-
[quote=SportMan;1299363]האמת STM הוא כימי (הוא קשור לכל דבר בפוקימון, כמו שכימיה קשורה לכל דבר בחיים)[/quote]
...?
stm הוא רובוט ולכן הוא משגיח אלקטרוני של הפורום.
אני בשר ודם (אמנם בשר חייזרי אבל עדיין), ולכן אני משגיח ביולוגי של הפורום.
זה שבסופו של דבר הקשרים בין החלקיקים בתוך הגוף שלנו מוסברת על ידי כימיה, לא רלוונטית בכלל כאן.
נ.ב. על הדיון על אנימות:
קוד גיאס.
-
[quote=LordAbizi;1299366]...?
stm הוא רובוט ולכן הוא משגיח אלקטרוני של הפורום.
אני בשר ודם (אמנם בשר חייזרי אבל עדיין), ולכן אני משגיח ביולוגי של הפורום.
זה שבסופו של דבר הקשרים בין החלקיקים בתוך הגוף שלנו מוסברת על ידי כימיה, לא רלוונטית בכלל כאן.
נ.ב. על הדיון על אנימות:
קוד גיאס.[/quote]
הוא יותר חלקיק :).
מחר אחר הצהריים אני מפרסם אתגר ווינר על המשחק של בארסה מול מילאן, תתכוננו :).
-
[quote=מאסטר ליאון;1299352]טוב אבל איזה אחד לנעול ואז אקח בטא?[/quote]
תענו
-
[quote=SportMan;1299369]הוא יותר חלקיק :).
מחר אחר הצהריים אני מפרסם אתגר ווינר על המשחק של בארסה מול מילאן, תתכוננו :).[/quote]
אם אי פעם ייגמרו לך הרעיונות לכתוב עליהם נושאים בפורום ספורט, אתה תמיד יכול לכתוב דף מידע על ליגת ה-MLS.
-
[quote=LordAbizi;1299371]אם אי פעם ייגמרו לך הרעיונות לכתוב עליהם נושאים בפורום ספורט, אתה תמיד יכול לכתוב דף מידע על ליגת ה-MLS.[/quote]
אממ, יכול להיות שאני אכתוב משהו על הNLS, עכשיו יוצאים לחופשה פסח אז יהיה לי יותר זמן לעשות זאת.
תודה על הרעיון.
-
[quote=SportMan;1299372]אממ, יכול להיות שאני אכתוב משהו על הNLS, עכשיו יוצאים לחופשה פסח אז יהיה לי יותר זמן לעשות זאת.
תודה על הרעיון.[/quote]
זו שגיאת הקלדה או שהתכוונת למשהו אחר? להבהיר: MLS = Major League Soccer = ליגת כדורגל אמריקנית.
-
[quote=LordAbizi;1299375]זו שגיאת הקלדה או שהתכוונת למשהו אחר? להבהיר: MLS = Major League Soccer = ליגת כדורגל אמריקנית.[/quote]
כן אני יודע, התכוונתי לזה.
-
נראה לי שרק עכשיו באמת חזרתי מפולין.
מה פיספסתי?
-
-
אגב, גם הליגה הזו היא לא כל כך שכוחת אל, והיא אפילו פעם הוזכרה בחדשות, וזה כשבסוף משחק של Los Angeles Galaxy (שם משחק/שיחק לא יודע Beckham) נגד New York Red Bulls (שם משחק/שיחק Henry), כולם פתאום התחילו ללכת מכות.
-
אתם לא חושבים שזה יגרום לבלאגן שלם האפשרות החדשה לשנת לעצמך מתי שתרצה את הכינוי?
-
[quote=סת' קינגלר;1299385]אתם לא חושבים שזה יגרום לבלאגן שלם האפשרות החדשה לשנת לעצמך מתי שתרצה את הכינוי?[/quote]
"מתי שתרצה" זו הגזמה כי יש הפרשי זמן בין כל שני שינויי כינוי, ראה נושא במשוב.
והפורום התפוצץ לי קצת עכשיו וראיתי דברים בג'יבריש...
-
-
חחח צ'ופר חמוד כשהוא מתחבא הפוך Xd
הרגו אותי כשהם רצו לאכול אותו
פרק 141~
אגיע היום לפחות לפרק 168, ואנסה ל200
-
איזה באסה,מחר יש לי לימודים כרגיל :cry: