-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 31 2009, 08:48 PM
[b] [b]ג'ק ~[/b]
אתה אומר את הדברים האלה לאדוארד , שנפל על הרצפה . מאסטר נוק C בממלכת הקרח מציע שתילחם ושתדברו על ג'סטין מיד לאחר המלחמה . חיילי המים מתים לאט לאט ונישארו כעת רק רבע מהם . חיילי הרוח עוד לא מתו והעבודה ניראית מאוד קשה , הקיר המערבי של הארמון שלך מתחיל להיהרס ![/color]
[/b][/quote]
"כולם תאיצו את הקצב.. תהרגו בלי לחשוב! כל אחד שיקח נשק וידקור את החיילים היריבים בלי להתסכל ימינה ושמאלה, זה חשוב כי קיר הארמון עומד לההרס!"
-
[color=red][b]ג'ק , אדוארד וג'יי ~[/b]
המלחמה קשה מאוד , שלושתכם הופכים לאבירים , אביר האש ג'ק , אביר הקרח אדוארד ואביר החשמל ג'יי , אתם משתמשים במתקפות הייחודיות לכם ומחסלים מאות חיילים , אבל אל תשכחו שיש אלפי חיילים , המלחמה הזאת הופכת לחלק מהחיים שלך , ג'רוד לא מפסיק לתקוף ועוד לא אספתם עליו מידע , הוא אנונימי לחלוטין . ג'סטין חייל בממלכת האש הוא אכן אביר לבן , אבירים לבנים נועדו להגן על העולם ברגע שהם מגלים את כוחם , אדוארד גילה שג'סטין הוא אביר לבן ולחץ עליו לנסות להשתמש בכוח שלו , במשך שעה שלמה של הקרב אדוארד לא עזב אותו , לבסוף ג'סטין נכנע ואמר "אוקיי אוקיי שים לב אני לא אביר לבן . מה אמרת שאני צריך להגיד ?" ומיד חייל אומר "צבור את כל הכוח שלך לנקודה אחת ושחרר את זה באמירת המילה "כאב" . ג'סטין מסתכל עליו ושואל "אתה באמת מאמין בזה ?" והחייל עונה "כן" ג'סטין מסתכל עליו ועל הזירה כולה , מיד נדחס אל מרכז הזירה ושולח יד לפנים , הוא צועק "כאב !" וכדור לבן וקטן יוצא מהיד שלו , הוא פוגע בחיילים הקרובים אליו ויוצר פיצוץ ענק ! שמחסל את כל החיילים השחורים ! כל חייליו של ג'רוד שנישארו בזירה , שהיו בערך 300~500 חיילים רעים , חוסלו ע"י כדור אחד קטן . ג'סטין וכל הזירה מודהמת , הוא מסתכל סביבו ורואה את סטיב (שליט ממלכת הקרח לשעבר) והינאמורי (האקסית של אדוארד) עומדים לצידו וגם הם השליכו את כוחם מתי שג'סטין אמר "כאב" ג'סטין נושם עמוק , ומתעלף . הנשמה של סטיב והדמות של הינאמורי מיד נעלמים מן הזירה , 50 חיילים נהרגו בקרב זה - 21 חיילי אש , 10 חיילי קרח , 10 חיילי חשמל ו9 חיילי מים . זה היה הקרב הכי קשה שלכם עד עכשיו , אבל הקרב האמיתי עדיין לא התחיל . מוגשת עזרה של בית החולים מאומת האש אל המקום וכל החיילים הפצועים וההרוגים מופנים לבית החולים , שליטי הממלכה והחיילים הבכירים נשארו בשדה הקרב .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 31 2009, 11:05 PM
[b] [color=red][b]ג'ק , אדוארד וג'יי ~[/b]
המלחמה קשה מאוד , שלושתכם הופכים לאבירים , אביר האש ג'ק , אביר הקרח אדוארד ואביר החשמל ג'יי , אתם משתמשים במתקפות הייחודיות לכם ומחסלים מאות חיילים , אבל אל תשכחו שיש אלפי חיילים , המלחמה הזאת הופכת לחלק מהחיים שלך , ג'רוד לא מפסיק לתקוף ועוד לא אספתם עליו מידע , הוא אנונימי לחלוטין . ג'סטין חייל בממלכת האש הוא אכן אביר לבן , אבירים לבנים נועדו להגן על העולם ברגע שהם מגלים את כוחם , אדוארד גילה שג'סטין הוא אביר לבן ולחץ עליו לנסות להשתמש בכוח שלו , במשך שעה שלמה של הקרב אדוארד לא עזב אותו , לבסוף ג'סטין נכנע ואמר "אוקיי אוקיי שים לב אני לא אביר לבן . מה אמרת שאני צריך להגיד ?" ומיד חייל אומר "צבור את כל הכוח שלך לנקודה אחת ושחרר את זה באמירת המילה "כאב" . ג'סטין מסתכל עליו ושואל "אתה באמת מאמין בזה ?" והחייל עונה "כן" ג'סטין מסתכל עליו ועל הזירה כולה , מיד נדחס אל מרכז הזירה ושולח יד לפנים , הוא צועק "כאב !" וכדור לבן וקטן יוצא מהיד שלו , הוא פוגע בחיילים הקרובים אליו ויוצר פיצוץ ענק ! שמחסל את כל החיילים השחורים ! כל חייליו של ג'רוד שנישארו בזירה , שהיו בערך 300~500 חיילים רעים , חוסלו ע"י כדור אחד קטן . ג'סטין וכל הזירה מודהמת , הוא מסתכל סביבו ורואה את סטיב (שליט ממלכת הקרח לשעבר) והינאמורי (האקסית של אדוארד) עומדים לצידו וגם הם השליכו את כוחם מתי שג'סטין אמר "כאב" ג'סטין נושם עמוק , ומתעלף . הנשמה של סטיב והדמות של הינאמורי מיד נעלמים מן הזירה , 50 חיילים נהרגו בקרב זה - 21 חיילי אש , 10 חיילי קרח , 10 חיילי חשמל ו9 חיילי מים . זה היה הקרב הכי קשה שלכם עד עכשיו , אבל הקרב האמיתי עדיין לא התחיל . מוגשת עזרה של בית החולים מאומת האש אל המקום וכל החיילים הפצועים וההרוגים מופנים לבית החולים , שליטי הממלכה והחיילים הבכירים נשארו בשדה הקרב .[/color] [/b][/quote]
אני חוזר לממלכה שלי מאוכזב ולא יודע מה להגיד להורי החיילים שנפלו
-
המלחמה קשה מאוד , שלושתכם הופכים לאבירים , אביר האש ג'ק , אביר הקרח אדוארד ואביר החשמל ג'יי , אתם משתמשים במתקפות הייחודיות לכם ומחסלים מאות חיילים , אבל אל תשכחו שיש אלפי חיילים , המלחמה הזאת הופכת לחלק מהחיים שלך , ג'רוד לא מפסיק לתקוף ועוד לא אספתם עליו מידע , הוא אנונימי לחלוטין . ג'סטין חייל בממלכת האש הוא אכן אביר לבן , אבירים לבנים נועדו להגן על העולם ברגע שהם מגלים את כוחם , אדוארד גילה שג'סטין הוא אביר לבן ולחץ עליו לנסות להשתמש בכוח שלו , במשך שעה שלמה של הקרב אדוארד לא עזב אותו , לבסוף ג'סטין נכנע ואמר "אוקיי אוקיי שים לב אני לא אביר לבן . מה אמרת שאני צריך להגיד ?" ומיד חייל אומר "צבור את כל הכוח שלך לנקודה אחת ושחרר את זה באמירת המילה "כאב" . ג'סטין מסתכל עליו ושואל "אתה באמת מאמין בזה ?" והחייל עונה "כן" ג'סטין מסתכל עליו ועל הזירה כולה , מיד נדחס אל מרכז הזירה ושולח יד לפנים , הוא צועק "כאב !" וכדור לבן וקטן יוצא מהיד שלו , הוא פוגע בחיילים הקרובים אליו ויוצר פיצוץ ענק ! שמחסל את כל החיילים השחורים ! כל חייליו של ג'רוד שנישארו בזירה , שהיו בערך 300~500 חיילים רעים , חוסלו ע"י כדור אחד קטן . ג'סטין וכל הזירה מודהמת , הוא מסתכל סביבו ורואה את סטיב (שליט ממלכת הקרח לשעבר) והינאמורי (האקסית של אדוארד) עומדים לצידו וגם הם השליכו את כוחם מתי שג'סטין אמר "כאב" ג'סטין נושם עמוק , ומתעלף . הנשמה של סטיב והדמות של הינאמורי מיד נעלמים מן הזירה , 50 חיילים נהרגו בקרב זה - 21 חיילי אש , 10 חיילי קרח , 10 חיילי חשמל ו9 חיילי מים . זה היה הקרב הכי קשה שלכם עד עכשיו , אבל הקרב האמיתי עדיין לא התחיל . מוגשת עזרה של בית החולים מאומת האש אל המקום וכל החיילים הפצועים וההרוגים מופנים לבית החולים , שליטי הממלכה והחיילים הבכירים נשארו בשדה הקרב .[/color] [/b][/quote]
"לחמתם היטב" אגיד ואחזור לחדרי ואחפש את ג'ני.
-
'סטיב, הינאמורי... תודה רבה. ואני ממש מצטער על כל מה שעשיתי לכם.' אומר ואגש אל ג'סטין, ''אתה רואה שצדקתי? תתחיל להאמין בזה.'' אומר ואחייך אליו.
-
[color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
ג'ק אתה נכנס לממלכה שלך , לחדרך ומגלה שג'ני לא בחדר ,אתה יוצא החוצה לראות איפה היא ורואה את אדוארד מדבר עם ג'סטין על האבירים הלבנים .
ג'סטין ניראה מופתע מהכוח שלו ושמח שהוא אביר לבן , הוא רוצה ללמוד על האבירים הלבנים הכל ומבקש את עזרתו של אדוארד .
[b]אדוארד ~[/b]
'אם ירצחו אותו הוא לא יהיה אביר לבן , הוא חייב להיות מוגן' אתה שומע את קולו של אביך .
[b]ג'ק ~[/b]
לפתע ג'ני יוצאת מן המרכזיה ורצה לחבק אותך , אתה מגלה שבמרכזיה יש פתח סודי אל המקלט שם כולם התחבאו . היא מחבקת אותך בחוזקה ושואלת לשלומך .[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה חוזר לממלכה ומאוד חיילים מחכים שם ומצפים לדעת מה הן תוצאות המלחמה .החיילים שלחמו איתך במלחמה מחזיקים באלונקות את עשרת החיילים שנהרגו .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 01:03 PM
[b] [color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
ג'ק אתה נכנס לממלכה שלך , לחדרך ומגלה שג'ני לא בחדר ,אתה יוצא החוצה לראות איפה היא ורואה את אדוארד מדבר עם ג'סטין על האבירים הלבנים .
ג'סטין ניראה מופתע מהכוח שלו ושמח שהוא אביר לבן , הוא רוצה ללמוד על האבירים הלבנים הכל ומבקש את עזרתו של אדוארד .
[b]ג'ק ~[/b]
לפתע ג'ני יוצאת מן המרכזיה ורצה לחבק אותך , אתה מגלה שבמרכזיה יש פתח סודי אל המקלט שם כולם התחבאו . היא מחבקת אותך בחוזקה ושואלת לשלומך .[/color]
[/b][/quote]
"טוב אבל..
אני חושב שנפצעתי ושנהרגו עשרות חיילים שלנו. והקיר המערבי של הארמון כמעט נהרס.
אני חושב שצריך לעשות טקס קבורה לכל החיילים שלנו שנהרגו.
זה היה קרב קשה ומגיע להם את הכבוד הזה."
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אתה צודק , אני שמחה שהכל בסדר אצלך ושאתה לא פצוע קשה . בוא איתי אל החדר ואני ידאג שהאחות תטפל בך , אני יכולה גם לדאוג לענייני הטקס שהוא חשוב מאוד " ג'ני אומר במבט רציני ורוצה שתבטח בה .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 02:02 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אתה צודק , אני שמחה שהכל בסדר אצלך ושאתה לא פצוע קשה . בוא איתי אל החדר ואני ידאג שהאחות תטפל בך , אני יכולה גם לדאוג לענייני הטקס שהוא חשוב מאוד " ג'ני אומר במבט רציני ורוצה שתבטח בה .[/color] [/b][/quote]
"בסדר תודה שאת עוזרת לי. אני סומך עלייך שתעשי טקס מכובד.
וג'ני לא משנה מה יקרה בחיים שלך אל תלכי לזירת הקרב. זה לא שאני לא סומך עלייך. זה פשוט שזה מסוכן מאוד ואנשים נהרגים. זה לא פיקניק.."
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אני שמחה שאתה מגן עליי אבל אני רוצה גם להוכיח לך שאני יכולה להילחם ושאני לא צריכה הגנה" היא אומרת בזמן שאתם נכנסים לחדר שלך , מיד ארווין מגיש לך שתיה קלה והאחות חובשת את ידך ומרפאה את פצעיך "יום מנוחה אתה צריך" האחות אומרת במבטא של רוסייה (בלאט) .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 01:03 PM
[b] [color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
[b]אדוארד ~[/b]
'אם ירצחו אותו הוא לא יהיה אביר לבן , הוא חייב להיות מוגן' אתה שומע את קולו של אביך . [/b][/quote]
''תשמע ג'סטין, אסור לך למות! תשמור על עצמך, אל תיתן לאף אחד להרוג אותך.'' אומר ואז אצעד לאחד מחיילי הקרח, ''אני רוצה שתיקחו את כל החיילים המתים לממלכת הקרח, נעשה להם קבורה מכובדת.'' אומר ואז אצעד לכיוון ג'ק, ''אסור לך להרוג את ג'סטין, הוא אביר לבן, הוא איש טוב!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 04:24 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אני שמחה שאתה מגן עליי אבל אני רוצה גם להוכיח לך שאני יכולה להילחם ושאני לא צריכה הגנה" היא אומרת בזמן שאתם נכנסים לחדר שלך , מיד ארווין מגיש לך שתיה קלה והאחות חובשת את ידך ומרפאה את פצעיך "יום מנוחה אתה צריך" האחות אומרת במבטא של רוסייה (בלאט) .[/color] [/b][/quote]
"יום מנוחה?! אבל מה אם ג'רוד יתקוף בזמן הזה?! כולנו נמות!"
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
ארווין נכנס שוב לחדר ומוסר לך את הודעתו של אדוארד שליט ממלכת הקרח "ג'ק , אדוארד ביקש לא להרוג את ג'סטין כי רק הוא יוכל לעזור במלחמה עם ג'רוד .
אני חושב שכדאי שתקשיב לו ג'ק " אומר ארווין ויוצא מהחדר , האחות אומרת שהשיקול הוא שלך ואתה לא חייב לנוח .[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
המסר נמסר . ג'סטין מחייך ונכנס לממלכה "תודה" הוא אומר .
אתה חוזר לממלכה שמחכים בכליון עיניים להקשיב לתוצאות המלחמה , חייליך נושאים את הגופות באלונקות .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 31 2009, 08:48 PM
[b] [b]אנטו ~[/b]
אתם יורדים לג'קוזי , היא מתפשטת ונכנסת פנימה "כנס" היא אומרת וניראת רגועה לגמריי . [/b][/quote]
אני מוריד את הבגדים וניכנס לג'קוזי אמתחיל להיתמזמז איתה.
-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
אתם מתנשקים ומתמזמזים והיא אומרת
''אם תרצה נמשיך , אבל אחר-כך .. קודם תשב , תירגע , תעצום את העיניים ונסה לדמיין נוף בדמיונך''[/color]