-
[quote=uchiha madara;1456598]גם אז הוא כמעט ולא נלחם, היה לו מסל אם אני זוכר שנאמרו טו לא הרג אותו אז כבר, זה היה רק כדי להראות את הריסנגאן החדש של נארוטו הקרב של מול קאבוטו.[/quote]
קאבוטו נלחם די הרבה. היה לו את הקרב נגד טסונאדה, ואז היא נהייתה חסרת תועלת ואז הוא קפץ על נחש ונלחם בהם, אבל אז ג'יראיה הטביע את הנחש, ורק אחרי זה נארוטו נלחם בו. גם כל הקרב שלו עם טסונאדה די הציג לנו לראשונה medical ninjutsu...
-
[quote=lordabizi;1456601]קאבוטו נלחם די הרבה. היה לו את הקרב נגד טסונאדה, ואז היא נהייתה חסרת תועלת ואז הוא קפץ על נחש ונלחם בהם, אבל אז ג'יראיה הטביע את הנחש, ורק אחרי זה נארוטו נלחם בו. גם כל הקרב שלו עם טסונאדה די הציג לנו לראשונה medical ninjutsu...[/quote]
כן, הוא בעיקר היה המשרתת של אורצימארו ולא אחד שנלחם כל קרב שני.
-
[quote=monster;1456599]בוא נבהיר את תגבותי לטוגפי.
התכונתי שיש בסדרה דבר שנקרא" בית ספר" שהולכים ללמוד אליו- לפי תגובתו אני הבנתי שאין בכלל בית ספר באנימה.
לא ממש התכונתי לז'אנר בית ספר.[/quote]
לא יודע, לא קראתי את הדיון (אם היה) ואין לי כוונה גם, זה פשוט מוזר להגיד בכללי שיש שם רומנטיקה כי זה פרט כזה שולי ולא קשור לכלום חח
-
מצאתי פרקים של נארוטו ונארוטו שיפודן בעברית!!
-
[quote=togfi;1456605]מצאתי פרקים של נארוטו ונארוטו שיפודן בעברית!![/quote]
היי!לא אכפת לאף אחד!
תגידו לא צריך שמישהו יפתח עכשיו נו"ד?
-
[quote=bloodlad;1456612]היי!לא אכפת לאף אחד!
תגידו לא צריך שמישהו יפתח עכשיו נו"ד?[/quote]
אני שואל אלף פעם מי הפותח הבא!!!
-
[quote=togfi;1456613]אני שואל אלף פעם מי הפותח הבא!!![/quote]
יש רשימת פותחי נו"דים.
תבדוק.
-
-
[QUOTE=BloodLad;1456614]יש רשימת פותחי נו"דים.
תבדוק.[/QUOTE]
איפה היא?
-
[QUOTE=Togfi;1456619]איפה היא?[/QUOTE]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=37211[/url]
עכשיו טל פותחת
-
עכשיו Alice צריך לפתוח נו''ד אחריו שלום עליכם ואז אני
-
-
נשלחה לטל ה"פ בנוגע לפתיחת הנו"ד.
-
אז לפי הפרק של נארוטו של אתמול ולפי מה שאנחנו יודעים, אם האשירמה שלט בmitotic regenratoin, אז זה למה הוא מת? הוא השתמש בזה יותר מדי ובכך קיצר את תוחלת החיים שלו יותר מדי ובסוף זה מה שהרג אותו?
-
טל [b]פרשה [/b]היא לא תראה את הה''פ,אין טעם לזה s: