ומפ מופיע מאחורי אלקטיוויר, הוא שורף את גבו בזעם דרקון חזק שיוצא מפיו ואחר כך בעזרת כל גופו הוא משתמש בהורדה זועמת ומפיל את אלקטיוויר לריצפה יחד איתו. "על חושי" אמר דרייק. למרות שגרצ'ומפ עליו אלקטיוויר מצליח להיתאוש, הוא מייצר קרן על חושית ומרים את גרצ'ומפ לאוויר, גרצ'ומפ מנסה להיתנגד ולתקוף-אבל זה חסר טעם, אלקטיוויר משתמש בקרן וגורם לגרצ'ומפ להיתנגש בקיר הזירה ומדביק אותו אליו
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 11:38 PM
[b]
עומר-
"קרן קרח" אומרת כריסינה, "עלי תער לעבר לפרס" אומר הילד. לפני ששיפטרי משתמש בעלי תער ארבוק מחדד את עיניו ומשתק את שיפטרי במבט נוקב, לפרס מנצלת את המצב ומקפיאה את שיפטרי בקרן קרח, לבסוף ארבוק משחרר את המבט הנוקב ושולח חומצה על שיפטרי-שיפטרי משתחרר מהקרב מעולף. "שיפטרי ומגכרו לא יכולים להילחם יותר, לפרס וכריסטינה, עומר וארבוק הם המנצחים" אומר השופט. אתם מתקדמים לחדר ההמתנה הבא, המלווה שמה את ארבוק ולפס במכונת הריפוי. "אני כעת בוחרת בהאנטר שלך, המי אתה בוחר הפעם-בלפרס או אבומסנוו?" שואת כריסטינה [/b][/quote]
מי זה אובמסוו?
"אני בוחר בלפרס" אני אומר.
-
עומר-
הנה אבומסנוו-[img]http://i29.tinypic.com/2d84c3o.png[/img], הוא מסוג עשב/עלה. אני אתן לך להחליט שוב למקרה שתרצה לשנות את דעתך
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 11:43 PM
[b] עומר-
הנה אבומסנוו-[img]http://i29.tinypic.com/2d84c3o.png[/img], הוא מסוג עשב/עלה. אני אתן לך להחליט שוב למקרה שתרצה לשנות את דעתך [/b][/quote]
אני מחליף לאבומסנוו X:
-
[b] ארתור-
"אז חכה כאן" אומרת האישה ושמה אותך בחדר ההמתנה. בחדר אתה רואה מתאמים נוספים שמחכים לתורם, ואתה רואה בטלוויזיה שבחדר מתאמים מופיעים-המתחרים נראים ממש טובים. "ארתור, נא להגיע לזירת המים" נשמע קול שקורא לך במקרופון. אתה הולך לזירה וההופעה מתחילה [/b][/quote]
אני הולך לשם ומויא את פיבאס ואומר לו "פיבאס תיכנס לתוך המים ואז תשתמש בהשפלרצה ומיד אחרי זה תקפוץ לכיוון איפה שהשפרצת ותפגע במים ואז תנחת בבלימה לתוך המים"
-
ארתור-
פיבאס קופץ למים בהשפרצה, הוא מזנק לכיוון המים המושפרצים ויורד במהירות בעזרת בלימה. התרגיל יוצא מאוד יפה אבל השופטים עדיין לא ממש מורשמים
עומר-
XD
-------
אתם מתקדמים לזירה הבאה, מולכם אתם רואים שני בנות. "צאי לופיני" אומרת הבחורה הבלונדינית מוציאה לופיני-[img]http://i29.tinypic.com/sxng2x.png[/img],הילדה השנייה מוציאה בלאזיקן-[img]http://i30.tinypic.com/r9mu5d.png[/img] בלי לומר דבר, "צאי אבומסנוו" אומרת כריסטינה ומוציאה אבומסנוו-[img]http://i29.tinypic.com/2d84c3o.jpg[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 1 2009, 12:06 AM
[b]
עומר-
XD
-------
אתם מתקדמים לזירה הבאה, מולכם אתם רואים שני בנות. "צאי לופיני" אומרת הבחורה הבלונדינית מוציאה לופיני-[img]http://i29.tinypic.com/sxng2x.png[/img],הילדה השנייה מוציאה בלאזיקן-[img]http://i30.tinypic.com/r9mu5d.png[/img] בלי לומר דבר, "צאי אבומסנוו" אומרת כריסטינה ומוציאה אבומסנוו-[img]http://i29.tinypic.com/2d84c3o.jpg[/img] [/b][/quote]
"צא האנטר! תתחיל עם היפנוזה על בליזיקן ואז בילבול ואז אגרוף שאיבה על לופיני!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 1 2009, 12:06 AM
[b] ארתור-
פיבאס קופץ למים בהשפרצה, הוא מזנק לכיוון המים המושפרצים ויורד במהירות בעזרת בלימה. התרגיל יוצא מאוד יפה אבל השופטים עדיין לא ממש מורשמים [/b][/quote]
אני לא אמור לקבל משהו על זה שפתחתי את עמוד 210?
__________________________________________________________--
"אוקיי פיבאס ז\ה ייצא יפה עכשיו תשתמש שוב פעם בהשפרצה ותקפוץ ותקיף את המים שעפו ואז תנחת לים בבלימה כדי להעיף מים ואז שוב פעם בהשפרצהה כדי להוסיף עוד מים למים שעפו"
-
[quote][b]
מיכה-
איך היא תיכנס? החורקים קטנים מדי
----------------------------------
נידורן לא מצליחה לעשות דבר, הנשיכה של שאקל מכאיבה לה מדי ומפריעה לה לתקוף [/b][/quote]
"צווחה ושריטה"
-
[b] ניב-
לפי מה שזכור לי הראו בקרב שלו ושל גרי מול אש שיש לו זנב
-----------------------------------------------------------
בהפתעה גרצ'ומפ מופיע מאחורי אלקטיוויר, הוא שורף את גבו בזעם דרקון חזק שיוצא מפיו ואחר כך בעזרת כל גופו הוא משתמש בהורדה זועמת ומפיל את אלקטיוויר לריצפה יחד איתו. "על חושי" אמר דרייק. למרות שגרצ'ומפ עליו אלקטיוויר מצליח להיתאוש, הוא מייצר קרן על חושית ומרים את גרצ'ומפ לאוויר, גרצ'ומפ מנסה להיתנגד ולתקוף-אבל זה חסר טעם, אלקטיוויר משתמש בקרן וגורם לגרצ'ומפ להיתנגש בקיר הזירה ומדביק אותו אליו [/b][/quote]
לא ראיתי את הקרב
מטרת החפץ היא התפרקאה שמלווה אותו, בקרוב היא תתחיל
---------------------------------------------------
פיבאס שוב משפריץ מים, הוא קופץ ומנסה לסובב אותם, אך באמצע הסיבוב נופל. פיבאס בכל זאת מעיף מים ומוסיף עוד בהשפרצה-גם הניסיון הזה נכשל והשופטים נותנים לך אחרון
עומר-
כמה פעמים אני צריך לומר לך-אי אפשר לעשות סדר של היפנוזה ובילבול או להפך
--------------------------------------------------
"להביור על אבומסנוו" אומרת הילדה השנייה, "ניתור לכיוון האנטר" אומרת הילדה הבלונדינית, "סופת שלגים" אומרת כריסטינה. בלאזיקן טוענת להביור מפיה לכיוונו של אבומסנוו, האנטר מפעיל את כוחות ההיפנוזה שלו ומרדים את בלאזיקן. לבינתיים לופיני מנסה לתקוף בניתור את האנטר אך סופת השלגים של אבומסנוו מקפיאה אותה
ניב-
"אגרוף ממוקד" אומר דרייק. אלקטיוויר ממקד את כוחו בידו, הוא משנה אותה לצורת אגרוף ורץ לעבר גרצ'ומפ. גרצ'ומפ שולח זעם דרקון, אלקטיוויר מנסה שוב לעצור את ההתקפה והפעם הוא לא מצליח, אלקטיוויר מתחיל להיסתחרר. גרצ'ומפ לא מבזבז את זמנו ונכנס אל האדמה על מנת לא להיפגע
מיכה-
נידורן צווחת בכל כוחה, היא יוצרת קול מעצבן וגורמת לשאקל לשחרר אותה. שאקל נכנס לשיריונו שוב, נידורן מנסה לשרוט את השיריון בכוונה לפגוע בשאקל אך לא מצליחה-נראה ששאקל משחק בכם
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 1 2009, 09:20 PM
[b]
עומר-
כמה פעמים אני צריך לומר לך-אי אפשר לעשות סדר של היפנוזה ובילבול או להפך
--------------------------------------------------
"להביור על אבומסנוו" אומרת הילדה השנייה, "ניתור לכיוון האנטר" אומרת הילדה הבלונדינית, "סופת שלגים" אומרת כריסטינה. בלאזיקן טוענת להביור מפיה לכיוונו של אבומסנוו, האנטר מפעיל את כוחות ההיפנוזה שלו ומרדים את בלאזיקן. לבינתיים לופיני מנסה לתקוף בניתור את האנטר אך סופת השלגים של אבומסנוו מקפיאה אותה [/b][/quote]
הבילבול והאגרוף שאיבה על לופיני X:
"האנטר אגרוף שאיבה על לופיני ואז ליקוק על בליזיקן!" אני אומר.
-
[b] ניב-
"אגרוף ממוקד" אומר דרייק. אלקטיוויר ממקד את כוחו בידו, הוא משנה אותה לצורת אגרוף ורץ לעבר גרצ'ומפ. גרצ'ומפ שולח זעם דרקון, אלקטיוויר מנסה שוב לעצור את ההתקפה והפעם הוא לא מצליח, אלקטיוויר מתחיל להיסתחרר. גרצ'ומפ לא מבזבז את זמנו ונכנס אל האדמה על מנת לא להיפגע [/b][/quote]
"צא בחיתוך ואז סופת חול וחפירה!"
-
[b] ארתור-
מטרת החפץ היא התפרקאה שמלווה אותו, בקרוב היא תתחיל
---------------------------------------------------
פיבאס שוב משפריץ מים, הוא קופץ ומנסה לסובב אותם, אך באמצע הסיבוב נופל. פיבאס בכל זאת מעיף מים ומוסיף עוד בהשפרצה-גם הניסיון הזה נכשל והשופטים נותנים לך אחרון [/b][/quote]
סבבה
________-
"פיבאס אם אתה רוצ להתפתח למיילוטיק יפה אתה חייב להקשיב לי" אני אמר לו בשביל לעודד אותו ואז אני אומר לו "תנסה לקפוץת אל מחוץ למים ותתנער ותעיף ממך את כל המים ואז תקפוץ אל תוך המים בבלימה כדי להעיף מים ואז תשתמש בהשפרצה כדי ליצור מזרקה מעל המים ששפכת מהקפיה ומהניעור"
-
ארתור-
פיבאס מזנק מהמים, הוא מנער את עצמו יוצר טיפות מים שמנצצות אותו. הוא קופץ לתוך המים ומשאיר אחריו שובל. אחר כך פיבאס משפריץ מים לכל עבר ויוצר מעגל מים מושפרץ מתחת למים שפיבאס השפריץ לפני. נגמר תורך ואתה הולך לחדר ההמתנה לחכות לתוצאות. עוברות כמה דקות ומראים את העוברים לשלב הבא על הלוח, אתה מסתכל ורואה אותך שם-אבל מקום אחרון. "השלב הבא יהיה קרב פוקימונים, בקרב המאמנים יצטרכו לגרום לפוקימון שלהם להיראות יפה יותר וליריב מכוער ועלוב יותר" מסבירים ברמקול
ניב-
"זוז הצידה כדי לחמוק, ואז תפיל אותו באגרוף ממוקד שיידחוף אותו עוד יותר, ואז קרן סולרית שתמנע ממנו להישתמש בסופת החול. לבסוף תפוס אותו כדי שלא ייברח בחפירה" אומר דרייק. גרצ'ומפ מזנק בחיתוך לעברו של אלקטיוויר, אלקטיוויר קצת נשען אחורה ומתחמק, ואז שולח אגרוף ממוקד לגבו של גרצ'ומפ ומפיל אותו. גרצ'ומפ מנסה ליצור סופת חול, אלקטיוויר מייצר קרן על עצומה שמפוצצת את גרצ'ומפ והורסת לו את הסופה. במהירות גרצ'ומפ מנסה לברוח בחפירה, אבל אלקטיוויר תופס את רגלו ולא נותן לו לברוח
עומר-
אז תעצור בניקוד, אתה רושם כל הזמן ואז X ואז Y, איך אני אבין?
--------------------------------------
"תנסי להישתחרר לופיני" אומרת הילדה הבלונדינית, "תפשירי את לופיני בגחלת" אומרת הילדה השנייה, "זנב ברזל לבלאזיקן" אומרת כריסטינה. בלאזיקן מוציאה גחלת ומנסה להפשיר בעזרתה את לופיני, לפתע אבומסנוו מופיע ומפיל את בלאזיקן בזנב ברזל. האנטר מנצל את המצב ושולח אגרוף שאיבה, האגרוף פוגע בלופיני ומשחרר אותה מהקרח
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 2 2009, 01:07 AM
[b]
עומר-
אז תעצור בניקוד, אתה רושם כל הזמן ואז X ואז Y, איך אני אבין?
--------------------------------------
"תנסי להישתחרר לופיני" אומרת הילדה הבלונדינית, "תפשירי את לופיני בגחלת" אומרת הילדה השנייה, "זנב ברזל לבלאזיקן" אומרת כריסטינה. בלאזיקן מוציאה גחלת ומנסה להפשיר בעזרתה את לופיני, לפתע אבומסנוו מופיע ומפיל את בלאזיקן בזנב ברזל. האנטר מנצל את המצב ושולח אגרוף שאיבה, האגרוף פוגע בלופיני ומשחרר אותה מהקרח [/b][/quote]
"האנטר תשלח היפנוזה על בליזיקן. אח"כ תפנה אל לופיני עם בילבול ואז אגרוף שאיבה!"
-
עומר-
"אגרוף מסחרר להאנטר" אומרת הילדה הבלונדינית, "להביור לאבומסנוו" אומר הילדה השנייה, "קרן קרח ללופוני" אומרת כריסטינה. אבומסנוו לבינתיים טוען את קרן קרח, האנטר מהפנט את בלאזיקן ומרדים אותו ואז לופוני פוגעת בהאנטר באגרוף מסחרר, האנטר מטעה את אבומסנוו ומקפיא אותו
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 2 2009, 01:32 AM
[b] עומר-
"אגרוף מסחרר להאנטר" אומרת הילדה הבלונדינית, "להביור לאבומסנוו" אומר הילדה השנייה, "קרן קרח ללופוני" אומרת כריסטינה. אבומסנוו לבינתיים טוען את קרן קרח, האנטר מהפנט את בלאזיקן ומרדים אותו ואז לופוני פוגעת בהאנטר באגרוף מסחרר, האנטר מטעה את אבומסנוו ומקפיא אותו [/b][/quote]
לא הבנתי מי קפוא Oם
---------------------------
"האנטר צוות כפול ואז אגרוף שאיבה על בליזיקן ואז היפנוזה על לופיני!"