זה סיים אותה, אני התחלתי לשחק ואני במשימה השנייה והליצנים האלה מעצבנים ויש כאן איזה סיקרט קווסט שאני צריך להרוג את כולם במגבלת זמן ואני לא מצליח וזה מעצבן :(
Printable View
זה סיים אותה, אני התחלתי לשחק ואני במשימה השנייה והליצנים האלה מעצבנים ויש כאן איזה סיקרט קווסט שאני צריך להרוג את כולם במגבלת זמן ואני לא מצליח וזה מעצבן :(
[quote=עשהאל ברוריה;1015042]למה אתה צריך אותי?[/quote]
מהנצ'לקאס לא בשישיה אם ני לא טןועה
[QUOTE=Tsubasa;1015045]מהנצ'לקאס לא בשישיה אם ני לא טןועה[/QUOTE]
לא, הוא כן איתי בשישיה.
[quote=עשהאל ברוריה;1015048]לא, הוא כן איתי בשישיה.[/quote]
הוא לא
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1015043]זה סיים אותה, אני התחלתי לשחק ואני במשימה השנייה והליצנים האלה מעצבנים ויש כאן איזה סיקרט קווסט שאני צריך להרוג את כולם במגבלת זמן ואני לא מצליח וזה מעצבן :([/QUOTE]
אז פשוט תדלג על זה ותחזור ברמת הקושי הבאה/ אחר כך , או תישתמש בSNACH ואז תחסל אותם עם RQ
יש משימות סודיות קשות מזה ובהרבה
[quote=עשהאל ברוריה;1015011]טוב, בגלל שיש לי היום יום מחקר אז אשאל אותך עוד שאלה
לפי העיקרון, אם אני עושה במשך 10 תגובות תגובה של 2 שורות אני מקבל פרס התפתחות
אבל אם אני משנה את העיקרון, ואני עושה 5 תגובות של 4 שורות, אני יקבל את הפרס?[/quote]
בסדר, ערכתי את ההודעה ועדיין יש לי 4 שורות (פעם 2)
שלום כולם !
אני עכשיו עושה את האתגר והמשימה של אלכס !
[quote=עשהאל ברוריה;1015054]בסדר, ערכתי את ההודעה ועדיין יש לי 4 שורות (פעם 2)[/quote]
הקודם היה 3
[QUOTE=Ilan;1015053]אז פשוט תדלג על זה ותחזור ברמת הקושי הבאה/ אחר כך , או תישתמש בSNACH ואז תחסל אותם עם RQ
יש משימות סודיות קשות מזה ובהרבה[/QUOTE]
מה זה snach?
אני משחק במשחק הזה רק כמה דקות, אל תצפה ממני להבין משהו. למרות שה-RW כן הבנתי (רד קווין, כן?)
ניר הגזמת בתגובה האחרונה שכתבת
לא משנה, הבנתי מה זה סנאץ'.
אילן, שלח לי את המסן שלך בה"פ או משהו
הלכתי
החתול שלי ברח :(((
איך הוא ברח ?
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1015058]מה זה snach?
אני משחק במשחק הזה רק כמה דקות, אל תצפה ממני להבין משהו. למרות שה-RW כן הבנתי (רד קווין, כן?)[/QUOTE]
כן שכחתי
טוב אז פשוט תישתמש ברווח + L בשביל למשוך את האויבים אליך ואז תשתמש ברווח אחורה לכיוון האויב וJ כדי להעיף את הסקרקרו (הליצן) ואז תשסע בו את RED QUEEN ואחר כך תגמור אותו עם המקש L הבנת?
נדב אין לי מסן :(
SNACH זה אחד הדברים שמשתמשם בו הכי הרבה עם נרו