עכשיו אתה אומר לי אחריי שמצאתי לינק של הורדה...
חבל אני גדלתי על זה,עכשיו רק חסר לי שמגלים שגרגמל הוא ילד בן 10 שחלם על הדרדסים ואז באמת הלכה לי כול הילדות
Printable View
עכשיו אתה אומר לי אחריי שמצאתי לינק של הורדה...
חבל אני גדלתי על זה,עכשיו רק חסר לי שמגלים שגרגמל הוא ילד בן 10 שחלם על הדרדסים ואז באמת הלכה לי כול הילדות
לא נכון!
תביא הוכחה!
[QUOTE=Pooh;1200627]זה לא שודר בישראל עדות ממני.
אני הייתי רואה את המומינים בקביעות פרק פרק כל פרק אפשרי כשהייתי קטן! גם אחותי הייתה! שנינו עדים לכך שבחיים לא שודר הפרק הזה, שודר פרק אחרון אחר, שהממציאים טוענים שזה הפרק האחרון, אבל הפרק האחרון האמיתי לא שודר בארץ.
אהה חשבתי קומדייה אמיתית...
אתה רוצה ממש לצחוק? תתחיל לראות חברים, איך פגשתי את אמא, פאמילי גאי ועוד.[/QUOTE]
אפשר קישר לפרק האחרון של המומינים?
זו בדיחה!
טוב בוא נחליף נושא,אז נכון יום יפה היום?
[QUOTE=scizor-x;1200632]לא נכון!
תביא הוכחה![/QUOTE]
[URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D_(%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%94)"]מומינים[/URL]
עומר,מתי יצא עוד פרק בסיפור שלך?
תגובה לא מקורית
xd
על מה הווינר שלך?
[quote=scizor-x;1200639]xd
על מה הווינר שלך?[/quote]
ארץ עיר ירוק.
ועל סקסיות בלתי מתפשרת.
[quote=scizor-x;1200637]עומר,מתי יצא עוד פרק בסיפור שלך?[/quote]
מחרתיים כי אני כותב פרק ביום אז אני רוצה להספיק,אחרת אני לא אספיק לכתוב מספיק פרקים
היא שמות הפרקים עד פרק חמש:
פרק שלוש-הבוחן חלק ב'
פרק רביעי-סטריים גריינוד נגד הקואלה הענקית
פרק חמישי-רויד חדש
יונתן אתה ממשיך את המ'ת?
אני לא ראיתי המומינים.. וזה עדיין עצוב.. לא שבר לי את הלב (כי תאמת, גם לא אהבתי את הסדרה) אבל עצוב...
[QUOTE=Pooh;1200627]זה לא שודר בישראל עדות ממני.
אני הייתי רואה את המומינים בקביעות פרק פרק כל פרק אפשרי כשהייתי קטן! גם אחותי הייתה! שנינו עדים לכך שבחיים לא שודר הפרק הזה, שודר פרק אחרון אחר, שהממציאים טוענים שזה הפרק האחרון, אבל הפרק האחרון האמיתי לא שודר בארץ.
אהה חשבתי קומדייה אמיתית...
אתה רוצה ממש לצחוק? תתחיל לראות חברים, איך פגשתי את אמא, פאמילי גאי ועוד.[/QUOTE]
בן כמה אתה? המדריכה שלי סיימה י"ב כשהייתי בח' היום אני מדריך.
טוב אני חצי פה וחצי כותב את פרק 5
מדריך במה?
[QUOTE=RabbiKingler;1200643]בן כמה אתה? המדריכה שלי סיימה י"ב כשהייתי בח' היום אני מדריך.[/QUOTE]
אני עולה לי"ב ואחותי בת 23.