מישהו רוצה מקום שמור למשחק שלי שיפתח מתישהו?( תנאים לקבלת מקום שמור- להיות שחקן וותיק שנרשם כמעט לכל משחק שפתחתי בפורום.יש סיכוי שאתן לכם מקום שמור אפילו אם אתם לא עומדים בתנאים שהזכרתי למעלה.)
your dosan is bakeXD( אני לא מתככון להעליב אף אחד פה.)
Printable View
מישהו רוצה מקום שמור למשחק שלי שיפתח מתישהו?( תנאים לקבלת מקום שמור- להיות שחקן וותיק שנרשם כמעט לכל משחק שפתחתי בפורום.יש סיכוי שאתן לכם מקום שמור אפילו אם אתם לא עומדים בתנאים שהזכרתי למעלה.)
your dosan is bakeXD( אני לא מתככון להעליב אף אחד פה.)
[QUOTE=monster;1302609]מישהו רוצה מקום שמור למשחק שלי שיפתח מתישהו?( תנאים לקבלת מקום שמור- להיות שחקן וותיק שנרשם כמעט לכל משחק שפתחתי בפורום.יש סיכוי שאתן לכם מקום שמור אפילו אם אתם לא עומדים בתנאים שהזכרתי למעלה.)
your dosan is bakeXD[/QUOTE]
אני רוצה!!
[quote=מאסטר ליאון;1302610]אני רוצה!![/quote]
סורי,אתה לא עומד בתנאים שהצבתי,
You Like Mizu? (מי יודע מה המשפט הזה אומר ?)
[QUOTE=monster;1302609]מישהו רוצה מקום שמור למשחק שלי שיפתח מתישהו?( תנאים לקבלת מקום שמור- להיות שחקן וותיק שנרשם כמעט לכל משחק שפתחתי בפורום.יש סיכוי שאתן לכם מקום שמור אפילו אם אתם לא עומדים בתנאים שהזכרתי למעלה.)
your dosan is bakeXD( אני לא מתככון להעליב אף אחד פה.)[/QUOTE]
אני מקבל אוטומטית כמובן D:
אל תתן לליאון, לא מגיע לו בכלל להתקרב למשחק שלך...
[quote=ワンピース;1302612]אני מקבל אוטומטית כמובן D:
אל תתן לליאון, לא מגיע לו בכלל להתקרב למשחק שלך...[/quote]
ללירון בכלל לא מגיע אבל לליאון כן
[quote=ワンピース;1302612]אני מקבל אוטומטית כמובן D:
אל תתן ללירון, לא מגיע לו בכלל להתקרב למשחק שלך...[/quote]
בכיף תקבל.-אתה עומד בתנאים-חוץ מזה תכנתתי לתת אוטמטית מקום שמור.
מי זה לירון?
אה ליאון,מקום שמור לא אתן לו,אבל אם ישאר מקום במשחק והטופס שלו היה טוב אז כנראה הוא יוכנס למשחק.
[quote=מאסטר ליאון;1302613]ללירון בכלל לא מגיע אבל לליאון כן[/quote]
אני באייפד אז זה עשה תיקון אוטומטי, התכוונתי אליך חכמולוג...*
[QUOTE=monster;1302614]בכיף תקבל.-אתה עומד בתנאים-חוץ מזה תכנתתי לתת אוטמטית מקום שמור.
מי זה לירון?[/QUOTE]
שיניתי, האייפד עשה לי לירון במקום ליאון
[QUOTE=monster;1302614]בכיף תקבל.-אתה עומד בתנאים-חוץ מזה תכנתתי לתת אוטמטית מקום שמור.
מי זה לירון?[/QUOTE]
לא יודע ועכשו אני אתחיל מחדש אז כל מי שחשב עליי דברים רעים למחוק את זה מ3:
1...2....3.... עכשו!!
[quote=מאסטר ליאון;1302617]לא יודע ועכשו אני אתחיל מחדש אז כל מי שחשב עליי דברים רעים למחוק את זה מ3:
1...2....3.... עכשו!![/quote]
אני עדיין חושב עליך אותו הדבר
ליאור, אל תתן לו אפילו לשלוח טופס אצלך..
סנקציות על מאסטר ליאון :o
[QUOTE=ワンピース;1302618]אני עדיין חושב עליך אותו הדבר
ליאור, אל תתן לו אפילו לשלוח טופס אצלך..[/QUOTE]
אני לא רוצה לעשות אפליות בין המשתמשים.אני נותן לכל אחד להירשם,להתקבל זה כבר החלטה שלי.
בא לי אחד כזה [IMG]http://cdn02.animenewsnetwork.com/thumbnails/max300x1000/cms/feature/50248/exhibit9.jpg[/IMG]
[QUOTE=monster;1302620]אני לא רוצה לעשות אפליות בין המשתמשים.אני נותן לכל אחד להירשם,להתקבל זה כבר החלטה שלי.
בא לי אחד כזה [IMG]http://cdn02.animenewsnetwork.com/thumbnails/max300x1000/cms/feature/50248/exhibit9.jpg[/IMG][/QUOTE]
ליאור אפשר שמור במ"ת שלך?
מה זה?[בתמונה]
ליאור תשמור מקום למשחק שתפתח מתי שהוא חח Xd.