[QUOTE=LordAbizi;1186466]לא לי שלחת את משחק התפקידים שעליו אתה מדבר, נכון?[/QUOTE]
אגב ארכימדס, לא הבנתי את קטע עם הצבעים.מי אמור לעשות את זה,אני או אתה?
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1186466]לא לי שלחת את משחק התפקידים שעליו אתה מדבר, נכון?[/QUOTE]
אגב ארכימדס, לא הבנתי את קטע עם הצבעים.מי אמור לעשות את זה,אני או אתה?
[QUOTE=Machine X;1186469]אגב ארכימדס, לא הבנתי את קטע עם הצבעים.מי אמור לעשות את זה,אני או אתה?[/QUOTE]
זה השאלה הכי מפגרת שהייתה בפורום!
ברור שזה אתה! למה הוא צריך לעשות את העבודה? (גם לי הוא עושה את זה עם הצבעים.)
[quote=Machine X;1186469]אגב ארכימדס, לא הבנתי את קטע עם הצבעים.מי אמור לעשות את זה,אני או אתה?[/quote]
אני כתבתי לך את השגיאות, אתה צריך לתקן אותן כרצונך. את ההערה הירוקה תמחק כשאתה שולח לי את זה מתוקן.
שקד ותומר - כתבתי לכם משהו מעליכם.
נו אביזי...
רק להסתכל ולאשר, זה כול העבודה...
[QUOTE=LordAbizi;1186471]אני כתבתי לך את השגיאות, אתה צריך לתקן אותן כרצונך. את ההערה הירוקה תמחק כשאתה שולח לי את זה מתוקן.
שקד ותומר - כתבתי לכם משהו מעליכם.[/QUOTE]
אז אולי אני אשלח לשלומי O:
[quote=Freddy Krueger;1186473]נו אביזי...
רק להסתכל ולאשר, זה כול העבודה...[/quote]
אם הייתי צריך רק להסתכל העבודה שלי הייתה הרבה יותר קלה, אבל אני אוהב לסבך דברים, ולכן אני צריך לעשות יותר מסתם להסתכל.
@שקד
תשלח למי שאתה רוצה. כל עוד לא שלחת, מותר לך לשלוח למי שאתה רוצה. מהרגע ששלחת, שליחה לשני עלולה לגרום לסיבוכים לא נעימים.
[QUOTE=LordAbizi;1186478]אם הייתי צריך רק להסתכל העבודה שלי הייתה הרבה יותר קלה, אבל אני אוהב לסבך דברים, ולכן אני צריך לעשות יותר מסתם להסתכל.[/QUOTE]
באסה :(
[QUOTE=LordAbizi;1186478]אם הייתי צריך רק להסתכל העבודה שלי הייתה הרבה יותר קלה, אבל אני אוהב לסבך דברים, ולכן אני צריך לעשות יותר מסתם להסתכל.[/QUOTE]
בגלל זה רציתי לשלוח אליך,
שלומי מאשר תוך שתי שניות ואתה באמת בודק O:
להוריד את שלומי מהניהול שלו!
חס וחלילה. אם תורידו אותו, מי ידאג לרסן את האי שפיות שלי? אתה יודע מה יקרה לחת"ם אני אורשה לעשות בו כל מה שברצוני???
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43186"]תגיבו בבקשה! בבקשה! בבקשה![/URL]
[QUOTE=Freddy Krueger;1186488][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43186"]תגיבו בבקשה! בבקשה! בבקשה![/URL][/QUOTE]
הגבתי בזה O:
אביזי, אתה משוגע?
[quote=Sakurai Tomoki;1186489]הגבתי בזה O:
אביזי, אתה משוגע?[/quote]
אינני משו גע גע גע, שהרי משוגע קורא כתרנגול, ואני קורא גע גע גע.
[QUOTE=LordAbizi;1186490]אינני משו גע גע גע, שהרי משוגע קורא כתרנגול, ואני קורא גע גע גע.[/QUOTE]
משוגעים כמו ליידי ברווז קוראים גע גע גע,
אז אתה משוגע בדיוק כמו שהיא?
ארכימדס שלחתי לך תיקון של המ"ת