-
[quote=LordAbizi;1305377]ואני עוד 38 ימים אפתח משחק תפקידים שמבוסס על העלילה של Martin's Story. אבל יש בו בעיה עיקרית... מרטין ושות' לכאורה קיימים בעולם של המשחק במקביל לדמויות. ומכיוון שמרטין ושות' חייבים להיות אלו שינצחו את הג'מוזה, השחקן לא יכול לנצח את הג'מוזה, ולכן אי אפשר לנצח במשחק.[/quote]
אהם אהם... אתה חייב לעבור אישור קודם :wink:
ולמה 38 ימים , למה להיות מדויק
-
[QUOTE=The Charmander;1305364]מי הזמין אותך בכלל... רק מגניבים מגיבים...[/QUOTE]
אני כבר מגניב, אני הולך להגיב :sunglasses:
[QUOTE=ワンピース;1305378]הם חיזקו את הסרברים, עכשיו זה הרבה יותר טוב, אמור להוריד לך מהר, והפאטצ'ים מהירים גם כן (:[/QUOTE]
שקד, זמן ההורדה שיקר, ההורדה הסתיימה לי ><
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1305382]אני מקווה שהמשחק שווה את זה..[/QUOTE]
אם לא תהנה מקסימום תמחק אותו, כמה הוא כבר שווקל..? לא נראה לי שהרבה..
בכל מקרה, אני חושב שזה משחק MMORPG מצוין, כיף מאוד לשחק אותו בפארטי (Party) עם מישהו שאתה מכיר.
מגל, סבבה, עכשיו תתקין, תפעיל את הלאנצ'ר כדי להתקין פאטצ'ים של המשחק, ואחר כך תעקוב אחרי המדריך שהבאתי לך כדי לשים אנגלית.
-
[quote=Prince;1305383]אהם אהם... אתה חייב לעבור אישור קודם :wink:
ולמה 38 ימים , למה להיות מדויק[/quote]
זה בסדר, אני כבר כמה חודשים בודק את המשחק שלי (וכל פעם שאני קורא אותו אני מוצא משהו חדש שבא לי לשנות!!)
ו-38 ימים כי ב-12/05 זה היום שבו עליתי לניהול.
אבל אם כמובן מסיבה כלשהי אני ארגיש שאני ארד מניהול לפני זה, אז אני אפתח את המשחק הזה קודם...
-
אני אשאל את חבר שלי אם הוא רוצה גם לשחק...
-
[quote=LordAbizi;1305391]זה בסדר, אני כבר כמה חודשים בודק את המשחק שלי (וכל פעם שאני קורא אותו אני מוצא משהו חדש שבא לי לשנות!!)
ו-38 ימים כי ב-12/05 זה היום שבו עליתי לניהול.
אבל אם כמובן מסיבה כלשהי אני ארגיש שאני ארד מניהול לפני זה, אז אני אפתח את המשחק הזה קודם...[/quote]
למה שתרד? אתה עושה עבודה טובה
-
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1305395]אני אשאל את חבר שלי אם הוא רוצה גם לשחק...[/QUOTE]
סבבה
אחד היתרונות של הפארטי במשחק הזה הוא שאת ה-EXP אתה והחבר שלך מקבלים פחות או יותר באופן שווה, ככה תוכלו להיות באותה רמה ולשחק את כל המשחק יחד.
-
[quote=Prince;1305396]למה שתרד? אתה עושה עבודה טובה[/quote]
השד יודע מה צופן העתיד...
נסתפק בזאת בינתיים.
-
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1305402]אפשר לתפוס דיג'ימונים?[/QUOTE]
נראה לי שכן
-
[QUOTE=ワンピース;1305388]אם לא תהנה מקסימום תמחק אותו, כמה הוא כבר שווקל..? לא נראה לי שהרבה..
בכל מקרה, אני חושב שזה משחק MMORPG מצוין, כיף מאוד לשחק אותו בפארטי (Party) עם מישהו שאתה מכיר.
מגל, סבבה, עכשיו תתקין, תפעיל את הלאנצ'ר כדי להתקין פאטצ'ים של המשחק, ואחר כך תעקוב אחרי המדריך שהבאתי לך כדי לשים אנגלית.[/QUOTE]
זה נותן לי הודעת שגיאה...
-
לעשות הקדשה ב14k?
שנים שלא הקדשתי נתקעתי ב13k
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1305402]אפשר לתפוס דיג'ימונים?[/QUOTE]
זה לא בדיוק תפיסה כמו בפוקימון..
אתה מקבל ביצה של דיג'ימון לעיתים רחוקות מלהרוג דיג'ימון מסוים / ממשימה / מאיוונט
אתה ביצה הזאת אתה לוקח למכשיר אינקובטור, כדי שהביצה תבקע אתה צריך להכניס נתונים של הסוג שלה (Data, למשל גאבומון, אז יהיה לו נתונים של דיג'ימון חיה).
המינימום שלבים של הכנסת נתונים הוא 3 מתוך 5, הנתונים שצריך בכל שלב תלויים בביצה עצמה, לכל ביצה מספר נתונים שונה לשלב.
תמיד עדיף לעשות 4 מתוך 4 או 5 מתוך 5 אבל התדירות של זה נמוכה בביצים רגילות, יכול לקרות מצב בכל שלב שהביצה תשבר ותעלם לך, זהירות.
4/5 ו-5/5 משפר את הסטאטים של הדיג'ימון שבוקע מהביצה, כמו כן את גודלו, אם זכור לי נכון הדיג'ימון ההתחלתי שלך הוא בערך 4/5, 3/5 מאוד חלש ולא מומלץ.
אני אגיד לך מה תעשה, אל תנסה לגרום לביצים לבקוע עד שתהיה ברמה גבוהה, כשתגיע לרמה גבוהה עם הדיג'ימון והמאלף שלך, תבזבז כסף על לקנות לפחות 10 ביצים של דיג'ימון אחד שאתה רוצה ותשיג או תקנה הרבה נתונים כאלה.
ברמה דבוהה של ההתחלתי שלך לא צריך להיות לך ממש אכפת שהוא יגדל עוד ועוד וזאת ההזדמנות להתחיל עם עוד דיג'ימון, אתה עושה אחד ומאמן אותו עד שהוא יהיה חזק.
-
פרסמתי טיזר למשחקי הזוי [url]http://www.myforum.co.il/showpost.php?p=1305417&postcount=186[/url]
איך המשחק?