בוא נגיד את זה ככה, זה לא שאכפת לי מה אנשים פה באמת חושבים עליי, ולכן אין לי שום סיבה לא לכתוב באותו האופן שאני מדבר...
Printable View
בוא נגיד את זה ככה, זה לא שאכפת לי מה אנשים פה באמת חושבים עליי, ולכן אין לי שום סיבה לא לכתוב באותו האופן שאני מדבר...
[QUOTE=LordAbizi;1480340]אני לא יודע למה הסרסקיט הצחיק אותך, אבל whatever.
וכן, אני מודע שבלי הנימה שלי קשה להבין קצת מתי זה קורה. במציאות זה מעט קל יותר.[/QUOTE]
הצחיקה אותי המילה סרסקיטי, כמו סרסקיט רק בתואר.
ובדיוק רגע לפני חשבתי על להגיב לך, ולשאר. אז לא יודע, צירוף המקרים היה משעשע
לא פותחים נוד חדש?
היטמן ראיתי תסוף של הרשימה השחורה
וואי באמת ש
[SPOILER]
זה היה אחד הצפויים שהוא אבא שלה, גם אחרי שהוא אמר שהוא לא
גם תאמת ידעתי שהוא לא הרג את ברלין, לא היה נראלי שזה ייגמר בכזו קלות
[/SPOILER]
ספוילרים^
ידוע על עונה חדשה ומתי?
[QUOTE=monster;1480348]לא פותחים נוד חדש?[/QUOTE]
בשביל נוד צריך פותח
ליאור צריך להיות מנהל ראשי באתר!
[QUOTE=Hit Man;1480352]ליאור צריך להיות מנהל. ראשי באתר![/QUOTE]
הנה זה יותר טוב^^^^^^^^^^^^^^
אתה מפספס את העובדה שהיום כל דרכי התקשורת מבוססים על מהירות ונגישות: טוויטר, פייסבוק, ווטסאפ, צ'אט, סקייפ. פורומים הם כלי מאוד ישן. צריך מישהו צעיר שיוכל לעשות את השינוי וליאור זה האיש!
[QUOTE=Hit Man;1480354]אתה מפספס את העובדה שהיום כל דרכי התקשורת מבוססים על מהירות ונגישות: טוויטר, פייסבוק, ווטסאפ, צ'אט, סקייפ. פורומים הם כלי מאוד ישן. צריך מישהו צעיר שיוכל לעשות את השינוי וליאור זה האיש![/QUOTE]
הו בבקשה לא
הוא יהפוך את הפורום לממלכת אנימות.
אני לא אוהב אנימות
לא אשקר לסנייפ
[QUOTE=The Charmander;1480356]לא אשקר לסנייפ[/QUOTE]
לא מבין למה אדוני עוד לא הגיב לי במ"ת
אני יכול להחליף לך את העלילה, די דפקתי אותך.
רק תאמר
[QUOTE=Hit Man;1480354]אתה מפספס את העובדה שהיום כל דרכי התקשורת מבוססים על מהירות ונגישות: טוויטר, פייסבוק, ווטסאפ, צ'אט, סקייפ. פורומים הם כלי מאוד ישן. צריך מישהו צעיר שיוכל לעשות את השינוי וליאור זה האיש![/QUOTE]
אין לי זמן לזה.
אני חולה על המשחק שלך אל תדאג. פשוט נרשמתי לעוד אחד בנוסף. איבדתי את הציטוט ואני מתעצל חח. כבר אגיב. מבטיח!
לא אשקר עוד לסנייפ
ליאור מה שלום התאום שלך?
לא אשקר לסנייפ
[QUOTE=The Charmander;1480360]אני חולה על המשחק שלך אל תדאג. פשוט נרשמתי לעוד אחד בנוסף. איבדתי את הציטוט ואני מתעצל חח. כבר אגיב. מבטיח!
לא אשקר עוד לסנייפ[/QUOTE]
אתה משקר לי מה סנייפ חשוב):