-
[COLOR=Blue][B]ניר
נגמרו לך הפוכדורים
אתה יורה בסקורפי הצעיר עם הרובה שלו.היריה פוגעת בסקורפי הצעיר והורגת אותו לגמרי.דרפיון מתחיל להתעצבן עוד יותר שאחד הבנים שלו מת על ידך.דרפיון לא קד לך קידה.אתה מבין שהוא לא רוצה להישבע לך אימונים.אתה יורה יריה מן הרובה שלך עבר דרפיון.דרפיון מתחמק מן היריה הזאת בקלות רבה.אתה מכוון אקדח על הסקורפי השני.דרפיון יורה עליך מטר קוצי רעל שעלולים לפגוע בך[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
גלייד משתמש בשבירת לבנים על הזירה.שבירת הלנים שוברת חלק קטן מן זירת הקרב.גלייד קופץ לאוויר ואז משם תוקף בעלים קסומים ובשבירת לבנים בו זמנית.רובשין זזס הצידה כדי להתחמק אך הוא נתקע במקום שהזירה נשברה.העלים הקסומים מתעופפים יחד עם שבירת הלבנים של גלייד ופוגעים בו חזק.רובשין תקוע באמצע הזירהבלי שהוא יכול להתחמק.הרגל שלו נתקעת בזירת הקרב [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018171][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
גלייד משתמש בשבירת לבנים על הזירה.שבירת הלנים שוברת חלק קטן מן זירת הקרב.גלייד קופץ לאוויר ואז משם תוקף בעלים קסומים ובשבירת לבנים בו זמנית.רובשין זזס הצידה כדי להתחמק אך הוא נתקע במקום שהזירה נשברה.העלים הקסומים מתעופפים יחד עם שבירת הלבנים של גלייד ופוגעים בו חזק.רובשין תקוע באמצע הזירהבלי שהוא יכול להתחמק.הרגל שלו נתקעת בזירת הקרב [/B][/COLOR][/QUOTE]
"גלייד זה הזדמנות שלנו תעיף אותו בעלים קסומים עם שבירת לבנים רצחנית על הגוף של רובשין!!!"אצעק לעבר גלייד ואקווה שהוא ינצח כבר
-
[quote]ניר
נגמרו לך הפוכדורים
אתה יורה בסקורפי הצעיר עם הרובה שלו.היריה פוגעת בסקורפי הצעיר והורגת אותו לגמרי.דרפיון מתחיל להתעצבן עוד יותר שאחד הבנים שלו מת על ידך.דרפיון לא קד לך קידה.אתה מבין שהוא לא רוצה להישבע לך אימונים.אתה יורה יריה מן הרובה שלך עבר דרפיון.דרפיון מתחמק מן היריה הזאת בקלות רבה.אתה מכוון אקדח על הסקורפי השני.דרפיון יורה עליך מטר קוצי רעל שעלולים לפגוע בך[/quote]
לא, נותר לי רק 1. תפסתי רק 3 פוקדורים מה שאומר שיש לי 2 ואחד גורלו נחרץ.
--
אני יורה בסקורפי השני ואז אני אומר לדרפיון: "עם החליפה שלי שום דבר לא יכול לפגוע בי" ובגלל שהחליפה שלי ממתכת אני לא נפגע מקוצי הרעל ואז אני אומר לדרפיון: "תקשיב, תשבע לי אמונים או שתמות!" אגיד את זה בנימה כואבת ואז אגיד לסאלמנס: "פלאי ואז דרקאו מטאור" ואמשיך לאינפרנופ: " חפירה על דרפיון, ואז לך מהר לידו ותפיל את העצים עם להביור ככה שהוא יפגע."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורה בסקורפי השני שעדיין נשאר חי.הסקורפי השני נהרג ומת במקום.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר הוא שואג שאגה אדירה שמפילה מס' עצים.העוקץ הרעל פוגע בחלךיפה שלך.החליפה שלך מגנה עליך מהעוקץ רעל.סאלאמנס יוצא ותוקף את דרפיון בפלי ובדראכו מטאור.דרפיון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.איניימפ משתמש בחפירה ואז חופר בור נכנכס אליו .יוצא מהבור ומשתמש בלהביור על העצים.העצים נופלים.דרפיון מתחמק מהעצים.ותוקף בניב חשמל את איינריימפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה צועק בחוזקה לעבר גלייד שינצח בקרב.גלייד תוקף בעלים קסומים ובשבירת לבנים רצחנית את רובישן.העלים הקסומים מתעופפים יחד עם שבירת הלבנים לעבר רובישן.בגלל שרובישן תקוע בירה הוא לא יכול להתחמק וסופג את המכות.רובישן מתעלף על הזירה.פאנטום מחזיר את רובישין ויורד מהיזרה.הקהל מריע לך והשופט אומר"תומר וגלייד אתם ניצחת בתחרות שלנו.ברכותי"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה יורה בסקורפי השני שעדיין נשאר חי.הסקורפי השני נהרג ומת במקום.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר הוא שואג שאגה אדירה שמפילה מס' עצים.העוקץ הרעל פוגע בחלךיפה שלך.החליפה שלך מגנה עליך מהעוקץ רעל.סאלאמנס יוצא ותוקף את דרפיון בפלי ובדראכו מטאור.דרפיון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.איניימפ משתמש בחפירה ואז חופר בור נכנכס אליו .יוצא מהבור ומשתמש בלהביור על העצים.העצים נופלים.דרפיון מתחמק מהעצים.ותוקף בניב חשמל את איינריימפ[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "חפירה כדי שיתרכז בך וכדי שיתרכז בך!" ואגיד לסאלמנס: "שהוא מרוכז, תשגר עליו דראקו מטאור אכזרי!" ואז אתכונן שהיה מרוכז רק באינפרנופ, ארה בו 2 יריות כדי שלא יוכל להלחם ואז ארה בעצים שליידו כדי שיפלו עליו.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינרימפ משתמש בחפירה ומתחמק מניב הקרח של דרפיון.דרפיון מחפש את איינריימם שיצא מהמקוםם המסתור שלו.כך דרפיון מרוכז באיינריימצפ ולא מה שקורה סביבו.סאלאמנס רואה שדרפיון מרוכז באיינריימפ ולכן הוא תוקף אותו בדראכו מטאור חזק ביותר.הדראכו המטאור פוגע בדראפיון חזק מאוד.אך דראפיון עדין עומד על רגליו.אתה יורה בו שתי יריות שפוגעות ברפיוןן.בנוסף אתה יורה על כמה עצים.העצים נופלים על דרפיון ומונעיים מנו כמעט להזיז את גופו[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה יורה בסקורפי השני שעדיין נשאר חי.הסקורפי השני נהרג ומת במקום.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר הוא שואג שאגה אדירה שמפילה מס' עצים.העוקץ הרעל פוגע בחלךיפה שלך.החליפה שלך מגנה עליך מהעוקץ רעל.סאלאמנס יוצא ותוקף את דרפיון בפלי ובדראכו מטאור.דרפיון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.איניימפ משתמש בחפירה ואז חופר בור נכנכס אליו .יוצא מהבור ומשתמש בלהביור על העצים.העצים נופלים.דרפיון מתחמק מהעצים.ותוקף בניב חשמל את איינריימפ[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "צא עכשיו ותנצח אותו סופית בקרב!" ואז אחכה שדרפיון לא יוכל להלחם, אתקרב על הסקורפים ואעשה כאילו הם חיים עם גופותיהם, אלך ליד הראש של דרפיון, אתן לו שינה קטנה ואז אזרוק עליו פוקדור.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018234][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה צועק בחוזקה לעבר גלייד שינצח בקרב.גלייד תוקף בעלים קסומים ובשבירת לבנים רצחנית את רובישן.העלים הקסומים מתעופפים יחד עם שבירת הלבנים לעבר רובישן.בגלל שרובישן תקוע בירה הוא לא יכול להתחמק וסופג את המכות.רובישן מתעלף על הזירה.פאנטום מחזיר את רובישין ויורד מהיזרה.הקהל מריע לך והשופט אומר"תומר וגלייד אתם ניצחת בתחרות שלנו.ברכותי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יפה מאוד גלייד!"אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור.
"מה הפרס שלי?"אשאל את השופט.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינריימפ יוצא מהבור שלו ומוכן להביס את דרפיון בקרב..איינריימפ תוקף את דרפיון בלהביור.דרפיון לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.אתה מתקרב אל הסקורפים ועושה כאילו הםמ לא מתו בכלל.איתם אתה מכה את דרפיון.דרפיון מתעלף.אתה זורק פוכדור על דרפיון.הפוכדור מיד חוזר אליך בלי שהוא נפתח קודם."הי תעצור תעזוב את הדרפיון והסקורפים שלי במנוחה"מישהו אומר לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
.אתה אומר מיה יפה לגלייד ומחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח.השופט אומר לך"קודם כול תחזיר לי את הפוכדור של גלייד.עכשיו שהתחרות הסתיממה הוא שלנו .אז תחזיר לנו.טוב אתה מקבל 1000 מזומן על הזכיה בתחרות.וכדור מיוחד.בתוך הכדור יש פוקימון תניוק.זה כמו ביצת פוקימון רק שלא צריך ממש להיחב איתה.פשוט תחכה שהכדור יפתח והפוקימון יבקע לך.אם הכור ישבר איכשהו הפוקימון בתוכו ימות.אז תשמור עליו היטב".השופט מביא לך 1000$ וכדור בצבע אדום[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
איינריימפ יוצא מהבור שלו ומוכן להביס את דרפיון בקרב..איינריימפ תוקף את דרפיון בלהביור.דרפיון לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.אתה מתקרב אל הסקורפים ועושה כאילו הםמ לא מתו בכלל.איתם אתה מכה את דרפיון.דרפיון מתעלף.אתה זורק פוכדור על דרפיון.הפוכדור מיד חוזר אליך בלי שהוא נפתח קודם."הי תעצור תעזוב את הדרפיון והסקורפים שלי במנוחה"מישהו אומר לך [/quote]
"מה?!" אגיד בקול מהיר ואקח את הפוקדור של דרפיון, אסתובב מהר- אפתח את הכנפיים, אחזיר את אינפרנופ וסאלמנס, אקפוץ קפיצה גבוה ואפתח את הכנפיים ואדליק את המנוע החשמלי. אברח למקום צליפה לכיוון הדרפיון בעוד שאני מתחבא. אשנה את הרובה לרובה צלפים ואדרוך יריה, אחכה שהאיש של הדרפיון יגיע וארה לו בראש.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018266][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
.אתה אומר מיה יפה לגלייד ומחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח.השופט אומר לך"קודם כול תחזיר לי את הפוכדור של גלייד.עכשיו שהתחרות הסתיממה הוא שלנו .אז תחזיר לנו.טוב אתה מקבל 1000 מזומן על הזכיה בתחרות.וכדור מיוחד.בתוך הכדור יש פוקימון תניוק.זה כמו ביצת פוקימון רק שלא צריך ממש להיחב איתה.פשוט תחכה שהכדור יפתח והפוקימון יבקע לך.אם הכור ישבר איכשהו הפוקימון בתוכו ימות.אז תשמור עליו היטב".השופט מביא לך 1000$ וכדור בצבע אדום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אקח את הדברים,אוציא את האקדח וארה בשופט ואגיד:"הגלייד הזה שלי!"ואז אברח משם ואם מישהו ארדוף אחרי אוציא את צ'רוס ואגיד לו:"תהרוג את האנשים בכנף ברזל!".
-
[quote]ברוס
ריולו רץ במהירות לעבר בלאסטויז.כשאר הוא קרוב לבאלסטויז הוא משתמש בשבירת לבנים על הבטן של בלאסטויז.בלאסטויז נפגע מן המלך הזה של ריולו ומפסיק מיד את קרן הקרח.כך ריולו מבטל את קרן הקרח של בלאסטויז.ודא אומר לך"מהלך יפה ריולו עשה.בוא נראה איך תתמוד עם ריקוד הגשם של בלאסטויז שלי.בלאסטויז ריקוד גשם".בלאסטויז מפעיל ריקוד גשם.גשם מתחיל לרדת על הזירה.הגשם מגביר את מהירותו של בלאסטויז.
[/quote]
"לוקאריו-תשתמש בכדור הילה!" אומר ללוקאריו שלי.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה לוקח את הדברים שקיבלת על הזכיה בתחרות.אתה מתחיל לברוח מן התחרות שהפוכדור של גלייד.הקהל והשופט המום ממה שקורה פה.השופט מביא 10 אהשי ביטחון שיקחו ממך את הגלייד שגנבת.הם מתחילים לרדוף אחריך.אתה ממשיך לרוץ ומוציא תוך כדי את צ'רוס.צ'רוס יוצא ועף אל ה10 האנשים בכנף ברזל.כנף הברזל מביס את ה10 האנשים.אתה מגיע למרכז של העיר קרן.שם מקיפים אותך כ10 שוטרת ג'ני עם גראוליט שלהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נדהם ממה שקורה פה ולקח את הפוכדור שזרקת על דרפיון ושם אותו בכיסך.אתה מחזיר את אינריימפ וסאלאמנס לפוכדורים שלהם.אתה עולה לאופנוע שלך ונוסע למקום שתוכל להרוג את האיש.האיש ניגש אל דרפיון והוא רואה שהוא מעולף ולידו 2 סקורפים מתים.הוא מתחיל לבכות ולהתעצבן עליך.אתה יורה לעברו יריות.האיש מצליח במהירות להתחמק מן היריות ואז הוא אומר לך".אתה תשלם שהרגת לי 2 פוקימונים.אני מזמין אותך לקרב פוקימונים.אם תנצצח אותי תקבל את דרפיון.אם תפסיד אקח לך את אחד מהפוקימונים שלך.מקובל?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
לפתע הילה לבנה מקיפה את ריולו שלך.ריולו שלך מתפתח ללוקרייו.תוך שניות במקום ריולו מופיע לוקריו חזק.לוקריו למד כדור הילה.לוקריו מייצר כדור הילה ואז משגר אותו לעבר בלאסטויז.בלאסטויז מנסה להתחמק מן כדור הילה של לוקריו אך לא מצליח.כדור הילה של לוקריו פוגע חזק בבלאסטויז.בלאסטויז מתאווש על עצמו הוא משתמש בזנב אקוה.זנבו הופך לכחול .זנב האקוה עומד לפגוע בלוקריו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018284][B][COLOR="Red"]תומר
אתה לוקח את הדברים שקיבלת על הזכיה בתחרות.אתה מתחיל לברוח מן התחרות שהפוכדור של גלייד.הקהל והשופט המום ממה שקורה פה.השופט מביא 10 אהשי ביטחון שיקחו ממך את הגלייד שגנבת.הם מתחילים לרדוף אחריך.אתה ממשיך לרוץ ומוציא תוך כדי את צ'רוס.צ'רוס יוצא ועף אל ה10 האנשים בכנף ברזל.כנף הברזל מביס את ה10 האנשים.אתה מגיע למרכז של העיר קרן.שם מקיפים אותך כ10 שוטרת ג'ני עם גראוליט שלהם[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתם מצחיקים אותי!"אצעק לעבר השוטרת ג'ני ארה אליהם את יריות ואז אגיד לצ'רוס אם מישהו עדיין יהיה חי:"תרצח אותו בעזרת מתקפה מהירה עם כנף ברזל עוצמתי בבטן!ואז תביא לי את הרובים!"
-
[quote]ניר
אתה נדהם ממה שקורה פה ולקח את הפוכדור שזרקת על דרפיון ושם אותו בכיסך.אתה מחזיר את אינריימפ וסאלאמנס לפוכדורים שלהם.אתה עולה לאופנוע שלך ונוסע למקום שתוכל להרוג את האיש.האיש ניגש אל דרפיון והוא רואה שהוא מעולף ולידו 2 סקורפים מתים.הוא מתחיל לבכות ולהתעצבן עליך.אתה יורה לעברו יריות.האיש מצליח במהירות להתחמק מן היריות ואז הוא אומר לך".אתה תשלם שהרגת לי 2 פוקימונים.אני מזמין אותך לקרב פוקימונים.אם תנצצח אותי תקבל את דרפיון.אם תפסיד אקח לך את אחד מהפוקימונים שלך.מקובל?" [/quote]
"כן!" אגיד לאיש בשמחה "תתחיל אתה."
אחשוב לעצמי: "איזה לא חכם האיש הזה, הוא לא יודע איזה פוקימונים רעים יש לי'