-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 1 2009, 09:20 PM
[b]
מיכה-
נידורן צווחת בכל כוחה, היא יוצרת קול מעצבן וגורמת לשאקל לשחרר אותה. שאקל נכנס לשיריונו שוב, נידורן מנסה לשרוט את השיריון בכוונה לפגוע בשאקל אך לא מצליחה-נראה ששאקל משחק בכם [/b][/quote]
אני יבעט בשריון רחוק ואלך
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 2 2009, 01:07 AM
[b] ניב-
"זוז הצידה כדי לחמוק, ואז תפיל אותו באגרוף ממוקד שיידחוף אותו עוד יותר, ואז קרן סולרית שתמנע ממנו להישתמש בסופת החול. לבסוף תפוס אותו כדי שלא ייברח בחפירה" אומר דרייק. גרצ'ומפ מזנק בחיתוך לעברו של אלקטיוויר, אלקטיוויר קצת נשען אחורה ומתחמק, ואז שולח אגרוף ממוקד לגבו של גרצ'ומפ ומפיל אותו. גרצ'ומפ מנסה ליצור סופת חול, אלקטיוויר מייצר קרן על עצומה שמפוצצת את גרצ'ומפ והורסת לו את הסופה. במהירות גרצ'ומפ מנסה לברוח בחפירה, אבל אלקטיוויר תופס את רגלו ולא נותן לו לברוח [/b][/quote]
איך הוא טען קרן סולרית כל-כך מהר? אף אחד לא השתמש ביום בהיר
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 2 2009, 01:07 AM
[b] ארתור-
פיבאס מזנק מהמים, הוא מנער את עצמו יוצר טיפות מים שמנצצות אותו. הוא קופץ לתוך המים ומשאיר אחריו שובל. אחר כך פיבאס משפריץ מים לכל עבר ויוצר מעגל מים מושפרץ מתחת למים שפיבאס השפריץ לפני. נגמר תורך ואתה הולך לחדר ההמתנה לחכות לתוצאות. עוברות כמה דקות ומראים את העוברים לשלב הבא על הלוח, אתה מסתכל ורואה אותך שם-אבל מקום אחרון. "השלב הבא יהיה קרב פוקימונים, בקרב המאמנים יצטרכו לגרום לפוקימון שלהם להיראות יפה יותר וליריב מכוער ועלוב יותר" מסבירים ברמקול [/b][/quote]
"לא נורא העיקר שעלינו שלב" אני אומר לפוקדור נשל פיבאס בחיוך ומחכה שיקראו נלתור שלי לצאת לשם
-
ניב-
אכן קרן סולרית דורשת טעינה, אבל היא קצרה. חוץ מזה ככל שפוקימון חזק יותר הטעינה קצרה יותר, וכאן אנחנו מדברים על אלוף איי תפוז
-----------------------------------
גרצ'ומפ יורה זעם דרקון על ידו של אלקטיוויר, אלקטיוויר מתאמץ שלא לעזוב את ידו של גרצ'ומפ אך זה מגיע לשלב שהיד כואבת מדי והוא שחרר, "מהר! תנסה לתפוס אותו ביד השנייה" אומר דרייק, אלקטיוויר ממהר לתפוס את גרצ'ומפ, גרצ'ומפ מצליח לברוח אל תוך האדמה
ארתור-
אתה מחכה לבסוף מגיע תורך, "ארתור ופיליפ אל הזירה" קוראים ברמקול. אתה מתקדם ומולך אתה רואה ילד-[img]http://i29.tinypic.com/2qxc2og.png[/img], "צא אספיון" אומר הילד ומוציא אספיון-[img]http://i25.tinypic.com/10xvk0j.png[/img]
עומר-
האנטר
------------
האנטר מנסה להישתחרר אך אינו מצליח, "אגרוף מסחרר אל האנטר" אומרת הילדה הבלונדינית. לופוני רצה אל האנטר באגרוף מסחרר, כריסטינה מורה על אבומסנוו לתקוף את לופוני באגרוף ממוקד, אבומסנוו רץ אל לופוני באגרוף ממוקד אל בלאזיקן יורה להביור ועוצר אותו. לבסוף לופוני מגיעה אל האנטר ופוגעת בפניו באגרוף ממוקד, האנטר משתחרר אבל הוא מתנהג מוזר מכיוון שהוא מבולבל
מיכה-
XD, אבל לאן אתה מתקדם?
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 2 2009, 10:52 PM
[b] ניב-
אכן קרן סולרית דורשת טעינה, אבל היא קצרה. חוץ מזה ככל שפוקימון חזק יותר הטעינה קצרה יותר, וכאן אנחנו מדברים על אלוף איי תפוז
-----------------------------------
גרצ'ומפ יורה זעם דרקון על ידו של אלקטיוויר, אלקטיוויר מתאמץ שלא לעזוב את ידו של גרצ'ומפ אך זה מגיע לשלב שהיד כואבת מדי והוא שחרר, "מהר! תנסה לתפוס אותו ביד השנייה" אומר דרייק, אלקטיוויר ממהר לתפוס את גרצ'ומפ, גרצ'ומפ מצליח לברוח אל תוך האדמה [/b][/quote]
"עכשיו תצא רחוק ממנו ותשתמש בזעם דרקון, ואז תשתמש בסופת חול כדי להתקרב אליו בחיתוך הריצת בצורת זיג-זאג כשהוא לא רואה!"
-
ניב-
"מהר, נסה להיתחמק" צועק דרייק. אלקטיוויר מנסה להיות כמה שיותר מוכן, גרצ'ומפ לפתע מופיע הרחק מאחריו ומוציא מפיו זעם דרקון, שניה לפני שזעם הדרקון אלקטיוויר קולט את ההתקפה ומתכופף על מנת להיתחמק. אחר כך גרצ'ומפ יוצר סופת חול עזה, אף אחד לא מצליח לראות מה קורה. "תנסה לקלוט אותו ואז אגרוף ממוקד" אומר דרייק, עוברות כמה דקות מאז התחלת הסופה, לפתע היא נגמרת ואתם רואים את גרצ'ומפ מפיל את אלקטיוויר בחיתוך-כעת גם אלקטיוויר מסוחרר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 12:02 AM
[b] ניב-
"מהר, נסה להיתחמק" צועק דרייק. אלקטיוויר מנסה להיות כמה שיותר מוכן, גרצ'ומפ לפתע מופיע הרחק מאחריו ומוציא מפיו זעם דרקון, שניה לפני שזעם הדרקון אלקטיוויר קולט את ההתקפה ומתכופף על מנת להיתחמק. אחר כך גרצ'ומפ יוצר סופת חול עזה, אף אחד לא מצליח לראות מה קורה. "תנסה לקלוט אותו ואז אגרוף ממוקד" אומר דרייק, עוברות כמה דקות מאז התחלת הסופה, לפתע היא נגמרת ואתם רואים את גרצ'ומפ מפיל את אלקטיוויר בחיתוך-כעת גם אלקטיוויר מסוחרר [/b][/quote]
אלקטיוור לא הסתחרר לפני שלוש תגובות?
אה באמת? אז טעות שלי....
--------------------------
"תשתמש בידך באגרוף ממוקד כדי להדוף אותו שיצא מהאדמה" אומר דרייק. גרצ'ומפ מזנק מהאדמה בהורדה, אלקטיוויר לא מצליח להיות מוכן וזריז מספיק כדי להדוף את גרצ'ומפ, גרצ'ומפ פוגע בבטנו בהורדה ומפיל אותו מעולף. "אלקטיוויר לא יכול להילחם יותר, גרצ'ומפ הוא המנצח" אומרא השופט, "חזור אלקטיוויר" אומר דרייק ומחזיר את אלקטיוויר "צא דיטו" ואז הוא מוציא שוב את דיטו, דיטו משנה את צורתו לגרצ'ומפ
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 10:10 AM
[b] ניב-
אה באמת? אז טעות שלי....
--------------------------
"תשתמש בידך באגרוף ממוקד כדי להדוף אותו שיצא מהאדמה" אומר דרייק. גרצ'ומפ מזנק מהאדמה בהורדה, אלקטיוויר לא מצליח להיות מוכן וזריז מספיק כדי להדוף את גרצ'ומפ, גרצ'ומפ פוגע בבטנו בהורדה ומפיל אותו מעולף. "אלקטיוויר לא יכול להילחם יותר, גרצ'ומפ הוא המנצח" אומרא השופט, "חזור אלקטיוויר" אומר דרייק ומחזיר את אלקטיוויר "צא דיטו" ואז הוא מוציא שוב את דיטו, דיטו משנה את צורתו לגרצ'ומפ [/b][/quote]
אתה בכוונה הורס לי את כל התוכניות, אני רציתי להחזיר את גרמצומפ ברגע באלקטיוור מובס
נו... אתה יכול להחזיר, אני נותן להגיב שוב למקרה שתרצה לשנות תגובה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 10:19 AM
[b] ניב-
נו... אתה יכול להחזיר, אני נותן להגיב שוב למקרה שתרצה לשנות תגובה [/b][/quote]
הכוונה הייתה להחזיר לפני שדיטו משתנה, אם הוא השתנה בכל מקרה עדיף לי לא להחזיר.
אז אם הוא השתנה התגובה הקודמת, אם לא אז התגובה הבא:
"תחזור גרמצומפ. עכשיו, דיטו שלך אולי מהווה בעיה כשהוא משתנה לפוקימון חזק, אבל מה אם הוא ילחם בדרטיני קטן? קדימה דרטיני צא ותראה לו מה אתהיודע לעשות!"
-
ניב-
זאת הבעיה, דיטו ישר משתנה לפוקימון הראשון שהוא רואה
---------------------------------------------------------
"גם אתה זעם דרקון, ואז שהוא בא בהורדה תפיל אותו לריצפה" אומר דרייק. דיטו וגרצ'ומפ יורה זעם דרקון, ההתקפות שוב הכוחות מתחזקות, אחרי כמה דקות של התקפות שוות כוחות השניים מפסיקים. גרצ'ומפ יוצא בכל כוחו בהורדה אל דיטו, כאשר גרצ'ומפ מגיע אל דיטו, דיטו מפיל אותו לריצפה בעזרת חיתוך
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 12:25 PM
[b] ניב-
זאת הבעיה, דיטו ישר משתנה לפוקימון הראשון שהוא רואה
---------------------------------------------------------
"גם אתה זעם דרקון, ואז שהוא בא בהורדה תפיל אותו לריצפה" אומר דרייק. דיטו וגרצ'ומפ יורה זעם דרקון, ההתקפות שוב הכוחות מתחזקות, אחרי כמה דקות של התקפות שוות כוחות השניים מפסיקים. גרצ'ומפ יוצא בכל כוחו בהורדה אל דיטו, כאשר גרצ'ומפ מגיע אל דיטו, דיטו מפיל אותו לריצפה בעזרת חיתוך [/b][/quote]
רציתי להחזיר את גרמצומפ ברגע שהשופט אמר שאלקטיוור הובס ולא נתת לי לעשות את זה
[b]
עומר-
האנטר
------------
האנטר מנסה להישתחרר אך אינו מצליח, "אגרוף מסחרר אל האנטר" אומרת הילדה הבלונדינית. לופוני רצה אל האנטר באגרוף מסחרר, כריסטינה מורה על אבומסנוו לתקוף את לופוני באגרוף ממוקד, אבומסנוו רץ אל לופוני באגרוף ממוקד אל בלאזיקן יורה להביור ועוצר אותו. לבסוף לופוני מגיעה אל האנטר ופוגעת בפניו באגרוף ממוקד, האנטר משתחרר אבל הוא מתנהג מוזר מכיוון שהוא מבולבל [/b][/quote]
"האנטר תתאפס על עצמך ושלח בילבול על בליזיקן ואז אגרוף שאיבה על לופיני!"
-
ניב-
ממתי אני נותן לשחקן לפעול לפני שהשחקן בוחר פוקימון?
-------------------------------------------------------
"מהר תתפוס אותו דיטו, ואז תזרוק אותו לאוויר וכאשר הוא שמה תשלח זעם דרקון" אומר דרייק. כאשר גרצ'ומפ בריצפה הוא ממהר לברוח בחפירה, דיטו לא נותן לו לברוח ותופס את רגלו, גרצ'ומפ מנסה בכל הכח לברוח, אבל דיטו לא מוותר ומשאיר רגלו על פני הקרקע. אחר דיטו זורק את גרצ'ומפ לאוויר, לפני שגרצ'ומפ נוחת דיטו שולח זעם דרקון לאוויר, זעם הדרקון פוגע בגרצ'ומפ ומשאיר אותו באוויר תוך כדי, לבסוף דיטו מפסיק עם זעם הדרקון ונותן לגרצ'ומפ לנחות, אתה רואה גרצ'ומפ מעולף על הקרקע. "גרצ'ומפ לא יכול להילחם יותר, דיטו הוא המנצח" אומר השופט
עומר-
האנטר נשאר באותו במצב, הוא מתחיל להיסתובב סביב הזירה ללא סיבה. "אגרוף ברק לעבר האנטר" אומרת הילדה בעלת הבלאזיקן, "אגרוף מסחרר אל אבומסנוו" אומרת הילדה הבלונדינית. "אגרוף קרח" אומרת כריסטינה, לופוני רצה בכל הכח אל אבומסנוו, אבו מסנוו רק מחכה שהיא תגיעה ואז הוא שולח אגרוף קרח לעברה, אתם רואים אותה בתוך גוש קרח. לבינתיים בלאזיקן מתמקדת על האנטר, האנטר לא מתייחס אליה וממשיך חופשי להיסתובב, בלאזיקן יורת לעברו להביור, אחרי שהיא מפסיקה לתקוף אתם רואים האנטר מותש ומסוחרר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 04:09 PM
[b] ניב-
ממתי אני נותן לשחקן לפעול לפני שהשחקן בוחר פוקימון?
-------------------------------------------------------
"מהר תתפוס אותו דיטו, ואז תזרוק אותו לאוויר וכאשר הוא שמה תשלח זעם דרקון" אומר דרייק. כאשר גרצ'ומפ בריצפה הוא ממהר לברוח בחפירה, דיטו לא נותן לו לברוח ותופס את רגלו, גרצ'ומפ מנסה בכל הכח לברוח, אבל דיטו לא מוותר ומשאיר רגלו על פני הקרקע. אחר דיטו זורק את גרצ'ומפ לאוויר, לפני שגרצ'ומפ נוחת דיטו שולח זעם דרקון לאוויר, זעם הדרקון פוגע בגרצ'ומפ ומשאיר אותו באוויר תוך כדי, לבסוף דיטו מפסיק עם זעם הדרקון ונותן לגרצ'ומפ לנחות, אתה רואה גרצ'ומפ מעולף על הקרקע. "גרצ'ומפ לא יכול להילחם יותר, דיטו הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
ברוב הקרבות זה אפשרי, ואם השחקן בונה על זה את האסטרטגיה מותר לו לעשות את זה, זה מהלך חוקי לגמרי
"נהדר, יך אני גובר על הפוקימון הכי חזק שלי? או שאולי לא הכי חזק. אזומריל צא בגלישה ובזמן ואם הוא חופר אקדח בועות לתוך הבור (כמו שצימצאר שלח גחלת לתוך הבור של עצמו כשטרטואיג התחבא שם בפרק שבו אש וטרטואיג נלכדו ביער ההוא עם הסנטלרים, עונה 10)
-
[b]
מיכה-
XD, אבל לאן אתה מתקדם?
[/b][/quote]
אברח שלא יעקוב אחרי להמשך דרך
-
ניב-
לא זה לא, במקרה של דיטו הוא ישר מחקה. ואני מאמין שגל הגלישה של אזומריל כבר ימלא את החורים
-------------------------------------------
אזומריל יוצר גל ענקי, במהירות הוא מגיע אל דיטו. "טוב דיטו" אומר דרייק "שנה צורה לאזומריל וצלול אל תוך הגל על מנת לא להפגע". כמו מסטיק דיטו נמעך ובנה מחדש, הוא משנה את צורתו לזאת של אזומריל. אזומריל כבר מגיע אל דיטו, דיטו מנצל את המצב וצולל אל תוך הגל. אחרי שהגל מתרסק כל הזירה נהיית רטובה ובוצית, אתם רואים את דיטו ואזומריל בסדר גמור
מיכה-
אתה בורח מהשאקל אך הוא לא מתקדם אליך, אתה ממשיך להיתקדם ולבסוף מגיע לדרך 25. בדרך אתה רואה בית ולפניו שלט, על השלט כתוב:"ביל [font=Times]סובצקי, איש עסקים והחלפות[/font]"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 09:18 PM
[b] ניב-
לא זה לא, במקרה של דיטו הוא ישר מחקה. ואני מאמין שגל הגלישה של אזומריל כבר ימלא את החורים
-------------------------------------------
אזומריל יוצר גל ענקי, במהירות הוא מגיע אל דיטו. "טוב דיטו" אומר דרייק "שנה צורה לאזומריל וצלול אל תוך הגל על מנת לא להפגע". כמו מסטיק דיטו נמעך ובנה מחדש, הוא משנה את צורתו לזאת של אזומריל. אזומריל כבר מגיע אל דיטו, דיטו מנצל את המצב וצולל אל תוך הגל. אחרי שהגל מתרסק כל הזירה נהיית רטובה ובוצית, אתם רואים את דיטו ואזומריל בסדר גמור [/b][/quote]
"קרן בועות ואז זנב אקווה (סילון אקווה עם מכת זנב- קרדיט לאש ופיקאצו שהשתמשו במכת ווטל עם זנב ברזל)!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 09:18 PM
[b]
מיכה-
אתה בורח מהשאקל אך הוא לא מתקדם אליך, אתה ממשיך להיתקדם ולבסוף מגיע לדרך 25. בדרך אתה רואה בית ולפניו שלט, על השלט כתוב:"ביל [font=Times]סובצקי, איש עסקים והחלפות[/font]" [/b][/quote]
אלך לשם
-
ניב-
השם זנב אקווה לא טוב, יש כבר מתקפה אמיתית שקרויה כך
---------------------------------------
"תהדוף את הבועות בקרן בועות משלך, ואז תתקוף למטה כדי שיפספס ותתקוף בהצלפת זנב שתדחוף אותו עוד יותר לקיר" אמר דרייק. השניים שולחים קרן בועות שוות כוחות, ומתעקשים ומנסים לירות אותו יותר חזק אבל עדיין אין הבדל, לבסוף הם מפיסיקים. אזוריל יוצא בסילול אקווה, הוא מתקדם בכל הכוח וכאשר מתקרב לדיטו הוא כין את הזנב, לפתע דיטו מתכופף ואזומריל מפספס, אזומרי עומד היתנגש בקיר ודיטו מוסיף עוצמה בכח שהדחיפה נהיית יותר חזקה בהצלפת הזנב שלו. לבסוף אזומריל מנגש בקיר ונפגע חזק
מיכה-
אתה נכנס לבית, בתוך הבית אתה רואה כל מיני מכשירים ומכונות, וביניהם אתה רואה מישהו. אתה מסתכל טוב ורואה שהאיש די מבוגר, בעל זיפים, גבוה ושיער קצר בצבע ירוק אפור. "מה אתה רוצה ילד?" שואל האיש
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 10:19 PM
[b] ניב-
השם זנב אקווה לא טוב, יש כבר מתקפה אמיתית שקרויה כך
---------------------------------------
"תהדוף את הבועות בקרן בועות משלך, ואז תתקוף למטה כדי שיפספס ותתקוף בהצלפת זנב שתדחוף אותו עוד יותר לקיר" אמר דרייק. השניים שולחים קרן בועות שוות כוחות, ומתעקשים ומנסים לירות אותו יותר חזק אבל עדיין אין הבדל, לבסוף הם מפיסיקים. אזוריל יוצא בסילול אקווה, הוא מתקדם בכל הכוח וכאשר מתקרב לדיטו הוא כין את הזנב, לפתע דיטו מתכופף ואזומריל מפספס, אזומרי עומד היתנגש בקיר ודיטו מוסיף עוצמה בכח שהדחיפה נהיית יותר חזקה בהצלפת הזנב שלו. לבסוף אזומריל מנגש בקיר ונפגע חזק [/b][/quote]
אוי שחכתי לגמרי, אנסה לחשוב על כינוי אחר להתקפה
ואזוריל?
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 10:19 PM
[b]
מיכה-
אתה נכנס לבית, בתוך הבית אתה רואה כל מיני מכשירים ומכונות, וביניהם אתה רואה מישהו. אתה מסתכל טוב ורואה שהאיש די מבוגר, בעל זיפים, גבוה ושיער קצר בצבע ירוק אפור. "מה אתה רוצה ילד?" שואל האיש [/b][/quote]
"ראיתי את השלט שלך בחוץ, איזה דברים אתה מציא?"
-
טופס הרשמה:
שם בפורום: Gortle
שם במשחק: פט [פטריק] סטאמפ
תמונה: [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/248.png[/img]
הפוקימון ההתחלתי~ כולם תפוסים. אז אפשר את בוויזל?
רקע: פטריק קיבל את כינוי נולד פט מחביריו לעיר פיוטר שבמחוז קנטו ונולד לאב ולאם, עובדי מכון העיר.
הוריו היו אנשים ידועים בטיפולם לפוקימונים אבן, כל מאמני מחוז קנטו היו צועדים לעבר ביתם כדי שיטפלו בפוקימוני האבן שלהם.
כשפט היה בן 7, ללא אישורו של אביו הוא גנב את מפתחותיו לבית התחזוקה של הפוקימונים.
כך ישב פט בשמחה והביט בפוקימוני האבן ישנים שנת ישרים כשאבני גופם מבריקים כיהלומים - הודות לטיפולם המסור של הוריו.
בטיפשות מעורבת באומץ, רצה פט לדעת איך נראה המקום מעיניו של אוניקס -ככה שטיפס פט על גופו הסלעי של אוניקס והציץ ממעלה ראשו.
אף גופו הסלעי והנוקשה של אוניקס, הנחש הסלעי הרגיש את גופו של פט עולה ומטפס עליו - וקח בזעם התעורר אוניקס משנתו וטלטל את גופו כך שפט יפול ארצה.
לפי תוכניתו של אוניקס, פט נפל עם הפנים אל הקרקע, וכשהיה מוכן להרגיש את טעם הכאב המתקרב הרגיש פט כי דבר רירי ונעים למגע תופס בו ומניח אותו ברכות על האדמה. כשפט מהיר להביט במושיהו הוא רק דבר חוץ מלשון ארוכה וורדה.
פט הביט מבט אחרון בפוקימון והחליט החלטה כשיגיע הרגע, הוא יתחיל את מסעו במחוז קנטו שם לפי ידיעתו מאמנים צעירים מתחילים את דרכם, ושם הוא מקווה למצוא ולתפוס אחד לעצמו כך שיוכל להתחזק וכך להיות זה שינצח בליגה!
וכמובן אחרי 7שנים נוספות, פנה פט אל העיר פאלט שם הוא עתיד לפפגוש את הפוקימון הראשון שלו ולהתחיל את מסעו כפוקימון מאסטר!
האלוף שברצונכם לאתגר:רד (אם צריך משיה ואחר אז בסדר..)
כסף:1000 $
ציוד:5 פוכדורים,אוהל+שק שינה,פנס,פוקדע
פוקימון שבירצוני לתפוס~ ריהורן.
הערות: אני יתחיל הכל מההתחלה? ואפשר גם טורטוויג קטן ^^?
-
[b] ארתור-
אתה מחכה לבסוף מגיע תורך, "ארתור ופיליפ אל הזירה" קוראים ברמקול. אתה מתקדם ומולך אתה רואה ילד-[img]http://i29.tinypic.com/2qxc2og.png[/img], "צא אספיון" אומר הילד ומוציא אספיון-[img]http://i25.tinypic.com/10xvk0j.png[/img] [/b][/quote]
"פחבטס צאט" אני צועק ומוציא אותו בזריקה כדי שייצא יפה ואז אני אומר לו "תשתמש עליו בהשפרצה ואז תצלול אל מתחת למים ותשתמש עליו בבלימה ממתחתיו כדי שיעוף אל תוך איפה שהשתמשת בהשפרצה"
-
פטריק-
רקע מאוד, למרות שאין בו מסקנה+אתה אמור להתחיל מפאלט. ויש רק ארון לבינתיים, בסדר? ופיספת סעיף פוקימון שברצוני לתפוס
ארתור-
"תנסה לנחות כמה שיותר טוב" אומר פיליפ. פיבאס נכנס למים, הוא משפריץ על אספיון מים, לאחר מכן הוא צולל בזמן שאספיון נראה יותר טוב. פיבאס נמצא מתחת למים, אספיון נראה יציב ורגוע לחלוטין, לפתע פיבאס יוצא מהמים ומעיף את אספיון מהמשטח בחבטה, אספיון מצליח לסדר את ההתקפה כאילו הוא זינק וטלבסוף הוא נוחת רגי. "כל הכבוד אספיון" אומר פיליפ באושר
אספיון-100%
פיבאס-95%
מיכה-
"תלוי מה יש לך להציע" אומר ביל "אני עושה החלפות"
ניב-
מה אזוריל?
------------
"שלח קרן בועות לריצפה כדי לזנק לאוויר, כאשר הוא בא אליך נסה לעצור אותו בקרן בועות ואז חבטת גוף" אומר דרייק. אזומריל מסמן מעגל מים, המעגן משלים אותו בבועה מלאה מים ואז מתפוצץ, דיטו מזנק ושולח קרן בועות כך שהוא מגיע הרבה יותר גבוה לאוויר. אזומריל יוצא אל בסילו אקווה, כאשר הוא מתקרב לדיטו הוא שולח קרן שאותה דיטו הודף בקרן בועות. אזומריל מתקרב לדיט ומכין את הזנב, לפתע דיטו נוחת על בחבטת גוף, גופו הכבד נוחת על אזומריל ומפיל אותו בחוזקה לריצפה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 11:23 PM
[b] ניב-
מה אזוריל?
------------
"שלח קרן בועות לריצפה כדי לזנק לאוויר, כאשר הוא בא אליך נסה לעצור אותו בקרן בועות ואז חבטת גוף" אומר דרייק. אזומריל מסמן מעגל מים, המעגן משלים אותו בבועה מלאה מים ואז מתפוצץ, דיטו מזנק ושולח קרן בועות כך שהוא מגיע הרבה יותר גבוה לאוויר. אזומריל יוצא אל בסילו אקווה, כאשר הוא מתקרב לדיטו הוא שולח קרן שאותה דיטו הודף בקרן בועות. אזומריל מתקרב לדיט ומכין את הזנב, לפתע דיטו נוחת על בחבטת גוף, גופו הכבד נוחת על אזומריל ומפיל אותו בחוזקה לריצפה [/b][/quote]
אזומריל שלי לא יודע חבטת גוף
באמת? כי כל אזומריל ממוצע אמור לדעת. בכל מקרה אוסיף לך
------------------------------------
"מהלך חובבני" אומר דרייק "תחסום בבועת אקווה". אזומריל הולך לאמצע הזירה, הוא מתחיל להיסתבוב ולירות קרן בועות לכל עבר. דיטו מסמן מעגל, אחר כך יוצר בועה, וממלא אותה במים, הבועה מתפוצצת ומעיפה כל מה שבאזור. אחרי כמה דקות שכל המים יורדים אתם רואים את דיטו ואזומריל בסדר גמור
פטריק-
זהו, תגיב להתחלה, אני אשנה לאלוף אמרלד ותיקח ארון-בסדר?
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@May 27 2009, 03:01 PM
[b] התחלה:
אתם רצים במלוא המהירות למעבדה של פרופסור אוק, "שלום לך,האם גם אתה באת כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" שואל פרופסור אוק בהיתלהבות, "כן" אתם עונים לו בגאווה. "במי תבחר?" שואל פרופסור אוק בסקרנות, "אני בוחר בבארון(או כל פוקימון אחר שתבחר, רק לא ארון!!!)" אתם עונים, "בחירה מעניינת" עונה הפרופסור "האם גם אתה רוצה להיות אלוף ליגת ג'וטו?" שואל הפרופסור, "לא!אני רוצה לנצח בשבעת מכוני הקרב" אתם עונים וגאוותכם עולה, "בחירה מצויינת,מקווה שתצליח בדרכך" עונה הפרופסור.אתם יוצאים לדרך אחד והפוכדור בידכם,מה תעשו כעת?
מטרות:
*לעבור את כל מתקני הקרב
*להביס את צוות רוקט שהוקם מחדש
*לנצח את האלוף
*?????????????(ייחשף בהמשך)
רמז:"כשהכוכבים יסתדרו גם חברכם הקרוב ביותר יישתגע" [/b][/quote]
אתה יכול הלחליף לי את ארון בפוקימון אחר?
----
אני יוצא מיד החוצה, אל השדה הקרוב ביותר ומניח את הפוכדור בידי.
אני מביט בשמיים וזורק את הפוכדור החוצה, מוכן לראות את הפוקימון החדש שלי.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 11:23 PM
[b]
מיכה-
"תלוי מה יש לך להציע" אומר ביל "אני עושה החלפות"
[/b][/quote]
יש לך אבן ירח?
אולי יש לך לקנות בכסף?
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:08 AM
[b] ניב-
באמת? כי כל אזומריל ממוצע אמור לדעת. בכל מקרה אוסיף לך
------------------------------------
"מהלך חובבני" אומר דרייק "תחסום בבועת אקווה". אזומריל הולך לאמצע הזירה, הוא מתחיל להיסתבוב ולירות קרן בועות לכל עבר. דיטו מסמן מעגל, אחר כך יוצר בועה, וממלא אותה במים, הבועה מתפוצצת ומעיפה כל מה שבאזור. אחרי כמה דקות שכל המים יורדים אתם רואים את דיטו ואזומריל בסדר גמור [/b][/quote]
זה לא היה רשום לו
אוקיי, לכן לא אחשיב את המהלך הקודם
----------------------------------
אזומריל יוצא בסילון אקווה, הוא מתחיל להיסתובב ואז הסילון מתחיל להתקפל סביבו וליצור טורנדו של מים, "גלישה דיטו" אומר דרייק. דיטו יוצא אל אזומריל בגלישה, הוא מנפץ את הגל בכל כוחו אל אזומריל, אך הטורנדו של אזומריל יוצר הגנה חזקה, כאשר דיטו מנסה לפרוץ אותו הוא עף לאחור, דיטו מתחיל להיסתחרר
מיכה-
"יש לי אבן ירח ואני עושה החלפות, לא מכירות" אומר האיש
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 08:22 AM
[b] ניב-
אוקיי, לכן לא אחשיב את המהלך הקודם
----------------------------------
אזומריל יוצא בסילון אקווה, הוא מתחיל להיסתובב ואז הסילון מתחיל להתקפל סביבו וליצור טורנדו של מים, "גלישה דיטו" אומר דרייק. דיטו יוצא אל אזומריל בגלישה, הוא מנפץ את הגל בכל כוחו אל אזומריל, אך הטורנדו של אזומריל יוצר הגנה חזקה, כאשר דיטו מנסה לפרוץ אותו הוא עף לאחור, דיטו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"מצוין עשכיו תמשיך אם הסיחרור ותתקדם אליו בקרן בועות, ואז תרסק אותו בחבטת גוף!"
-
ניב-
"סילון אקווה ואז קרן בועות" אומר דרייק. אזומריל ממשיך עם הטורנדו, הוא מתחיל לירות קרן בועות והבועות יוצאות מכל מקום כאשר הם עוברות את קו הטורנדו. דיטו יוצא בסילון אקווה, הוא משתגר בכל כוחו ויוצא כמו טיל, כאשר הוא מגיע אל הטורנדו, הטורנדו מעיף אותו חזקה ואז פוגע בו בקרן בועות. לבסוף אזומריל יוצא מהטורנדו ונוחת על דיטו, דיטו מתעלף. "דיטו לא יכול להילחם יותר, אזומריל הוא המנצח" אומר השופט, "עד עכשיו זה היה החלק הקל" אומר דרייק "צאי דרגונייט" אומר דרייק ומוציא דרגונייט-[img]http://i29.tinypic.com/m783ug.png[/img]
פטריק-
אתה זורק את הפוכדור וסווינב יוצא, הוא מחייך ומקפץ לו. "סוויווי נב!" הוא אומר באושר. אתה מתקדמים לכם אל דרך אחת, רוח קלילה אתם מרגישים ומראה דשא ירקרק מול עיניכם. לפתע מופיעה רטטה נקבה-[img]http://i32.tinypic.com/2u94qyt.png[/img] שרוצה להילחם נגדכם
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:40 PM
[b]
פטריק-
אתה זורק את הפוכדור וסווינב יוצא, הוא מחייך ומקפץ לו. "סוויווי נב!" הוא אומר באושר. אתה מתקדמים לכם אל דרך אחת, רוח קלילה אתם מרגישים ומראה דשא ירקרק מול עיניכם. לפתע מופיעה רטטה נקבה-[img]http://i32.tinypic.com/2u94qyt.png[/img] שרוצה להילחם נגדכם [/b][/quote]
"קרב ראשון" אני קורא בנחישות ומביט בפוקימון שלי.
"תתחיל עם שליחת בוץ ואז בלימה!" אני קורה אל סווינוב.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:40 PM
[b] ניב-
"סילון אקווה ואז קרן בועות" אומר דרייק. אזומריל ממשיך עם הטורנדו, הוא מתחיל לירות קרן בועות והבועות יוצאות מכל מקום כאשר הם עוברות את קו הטורנדו. דיטו יוצא בסילון אקווה, הוא משתגר בכל כוחו ויוצא כמו טיל, כאשר הוא מגיע אל הטורנדו, הטורנדו מעיף אותו חזקה ואז פוגע בו בקרן בועות. לבסוף אזומריל יוצא מהטורנדו ונוחת על דיטו, דיטו מתעלף. "דיטו לא יכול להילחם יותר, אזומריל הוא המנצח" אומר השופט, "עד עכשיו זה היה החלק הקל" אומר דרייק "צאי דרגונייט" אומר דרייק ומוציא דרגונייט-[img]http://i29.tinypic.com/m783ug.png[/img] [/b][/quote]
"אוקיי זה רע, זה ממש רע.לי נשארו רק אזומרלי ודרטיני, ואני עדיין צריך לגבור על הדרגונייט של דרייק, עם אזומריל לא יצליח פה אני אבוד, דרטיני עדיין לא מאומן מספיק. טוב אזומריל עכשיו גלישה ואז מערבולת בועות (התרגיל ממקודם, סילון אקווה עם חבטת גוף בסיבוב ואז קרן בועות כשממשיכים את הסיחרור)"
-
פטריק-
סווינב נראה ממש להוט לקרב, כמה שיותר מהר הוא משתדל לזרוק בוץ, הרטטה רצה במהירות מסביבו ומפילה אותו כאשר היא דוחפת ומחזקת את ההתקפה בבלימה. סווינב ממהר לקום, הוא ישר מסתובב אל הרטטה בפנים כועסות, הרטטה נבהלת מסווינב מתחילה לברוח, סווינב לא נותן לה להיתחמק וקופץ עליה בבלימה-רטטה תקועה כאשר סווינב עליה
ניב-
"זעם דרקון דרגונייט, ואחר כך תכוף גבוה למעלה ותנחת באס השמיים" אומר דרייק. אזומריל שוב יוצר גל ענקי מגלישה, הוא מתקדם בכל כוחו עם הגל. דרגונייט ממלא את פיו בזעם דרקון ואז שולח אותו, זעם הדרקול דרטיני הוא בגודלו של הגל של אזומריל ואף יותר. אזומריל לא בורח, הוא מתעקש לנסות לפרוץ זעם הדרקון, גל זעם הדרקון וגל המים של אזומריל מתנגשים זה בזה, הגל של דרגונייט חוצה את זה של דרטיני ועובר על אזומריל, אחרי סיום כל הבלגן אתם רואים את אזומריל ממש פצוע
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:59 PM
[b] ניב-
"זעם דרקון דרגונייט, ואחר כך תכוף גבוה למעלה ותנחת באס השמיים" אומר דרייק. אזומריל שוב יוצר גל ענקי מגלישה, הוא מתקדם בכל כוחו עם הגל. דרגונייט ממלא את פיו בזעם דרקון ואז שולח אותו, זעם הדרקול דרטיני הוא בגודלו של הגל של אזומריל ואף יותר. אזומריל לא בורח, הוא מתעקש לנסות לפרוץ זעם הדרקון, גל זעם הדרקון וגל המים של אזומריל מתנגשים זה בזה, הגל של דרגונייט חוצה את זה של דרטיני ועובר על אזומריל, אחרי סיום כל הבלגן אתם רואים את אזומריל ממש פצוע [/b][/quote]
"אזומריל לא! תחזורף עשית מספיק. טוב, נקווה שהוא יצליח, זה כל מה שנשאר לי. צא דרטיני זעם דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:59 PM
[b] פטריק-
סווינב נראה ממש להוט לקרב, כמה שיותר מהר הוא משתדל לזרוק בוץ, הרטטה רצה במהירות מסביבו ומפילה אותו כאשר היא דוחפת ומחזקת את ההתקפה בבלימה. סווינב ממהר לקום, הוא ישר מסתובב אל הרטטה בפנים כועסות, הרטטה נבהלת מסווינב מתחילה לברוח, סווינב לא נותן לה להיתחמק וקופץ עליה בבלימה-רטטה תקועה כאשר סווינב עליה [/b][/quote]
"כל הכבוד סווינוב, סיים בהשלחת בוץ!" אני קורן משחמה ומביט בסווינוב על רטטה.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 04:09 PM
[b]
עומר-
האנטר נשאר באותו במצב, הוא מתחיל להיסתובב סביב הזירה ללא סיבה. "אגרוף ברק לעבר האנטר" אומרת הילדה בעלת הבלאזיקן, "אגרוף מסחרר אל אבומסנוו" אומרת הילדה הבלונדינית. "אגרוף קרח" אומרת כריסטינה, לופוני רצה בכל הכח אל אבומסנוו, אבו מסנוו רק מחכה שהיא תגיעה ואז הוא שולח אגרוף קרח לעברה, אתם רואים אותה בתוך גוש קרח. לבינתיים בלאזיקן מתמקדת על האנטר, האנטר לא מתייחס אליה וממשיך חופשי להיסתובב, בלאזיקן יורת לעברו להביור, אחרי שהיא מפסיקה לתקוף אתם רואים האנטר מותש ומסוחרר [/b][/quote]
"האנטר קדימה תשתמש בצוות כפול ואז היפנוזה אח"כ תשתמש באגרוף שאיבה!" אני אומר לו ומצביע על בליזיקן