-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 09:19 PM
[b] מקס
המחשב בחר את 390 -- צ'ימצאר.
--
שינקס בורח הצידה ונושך את הזנב של צ'ארמנדר, אבל אז נפגע מכדורי האש, וכעת הוא ממש עייף.
"שינקס, השתמש בכל הכח שנותר לך והשתמש בניב ברק!" הוא אומר, ושינקס רץ עם צ'ארמנדר, כשניצוצות מתעופפים ליד הפה שלו. [/b][/quote]
יאיD: צ'מצ'אר:)
טוב ולגבי המשוב:
המשחק כייפי, המשחק השני שלי אי פעם בפוקימון במשחקי תפקידים
רק קצת בדף הראשי לתת תמונות
או לתת על ההתחלה תמונות של הפוקימון שפוגשים
סה"כ משחק טוב ועברנו 100 עמודים, אז בוא נמשיך עד הסוף:)
--
"צ'ארמנדר כדורי אש לפני שהוא מגיע אלייך"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 09:19 PM
[b] דודי
אבל תסכים איתי שלחשמל אותו למרות שהוא החזיר את סורסקיט היה דבילי. אבל אל תתן לזה להפריע לך, כבר הרבה מבחנים אני מאבד נקודות על טעויות מהסוג הזה.
--
אתה חוזר למרוול, ויוצא לכיוון זאוגוויל. אתה לא פוגע פוקימונים פראיים בדרך, ואתה מגיע לבסוף למפל, ויש שם מספר שוטרים.
"אתה רוצה לעבור את הר רום?" אחד מהם שואל אותך. [/b][/quote]
"כן בוודאי אני רוצה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 10:19 PM
[b]
תמיר
עכשיו.. לא היינו במצב הזה לפני כ-50 עמודים? זה משחק תפקידים. הרעיון שלו זה לא לגרות את הדימיון? למה אני צריך להכניס תמונות? אתה תדמיין כל דמות וכל מקום איך שאתה רוצה, אלא אם כן זה חשוב להמשך, ואז אני אטרח לתאר זאת היטב, ולהוסיף תמונות אם ההסבר אפוף מיסתורין. ובאופן כללי, אני פונקציונלי במידה שגורמת למישהו לחשוב שאני לא אנושי, ובצדק. אני מוסיף צבעים ודברים אסטתיים אם ורק אם הם מקלים בקריאה. אני לא אשקיע ואתחיל להוסיף כל מיני צבעים תמונות ותנרגולות באמצע ההודעות שלי, כי זה לא נחשב השקעה, זה נחשב חפירה. אם הייתי רוצה להיות עד לחפירה, הייתי מקשיב טוב יותר בשיעורי ספרות בבית ספר. יש לכם בפורום הזה תפיסה שגוייה ביותר למהות של השקעה. לראות אנשים אומרים שתגובה של חצי שורה מעידה על חוסר השקעה זה פשוט בורות ועיוורון. גאונות אמיתית עשוייה מדחיסת רעיון גדול למספר קטן של מילים, ולא ההפך. על זה יש את העקרון KIS - KEEP IT SIMPLE. כל עוד אני לא חייב לפרט על שום דבר, כי זה חיוני, אני לא אפרט. להפך, למרוח תגובה פשוטה של 'אתה פוגש X', לתגובה של 5 שורות, היא מעידה על חיסרון. אם הייתי משחק במשחק, והייתי כל פעם צריך להגיב ל5 שורות, בחייך שהיו שומעים על ילד בן 15 שהתאבד באמצעות תקיעת סרגל בריאה הימנית שלו.
הודעת פתיחה לא מזמינה? מסנן אנשים מהסוג שתיארתי למעלה. העלילה נראית כל כך לא קשורה לפוקימון, שמישהו עלול לחשוב שהוא התבלבל בנושא. אין זה מספיק מזמין?
--
סקיפלום מצליח להשתמש בהתקפה, שכן העיקרון שלה זהה מאוד לעקרון של כדור האנרגיה, והמתקפות פוגעות בטרפינץ'. טרפינץ' לאחר מכן קופץ ונושך את סקיפלום. [/b][/quote]
אתה שאלת את דעתי,ואני עניתי אותה.
לא התכוונתי שתחפור,אלא שתיתן לפחות חלק מגלוני המידע שאתה מסתיר מאיתנו.
למשל כשנכנסתי למכון,לא יכולת לרשום:פסעת לתוך המכון,ונכנסת לתוך זירה עצומה בגודלה,תקרתה השקופה מכניסה למקום מאור השמש הבהיר של הצהריים.פסעת על הרצפה החלקלקה בעדינות אך במתינות,וראית לפניך אדם X(תואר-גדול,קטן קומה,עצום עם שרירים של בודי בילדר וכו'),לובש X Y Z ונראה A B C,מכוון אליך את אצבעו הבשרנית ושואל בקול בס המהדהד ברחבי האולם הגדול:"אז באת להלחם נגדי,נכון?" וזורק כדור אדום-לבן לאוויר.הכדור נפתח וממנו יצאאור לבן גדול,שנחת על הזירה הסלעית מעט,פוקימון X Y Z(לא זוכר מי זה היה,אז אני לא אתאר אותו).
זה לא נותן תיאור [b]קצת[/b] יותר טוב,ומכניס את השחקן למצב,מאשר סתם:אתה נכנס למכון ורואה את מנהיג המכון ששואל אותך:באתה(שגיאת כתיב בכוונה) להלחם נגדי,אה?" ומוציא X Y Z
???
אז אני לא אומר כל הזמן,אלא בקרב מכון,או לפחות כשחקן יוצא החוצה ורואה נוף.עברנו כבר 100 עמודים,ואף פעם לא יכולתי לתאר את הסיטואציה מהתגובה שלך בלי לנחש אם הנהר מימין או שמאל,ודוגמא לכך היא שלא הצלחתי להבין איך עוברים את ההר המוזר ההוא.
--
"תשתמש בשאיבת גיגה כדי להעיף אותו(עם החוטים)!"
-
מקס
תמונות למה (קרי: LEMA)? למי? למה (קרי LAMA)?
--
כדורי האש פוגעים ולבסוף שינקס נופל.
"לא שינקס, נו טוב. חזור" הוא אומר "תודה על הקרב, נזכרתי מה אני צריך לעשות!" הוא אומר ורץ משם.
דודי
"אוקיי, אז תחתום כאן, זה אומר שאם אתה מתפרק לחלקים בזמן שאתה עולה את ההר זה לא אחראיות של משטרת מרוול" הוא אומר ומגיש לך דף ועט.
תמיר
אני מגן על המניעים שלי. אתה נותן את הדעה, ואני מקבל חלק ממנה, וחלק טוען שהיא אבסורדית לחלוטין.
והדוגמא שנתת היא בדיוק הדוגמא שלי, [b]למה[/b] לפרט את זה על 3 שורות מלאות כשאני יכול להכניס את זה לחצי שורה? (חוץ מזה שהמכונים אצלי לא הולכים ככה, ואתה יודע את זה, יש שומר שקורא למנהיג, ושלושה שופטים שמתיישבים ליד מחשב, ואחד שעומד לדגלים ומקריא לך את הזכויות שלך לפני שוהא לוקח אותך לתחנת המשטרה.) אז אולי את ההר לא תיארתי טוב, אבל במכון, אם אין שום דבר מיוחד בזירה, למה לי לתאר אותה? זה לא נותן לך עוד אפשרויות כשחקן, וזה לא מרמז על משהו שעומד לקרות, ולכן לי כמנהל המשחק אין טעם לפרט על זה. אם למשל זה היה מכון חשמל, הייתי אומר שיש מספר אנטנות בתקרה ובאדמה, שנראה כאילו הם יגיבו לזרם חשמלי. כי זה פונקציונלי. אתה יכול להשתמש בזה, והמנהיג בוודאי ישתמש בזה. וחוץ מזה, למה לי לתאר אמ המנהיג? מה זה יעזור לי? מה זה יעזור לך? זה הגישה הפונקציונלית. בגישה הרעיונית, זה משחק תפקידים, ולכן המטרה שלו שהכל יהיה בדמיון. פוקימונים, מילא, כי זה הבסיס שאיתו אני חייב להתמודד. מבחינת מראה של פוקימונים אנחנו מוגבלים. אבל מבחינת אנשים? מצידך פול מורפי יכול להיות זקן שלא יכול ללכת, ומבחינתי הוא יכול להיות אוסיין בולט, והיופי הוא, שזה לא משנה!!
וואי, כל כך הרבה זמן רציתי לכתוב משהו כזה, נגד ה'השקעה' כביכול. תודה שנתת לי הזדמנות כזאת.
--
סקיפלום שואב את האנרגיה של טרפינץ', ולאחר מכן מסתחרר ומצליח להעיף ממנו את טרפינץ'. טרפינץ' מתרגז, בולע מעט אדמה ויורק אותה על סקיפלום, אך סקיפלום עולה למעלה וגורם לכך להחטיא.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 10:03 PM
[b] מקס
תמונות למה (קרי: LEMA)? למי? למה (קרי LAMA)?
--
כדורי האש פוגעים ולבסוף שינקס נופל.
"לא שינקס, נו טוב. חזור" הוא אומר "תודה על הקרב, נזכרתי מה אני צריך לעשות!" הוא אומר ורץ משם. [/b][/quote]
לדף הראשי תמונות ושפוגשים פוקימון אז במקום להגיע בלוסום היית יכול להביא תמונה
--
"אוקיי.." אני אומר "תודה צ'ארמנדר, חזור"
אני ממשיך ללכת
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 10:03 PM
[b] דודי
"אוקיי, אז תחתום כאן, זה אומר שאם אתה מתפרק לחלקים בזמן שאתה עולה את ההר זה לא אחראיות של משטרת מרוול" הוא אומר ומגיש לך דף ועט. [/b][/quote]
אני חותם ומתחיל ללכת
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 11:03 PM
[b]
תמיר
אני מגן על המניעים שלי. אתה נותן את הדעה, ואני מקבל חלק ממנה, וחלק טוען שהיא אבסורדית לחלוטין.
והדוגמא שנתת היא בדיוק הדוגמא שלי, [b]למה[/b] לפרט את זה על 3 שורות מלאות כשאני יכול להכניס את זה לחצי שורה? (חוץ מזה שהמכונים אצלי לא הולכים ככה, ואתה יודע את זה, יש שומר שקורא למנהיג, ושלושה שופטים שמתיישבים ליד מחשב, ואחד שעומד לדגלים ומקריא לך את הזכויות שלך לפני שוהא לוקח אותך לתחנת המשטרה.) אז אולי את ההר לא תיארתי טוב, אבל במכון, אם אין שום דבר מיוחד בזירה, למה לי לתאר אותה? זה לא נותן לך עוד אפשרויות כשחקן, וזה לא מרמז על משהו שעומד לקרות, ולכן לי כמנהל המשחק אין טעם לפרט על זה. אם למשל זה היה מכון חשמל, הייתי אומר שיש מספר אנטנות בתקרה ובאדמה, שנראה כאילו הם יגיבו לזרם חשמלי. כי זה פונקציונלי. אתה יכול להשתמש בזה, והמנהיג בוודאי ישתמש בזה. וחוץ מזה, למה לי לתאר אמ המנהיג? מה זה יעזור לי? מה זה יעזור לך? זה הגישה הפונקציונלית. בגישה הרעיונית, זה משחק תפקידים, ולכן המטרה שלו שהכל יהיה בדמיון. פוקימונים, מילא, כי זה הבסיס שאיתו אני חייב להתמודד. מבחינת מראה של פוקימונים אנחנו מוגבלים. אבל מבחינת אנשים? מצידך פול מורפי יכול להיות זקן שלא יכול ללכת, ומבחינתי הוא יכול להיות אוסיין בולט, והיופי הוא, שזה לא משנה!!
וואי, כל כך הרבה זמן רציתי לכתוב משהו כזה, נגד ה'השקעה' כביכול. תודה שנתת לי הזדמנות כזאת.
--
סקיפלום שואב את האנרגיה של טרפינץ', ולאחר מכן מסתחרר ומצליח להעיף ממנו את טרפינץ'. טרפינץ' מתרגז, בולע מעט אדמה ויורק אותה על סקיפלום, אך סקיפלום עולה למעלה וגורם לכך להחטיא. [/b][/quote]
אין בעיה.
ואתה פשוט עצלן.מאוד עצלן.
זה למה אתה לא מוכן לתאר.
אז לא צריך תיאור כזה ארוך,אבל אני רוצה לדעת איך אתה רואה את מנהיג המכון,כי אתה,בתור ה'אלוקים' של המשחק,מחליט איך כל אחד יראה.זה לא פונקציונלי ולא יעזור לי,אבל אני רוצה לדעת איך לדמיין את הסיטואציה בראשי.
הדוגמא שנתתי הייתה סתם כדי להראות לך.תשאל כל שחקן איזה הודעה הוא יעדיף,ורובם,חוץ מהאחוז היחידי של המוזרים שאין לי מושג למה הם פותחים משחק אם הם לא רוצים להשקיע בו,יעדיפו תגובה ארוכה,שמתארת את הסיטואציה.אז לא במכון,בנוף למשל.אתה לא מתאר כלום.
חוץ מזה,אתה לא בתוך הראש של השחקן.בתור שה"ם,התפקיד שלך זה לתת מידע של מה קורה במשחק,וכדי שהשחקן ידע יותר טוב לתכנן אסטרטגיות,או לעשות סתם משהו,אתה צריך לתאר את המצב.לתת לנו לדמיין את העולם זה בדיוק כמו להוליך עיוור בכביש ולהגיד:"רואה?זו מכונית" והוא לא יודע על מה אתה מדבר,הוא רוהצ לדעת באיזה צבע,איזה סוג,ואיך נראית המכונית.אבל הוא לא יכול בלי תאור.התאור שלך פוקח את העיניים שלנו על הסיטואציה במשחק,ומצטער להגיד לך,אבל אחד הדברים שאתה לא יכול לעשות במשחק הוא להחליט מה השחקן יכול לראות.זה כמו להחזיק לך את הראש לכיוון קיר לבן,ואנשים רבים ועושים דברים מאחוריך ואתה רוצה אבל לא יכול להסתכל עליהם.תפקידך במשחק בתור שה"ם הוא להגיד לשחקן מה הוא רואה,ותו לא.♠
--
"עוד פעם קליעי זרע!"
-
מקס
זה היה הLEMA, עכשיו תענה על LAMA ולמי, ובפרט על הלמה.
--
אתה רואה שהנהר מתעקם, ושיש תעלה (תעלת מים) שכנראה לא טבעית, שיוצאת מהזרם הראשי. האם תמשיך ללכת בכיוון הנהר או בכיוון התעלה, או שתעשה משהו לא הגיוני אחר?
דודי
אתה לא בדיוק הולך, זה הר בסגנון קיר אבנים מולך.
--
"אוקיי, קח את החגורה הזאת. תלבש אותה ולך לחבל שנמצא איפה שמתחילה העלייה של ההר. תחבר תיבה שנמצאית על החגורה עם תבנית כזאת בחבל, ותפעיל את המתג" הוא אומר לך ומושיט לך חגורה
תמיר
אתה לא יודע איזה אושר את מסב לי.
נכון אני עצלן. ואני עצלן מדי כדי להחליט איך דמויות יראו. אני מדמיין לעצמי משהו בראש, אבל הוא לא מספיק מוגדר כדי שאני אוכל לתאר אותו. ואתה עושה טעות לוגית גדולה ביותר. אנחנו מתווכחים כעת על המובן של השקעה, ואתה משתמש במושג השקעה, למרות שעדיין לא הסכמנו מה הוא אומר, כדי להראות שאני מוזר שפותח משחק למרות שאני לא רוצה להשקיע.
תגיד לי משהו, מה אתה מקבל יותר כהשקעה, לשים תמונות ולהגדיל כל הודעה פי 10 כשלא צריך, או להתחיל להתהלך בחדר ולדמיין סיטואציות מאמצע, סוף, והמצב הנוכחי של המשחק? אתה יודע כמה אובסיסיבי אני לכמה סצנות במשחק הזה? אתה יודע כמה אני רוצה שהאיש הסגול הזה כבר יתיך את ההוא המטורף? ואני לא אלוהים מכל סוג שהוא של המשחק, אני המתכנת שלו. אני בוחר מה אני רוצה לממש במשחק הזה, ואת מה שאני לא ממש, אני משאיר לך. עכשיו, אם אני מראש אניח שלא משנה מה אני אתאר זה לא יוכל לעזור לך במשחק, אבל בכל זאת אני אתאר לך את זה. אז אתה תנסה לעשות כמה דברים שלא יצליחו בוודאות, ואז נתקע באותו מצב. כמובן שאני בסיטאוציות מסויימות מוסיף כמה דברים שעולולים להוביל לטעות, אבל לרוב יש משמעות למה שאני מתאר. חוץ מזה, אתה תמיד יכול לבקש תיאור/הרחבה. אני לא נותן תיאור כי אני לא מרגיש שזה הכרחי. כמו למשל במכון, שביקשת תיאור של הזירה, אז הכנתי סקיצה של הזירה וכתבתי. ואם הילד העיוור, מה יעזור לו לדעת את כל המידע על המכונית, אם הוא לא יוכל להשתמש בזה? להפך, אם אני אומר לו, זה מכונית, תקשיב לזה טוב, זה יהיה טוב יותר בשבילו בהרבה, כי הוא יזהה מכונית על פי השמיעה, ולא על פי מראה (שהוא במילא לא מסוגל לראות). ואני בדיוק טוען ש99% מהאנשים טועים בתפיסת עולמם. להתווכח עם ההמונים זה אכן דבילי וחסר טעם, אבל עצם המחשבה שהדעות שלי יחלחלו ויפוצו, ואולי יגרמו למישהו להבין יותר טוב את המהות של משחק תפקידים, אני אשמח. אם אתה תצליח להראות לי שאני טועה, תצפה שכל תגובה שלי תהיה באורך של הנאום שלי, ותאמין לי זה יהיה קשה, כי אני בספרות מקבל כל הזמן 60 בגלל "חסר". אני בינתיים לא מוצא סיבה למה לתאר יתר על המידה מצב מסויים עדיף מאשר לתאר את החלק העיקרי שלו.
--
טרפינץ' מתחיל לאכול את האדמה ונכנס לתוכה, וגורם לסקיפלום להחטיא. לאחר מכן הוא יוצא ומשתמש בנשיכה, אבל סקיפלום מתחמק שוב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 10:37 PM
[b] דודי
אתה לא בדיוק הולך, זה הר בסגנון קיר אבנים מולך.
--
"אוקיי, קח את החגורה הזאת. תלבש אותה ולך לחבל שנמצא איפה שמתחילה העלייה של ההר. תחבר תיבה שנמצאית על החגורה עם תבנית כזאת בחבל, ותפעיל את המתג" הוא אומר לך ומושיט לך חגורה [/b][/quote]
זוהי היתה תגובה תוקעת ההיתה צריך להמשיך שאני מטפס או משו ככה ההינו מיתקדמים מהר יותר תיקרא את אחד המדריכים של NORG זה יעזור לך אאבל בסדר זוהי היתה רק עצה.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אני מתחיל לטפס בעדינות
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 10:37 PM
[b] מקס
זה היה הLEMA, עכשיו תענה על LAMA ולמי, ובפרט על הלמה.
--
אתה רואה שהנהר מתעקם, ושיש תעלה (תעלת מים) שכנראה לא טבעית, שיוצאת מהזרם הראשי. האם תמשיך ללכת בכיוון הנהר או בכיוון התעלה, או שתעשה משהו לא הגיוני אחר?
[/b][/quote]
על הפוקימונים שלנו בראשי...S:
אגב, מחר אתה טסלחו"ל או משהו?
--
אני הולך בכיוון התעלה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 11:37 PM
[b]
תמיר
אתה לא יודע איזה אושר את מסב לי.
נכון אני עצלן. ואני עצלן מדי כדי להחליט איך דמויות יראו. אני מדמיין לעצמי משהו בראש, אבל הוא לא מספיק מוגדר כדי שאני אוכל לתאר אותו. ואתה עושה טעות לוגית גדולה ביותר. אנחנו מתווכחים כעת על המובן של השקעה, ואתה משתמש במושג השקעה, למרות שעדיין לא הסכמנו מה הוא אומר, כדי להראות שאני מוזר שפותח משחק למרות שאני לא רוצה להשקיע.
תגיד לי משהו, מה אתה מקבל יותר כהשקעה, לשים תמונות ולהגדיל כל הודעה פי 10 כשלא צריך, או להתחיל להתהלך בחדר ולדמיין סיטואציות מאמצע, סוף, והמצב הנוכחי של המשחק? אתה יודע כמה אובסיסיבי אני לכמה סצנות במשחק הזה? אתה יודע כמה אני רוצה שהאיש הסגול הזה כבר יתיך את ההוא המטורף? ואני לא אלוהים מכל סוג שהוא של המשחק, אני המתכנת שלו. אני בוחר מה אני רוצה לממש במשחק הזה, ואת מה שאני לא ממש, אני משאיר לך. עכשיו, אם אני מראש אניח שלא משנה מה אני אתאר זה לא יוכל לעזור לך במשחק, אבל בכל זאת אני אתאר לך את זה. אז אתה תנסה לעשות כמה דברים שלא יצליחו בוודאות, ואז נתקע באותו מצב. כמובן שאני בסיטאוציות מסויימות מוסיף כמה דברים שעולולים להוביל לטעות, אבל לרוב יש משמעות למה שאני מתאר. חוץ מזה, אתה תמיד יכול לבקש תיאור/הרחבה. אני לא נותן תיאור כי אני לא מרגיש שזה הכרחי. כמו למשל במכון, שביקשת תיאור של הזירה, אז הכנתי סקיצה של הזירה וכתבתי. ואם הילד העיוור, מה יעזור לו לדעת את כל המידע על המכונית, אם הוא לא יוכל להשתמש בזה? להפך, אם אני אומר לו, זה מכונית, תקשיב לזה טוב, זה יהיה טוב יותר בשבילו בהרבה, כי הוא יזהה מכונית על פי השמיעה, ולא על פי מראה (שהוא במילא לא מסוגל לראות). ואני בדיוק טוען ש99% מהאנשים טועים בתפיסת עולמם. להתווכח עם ההמונים זה אכן דבילי וחסר טעם, אבל עצם המחשבה שהדעות שלי יחלחלו ויפוצו, ואולי יגרמו למישהו להבין יותר טוב את המהות של משחק תפקידים, אני אשמח. אם אתה תצליח להראות לי שאני טועה, תצפה שכל תגובה שלי תהיה באורך של הנאום שלי, ותאמין לי זה יהיה קשה, כי אני בספרות מקבל כל הזמן 60 בגלל "חסר". אני בינתיים לא מוצא סיבה למה לתאר יתר על המידה מצב מסויים עדיף מאשר לתאר את החלק העיקרי שלו.
--
טרפינץ' מתחיל לאכול את האדמה ונכנס לתוכה, וגורם לסקיפלום להחטיא. לאחר מכן הוא יוצא ומשתמש בנשיכה, אבל סקיפלום מתחמק שוב. [/b][/quote]
אני לא מבין אותך-עברית זה המקצוע הכי קל בעולם.
למרות שאתה עצלן,תרחיב.לא כל אדם רואה את העולם בתפיסת העולם שלך,חוץ מזה שהמילים שמשמשות לתיאורים הומצאו כדי שישתמשו בהם..
טוב אין לא את הכוח ולא את הראש כדי להתווכח איתך.לא רוצה-לא צריך.אני טוען שלהשקיע זה בעצם לתת את כל מה שאתה יכול כדי שהשחקן יראה את הכל,לא שהוא ידמיין.
זו פעם ראשונה שאני נתקל בשה"ם שמשחק ככה,ואני כבר 4 שנים + משחק במשחקי תפקידים...
--
"אתה פוקימון אדמה טרפינץ',המתקפות שלך לא ישפיעו על סקיפלום שלי!" אני קורא אל טרפינץ'
"צא סקיפלום,להביור(סתם לא,שאיבה)!"
-
דודי
ואתה התעלמת מהפרטים בתגובה שלי, שמבחינת נורג המהולל (למחצה) זה משהו שאתה לא צריך לעשות.
קראתי את המדריכים של נורג, וקראתי גם כל תגובה שלו החל מעמוד 130 עד הסוף במשחק הגדול שלו, וכל תגובה במשחק הקטן שלו, ואני הזדעזעתי קשות מהמדריך. זו לא הייתה תגובה תוקעת, כי היה לך יותר מאפשרות אחת, ואתה לא השתמשת באף אפשרות הגיונית, שכן אתה לא צריך לטפס!!! לדמויות שלי יש טקסטים, וזה לא כדי שחלק במשחק שאחראי על טקסטים יהיה מה לעשות. עכשיו תקרא שוב את מה שהשוטר אמר לך, תגיב שוב, ואז אני אגיב מה היית יכול לעשות כדי שזה לא יחשב "שיש לך רק אופציה אחת להמשיך".
מקס
כן, ואני אודיע על כך מחר ואקפיא את המשחק. אני אחזור בעוד שבוע ויומיים בערך.
--
אתה מתקדם מעט בכיוון התעלה ואתה פוגש צ'ימצא'ר.
תמיר
עברית אולי, ספרות לא. לשון זה באמת מקצוע קל, והציונים שלי בו טובים (לא שזה אומר הרבה, שכן ציונים הם שטויות), אבל ספרות זה מקצוע מגעיל בעליל. ואני שמח לראות שאתה מופתע. אתה אמור לדעת במשחק שלי לצפות לדברים לא הגיוניים. גם אני מצפה לדברים לא הגיוניים מהשחקנים שלי. אני רוצה שיעמידו אותי בסטיאוציות שאני אדחק לפינה ואאלץ להמציא המשך לא הגיוני בעליל. אני רוצה להקשות על עצמי.
ואני דרך אגב, טוען שהשקעה, זה מהרעיון. אני לא צריך לפרט יתר על המידה. מספיק שיש לי רעיון, ואני מסביר מה קורה סביב הרעיון הזה בצורה המינימלית הנדרשת כדי שיהיה אפשר להבין אותו, זה אומנות. זה גאונות. זה מה שמחפשים במציאות. לא להסתבך בדברים קשים, KIS -- KEEP IT SIMPLE! אם תרצה אני אשמח להמשיך את זה מחר. במיוחד כשאני בשמך שבוע לא אוכל להתווכח עם אף אחד.
וזה רק מראה, כמה עולם החתם של היום דורש שינוי, ואחד רציני. אני כמובן לא אוכל לעשות אותו, אבל כמו שבכל סרט אומרים BUT I CAN TRY!!!
אה כן, ופונקציונלי מבחינתי זה גם 'משעשע'. אז ככה שהערות הציניות שלי הם פונקציונליות.
--
סקיפלום הופתע לרגע, אבל אז כשהבין את ההומור הדק והשתמש בשאיבה. טרפינץ' נפגע, ולאחר מכן קפץ ונשך את סקיפלום. טרפינץ' נראה קצת עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 07:09 PM
[b] ניתאי
זה דבר טוב או רע מה שכתבת שם? ואני לא המצאתי את הקטע עם לימוד ההתקפות, למדתי את זה ממישהו שהייתי רשום במשחק שלו בפורום פוקימון האמיתי. הוא השאיר עליי רושם כבד ביותר. אני אפילו זוכר מספר קטעים מהמשחק שלי.
לגבי הפרס: אני אחשוב. ולא, זה לא מלכודת שX כלשהו יביא שחקן חדש, ואז אני "אשכח" שאני צריך לחשוב על פרס.
--
מגבי משתמש בגלגל להבה, ועודף את עוקץ הרעל.
"קדימה! תמשיך לירות!" אומר המאמן. [/b][/quote]
גם אני יכול לשנות פרס?
ואי שפיות זה טוב,זה אחד הדברים שאני אוהב במשחק הזה D:
---------------------------
'אם הוא מצליח לירות עוקצי רעל הוא כנראה קרוב לשפת המים' אחשוב ואז אצעק למגבי "מגבי,תהדוף אותם עם להביור ותנסה לכוון אותו לאיפה שהוקצים מגיעים ממנו!"
-----------------
מתי מגבי מתפתח O:
היה אחד שהאלקיד שלו התפתח בקרב מכון,אני כבר עברתי את הקרב מכון ממזמן ומגבי עוד לא התפתח O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 10:53 PM
[b] מקס
כן, ואני אודיע על כך מחר ואקפיא את המשחק. אני אחזור בעוד שבוע ויומיים בערך.
--
אתה מתקדם מעט בכיוון התעלה ואתה פוגש צ'ימצא'ר. [/b][/quote]
"מה זה?" אני שואל ובודק בפוקידע
"צא ספירו!, אני אומר "השתמש ברוח על ספירו"
-
ניתאי
אבל אתה קיבלת מספיק פרסים... בטח אחד מהם מרצה אותך.
אני שמח שמישהו לפחות מבין כאן את היופי שבאי שפיות.
לגבי מגבי, עוד מעט. אני לא יודע מתי הוא תתפתח, שכן אני לא יודע מה תעשה איתו. אם תזרוק אותו עכשיו לנהר ולא תתן לו לצאת, הוא לא יתפתח לעולם, שכן הוא ימות ם.ם
וספינרק נמצא מחוץ למים, הקורים נמצאים בתוך המים. מגבי רואה את ספינרק.
--
הלהביור עודף את עוקצי הרעל ומאדה מעט מים ופוגע בספינרק, ומצליח לקרוע את אחד החוטים שלו. ספינרק לאחר מכן נתקע באחת הגדות של הנהר, והוא מתנתק ומתחיל להסחף
"לעזאזל ספינרק חכה!" הוא אומר ומתחיל לרדוף אחריו, ובסוף הוא משיג אותו ומחזיר אותו. "לעזאזל, לא לכדתי את קומבי, ולא ניצחתי אותך, זה לא הפעם האחרונה ששמעת ממני!" הוא בורח (למה כל המאמנים בורחים לאנשהו?)
מקס
על צ'ימצ'אר*
--
"צ'ימצא'ר- פוקימון קופיף האש.הוא מסוגל לטפס על צוקים חדים ביותר במהירות, ואפילו גשם לא יכול לכבות את הלהבה של הזנב שלו, הוא רק מכבה אותה בעצמו כשהוא הולך לישון כדי למנוע שריפות" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשת בפוקדע".
הרוח מצליחה להפיל את ספירו, ואז הוא מבחין בספירו ומשתמש בגחלת שפוגעת.