-
ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
אבל זאת לא הייתה בכוונה להשוות.
נארוטו הייתה ולדעתי תמיד תיהיה האנימה הטובה ביותר, מלאה פילרים נכון... אבל עדיין אין מעליה (לדעתי!)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)
-
[B][COLOR=red]תפסיקו להגיב פה![/COLOR][/B]
-
[QUOTE=NivX10;1317641]ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
נארוטו הייתה ולדעתי תמיד תיהיה האנימה הטובה ביותר, מלאה פילרים נכון... אבל עדיין אין מעליה (לדעתי!)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)[/QUOTE]
לא נכון,גינטאמה יותר טובה מנארוטו.
תקרא תמאנגה יחסוך לך זמן.
-
[QUOTE=Chopper;1317640]אהה כע זה כנראה מדבוטס
שקד סיימתי את סקייפיה D=
אני בקטע של המרוץ חביות שלהם מול פוקסי פיראטס[/QUOTE]
אנימה או מנגה?
[QUOTE=NivX10;1317641]ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)[/QUOTE]
האנימה היא זבל זבלי ביותר לעומת המנגה, שהיא מצוינת, תקרא אותה סאגת פיין..
-
[B][SIZE=7][COLOR=red]תפסיקו להגיב פה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#ff0000]יש נו''ד חדש![/COLOR][/SIZE][/B]
-
אנימה, אחרי הפילרים האלו בop
פרק 209
-
[QUOTE=Death The Kid;1317651][B][SIZE=7][COLOR=red]תפסיקו להגיב פה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#ff0000]יש נו''ד חדש![/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
סתום ת'פה, תפסיק להגיב אתה גם כן.. ספאמר..
[QUOTE=Chopper;1317652]אנימה, אחרי הפילרים האלו בop
פרק 209[/QUOTE]
בקטע של פוקסי יש פילר, הם עושים תחרות פעמיים כשבמנגה זה פעם אחת.. או משהו כזה..