-
[QUOTE=monster;763602][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג לא מצליח להתחמק מהנקמה של שיפטרי ולכן נפגע קשה.טרטויג מתעלף.לפתע טרטויג זוהר ועטוף באור לבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על ריולו בלי ההפסקה.ריולו לא מצליח להתחמק מכל אגרופי האש ונפגע מהם וומתעלף.לפתע צ'ימצ'אר זוהר ועטוף באור לבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני לא מאמין צ'ימצ'אר מתפתח" אני אומר בזמן שאני מתקרב לריאולו המעולף ומוציא פוקדור ריק מהכיס "אוקיי אני מקווה שזה יצליח עכשיו" אני שם על ריאולו את הפוקדור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע טרטויג נעלם ובקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/388.png[/IMG] גרוטל.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
לפתע צ'ימצ'אר נעלם ובמקוממו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] מונפרו.מונפרו למד אגרופי מאך.ריולו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ריולו [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=monster;763608][B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע טרטויג נעלם ובקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/388.png[/IMG] גרוטל.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
לפתע צ'ימצ'אר נעלם ובמקוממו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] מונפרו.מונפרו למד אגרופי מאך.ריולו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ריולו [/B][/COLOR][/QUOTE]
"ישש גם לכדתי פוקימון סוס וגם יש לי מונפרנו תותחני!" אני אומר והולך עם מונפרנו לעבר החנות של האי (שאמרת שעל החוף לדעתי)
-
[QUOTE=monster;763608][B][COLOR="Red"]יגאל
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
לפתע צ'ימצ'אר נעלם ובמקוממו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] מונפרו.מונפרו למד אגרופי מאך.ריולו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ריולו [/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את גרוטל ושיפטרי לפוכדורים שלהם ומוציא את מהרקרוס ולפרס
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר בחזרה את גרוטל ושיפטרי לפוכדירם שלהם.אתה מוציא את לפרס והרקרוס .הם מחכים לפקודות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ומונפרו הולכים לחנות של האי המאוחד.כעבור4 דקותת אתם מגיעים לחנות.אץםרואים שיששם הרבה חפצים שווים.המוכרת אומרת לכם"שלום מה תרצה לקנות ילד?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;763617][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר בחזרה את גרוטל ושיפטרי לפוכדירם שלהם.אתה מוציא את לפרס והרקרוס .הם מחכים לפקודות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ומונפרו הולכים לחנות של האי המאוחד.כעבור4 דקותת אתם מגיעים לחנות.אץםרואים שיששם הרבה חפצים שווים.המוכרת אומרת לכם"שלום מה תרצה לקנות ילד?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רוצה TM65 (ציפורן צל) וTM וTM60 (אגרוף שאיבה)
-
[QUOTE=monster;763617][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ומונפרו הולכים לחנות של האי המאוחד.כעבור4 דקותת אתם מגיעים לחנות.אץםרואים שיששם הרבה חפצים שווים.המוכרת אומרת לכם"שלום מה תרצה לקנות ילד?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס וללפרס שאני אומר להילחם עוד כמה זמן ואני רוצה שהם לאמן אותם כי אולי אני השתמש בהם
ואני אומר להרקרוס לתקוף את לפרס בשבירת לבנים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס תוקף בשבירת לבנים את לפרס.לפרס לא מצליחה להתחמק ונפגעת.לפרס משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המוכרת אומרת לך"אין בעיה מיד מביאה לך אותם" כעבורכמה שניות היא מביאה לך אתמה שביקשת.היא אומרת לך" זה עולה 500$ ודרך אגב יש לך חוברת הוראות ללמידת TM"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;763650][B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס תוקף בשבירת לבנים את לפרס.לפרס לא מצליחה להתחמק ונפגעת.לפרס משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המוכרת אומרת לך"אין בעיה מיד מביאה לך אותם" כעבורכמה שניות היא מביאה לך אתמה שביקשת.היא אומרת לך" זה עולה 500$ ודרך אגב יש לך חוברת הוראות ללמידת TM"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לחמוק ואחר כך לתקוף במכת קרן
-
[QUOTE=monster;763650][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המוכרת אומרת לך"אין בעיה מיד מביאה לך אותם" כעבורכמה שניות היא מביאה לך אתמה שביקשת.היא אומרת לך" זה עולה 500$ ודרך אגב יש לך חוברת הוראות ללמידת TM"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן אני עכשיו משתמש בה..." אני אומר ומוציא את החוברת מהתיק ומוציא את אלקיד מהפוקדור...
"אוקיי אלקיד ילמד טנדרבולט ומונפרנו ציפורן צל..."
-
[quote=monster;763556]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פיג'יוטו מתחמק מממכת הוולט של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יוטו ונפגע קשהפיג'יטו משתמש במכת כנף על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק ממכת הכנף של פג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש התקפה מהירה:פיקאצ'ו משתמשב בהתקפה מהירה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "פיג'יוטו תתחמק מהר מהמתקפה המהירה שלו ואז תשתמש באס אווירי ואז תשתמש ברוח חזקה".
-
[quote=monster;763556][I][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=red]טרטויג משתמש בשוטי גפן פוגע בכל העתקים של שנדלש אך הוא לא מוצא את האמיתי.האמיתי מסתתר איפשהו.לפתע האמיתי צץ ומשתמש בגילגול.[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
"טרטוויג מהר תתחמק ואז תשתמש בבלימה"
'אני חושב שהקרב הזה שלי' אחשוב בשמחה
-
[quote=monster;762308][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון משתמש בראשיה ורץ אל מנצל'קס בראשיה.מנצלקס לא מצליח להתחמק בגלל שהיה עסוק במטרונום.מנצ'לקאס משתמש באגרוף ממוקד[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ לפני שהוא מגיע אליך!" אני מורה לארון
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מביא למוכרת 500$ והיא מביאה לך את מה שרצית.אתה פותח את החוברת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס עף אל לפרס ומשתמש עליה במכת קרן.לפרס לא מצליחה להתחמק ממכת הקרן של הקרוס ונפגעת קשה.לפרס משתמש בגלישה על הרקרוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
ארון מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של מנצ'לקאס.ארון משגר פצצת בוץ אל מנצ'לקאס.מנצלקאס לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון ונפגע קשה.מנצל'קאס מנסה מטורנום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהתקפה מהירה של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יוטו ונפגע קשה פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מרוח חזקה של פג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש במכת רעם "פיקאצ'ו משתמש במכת רעם.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג רץ אל שנדלש בבלימה.הבלימה והגילגול מתנגשים.לפתע אתה רואה שטרטויג מעולף אך גם שנדלש של לאור מעולף.לאור מחזיר את שנדלש בחזרה לפוכדור שלו ואומר לך"קרב טוב 2 1 לך.טוב ביי נתראה אולי מתישהו"לאור הולך לדרכו וניפרד ממך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;763994][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מביא למוכרת 500$ והיא מביאה לך את מה שרצית.אתה פותח את החוברת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס עף אל לפרס ומשתמש עליה במכת קרן.לפרס לא מצליחה להתחמק ממכת הקרן של הקרוס ונפגעת קשה.לפרס משתמש בגלישה על הרקרוס.[/COLOR][/B]
ארון מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של מנצ'לקאס.ארון משגר פצצת בוץ אל מנצ'לקאס.מנצלקאס לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון ונפגע קשה.מנצל'קאס מנסה מטורנום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהתקפה מהירה של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יוטו ונפגע קשה פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מרוח חזקה של פג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש במכת רעם "פיקאצ'ו משתמש במכת רעם.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג רץ אל שנדלש בבלימה.הבלימה והגילגול מתנגשים.לפתע אתה רואה שטרטויג מעולף אך גם שנדלש של לאור מעולף.לאור מחזיר את שנדלש בחזרה לפוכדור שלו ואומר לך"קרב טוב 2 1 לך.טוב ביי נתראה אולי מתישהו"לאור הולך לדרכו וניפרד ממך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לעוף גבוה ואחר כך לתקוף במכת קרן
-
[QUOTE=monster;763994][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג רץ אל שנדלש בבלימה.הבלימה והגילגול מתנגשים.לפתע אתה רואה שטרטויג מעולף אך גם שנדלש של לאור מעולף.לאור מחזיר את שנדלש בחזרה לפוכדור שלו ואומר לך"קרב טוב 2 1 לך.טוב ביי נתראה אולי מתישהו"לאור הולך לדרכו וניפרד ממך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אקרא מה כתוב ולפי זה אלמד את אלקיד טנדרבולט ואת צ'ימצ'אר ציפורן צל.
-
[quote=monster;763994]
[B][COLOR=green]פיג'יוטו מתחמק מהתקפה מהירה של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יוטו ונפגע קשה פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מרוח חזקה של פג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש במכת רעם "פיקאצ'ו משתמש במכת רעם.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "תחחמק מהר מהמכת רעם שלו ואז תשתמש במכת רוח ואז באס אווירי עליו בכל הכוח".
-
[quote=monster;763994][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ארון מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של מנצ'לקאס.ארון משגר פצצת בוץ אל מנצ'לקאס.מנצלקאס לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון ונפגע קשה.מנצל'קאס מנסה מטורנום.[/COLOR][/B][/quote]
"תחמוק ואז נשיכה!" אני מורה לארון, בעודי מקווה שיצליח לחמוק
-
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון מצליח לחמוק מהמטורונום של מנצ'לקאס.ארון רץ אל מנצ'לקאס בנשיכה קטלנית.מנצל'קאס לא מצליח להתחמק מהנשיכה של ארון ונשך קשה מאוד.מנצלקאס משתמש בחבטת גוף על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
פיג'יטו מתחמק ממכת הרעם של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מהרוח החזקה של פיג'יטוט.פיג'יו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו .פיקאצ'ו לא מצליח לחמוק מן האס האוירי של פיג'יטו וננפגע קשה.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'יו שלו"פיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל על פיג'יוטו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה פותח את החוברת ומתחיל לקרוא"כדיי ללמד פוקימוןTM עליולבלוע את TM ואז עליו לנסות להשתמש במתקפה עד שיצליח להשתמש בה באופן מלא וחלק."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה וכך מתחמק מהגלישה של לפרס.הרקרוס משתמש במכת קרן על לפרס.לפרס לא מצליחה התחמק ממכת הקרן של הרקרוס ונפגעת קשה מאוד.לפרס משתמש בקרן קרח על הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;764054][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון מצליח לחמוק מהמטורונום של מנצ'לקאס.ארון רץ אל מנצ'לקאס בנשיכה קטלנית.מנצל'קאס לא מצליח להתחמק מהנשיכה של ארון ונשך קשה מאוד.מנצלקאס משתמש בחבטת גוף על ארון[/COLOR][/B]
[/quote]
יכול להיות שאני לא אהיה פעיל בימים הקרובים, אל תעיף אותי מהמשחק
---
"פצצת בוץ!" אני מורה לו בחיפזון, לפני שמאנצ'לקס פוגע
-
[quote=monster;764054][B][COLOR=olive]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פיג'יטו מתחמק ממכת הרעם של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מהרוח החזקה של פיג'יטוט.פיג'יו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו .פיקאצ'ו לא מצליח לחמוק מן האס האוירי של פיג'יטו וננפגע קשה.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'יו שלו"פיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל על פיג'יוטו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "תתחמק מהזנב ברזל שלו ואז תשתמש באס אווירי ואז שוב באס אווירי על פיקאצ'ו בכל הכוח".
-
[QUOTE=monster;764054][B][COLOR="Green"]דניס
ארון מצליח לחמוק מהמטורונום של מנצ'לקאס.ארון רץ אל מנצ'לקאס בנשיכה קטלנית.מנצל'קאס לא מצליח להתחמק מהנשיכה של ארון ונשך קשה מאוד.מנצלקאס משתמש בחבטת גוף על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
פיג'יטו מתחמק ממכת הרעם של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מהרוח החזקה של פיג'יטוט.פיג'יו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו .פיקאצ'ו לא מצליח לחמוק מן האס האוירי של פיג'יטו וננפגע קשה.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'יו שלו"פיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל על פיג'יוטו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה פותח את החוברת ומתחיל לקרוא"כדיי ללמד פוקימוןTM עליולבלוע את TM ואז עליו לנסות להשתמש במתקפה עד שיצליח להשתמש בה באופן מלא וחלק."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה וכך מתחמק מהגלישה של לפרס.הרקרוס משתמש במכת קרן על לפרס.לפרס לא מצליחה התחמק ממכת הקרן של הרקרוס ונפגעת קשה מאוד.לפרס משתמש בקרן קרח על הרקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס להישתמש בצוות כפול ואחר כך לתקוף בשבירת לבנים
-
[QUOTE=monster;764054][B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה וכך מתחמק מהגלישה של לפרס.הרקרוס משתמש במכת קרן על לפרס.לפרס לא מצליחה התחמק ממכת הקרן של הרקרוס ונפגעת קשה מאוד.לפרס משתמש בקרן קרח על הרקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מביא לכל פוקימון את הHM שלו עם קצת מזון פוקימונים ואז אוכל את האוכל שלי (אני גובע!) ואז אומר להם אלקיד טנדר בולט על מונפרנו מונפרנו ציפורן צל עכשיו!
-
[quote=monster;763994][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טרטויג רץ אל שנדלש בבלימה.הבלימה והגילגול מתנגשים.לפתע אתה רואה שטרטויג מעולף אך גם שנדלש של לאור מעולף.לאור מחזיר את שנדלש בחזרה לפוכדור שלו ואומר לך"קרב טוב 2 1 לך.טוב ביי נתראה אולי מתישהו"לאור הולך לדרכו וניפרד ממך[/COLOR][/B][/quote]
אני מחזיר את טרטוויג לפוכדור שלו ואומר לו:"כל הכבוד חבר אתה עשית עבודה מעולה אני רואה שאתה חזק מאוד"
ואחייך לפוקדור
"טוב קדימה הגיע הזמן ללכת ולאתגר את מנהיג המכון הראשון" אגיד
ואני יתחיל ללכת לעבר עיר המכון הראשון
-
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה ממשיך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מביא לאלקיד ולמונפרו את הTM שלו.אתה פותח את תיקך ואוכל קצת אוכל.אלקיד ומונפרו בולעים תמתקפה.אלקיד מנסה כדור חשמל אך לא מצליח.מונפרו מנסה ציפורן צל אך גם הוא לא מצליח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונוצרים עוד 10 כמוהו.בזכות הצוות הכפול הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס מתחמקת מזה.לפרס משתמשת בחבטת גוף על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יטו לא מצליח לחמוק מזנב הברזל של פיקאצ'ו ונפגע קשה.פיג'יטו משתמש באס איורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יטוט ונפגע קשה.פיג'יו משתמש שוב באס אוירי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע מהאס האוירי של פיג'יטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'יו שלו"פיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל על פיג'יוטו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אוקי
ארון מצליח להתחמק מהמטרונום של מנצ'לקאס.ארון רץ אל מנצ'לקאס ונושך אותו בחוזקה.מנצ'לקאס נפגע.מנצ'לקאס נראה תשוש מאוד.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;764729][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ממשיך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen].[/COLOR][/B][/quote]
'מערת קרח אה זה יכול להיות מעניין' אחשוב
ואני יכנס למערה
'רק לייתר ביטחון אני חושב שאני יוציא את טורצ'יק שאם אני אצטרך עזרה במשהו' אחשוב לעצמי
"קדימה טורצ'יק צא החוצה! תפקח עיניים ידידי"
ואני יתקדם לפנים המערה
-
[quote=monster;764729][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פיג'יטו לא מצליח לחמוק מזנב הברזל של פיקאצ'ו ונפגע קשה.פיג'יטו משתמש באס איורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יטוט ונפגע קשה.פיג'יו משתמש שוב באס אוירי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע מהאס האוירי של פיג'יטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'יו שלו"פיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל על פיג'יוטו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "תתחמק מהר מהזנב ברזל ואז בכל הכוח כדי לסיים את זה תשתמש בשתי אסי אווירי חזקים כדי להתפתח".
-
[QUOTE=monster;764729][B][COLOR="Red"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מביא לאלקיד ולמונפרו את הTM שלו.אתה פותח את תיקך ואוכל קצת אוכל.אלקיד ומונפרו בולעים תמתקפה.אלקיד מנסה כדור חשמל אך לא מצליח.מונפרו מנסה ציפורן צל אך גם הוא לא מצליח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונוצרים עוד 10 כמוהו.בזכות הצוות הכפול הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס מתחמקת מזה.לפרס משתמשת בחבטת גוף על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יטו לא מצליח לחמוק מזנב הברזל של פיקאצ'ו ונפגע קשה.פיג'יטו משתמש באס איורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יטוט ונפגע קשה.פיג'יו משתמש שוב באס אוירי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע מהאס האוירי של פיג'יטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'יו שלו"פיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל על פיג'יוטו[/COLOR][/B]
אוקי
ארון מצליח להתחמק מהמטרונום של מנצ'לקאס.ארון רץ אל מנצ'לקאס ונושך אותו בחוזקה.מנצ'לקאס נפגע.מנצ'לקאס נראה תשוש מאוד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לעוף גבוה שוב ואחרי זה לתקוף במכת קרן
-
[quote=monster;764729][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אוקי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ארון מצליח להתחמק מהמטרונום של מנצ'לקאס.ארון רץ אל מנצ'לקאס ונושך אותו בחוזקה.מנצ'לקאס נפגע.מנצ'לקאס נראה תשוש מאוד.[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ, תגמור אותו" אני מורה לארון בהתלהבות
-
[I][B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בפצצת בוץ על מנצ'לקאס.מנצ'לקאס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ומתעלף לו.לפתע ארון מתחיל לזהור ואור לבן עוטף אותו[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה ולפרס לא מגיעה אליו.הרקרוס משתמש במכת קרן על לפרס.לפרס מתחנמקת מהמכתת קרן של הקרוס.לפתע הרקרוס עף ומשתמש באס אירי על לפרס שנפגעת מזה.הרקוס למד אס אירי.לפרס משתמשת בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהזנב ברזל של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אירי כפול על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האירי של פיג'יטו ונפגע קשה.פיקראצ'ו מתעלף בקרב.אנה מחזירה את פיקאצ'ו לפוכדור שלו.אנה אומרת לך"יפה הפיג'יטו שלך חזק מאוד."אנה הולכת מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק להגנה.אתה נכנכס למערת הקרח.אתה רואה לו סוינב זוחל לו על רייצפת הקרח[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;764770][I][B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בפצצת בוץ על מנצ'לקאס.מנצ'לקאס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ומתעלף לו.לפתע ארון מתחיל לזהור ואור לבן עוטף אותו[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה ולפרס לא מגיעה אליו.הרקרוס משתמש במכת קרן על לפרס.לפרס מתחנמקת מהמכתת קרן של הקרוס.לפתע הרקרוס עף ומשתמש באס אירי על לפרס שנפגעת מזה.הרקוס למד אס אירי.לפרס משתמשת בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהזנב ברזל של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אירי כפול על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האירי של פיג'יטו ונפגע קשה.פיקראצ'ו מתעלף בקרב.אנה מחזירה את פיקאצ'ו לפוכדור שלו.אנה אומרת לך"יפה הפיג'יטו שלך חזק מאוד."אנה הולכת מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק להגנה.אתה נכנכס למערת הקרח.אתה רואה לו סוינב זוחל לו על רייצפת הקרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס ללהשתמש בצוות כפול ואחר כך באס אווירי
-
[quote=monster;764770]
[B][COLOR=green]פיג'יוטו מתחמק מהזנב ברזל של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אירי כפול על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האירי של פיג'יטו ונפגע קשה.פיקראצ'ו מתעלף בקרב.אנה מחזירה את פיקאצ'ו לפוכדור שלו.אנה אומרת לך"יפה הפיג'יטו שלך חזק מאוד."אנה הולכת מהזירה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "אתה מרגיש שאתה מתפתח פיג'יוטו או שאתה לא רוצה להתפתח לפיג'יוט חזקה מאוד".
-
[quote=monster;764770][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את טורצ'יק להגנה.אתה נכנכס למערת הקרח.אתה רואה לו סוינב זוחל לו על רייצפת הקרח[/COLOR][/B][/quote]
'וואו איזה סווינב אבל אני אחפש פוקימון קרח אחר' אחשוב
"קדימה טורצ'יק בוא נתקדם יותר" אגיד בלחש
-
[QUOTE=monster;764729][B][COLOR="Red"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אוקי
ארון מצליח להתחמק מהמטרונום של מנצ'לקאס.ארון רץ אל מנצ'לקאס ונושך אותו בחוזקה.מנצ'לקאס נפגע.מנצ'לקאס נראה תשוש מאוד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתם חייבים להתרכז אתם יודעים מה? גם אני אתאמן איתכם! אני אתאמן על זיהוי הילות! אוקי כל אחד שיתפוס לו פינה!" אני אומר ומנסה להתרכז בכל הכח שלי בהילות מסביבי...
-
כינוי: nilasak
שם במשחק:ניר (הרקע יואב עשה)
רקע:
יואב היה ילד שמאוד אהב שניצל פיג'יוטים, החלום שלו היה לאמן את הקומבסקן של אבא שלו שהיה עובד במאמא עוף (חברת השניצלים) יואב אימן את הקומבסקן עד שלימד אותו להכין כל מוצר בשר: סטייק,שניצל,קבב,נקניקיה. שיואב שמע שחסרים עובדים במאמא עוף הוא מיד הלך לשם עם הקומבסקן שלו. שיואב הגיע עם הקומבסקן שלו למאמא עוף,הוא ראה את יריבו ווג'זירי עם האלקזם שלו הבין שכבר אין מקום,ותכנן לפוצץ את המפעל בעוד שבוע.
אחרי שבוע שיואב בא אל המפעל עם הקומבסקן שלמד הסתערות אש הלך יואב עם הקומבסקן לתנור וראה שם צאריזרד אכזרי שקוצץ בשר ואחרי זה עושה איתו על האש. [B]ניר [/B]הבין שאחרי הפיצוץ יקח צ'נמנדר שהיה אחראי על התנור
יואב ברח מהמקום ושמע פיצוץ אדיר,הוא הבין שכולם מתו.
וחזר בשמחה הביתה :) שקיבל את המכתב,הבין שאם הוא יקבל צ'נמנדר זה רק יחזק אותו,ואם הוא היה מפורסם/עשיר הוא יפתח חברת שניצלים
מחוז: מחוז האש
פקימון התחלתי: צ'נמנדר
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף: 5000$
ציוד: אוכל לפוקימונים,שתייה,חבל,פנס,שק שינה,ארנק לכסף.
הערות/בקשות: יואב כתב את הרקע,השם זה ניר.
מספיק?
-
ניר רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו ואלקיד מסתתרים מאחורי אבנים.אתה מנסה לחוש את הילה שלהם אך לא מצליח.אלקיד שוב מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו מנסה ציפורן צל.יוצאת לו ציפורן צל אבל לא בצורה מושלמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתם מתעלמים מהסוינב וממשיכים בדרכם.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/363.png[/IMG] ספיל קטן שזוחל על ריצפת הקרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
לפתע הפיג'יוטו שלך מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונים עוד עשרה כמהו.בזכות הצוות הכפול של הרקרוס הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירי על לפרס.לפרס מתחמקת מהאס האוירי של הרקרוס.לפרס משתמשת בחבטת גוף[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765928]ניר רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו ואלקיד מסתתרים מאחורי אבנים.אתה מנסה לחוש את הילה שלהם אך לא מצליח.אלקיד שוב מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו מנסה ציפורן צל.יוצאת לו ציפורן צל אבל לא בצורה מושלמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתם מתעלמים מהסוינב וממשיכים בדרכם.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/363.png[/IMG] ספיל קטן שזוחל על ריצפת הקרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
לפתע הפיג'יוטו שלך מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונים עוד עשרה כמהו.בזכות הצוות הכפול של הרקרוס הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירי על לפרס.לפרס מתחמקת מהאס האוירי של הרקרוס.לפרס משתמשת בחבטת גוף[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לעוף גבוה ואחר כך לתקוף בשבירת לבנים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה מאוד וכך חבטת הגוף של לפרס לא מגיעה אליו.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ויודו הופכת ללבנה.לפרס לא מצליחה להתחמק משבירת לבנים של הרקרוס ונפגעת.לפרס משתמש בגלישה על הרקררוס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765940][B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה מאוד וכך חבטת הגוף של לפרס לא מגיעה אליו.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ויודו הופכת ללבנה.לפרס לא מצליחה להתחמק משבירת לבנים של הרקרוס ונפגעת.לפרס משתמש בגלישה על הרקררוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרס לא לחמוק ותקוף את לפרס באס אווירי
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס אירי על הגלישה של לפרס.שני המתקפות מתנגשות זו בזה ושני הפוקימונים נפגעים קשה מהמתקפה של היריב[/COLOR][/B]