[quote=Uzumaki Naruto;1398833]החלטתי לעשות חרם על הפורום, אני חוסם את כל המשתמשים הפעילים![/quote]
והכל בגלל דור?
oh well, have fun
Printable View
[quote=Uzumaki Naruto;1398833]החלטתי לעשות חרם על הפורום, אני חוסם את כל המשתמשים הפעילים![/quote]
והכל בגלל דור?
oh well, have fun
טוב עידן, כנראה שהדרך היחידה להתגבר על החרם שלך זה להגיב פעם ביומיים, וככה לא תוגדר "פעיל"
[QUOTE=Mr.Pizza;1398827]עם צרפתית לא קונים אוכל במכולת :[
המבטא הערבי דומה ביותר למבטא של חלק מהמזרחים בארץ (ובצדק), מילא להגיד שהוא נשמע ערסי, או כמו רצף של קללות, אבל חרבון זה פוגע בגנים המזרחיים שאין לי :[
והשפה הערבית כמעט זהה לעברית, לא לאהוב אותה זה לא לאהוב עברית :[
אבל שיהיה, אתה לא חייב לאהוב ערבית, ובכלל יש סטיגמה בארץ שבגלל שערבים זה האויב אז השפה שלהם חייבת להיות מגעילה, אפילו שאותם אנשים מדברים בשפה כמעט זהה.[/QUOTE]
זהו שלא.
אני לא גזען, לא צועק מוות לערבים בכל הזדמנות שיש,ולא מכסה לאחים שלי את העיניים שאנחנו עוברים ליד ערבים.
ערבית ועברית באמת שפות דומות אבל המבטא באמת מכער את זה ממש. יש לנו גם מישהו מהמושב עם מבטא ערבי וזה ממש מכער את הקול שלו.
אבל צרפתית זה קוליסטי D:
היי
[quote=♣לשתות♣;1398838]טוב עידן, כנראה שהדרך היחידה להתגבר על החרם שלך זה להגיב פעם ביומיים, וככה לא תוגדר "פעיל"[/quote]
פעם בשבוע..
אל תכעס עליי עידן ):
Hopa Gangnam Style
D:
משהו מעניין?
^ אני מעניין D:
וואו טלי אחלה ניסוי Xd
אני לא כועס עליך.. אני פשוט לא רוצה שתקדיש לי מרחמים כי אני לא מעוניין בהם..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1398846]אני לא כועס עליך.. אני פשוט לא רוצה שתקדיש לי מרחמים כי אני לא מעוניין בהם..[/QUOTE]
לא קשור לרחמים.
ביקשת, הסכמתי. מה אתה רוצה?
אם אתה מתעקש אז אני לא אקדיש לך.
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398845]^ אני מעניין D:
וואו טלי אחלה ניסוי Xd[/QUOTE]
:embarrassed:
[QUOTE=Sagi030;1398848]:embarrassed:[/QUOTE]
לא הבנתי...
אתה מסמיק כי אני מעניין?! XP
לא אני לא רוצה שתקדיש לי..
לxl יש טעם טעים..
[QUOTE=Sagi030;1398841]היי[/QUOTE]