-
תומאס
היריב שלך ניגש אליך ואומר בקול זועם "אתה ניצחת? אתה פשוט עלוב, אתה לא ניצחת בשום קרב"
הוא מביט עליך בפנים זעופות ומחכה לתגובה שלך
רומה
סייבלי שורט את גלייגר ואז משתמש בחיתוך לילה ישר לכנף שלו.
גלייגר נופל על הריצפה ומתחיל להתנדנד מצד לצד, נראה שהוא איבד את הצפון
מקס
"נשרף? שוב אתה!!"
היא לוחצת על כפתור אדום, ומהר מאוד קבוצה ענקית של פליפרים חוצה את השמיים ויורה משאבות הידרו שמכבות את היער
-
[quote][b]
רומה
סייבלי שורט את גלייגר ואז משתמש בחיתוך לילה ישר לכנף שלו.
גלייגר נופל על הריצפה ומתחיל להתנדנד מצד לצד, נראה שהוא איבד את הצפון
[/b][/quote]
אני זורק עליו פוקדור.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 02:04 PM
[b]
מקס
"נשרף? שוב אתה!!"
היא לוחצת על כפתור אדום, ומהר מאוד קבוצה ענקית של פליפרים חוצה את השמיים ויורה משאבות הידרו שמכבות את היער [/b][/quote]
אני יוצא מהמרכז ומתיישב על האדמה ליד צימצר,"למה אתה לא מצליח?עבדנו על זה הרבה"אני אומר לו,"מה קרה?" אני שואל אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 10:02 AM
[b] נדב
אתה רץ אבל גרווליט מפיל אותך לאדמה בזמן שהשוטר אומר "בך אני אטפל אחר-כך. צא סוולו! תפוס אותו"
השוטר מוציא סוולו שעף אחרי מדקיפ בזמן שהשוטר מתקדם, וגרווליט עדיין עליך.
אתה שם לב שאחד המדענים פתח את אחד מחלונות המעבדה כדי להניח שם כמה מבחנות, משמע האיתום המלא של המעבדה נהרס וישמעו קולות [/b][/quote]
"יש לי רעיון..." אני חושב לעצמי ורץ במהירות אל המעבדה, אני מנסה לפתוח את הדלת בלי בכלל לדפוק.
אם הדלת נפתחת, אני נכנס ומחפש את הפרופסור, ומבקש ממנו להוציא את כל הפוקימונים ולבקש מהם לעשות הכי הרבה רעש.
-
מקס
צימצאר אומר "צימ צימ, צאר צאר צימ" ודמעות מציפות לו את העיניים
נדב
גרווליט מדביק אותך לריצפה, אתה לא יכול ללכת למעבדה
רומה
נידנוד ראשון, נידנוד שני, נידנוד שלישי, השתחרר.
גליגר יורה עוקץ רעל על סייבלי, וגל של רוח מעיף אותו מעליך לכיוון גורביט
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 02:36 PM
[b] מקס
צימצאר אומר "צימ צימ, צאר צאר צימ" ודמעות מציפות לו את העיניים
[/b][/quote]
אני לוקח אותו על הידיים שלי ואומר לו,"למה אתה בוכה?אתה לא מרגיש טוב?"אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 02:36 PM
[b] נדב
גרווליט מדביק אותך לריצפה, אתה לא יכול ללכת למעבדה
[/b][/quote]
כשאמרתי מאתגר לא התכוונתי שתדפוק אותי עד היסוד כבר על ההתחלה :/
אני מנסה להזיז את היד לכיס לי בשביל להוציא את הכדור של סנובר, אם אני מצליח להגיע אליו אני משחרר אותו ומבקש ממנו שיתקוף את גרולייט עם עלי תער.
-
נדב
מי דופק?
מקס
צימצאר לא בוכה, רק מתחילות להיווצר דמעות תוך כדי זה שהוא מנסה להסביר את עצמו
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 02:54 PM
[b]
מקס
צימצאר לא בוכה, רק מתחילות להיווצר דמעות תוך כדי זה שהוא מנסה להסביר את עצמו [/b][/quote]
"תנסה להסביר לי מה הקושי העקרי שלך במתקפה"אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 02:54 PM
[b] נדב
מי דופק?
לא משנה, אחרי מה שעשית כאן אני בטוח שאתה לא דופק אותי, חשבתי שהתחלה שכן...
"הוא ברח, איזה שוטר רודף אחריו כי הוא לא נרגע והמשיך לבכות, הכדור שלו מתפוצץ והשוטר הזה רוצה לקחת אותו ממני! אין לנו זמן לבזבז, חייבים למצוא אותו!" אני אומר, מחזיר את סנובר לכדור ורץ אל הכיוון שאליו מאדקיפ רץ.
-
נדב
הפרופסור רץ איתך, ומהר מאוד אתם מוצאים את השוטר מתקדם חזרה לעיר כשהוא מחזיק את מדקים בידיים, שלא מפסיק לבכות.
בלסטויז של גרי מחסל את הסוולו במשאבת הידרו אחת ואז זורק לשוטר את גרווליט, וגרי אומר בקול תקיף "תן לי את המדקים הזה, עכשיו!"
מקס
צימצאר עושה כל מיני תנועות מוזרות עם הידיים וצועק בלי הפסקה, אבל אתה לא מבין מה הוא מנסה להגיד לך
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 03:00 PM
[b] נדב
הפרופסור רץ איתך, ומהר מאוד אתם מוצאים את השוטר מתקדם חזרה לעיר כשהוא מחזיק את מדקים בידיים, שלא מפסיק לבכות.
בלסטויז של גרי מחסל את הסוולו במשאבת הידרו אחת ואז זורק לשוטר את גרווליט, וגרי אומר בקול תקיף "תן לי את המדקים הזה, עכשיו!"
[/b][/quote]
"וואו, הבלאסטויז של גרי מדהים!" אני חושב בליבי וניגש אל עבר השוטר.
"כן, תחזיר את מאדקיפ עכשיו!" אני צועק על השוטר בזעם ומתקרב אליו.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 03:00 PM
[b]
מקס
צימצאר עושה כל מיני תנועות מוזרות עם הידיים וצועק בלי הפסקה, אבל אתה לא מבין מה הוא מנסה להגיד לך [/b][/quote]
"צימצר תרגע ותנסה להסביר לי למה אתה לא מצליח,תעשה את זה יותר ברור"אני אומר לו
-
מקס
הוא ממשיך לצעוק ולעשות תנועות מוזרות, אתם פשוט לא מסוגלים לתקשר זה עם זה, צימצאר מבין אותך אבל אתה לא מבין אותו
נדב
השוטר זורק לך את מדקיפ, אבל אתה לא מצליח לתפוס אותו והוא נופל על הריצפה.
מדקיפ מתעלף, כולו מלא פצעים וחבלות, אתה לא בטוח מה השוטר עשה לו, אבל זה לא היה משהו נחמד
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 18 2009, 03:15 PM
[b] נדב
השוטר זורק לך את מדקיפ, אבל אתה לא מצליח לתפוס אותו והוא נופל על הריצפה.
מדקיפ מתעלף, כולו מלא פצעים וחבלות, אתה לא בטוח מה השוטר עשה לו, אבל זה לא היה משהו נחמד [/b][/quote]
"חתיכת..." אני ממלמל ומזנק על השוטר, הולם בו עם האגרופים שלי.
"זה על מה שעשית למאדקיפ המסכן הזה!" אני צועק ומנסה לבעוט בו.