-
[quote]לוקאס
מונפרו ואלקיד מסתתרים מאחורי אבנים.אתה מנסה לחוש את הילה שלהם אך לא מצליח.אלקיד שוב מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו מנסה ציפורן צל.יוצאת לו ציפורן צל אבל לא בצורה מושלמת.[/quote]
"יופי שוב בכל הכוח!" אני אומר ומנסה בכל הכח שלי להרגיש את ההילות שלהם
-
[QUOTE=monster;765950][B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס אירי על הגלישה של לפרס.שני המתקפות מתנגשות זו בזה ושני הפוקימונים נפגעים קשה מהמתקפה של היריב[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לקום ולתקוף בשבירת לבנים
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מנסה לחוש הילות אך לא מצליח.אלקיד מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו משתמש בציפורן צל.הציפורן צל לא יוצאת בצורה מושלמת למונפרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס קם ומשתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס עוד לא התאוושה ונפגעת משבירת הלבנים של הרקרוס.אתה רואה שלפרס מותשאת[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765954][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מנסה לחוש הילות אך לא מצליח.אלקיד מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו משתמש בציפורן צל.הציפורן צל לא יוצאת בצורה מושלמת למונפרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס קם ומשתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס עוד לא התאוושה ונפגעת משבירת הלבנים של הרקרוס.אתה רואה שלפרס מותשאת[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב אני לא אצליח בחיים אבל אולי אתם תצליחו יותר טוב אלקיד תטען את כדור החשמל יותר זמן ומונפרנוו פשוט תנסה להחדיר לציפרן את הזעם שלך!"
-
[QUOTE=monster;765954][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס קם ומשתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס עוד לא התאוושה ונפגעת משבירת הלבנים של הרקרוס.אתה רואה שלפרס מותשאת[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לתגמור את הקרב הזה באס אווירי בכל הכוח
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס אוירי על לפרס.לפרס לא מצליחה להתחמק מהאס אוירי של הרקרוס.לפרס נפגעת קשה ומתעלפת בקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד מנסה שוב כדור חשמל ואלא הפעם טטוען זמן רב יותר.אלקיד מצליח להכין כדור חשמל.אלקיד למד כדור חשמל.מונפרו מחזיר את זעמו בציפורן הצל שלו.מונפרו מצליח ציפורן צל בצורה מושלמת.מונפרו למד ציפורן צל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765962][B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס אוירי על לפרס.לפרס לא מצליחה להתחמק מהאס אוירי של הרקרוס.לפרס נפגעת קשה ומתעלפת בקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד מנסה שוב כדור חשמל ואלא הפעם טטוען זמן רב יותר.אלקיד מצליח להכין כדור חשמל.אלקיד למד כדור חשמל.מונפרו מחזיר את זעמו בציפורן הצל שלו.מונפרו מצליח ציפורן צל בצורה מושלמת.מונפרו למד ציפורן צל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את הרקרוס ולפרס והולך למרכז הפוקימונים כדי להבריא אותם
-
[QUOTE=monster;765962][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד מנסה שוב כדור חשמל ואלא הפעם טטוען זמן רב יותר.אלקיד מצליח להכין כדור חשמל.אלקיד למד כדור חשמל.מונפרו מחזיר את זעמו בציפורן הצל שלו.מונפרו מצליח ציפורן צל בצורה מושלמת.מונפרו למד ציפורן צל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי!" אני אומר ומחבק את שניהם (נזהר מאלקיד ויכולת השיתוק במגע שלו) "עכשיו נותר לקחת את ריאולו וללמד אותו אגרוף שאיבה יהיה לו ממש קל ללמוד כפוקימון לחימה חזק"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את הרקרוס ולפרס לפוכדירם שלהם והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו ומבקש מאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחבק את אלקיד ומנפרו ולא מתחשמל מאלקיד שלך.אתה נכנכס אל מרכז הפוקימונים ואחות ג'וי אומרת לך"מה תרצה?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765968][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את הרקרוס ולפרס לפוכדירם שלהם והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו ומבקש מאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחבק את אלקיד ומנפרו ולא מתחשמל מאלקיד שלך.אתה נכנכס אל מרכז הפוקימונים ואחות ג'וי אומרת לך"מה תרצה?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך ומחפש את לוקאס במרכז פוקימונים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחפש את לוקאס ומוצא אותו.אתה רואה שלוקאס מדבר עם האחות ג'וי וקצת עסוק כרגע[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765971][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחפש את לוקאס ומוצא אותו.אתה רואה שלוקאס מדבר עם האחות ג'וי וקצת עסוק כרגע[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחכה עוד שהוא יגמור לדבר איתה
-
[QUOTE=monster;648207]iger רשום תגיב להתחלה שלמעטה
[SIZE="5"][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="SandyBrown"]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני אומר: "שליח השניצל שלך" ונכנס
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
תעזוב את לוקאס אני לא יכול להמשיך לך עד שהוא לא ימשיך אוקי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
לפתע הדלת ניפתחת ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr068.png[/IMG] פרופסור אוק.הוא אומר לך"תיכנס שליח שניצל"אתה נכנכס והוא אחריך טורק את הדלת של המעבדה.אוק אומר לך"בחרת כבר באיזה פוקימון תצא איתו למסע.נשאר לי רק אחד אני מקוה שתרצה אותו"[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
אתה מחבק את אלקיד ומנפרו ולא מתחשמל מאלקיד שלך.אתה נכנכס אל מרכז הפוקימונים ואחות ג'וי אומרת לך"מה תרצה?"[/quote]
*חבל
"להחליף לבינתיים את אלקיד בריאולו חזור אלקיד!"
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
לפתע הדלת ניפתחת ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr068.png[/IMG] פרופסור אוק.הוא אומר לך"תיכנס שליח שניצל"אתה נכנכס והוא אחריך טורק את הדלת של המעבדה.אוק אומר לך"בחרת כבר באיזה פוקימון תצא איתו למסע.נשאר לי רק אחד אני מקוה שתרצה אותו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני עונה לו: "סקווירטל למה?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
למה חבל?
האחות ג'וי מחלפיה לך את אלקיד בריולו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה רואה שלוקאס עוזב את האחות ג'וי והולך כנראה להתאמן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אוק אומר לך"מצטער אין לי סקרוויטל אנו במחוז האש מה שנשאר לי הוא צ'רמנדאר חמוד קטן.אז רצה תצ'רמנדאר שנשאר לי.אם לא תצטרך לחכות חודש עד שיארבו אחרים."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765983][B][COLOR="Blue"]לוקאס
למה חבל?
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה רואה שלוקאס עוזב את האחות ג'וי והולך כנראה להתאמן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה! ריולו אוקיי מה דעתך להתחזק וללמוד מתקפה כמו אגרוף שאיבה?"
-
למה חבל?
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה רואה שלוקאס עוזב את האחות ג'וי והולך כנראה להתאמן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רץ אחריו ואומר לו שיש לנו קרב עם הוא לא שכח
-
למה חבל?
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה רואה שלוקאס עוזב את האחות ג'וי והולך כנראה להתאמן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אוק אומר לך"מצטער אין לי סקרוויטל אנו במחוז האש מה שנשאר לי הוא צ'רמנדאר חמוד קטן.אז רצה תצ'רמנדאר שנשאר לי.אם לא תצטרך לחכות חודש עד שיארבו אחרים."[/COLOR][/B][/QUOTE]
אה טוב יאלה אצתרך לחכות,לא נורא
---------------------------------------
אני עונה לו: "החיים קשים אבל תביא צ'רמנדאר "
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
פרופסור אוק הולך אל שולחן שעליו מונח פוכדור 1.הוא לוקח תפוכדור והולך אל המגירות.פותח תמגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של צ'רמנדאר,5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם ושם בכיסך.אוק אומר לך"אני מאמין שטפל יפה בצ'רמנדאר שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את ריולו לחופשי.הוא עושה לך כן עם הראש.לפתע ילד ניגש אליך ואומר לך"שכחת שקבענו קרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה ניגש אל לוקאס ואומר לו"שכחת שיש לנו קרב"(תתגובה לוקאס יתן)[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766001][B][COLOR="DarkRed"]ניר
פרופסור אוק הולך אל שולחן שעליו מונח פוכדור 1.הוא לוקח תפוכדור והולך אל המגירות.פותח תמגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של צ'רמנדאר,5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם ושם בכיסך.אוק אומר לך"אני מאמין שטפל יפה בצ'רמנדאר שלך"[/COLOR][/B]
איזה מתקפות יש לו?
----------------------
אני אומר לו: "תודה פרופסור אוק טיפ?"
-
[quote]לוקאס
אתה מוציא את ריולו לחופשי.הוא עושה לך כן עם הראש.לפתע ילד ניגש אליך ואומר לך"שכחת שקבענו קרב"[/quote]
"אהה הינה זה שאימן את שיפטרי! אני הולך למרכז כדי לראפות פוקימונים ולהתארגן ובא"
-
[QUOTE=killerbee;766007]"אהה הינה זה שאימן את שיפטרי! אני הולך למרכז כדי לראפות פוקימונים ולהתארגן ובא"[/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ואני בנתיים כאן
-
[quote=יגאל;766016]אני אומר לו בסדר ואני בנתיים כאן[/quote]
אני נכנס מרפא את הפוקימונים וחוזר החוצה ואז אומר לו נתחיל? (אם לא הייתי אמור לעשות את זה פשוט תמחק את ההודעה...)
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אוק אומר לך"אני לא איתן לך טיפ"אתה יוצא מעבדה של הפרופסור וראה אודיש שהולך לא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה אומר ללוקאס"בסדר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
השניה מיותרת
יאל אומר לך "בסדר" אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ותוך דקה חוזר אל יגאל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766023][B][COLOR="DarkRed"]ניר
אוק אומר לך"אני לא איתן לך טיפ"אתה יוצא מעבדה של הפרופסור וראה אודיש שהולך לא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה אומר ללוקאס"בסדר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
השניה מיותרת
יאל אומר לך "בסדר" אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ותוך דקה חוזר אל יגאל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא מונפרנו!"
-
[QUOTE=monster;766023][B][COLOR="DarkRed"]ניר
[/][/QUOTE]
אני חושב לעצמי בלב: "איזה רשע וקמצן הפרופסור הזה!"
אני ממשיך ללכת,מתעלם מהאודיש.
-
[QUOTE=killerbee;766024]"אוקיי אני אתן לך את הכבוד להוציא ראשון.."[/QUOTE]
בסדר צא הרקרוס ובמי אתה בוחר אני אומר ללקואס
-
[COLOR="Blue"]לוקאס יגאל
הסבר אני יתן לכם המשך כאשר שניכם תגיבו אוקי.אתם תגיבו להמשך שלי ולא של היריב.
חוקי הקרב מותר להחליף פוקימונים המפסיד הוא זה שלושת פוקימוניו מחוסלים
יגאל מוציא את הרקרוס שלו לקרב.לוקאס מוציא את מונפרו שלו לקרב.
יגאל אתה תוקף ראשון את מונפרו של לוקאס.
הרקרוס 100%
מונפרו 100%[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מתעלם מהאודיש וראה פיג'י קטן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766043][COLOR="Blue"]לוקאס יגאל
הרקרוס 100%
מונפרו 100%[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מתעלם מהאודיש וראה פיג'י קטן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתעלם מהפיג'י וממשיך וחושב לעצמי:
"נו כבר שיגיע פוקימון טוב!"
-
[QUOTE=monster;766043][COLOR="Blue"]לוקאס יגאל
הרקרוס 100%
מונפרו 100%[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מתעלם מהאודיש וראה פיג'י קטן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לתקוף את מונפרנו באס אווירי
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מתעלם גם מהפיג'י הזה וממשיך בדרכך.כשאאתה הולך בדרך 1 אתה ארון קטן.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;765928][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע הפיג'יוטו שלך מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "וואו הנה זה קורה עכשיו, פיג'יוטו שלי מתפתח לפיג'יוט סוף סוף" ואז מחכה לפיג'יוט שיופיע.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
לפתע פיג'יוטו נעלם ובקמו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/18.png[/IMG] פיג'יוט .פיג'יוט למד פלי.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;766134][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע פיג'יוטו נעלם ובקמו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/18.png[/IMG] פיג'יוט .פיג'יוט למד פלי.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוט: "איך אתה מרגיש להיות פיג'יוט?" ואז אני הולך חזרה לאי המאוחד לחפש פוקימון חשמל.
-
[QUOTE=monster;766110][B][COLOR="Red"]ניר
אתה מתעלם גם מהפיג'י הזה וממשיך בדרכך.כשאאתה הולך בדרך 1 אתה ארון קטן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
ארון זה ההתפתחות האחרונה שלו אתה מתכוון [IMG]http://pokemonelite2000.com/pkrs070.gif[/IMG]?
--------------------------------------
אני הולך לעברו ושאול אותו: "רוצה להצתרף לחבורה שלי? אם כן אז יש לי פה פוקדור"
-
[quote=monster;765928][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתם מתעלמים מהסוינב וממשיכים בדרכם.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/363.png[/IMG] ספיל קטן שזוחל על ריצפת הקרח[/COLOR][/B]
[/quote]
'וואו הספיל הזה נראה טוב' אחשוב
"קדימה טורצ'יק מוכן לקרב קטן?! תשתמש בגחלת על הספיל הזה קדימה!"
ואני יצביע על ספיל
-
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל קופץ וכך מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
ארון עושה לך כן עם הראש.אתה מכניס אותו לפוכדור שלו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ארון יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי אומרת לך"מה תרצה ילד שאני יעשה עבורך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוט שמח שהתפתח.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויוצא מן הטירה.אתה רואה אלקיד קטן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766244][B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל קופץ וכך מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
ארון עושה לך כן עם הראש.אתה מכניס אותו לפוכדור שלו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ארון יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי אומרת לך"מה תרצה ילד שאני יעשה עבורך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוט שמח שהתפתח.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויוצא מן הטירה.אתה רואה אלקיד קטן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה לשאני רוצה להחליף את שיפטרי מונפרנו וצ'רמיליון במגבי מינון ואייפום