[QUOTE=Inuzuka Kiba;850140]כבר סיפרתי לכם שיש לי פיצול אישיות\חבר דמיוני שהוא חזיר מעופף וששמו שלמה?
[B][COLOR=darkorchid]מוהעהעההעהעהע![/COLOR][/B][/QUOTE]
תגיד לשלמה "תחזיר את איקוזה קיבה אמיר בחזרה לנורמלי" ביפנית
Printable View
[QUOTE=Inuzuka Kiba;850140]כבר סיפרתי לכם שיש לי פיצול אישיות\חבר דמיוני שהוא חזיר מעופף וששמו שלמה?
[B][COLOR=darkorchid]מוהעהעההעהעהע![/COLOR][/B][/QUOTE]
תגיד לשלמה "תחזיר את איקוזה קיבה אמיר בחזרה לנורמלי" ביפנית
נוו.. 300 הודעות בנו"ד
אני מעוצבן,החברה מדברים עם יואב,על זה שאני גרוע,לפחות ככה אומר יואב.
טוב נו שמישהו ינעל את הנו"ד הזה, הוא לא עושה לי טוב 00
[QUOTE=LordAbizi;850145]נו, זה המשפט המרכזי של Tales of the Gutsy Ninja: נארוטו/מינאטו/נאגאטו/ג'יראיה עומד על עץ ועומדים לחסל אותו, ואז דוחפים אותו ואז הוא אומר
You should give up
ואז מתברר שזה Kage Bunshin, ואז יוצא האמיתי ונותן לו מכה ואומר
On me giving up!!
אני תמיד טוען שהמשחק שלי פגום מיסודו, ואני מתרץ לעצמי למה זה לא נורא כל כך.[/QUOTE]
אה טוב ראיתי את זה בתירגום לעברית ולא אנגלית
ניר, תלך
[QUOTE=the necromancer nilasak;850154]אני מעוצבן,החברה מדברים עם יואב,על זה שאני גרוע,לפחות ככה אומר יואב.[/QUOTE]
פויה איזה חברים
לא רועי,בבקשה!
מי רוצה לרצוח את הנו"ד ולהגיע לעמוד 150 לפני שנועלים אותו?
רועי, תפתח!
[quote=the necromancer nilasak;850144]לא,למה?
רועי עדיין אל תפתח,קודם שאני יעקוף את דניס.[/quote]
זה מצב מאוד חסכוני. [B]אם אני עושה משהו רע,[/B] אני יכול להגיד שזה הוא, כי הוא פיצול אישיות,
אבל אם משהו רע [B]קורה, אני גם יכול להגיד שזה הוא כי הוא חבר דימיוני.[/B]
רועי פותח נוד איזה כיף
[quote=Safta;850162]מי רוצה לרצוח את הנו"ד ולהגיע לעמוד 150 לפני שנועלים אותו?[/quote]
לא אני.
[QUOTE=Inuzuka Kiba;850164]זה מצב מאוד חסכוני. [B]אם אני עושה משהו רע,[/B] אני יכול להגיד שזה הוא, כי הוא פיצול אישיות,
אבל אם משהו רע [B]קורה, אני גם יכול להגיד שזה הוא כי הוא חבר דימיוני.[/B][/QUOTE]
טוב,אוקי.
[QUOTE=Safta;850162]מי רוצה לרצוח את הנו"ד ולהגיע לעמוד 150 לפני שנועלים אותו?[/QUOTE]
אני אך זה לא יקרה