-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 08:14 AM
[b] ניתאי
אבל אתה קיבלת מספיק פרסים... בטח אחד מהם מרצה אותך.
אני שמח שמישהו לפחות מבין כאן את היופי שבאי שפיות.
לגבי מגבי, עוד מעט. אני לא יודע מתי הוא תתפתח, שכן אני לא יודע מה תעשה איתו. אם תזרוק אותו עכשיו לנהר ולא תתן לו לצאת, הוא לא יתפתח לעולם, שכן הוא ימות ם.ם
וספינרק נמצא מחוץ למים, הקורים נמצאים בתוך המים. מגבי רואה את ספינרק.
--
הלהביור עודף את עוקצי הרעל ומאדה מעט מים ופוגע בספינרק, ומצליח לקרוע את אחד החוטים שלו. ספינרק לאחר מכן נתקע באחת הגדות של הנהר, והוא מתנתק ומתחיל להסחף
"לעזאזל ספינרק חכה!" הוא אומר ומתחיל לרדוף אחריו, ובסוף הוא משיג אותו ומחזיר אותו. "לעזאזל, לא לכדתי את קומבי, ולא ניצחתי אותך, זה לא הפעם האחרונה ששמעת ממני!" הוא בורח (למה כל המאמנים בורחים לאנשהו?) [/b][/quote]
כי הם לא רוצים להתמודד נגדי *צחוק מרושע*
----------------
אני ממשיך לזאוגוויל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 11:53 PM
[b]
תמיר
עברית אולי, ספרות לא. לשון זה באמת מקצוע קל, והציונים שלי בו טובים (לא שזה אומר הרבה, שכן ציונים הם שטויות), אבל ספרות זה מקצוע מגעיל בעליל. ואני שמח לראות שאתה מופתע. אתה אמור לדעת במשחק שלי לצפות לדברים לא הגיוניים. גם אני מצפה לדברים לא הגיוניים מהשחקנים שלי. אני רוצה שיעמידו אותי בסטיאוציות שאני אדחק לפינה ואאלץ להמציא המשך לא הגיוני בעליל. אני רוצה להקשות על עצמי.
ואני דרך אגב, טוען שהשקעה, זה מהרעיון. אני לא צריך לפרט יתר על המידה. מספיק שיש לי רעיון, ואני מסביר מה קורה סביב הרעיון הזה בצורה המינימלית הנדרשת כדי שיהיה אפשר להבין אותו, זה אומנות. זה גאונות. זה מה שמחפשים במציאות. לא להסתבך בדברים קשים, KIS -- KEEP IT SIMPLE! אם תרצה אני אשמח להמשיך את זה מחר. במיוחד כשאני בשמך שבוע לא אוכל להתווכח עם אף אחד.
וזה רק מראה, כמה עולם החתם של היום דורש שינוי, ואחד רציני. אני כמובן לא אוכל לעשות אותו, אבל כמו שבכל סרט אומרים BUT I CAN TRY!!!
אה כן, ופונקציונלי מבחינתי זה גם 'משעשע'. אז ככה שהערות הציניות שלי הם פונקציונליות.
--
סקיפלום הופתע לרגע, אבל אז כשהבין את ההומור הדק והשתמש בשאיבה. טרפינץ' נפגע, ולאחר מכן קפץ ונשך את סקיפלום. טרפינץ' נראה קצת עייף. [/b][/quote]
--
"עוד פעם קליעי זרע!" אני קורא אליו
--
אתה זוכר איך לעזאזל קוראים למתקפה הזו בעברית?
-
[b]
שם:רומה
צורת פנייה:רומה
אופי:חרוץ ונאמן
רקע:מאמן שאוהב פוקימוני דרקון, חשמל ואדמה .רומה גדל במישפחה שאין בה אמא, אימו מתה ממחלה קשה,יש לו 2אחים אחד מתאם והשני מאמן.ומאז היותו ילד רצה ליהיות מאמן פוקימונים ומתאם(אם יש במשחק תחרויות סרט?).
אביו של רומה הוא מגדל פוקימונים מכל מיני סוגים.
ליפעמים אביו היה מביא לו לגדל פוקימון שרק בקע מביצה.אחד מהם היה לארויטאר ומאז רומה רוצה לארויטאר בתור התחלתי.
פוקימון:לארויטאר
בקשות:ליתפוס גליגר ודוסקול
מודע לשחקנים אחרים:אמת
תמונה:[img]http://www.pokecharms.com/games/DPTrainers/1-158.png[/img]
[/b]
[quote][b]
ההתחלה לכל מי שנרשם:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו?
[/b][/quote]
אתארגן אוכל ואלך למעבדת הפרופסור .
-
החל מהיום בערב אני טס לחול. אני אחזור בלילה שבין חמישי לשישי הבא. כלומר המשחק ייעצר היום בערב וימשך בעוד 8 ימים בבוקר.
ניתאי
אה לא התכוונתי לזה, למה כל המאמנים בכלל בורחים? אבל אתה לא יכול לענות, כי אני מטורף.
--
אתה מתקדם עוד, ואתה רואה שהנהר מתעקל, לכיוון המשך ההר, אבל יש תעלה של מים, כנראה מלאכותית שיוצאת מהנהר בהמשך המישור (כלומר התעלה בגובה קבועה, לא עולה למעלה ולא יורדת למטה). באיזה דרך תבחר?
תמיר
השם לא חשוב, כל עוד השם מספיק דומה לשם הראשון שנתת לזה, הפוקימון יבין לבד.
ואיפה החמשיר הקטן שלך שאני צריך להגיב עליו?
--
טרפינץ' חופר מתחת לאדמה ומתחמק מקליעי הזרעים. לאחר מכן הוא יוצא מהאדמה והוא מתכוון שוב לנשוך את סקיפלום, אך סקיפלום יורה עליו מספרי קליעי זרע, והוא נפגע ונופל, והוא נראה יותר עייף.
רומה
כשאמרתי שהרקע יכול להיות קצר, לא אמרתי שהרקע צריך להיות נטול מילים. אני למשל לא מבין איך העובדה שאתה מאמן שאוהב פוקימוני דרקון חשמל ואדמה קשורה לעובדה שאתה רוצה לצאת למסע. אתה יכול לאהוב כל היום את הפויקמונים האלה אבל לא בהכרח לצאת למסע כלשהו. ואם אפשר, אל תרצח את ההורים שלך, זה מתחיל לעייף אותי.
-
[quote][b]
רומה
כשאמרתי שהרקע יכול להיות קצר, לא אמרתי שהרקע צריך להיות נטול מילים. אני למשל לא מבין איך העובדה שאתה מאמן שאוהב פוקימוני דרקון חשמל ואדמה קשורה לעובדה שאתה רוצה לצאת למסע. אתה יכול לאהוב כל היום את הפויקמונים האלה אבל לא בהכרח לצאת למסע כלשהו. ואם אפשר, אל תרצח את ההורים שלך, זה מתחיל לעייף אותי.
[/b][/quote]
ערכתי .
פשוט התחלתי ואז הייתי צריך לעשות משו והפסקתי וששכחתי להמשיך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 01:07 PM
[b] החל מהיום בערב אני טס לחול. אני אחזור בלילה שבין חמישי לשישי הבא. כלומר המשחק ייעצר היום בערב וימשך בעוד 8 ימים בבוקר.
תמיר
השם לא חשוב, כל עוד השם מספיק דומה לשם הראשון שנתת לזה, הפוקימון יבין לבד.
ואיפה החמשיר הקטן שלך שאני צריך להגיב עליו?
--
טרפינץ' חופר מתחת לאדמה ומתחמק מקליעי הזרעים. לאחר מכן הוא יוצא מהאדמה והוא מתכוון שוב לנשוך את סקיפלום, אך סקיפלום יורה עליו מספרי קליעי זרע, והוא נפגע ונופל, והוא נראה יותר עייף. [/b][/quote]
לאאאאא!!!
כל שאר המשחקים שאני משחק בהם מגיבים פעם ב3 ימים...
מה אני אעשה בין לבין?!?!
למממממההההההה????
--
אין לי יותר חמשירים קטנים,רק גדולים.
אז החלטתי לכתוב אפסשיר,והנה הוא לפניך:
--
"פוכדור צא!" אני קורא וזורק עליו את הפוכדור
-
רומה
רשום יעודכן מיד. ויש תחרויות סרט, רק שהם לא חלק מהותי מהמשחק. הם תוספת למסע, ולא חלק ממנו.
--
לאחר התארנגות, אכילה והליכה אתה מגיע לעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. כתוב על השלט ליד המעבדה:
"מעבדת המשחק של פרופסור גפ'רי רוזנשיין - פרופור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים"
תמיר
אולי תפתח משחק משלך? אני יודע שאני ארשם אליו כשאני אחזור. זה כנראה יעסיק אותך מעט.
--
טרפינץ' נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד מעט, ולבסוף הוא נעצר. לכדת טרפינץ' יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 10:37 PM
[b] דודי
אתה לא בדיוק הולך, זה הר בסגנון קיר אבנים מולך.
--
"אוקיי, קח את החגורה הזאת. תלבש אותה ולך לחבל שנמצא איפה שמתחילה העלייה של ההר. תחבר תיבה שנמצאית על החגורה עם תבנית כזאת בחבל, ותפעיל את המתג" הוא אומר לך ומושיט לך חגורה [/b][/quote]
טוב אני זוהי היתה הצה לא רוצה לקבל אותה לא צריך ואל תוציא עלי את העצבים שלך ביגלל מה שיש לך עם הTIGR הזה
----------------------------------------------------------------------------------------------
אני שואל אותו המ אני עושה עם התג הזה ולוחץ עליו
-
[quote][b]
רומה
רשום יעודכן מיד. ויש תחרויות סרט, רק שהם לא חלק מהותי מהמשחק. הם תוספת למסע, ולא חלק ממנו.
--
לאחר התארנגות, אכילה והליכה אתה מגיע לעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. כתוב על השלט ליד המעבדה:
"מעבדת המשחק של פרופסור גפ'רי רוזנשיין - פרופור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים"[/b][/quote]
אני ניכנס ואומר" שלום אני רומה ובאתי לקבל את התחלתי שלי"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 02:07 PM
[b]
תמיר
אולי תפתח משחק משלך? אני יודע שאני ארשם אליו כשאני אחזור. זה כנראה יעסיק אותך מעט.
--
טרפינץ' נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד מעט, ולבסוף הוא נעצר. לכדת טרפינץ' יעודכן מיד. [/b][/quote]
יש לי מלא משחקים שמורים במחשב...
לא רק של פוקימון...
אבל לא יהיה לי זמן-עוד שבועיים מתחילה שנת הלימודים,אני אלמד בתנאי פנימייה ואוכל להגיב רק בשלישי,שישי ומוצש"ק.אחרת הייתי פותח לפחות משחק אחד...
למרות שעכשיו אני חושב על לפתוח משחק בפורום אחר(כי שם מגיבים פעם בשבוע וזה לא מזיז לאף אחד...)
--
"יש!" אני קורא ומרים את הפוכדור,מתקדם לעיר.
--
יש מקום בו אני יכול לאחסן פוקימונים?מחשב/אצל מישהו?
-
דודי
תמיר לא גורם לי עצבים. הוא גרם לי לשלוות נפש שכמוהה לא הייתה לי מאז שסיימתי את הבגרות בפיזיקה. הבעיה שלי היא עם נורג, אבל זה מוזר ולא עקרוני, אולי מהסיבה שכמות הפעמים שאיכשהו תקשרתי איתו, קטנה מכמות התגובות של לורן במשחק הזה.
ועכשיו לתגובה האחרת שיכולת לעשות:
אני מתנפל על השוטר ומתחיל להכות בפנים שלו, בעוד אני צועק "אני שונא אינפי!!"
--
"אתה מקשיב למה שאני אומר? תלבש את החגורה, גש לחבל, חבר את החגורה לחבל, ואז תפעיל את המתג! זה ציוד יקר! אל תקלקל אותו!" הוא אומר ומכבה את המתג.
רומה
אתה נכנס, ואחד העוזרים שומע את מה שאמרת.
"אה אוקיי, אז לך לפרופסור ג'פרי רוזנשיין ותגיד את זה לו. הוא נמצא בקצה המעבדה, ליד שולחן" הוא אומר, ואתה רואה שיש שם מישהו שמקליד בטירוף דברים על מקלדת, ונראה שהוא שקוע מאוד.
תמיר
אה כן, כבר אמרת את זה. אני זקן מדי, אני שוכח דברים.
פוקימונים אתה יכול לשלוח לפרופסור, והם יינעלו במרתפים של המעבדה שלו עד שתגיד לו אחרת. אתה יכול לשלוח לו את הפוקימון רק ממרכז פוקימונים, או מכל מחשב אחר, אם יש לך את הכלים המתאימים.
--
אתה מתקדם ורואה שהנהר מתעקל. יש חלק אחד שמגיע מכיוון ההר מלמעלה. ויש תעלה של מים כנראה מלאכותית שיוצאת מהנהר, ונשארית באותו גובה כמו שהיית עד עכשיו. באיזה דרך תלך (אם תלך, כי אצלי גם אפשר לקפוץ מהחלון, גם אם אין חלונות)?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 12:07 PM
[b] החל מהיום בערב אני טס לחול. אני אחזור בלילה שבין חמישי לשישי הבא. כלומר המשחק ייעצר היום בערב וימשך בעוד 8 ימים בבוקר.
ניתאי
אה לא התכוונתי לזה, למה כל המאמנים בכלל בורחים? אבל אתה לא יכול לענות, כי אני מטורף.
--
אתה מתקדם עוד, ואתה רואה שהנהר מתעקל, לכיוון המשך ההר, אבל יש תעלה של מים, כנראה מלאכותית שיוצאת מהנהר בהמשך המישור (כלומר התעלה בגובה קבועה, לא עולה למעלה ולא יורדת למטה). באיזה דרך תבחר? [/b][/quote]
אני ממשיך בתעלה 'כנראה הכינו אותה כדי שמאמנים יוכלו להגיע לזאוגוויל' אחשוב בזמן שאני הולך
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 01:24 PM
[b] דודי
תמיר לא גורם לי עצבים. הוא גרם לי לשלוות נפש שכמוהה לא הייתה לי מאז שסיימתי את הבגרות בפיזיקה. הבעיה שלי היא עם נורג, אבל זה מוזר ולא עקרוני, אולי מהסיבה שכמות הפעמים שאיכשהו תקשרתי איתו, קטנה מכמות התגובות של לורן במשחק הזה.
ועכשיו לתגובה האחרת שיכולת לעשות:
אני מתנפל על השוטר ומתחיל להכות בפנים שלו, בעוד אני צועק "אני שונא אינפי!!"
--
"אתה מקשיב למה שאני אומר? תלבש את החגורה, גש לחבל, חבר את החגורה לחבל, ואז תפעיל את המתג! זה ציוד יקר! אל תקלקל אותו!" הוא אומר ומכבה את המתג. [/b][/quote]
אני עושה מה שהוא אמר לי
-
[quote][b]
רומה
אתה נכנס, ואחד העוזרים שומע את מה שאמרת.
"אה אוקיי, אז לך לפרופסור ג'פרי רוזנשיין ותגיד את זה לו. הוא נמצא בקצה המעבדה, ליד שולחן" הוא אומר, ואתה רואה שיש שם מישהו שמקליד בטירוף דברים על מקלדת, ונראה שהוא שקוע מאוד.
[/b][/quote]
אני הולך אל הפרופסור ואומר לו:" הי אני רומה באתי לקבל את התחלתי שלי"=0
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 02:24 PM
[b] תמיר לא גורם לי עצבים. הוא גרם לי לשלוות נפש שכמוהה לא הייתה לי מאז שסיימתי את הבגרות בפיזיקה.
תמיר
אה כן, כבר אמרת את זה. אני זקן מדי, אני שוכח דברים.
פוקימונים אתה יכול לשלוח לפרופסור, והם יינעלו במרתפים של המעבדה שלו עד שתגיד לו אחרת. אתה יכול לשלוח לו את הפוקימון רק ממרכז פוקימונים, או מכל מחשב אחר, אם יש לך את הכלים המתאימים.
--
אתה מתקדם ורואה שהנהר מתעקל. יש חלק אחד שמגיע מכיוון ההר מלמעלה. ויש תעלה של מים כנראה מלאכותית שיוצאת מהנהר, ונשארית באותו גובה כמו שהיית עד עכשיו. באיזה דרך תלך (אם תלך, כי אצלי גם אפשר לקפוץ מהחלון, גם אם אין חלונות)? [/b][/quote]
אני שמח שיכולתי לעזור ^^
--
אני הולך ליד הנהר הטבעי,הולך לאן שהוא לוקח אותי.