לול זה אחד טוב ~
זה לא Trap אם זה מה שאתה שואל Xd
Printable View
לול זה אחד טוב ~
זה לא Trap אם זה מה שאתה שואל Xd
יש לזה כל כך הרבה פרקים Ooooooo:
ואני לא יודע אם להתחיל עכשיו אפילו, אני לא יודע אם ללכת לישון עכשיו ולתעורר בתשע כדי לעבוד אצל אבא שלי או להמשיך לקרוא מנגות את 4 לפנות בוקר ואז לישון עד 11 לפחות (וכל כך בא לי לקרוא, במיוחד כשפסיירן עדיין טרי אצלי בראש).. ))):
[QUOTE=Panties;1364488]יש לזה כל כך הרבה פרקים Ooooooo:
ואני לא יודע אם להתחיל עכשיו אפילו, אני לא יודע אם ללכת לישון עכשיו ולתעורר בתשע כדי לעבוד אצל אבא שלי או להמשיך לקרוא מנגות את 4 לפנות בוקר ואז לישון עד 11 לפחות (וכל כך בא לי לקרוא, במיוחד כשפסיירן עדיין טרי אצלי בראש).. ))):[/QUOTE]
אתה צריך כסף O:?
[QUOTE=Flupy;1364489]אתה צריך כסף O:?[/QUOTE]
בעיקרון לא כי בכל מקרה אם אני אבקש ממנו הוא יביא לי כסף או יקנה לי איזה משחק אם אני ארצה, אבל אתה יודע בכללי כן בא לי לעבוד אצלו לראות מה הוא עושה (כי אין לי מושג בשיט) והוא ישלם לי על זה. הוא עובד עכשיו בשני דברים, שנה שעברה עבדתי אצלו לפני שהוא התחיל את הדבר השני ועכשיו הוא הרבה מהזמן עובד על זה, ואין לי מושג מה הוא באמת עושה. אז הוא התקשר אלי בעשר ושאל אם אני רוצה עבודה, אני בתמימותי חשבתי שהוא מדבר בכללי ואמרתי כן אז הוא אמר לי להיות מוכן בבוקר בתשע, לא ידעתי מה להגיד אז סתמתי ת'פה וזהו.. O:
[QUOTE=Panties;1364490]בעיקרון לא כי בכל מקרה אם אני אבקש ממנו הוא יביא לי כסף או יקנה לי איזה משחק אם אני ארצה, אבל אתה יודע בכללי כן בא לי לעבוד אצלו לראות מה הוא עושה (כי אין לי מושג בשיט) והוא ישלם לי על זה. הוא עובד עכשיו בשני דברים, שנה שעברה עבדתי אצלו לפני שהוא התחיל את הדבר השני ועכשיו הוא הרבה מהזמן עובד על זה, ואין לי מושג מה הוא באמת עושה. אז הוא התקשר אלי בעשר ושאל אם אני רוצה עבודה, אני בתמימותי חשבתי שהוא מדבר בכללי ואמרתי כן אז הוא אמר לי להיות מוכן בבוקר בתשע, לא ידעתי מה להגיד אז סתמתי ת'פה וזהו.. O:[/QUOTE]
אני אומר תקרא כמה פרקים ממנגה חדשה
ומחר בבוקר תלך לעבוד עם המחשבה על המנגה החדשה 3:
אבל אין לי כוח להתעורר בבוקר ולעבוד, ואני אפילו לא יודע מה העבודה.. )))))))):
נראה לי אני אוותר, אני עצלן מדי, אני מעדיף לקרוא
אז תוותר ):
ותתחיל לקרוא yureka ))):
ולא זה לא רוסי )))))))))):
קראת Kimi No Iru Machi ?
לא O:
גם רומאנס וגם אין קומדיה )):?
[QUOTE=Flupy;1364496]לא O:
גם רומאנס וגם אין קומדיה )):?[/QUOTE]
יש קטעים שהייתי אומר מצחיק לא יותר מדי
מה רע ברומאנס, אני בסדר עם זה ):
[QUOTE=Panties;1364497]יש קטעים שהייתי אומר מצחיק לא יותר מדי
מה רע ברומאנס, אני בסדר עם זה ):[/QUOTE]
נאמ אם אין אקשן או משהו אני חייב קומדיה )):
חוץ מהיוריקה הזה יש עוד משהו שאתה ממליץ?
[QUOTE=Panties;1364499]חוץ מהיוריקה הזה יש עוד משהו שאתה ממליץ?[/QUOTE]
אהמממ
black cat ?
ספורט אתה אוהב ?
[QUOTE=Flupy;1364500]אהמממ
black cat ?
ספורט אתה אוהב ?[/QUOTE]
חבר שלי אמר שזה גרוע S:
זה תלוי במנגה, בעיקרון אני אוהב
אישיילד 21 ם:?