-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחיבב בחיוב לאיש.אתה חוזר למקום שבו נמצא האיש.האיש אומר"שמי באגסי.הקרב היה קרב שטח.זה אומר שהפוקימונים שלנו וגם אנחנו יכולים לחעזוב תמקום.כלומר אם אחד הפוקימונים שלנו חליט לעזוב ולברוח מן המקום. זה מותר.אפשר גם לצאת מן היער הגדול.אפשר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.הקרב היה 3 על 3 ביחידים.טוב צא דאנצ'ורו לקרב.רק שתדע אחד מהפוקימונים שלי הוא אגדי.אז תיזהר."באגסי זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/596.png[/IMG] דנצ'ורו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה יורה לעבר כול השוטרות ג'ני ולעבר כול הגראוליט שמקיפים מאותך.היריות שלך מצליחות להרוג 5שוטרות ג'ני ו5 גראוליט.צ'רוס עף לעבר כול מי שחי ותוקף אותו בהתקפה מהירה ובכנף ברזל.כנף הברזל והתקפה המהירה של צ'רוס הורגת את כול 5 השוטרות ג'ני במקום ואת כול הגראליט שנהשארו.אנשים רואים זאת ומתחלים לברוח מן העיר.צ'רוס מביא לך את הרובים של השוטרת ג'ני[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018320][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה יורה לעבר כול השוטרות ג'ני ולעבר כול הגראוליט שמקיפים מאותך.היריות שלך מצליחות להרוג 5שוטרות ג'ני ו5 גראוליט.צ'רוס עף לעבר כול מי שחי ותוקף אותו בהתקפה מהירה ובכנף ברזל.כנף הברזל והתקפה המהירה של צ'רוס הורגת את כול 5 השוטרות ג'ני במקום ואת כול הגראליט שנהשארו.אנשים רואים זאת ומתחלים לברוח מן העיר.צ'רוס מביא לך את הרובים של השוטרת ג'ני[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יפה מאוד צ'רוס תחזור!"אומר לצ'רוס ואחזיר אותו לפוקדור.אקח את הרובים אשים בתיקי אוציא את צ'אריזארד ואומר לו:"כך אותי מכאן על העיר ג'קס!"
-
[quote]ניר
אתה מחיבב בחיוב לאיש.אתה חוזר למקום שבו נמצא האיש.האיש אומר"שמי באגסי.הקרב היה קרב שטח.זה אומר שהפוקימונים שלנו וגם אנחנו יכולים לחעזוב תמקום.כלומר אם אחד הפוקימונים שלנו חליט לעזוב ולברוח מן המקום. זה מותר.אפשר גם לצאת מן היער הגדול.אפשר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.הקרב היה 3 על 3 ביחידים.טוב צא דאנצ'ורו לקרב.רק שתדע אחד מהפוקימונים שלי הוא אגדי.אז תיזהר."באגסי זורק פוכדור וממנו יוצא דנצ'ורו[/quote]
"צא מאמסווין!" אזרוק את הפוקדור של ממאסווין ואחכה שהוא יצא.
"קרן קרח כדי להקפיא אותו, ואז תרים אותו עם הניבים שלך ואבנים חדות!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
באגסי עודכן
אתה זורק את הפוכדור של ממאסווין החוצה.מאמאסווין יוצא החוצה להילחם נגד דאנצ'ורו של באגסי.מאמאסווין יורה קרן קרח לעבר דנצ'ורו.דנצ'ורו לא מתחמק בזמן מן קרן הקרח של מאמאסווין ונקפא.מאמאסווין מרים את דנצ'ורו עם ניבו ואז תוקף אותו באבנים חדות.אבנים חדות עפות לעבר דנצ'ורו ומנפצות את גוש הקרח ופוגעות בו.דנצ'ורו נפגע קשה.באגסי אומר"דנצ'ורו רשת חשמל".דנצ'ורו מעיף רשת חשמל לעבר מאמאסווין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
למה אתה מדלג על תג.?פשוט יכולת ללכת לישון במשחק ואז בבוקר להילחם במכון
.אתה אומר מילה יפה לצ'רוסצ'רוס מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את הרובים שהביא צ'רוס ושם אותם בתיקך.אתה מוציא את צ'אריזאר החוצה.אתה עולה על צ'אריזארד ומתחיל לעוף לעבר העיר ג'קס.צ'אריזארד מתרומם ועף לעבר העיר ג'קס.לפתע אחד הפוכדורים שלך נופל מהתיק שלך בלי שתרגיש לעבר דרך 4.צ'אריזארד עובר מעל הר געש.צ'איזארד מתחיל לעוף לעבר הר געש הוא נחת ליד הר געש[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018439][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
למה אתה מדלג על תג.?פשוט יכולת ללכת לישון במשחק ואז בבוקר להילחם במכון
.אתה אומר מילה יפה לצ'רוסצ'רוס מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את הרובים שהביא צ'רוס ושם אותם בתיקך.אתה מוציא את צ'אריזאר החוצה.אתה עולה על צ'אריזארד ומתחיל לעוף לעבר העיר ג'קס.צ'אריזארד מתרומם ועף לעבר העיר ג'קס.לפתע אחד הפוכדורים שלך נופל מהתיק שלך בלי שתרגיש לעבר דרך 4.צ'אריזארד עובר מעל הר געש.צ'איזארד מתחיל לעוף לעבר הר געש הוא נחת ליד הר געש[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזור על תדאג...
------
"אמרתי לך לטוס לעיר ג'קס!"אצעק לצ'ראיזארד ואם הוא לא יקשיב לי אחזיר אותו לפוקדור ואוציא את צ'רוס ואגיד לו:"כך אותי אתה לעיר ג'קס!"
-
[quote]ניר
באגסי עודכן
אתה זורק את הפוכדור של ממאסווין החוצה.מאמאסווין יוצא החוצה להילחם נגד דאנצ'ורו של באגסי.מאמאסווין יורה קרן קרח לעבר דנצ'ורו.דנצ'ורו לא מתחמק בזמן מן קרן הקרח של מאמאסווין ונקפא.מאמאסווין מרים את דנצ'ורו עם ניבו ואז תוקף אותו באבנים חדות.אבנים חדות עפות לעבר דנצ'ורו ומנפצות את גוש הקרח ופוגעות בו.דנצ'ורו נפגע קשה.באגסי אומר"דנצ'ורו רשת חשמל".דנצ'ורו מעיף רשת חשמל לעבר מאמאסווין[/quote]
אני אומר למאמסווין: "תזרום עם זה, פשוט תפעיל רעידת אדמה ואז אבנים חדות"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה שמרעידה את כול היער הגדול בבת אחת.רעידת האדמה מבטלת את רשת החשמל של דנצ'ורו.רעידת האדמה פוגעת קשה בדנצ'ורו.מאמאסווין עובר לתקוף באבנים חדות את דנצ'ורו.אבנים חדות עפות לעבר דנצ'רו ופוגעות בו חזק.באגסי אומר"דנצ'רו ברח לעבר תוך היער".דנצ'רו בורח לתוך היער ומסתר בין העצים של היער הגדול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד לא מקשיב לך הוא מקשיב רק להר געש שנמצא עליו.אתה מחליט להחזיר את צ'אריזארד לפוכדורר שלו.חום כבד שורר ליד הר געש שאתה נמצא בו.אתה מוציא את צ'רוס החוצה.צ'רוס יוצא החוצה והוא מעופפף ליד הר הגעש.הוא מתחיל להרגיש את החום הכבד ששור ליד הר געש והוא מיד מתעלף לך.בלי שהוא עוד יעוף לעיר ג'קס[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה שמרעידה את כול היער הגדול בבת אחת.רעידת האדמה מבטלת את רשת החשמל של דנצ'ורו.רעידת האדמה פוגעת קשה בדנצ'ורו.מאמאסווין עובר לתקוף באבנים חדות את דנצ'ורו.אבנים חדות עפות לעבר דנצ'רו ופוגעות בו חזק.באגסי אומר"דנצ'רו ברח לעבר תוך היער".דנצ'רו בורח לתוך היער ומסתר בין העצים של היער הגדול[/quote]
אני אומר למאמסווין: "חפירה, תתחבא לפוקימון חרק הזה!" אחכה שמאמסווין יעלם ואקח לי את הרובה, אעוף ביער ואז אשנה אותו לרובה צלפים וארה לאיש בראש
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018114]
[COLOR=Green][B]בר
אתה מודה למוכר על האבן המים שהוא נתן לך.אתה לוקח את האבן המים לידך וויוצא מן החנות.אתהמוציא את פולוירל החוצה מן הפוכדור שלו.פולוירל יוצא החוצה ונרגש לראות שאתה מחזיק בידך אבןמים שתפתח אותו לצורה הסופית שלו.אתה זורק את האבן לעבר פולוירל.פולוירל תופס את האבן ואז הילה לבננה מקיפה אותו.פולוירל נעלם ובקומו מופיע [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/62.png[/IMG]פולויראט,פוליראט למד אגרוף דינאמיט[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אדיר יש לי פוליראט, קדימה נלך למרכז הפוקימונים ואחרי זה הגיע זמן המכון" הלך למרכז הפוקימונים אתן אותם לאחות ג'וי אחכה אקח אותם בחזרה והלך למכון
-
[quote]ברוס
לפתע הילה לבנה מקיפה את ריולו שלך.ריולו שלך מתפתח ללוקרייו.תוך שניות במקום ריולו מופיע לוקריו חזק.לוקריו למד כדור הילה.לוקריו מייצר כדור הילה ואז משגר אותו לעבר בלאסטויז.בלאסטויז מנסה להתחמק מן כדור הילה של לוקריו אך לא מצליח.כדור הילה של לוקריו פוגע חזק בבלאסטויז.בלאסטויז מתאווש על עצמו הוא משתמש בזנב אקוה.זנבו הופך לכחול .זנב האקוה עומד לפגוע בלוקריו[/quote]
"תתחמק ותשתמש בכדור הילה פעם נוספת!" אומר ללוקאריו.
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה שמח שפולירל שלך התפתח לפלוילארט חזק מאוד.אתה הולך למרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים נכנס למרכז הפוקימונים.האחות ג'וי לוקחת לך תפוקימונים ומרפא לך אותם.בנוסף מחזירה לך אותם.אתה לוקח תפוקימנים שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוק'ימונים ואז אתה הולך למכון העיר קלרק.אתה מוצא את המכון ונכנכס אליו.מולך נתגללת זירת אדמה ענקית.ובעבר השני נמצא תום מנהיג המכון הוא אומר לך"כן מה תרצה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין משתמש בחפירה והוא חופר בור ענק ונכנכס אליו.שם הוא מתחבא לאורך הקרב.אתה לוקח את הרובה שלך ועף מעל היער.אתה משנה את הרובה שלך לרובה צלפים.אתה יורה ברובה לעבר האיש.באגסי שם לב לזה.לפתע דאנצ'רו מופיע משום מקום וסופג את היריה.דנצ'רו מת בקרב.1 0 לך.באגסי אומר לך"דנצ'רו תודה שהגנת עלי צא אולגמאט תשרוף תיער".באגסי זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/637.png[/IMG] אולגמוט.אולגמוט יורה להביור ושורף את כול היער.נוצר חומת אש ביער[/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]ברוס
[B]לוקריו לא מצליח להתחמק מן זנב האקוה של בלסטאויז ונפגע קשה מאוד.לוקריו מתאושש מפגגיעה שהוא ספג מזנב האקוה של בלאסטויז.לוקריו מייצר לו כדור הילה ואז הוא משגר את כדור היילה לעבר בלאסטויז.בלאסטויז מתחמק במהירות מן כדור היילה של לוקריו.ודא אומר"בלאסטויז תירה קרן קרח לעבר לוקריו".בלאסטויז יורה קרן קרח לעבר לוקריו.קרן הקרח פוגעת בלוקריו ומקפיאה אותו[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018539][B][COLOR="Green"]בר
אתה שמח שפולירל שלך התפתח לפלוילארט חזק מאוד.אתה הולך למרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים נכנס למרכז הפוקימונים.האחות ג'וי לוקחת לך תפוקימונים ומרפא לך אותם.בנוסף מחזירה לך אותם.אתה לוקח תפוקימנים שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוק'ימונים ואז אתה הולך למכון העיר קלרק.אתה מוצא את המכון ונכנכס אליו.מולך נתגללת זירת אדמה ענקית.ובעבר השני נמצא תום מנהיג המכון הוא אומר לך"כן מה תרצה"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אני רוצה לאתגר אותך בקרב כדי לזכות בתג" אגיד לתום.
הלך לעמדה ואגיד: "קדימה נתחיל מבטיח לך לא יהיה קל תסביר את החוקים, כמה פוקימונים וכו' "
-
[quote]ניר
מאמאסווין משתמש בחפירה והוא חופר בור ענק ונכנכס אליו.שם הוא מתחבא לאורך הקרב.אתה לוקח את הרובה שלך ועף מעל היער.אתה משנה את הרובה שלך לרובה צלפים.אתה יורה ברובה לעבר האיש.באגסי שם לב לזה.לפתע דאנצ'רו מופיע משום מקום וסופג את היריה.דנצ'רו מת בקרב.1 0 לך.באגסי אומר לך"דנצ'רו תודה שהגנת עלי צא אולגמאט תשרוף תיער".באגסי זורק פוכדור וממנו יוצא אולגמוט.אולגמוט יורה להביור ושורף את כול היער.נוצר חומת אש ביער[/quote]
אני אומר למאמאסווין: "מתוך האדמה, רעידת אדמה!" אחכה שכל האש תנופה מן האזור ואז אגיד למאמאסווין: "תפעיל שוב רעידת אדמה כדי שהיה סדק באדמה שאלמוגוט יפול, ואז צא ותפעיל אבנים חדות על ה"כנפיים" שלו שהוא ינסה לעוף!
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018490][B]["][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד לא מקשיב לך הוא מקשיב רק להר געש שנמצא עליו.אתה מחליט להחזיר את צ'אריזארד לפוכדורר שלו.חום כבד שורר ליד הר געש שאתה נמצא בו.אתה מוציא את צ'רוס החוצה.צ'רוס יוצא החוצה והוא מעופפף ליד הר הגעש.הוא מתחיל להרגיש את החום הכבד ששור ליד הר געש והוא מיד מתעלף לך.בלי שהוא עוד יעוף לעיר ג'קס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את צ'רוס לפוקדור שלו ואנסה לברוח משם במהירות לעיר קרן.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'רוס לפוכדור שלו.אתה מחליט לחזור בחזרה לעיר קרן.אתה רץ לעבר אורך הר הגעש ואז אתה יורד מן הר בהחלקה אבל אתה נזהר שלא ליפול.אתה מצליח לרדת מן ההר געש בהצלחה ללא פגע.אתה רץ בדרך 4 במהירות לעבר קרן.תוך כמה דקות אתה עובר את דרך 4 בריצה ומגיע לעיר קרן.כשאתה בעיר קרן אתה שם לב שאיבדת את הפוכדור של גלייד מתישהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
כשמאמאסווין בתוך הבור שחפר הוא מפעיל רעידת אדמה על האיזזור.רעידת האדמה גורמת ליער לזוז ולחומת האש שורפת את היער נלעמת תוך שניות.מאמאסווין משתמש בעוד רעידת אמה שתפעיר סדק על האדמה.רעידת אדמה מופעלת ונוצר סדק בתוך האדמה מתחת לאולגמוט.לאחר זה מאמאסווין משתמש באבנים חדות הוא מעיף הרבה אבנים חדות על אולגמוט.אולגמוט נפגע בגופו ונופל לתוך הסדק ומת.באגסי מתעצבן ואומר לך"מה נסגר שאתה הורג לי פקימונים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מאתגר את תום לקרב מכון.אתה נעמד בעמדת שלך וגם כך תום.תום אומר לך"אוקי אז ככה.הקרב היה 1 על 1.כול אחד מאיתנו משתמש בפוקימון 1 בלבד.אסור להחליף פוקימון.המכון הוא סוג אדמה רק שתדע.טוב תוציא את הפוקימון ה1 שלך.אם תרצה גם תוכל לתקוף ראששון בקרב.אני יוצא את שלי.צא גילט לקרב".תום זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG] דיגלט[/COLOR][/B]