אדם מתי אתה בודק את ה'פנטז את החפץ'?
Printable View
אדם מתי אתה בודק את ה'פנטז את החפץ'?
הגבת: [b]הרעיון של להגיד שהוא השקיע ולא לחשוב רק על השנה האחרונה שוב ושוב זה די מיותר לדעתי,[/b]
אני למעשה בתכלס אמרתי פעם אחת לא לחשוב על השנה האחרונה. אז על מה אתה מבלבל במוח?
ואין לי מושג למה התכוונת כשכתבת את זה: 3 ויש אפשרות לתת את המילה 'סקנד' בלי שגיאות כתיב\הקלדה [בלי להעליב כן,פשוט לא ממש הבנתי את השורה האחרונה עם זה]
אני מספרתי את כמות הפעמים שאמרת שהוא צריך לחזור וכתבת את המילה 'סקנד' זה אמורה להיות מילה אחרת לא?
מה יש לך מהיטמן
אבל מי ביקש ממך למספר את זה... אמרתי לך שאמרתי פעמיים להתעלם מהשנה האחרונה. כשבכלל למעשה אמרתי פעם אחת.
second chance פירושו הזדמנות שנייה, כך שגם זה הוחשב יחסית. זה סלנג שכזה לכתוב את זה לכאורה בעברית -_-.
אני רציתי למספר יש לך בעיה עם זה?ולא חשבתי בכלל להפוך את זה לאנגלית :s
שקד,אתה מדבר אליי או אל אדם?
אין לי בעיה עם זה... רק שזה לא היה קשור םo
[QUOTE=Rider;1375042]מה אכפת לך?
כן...וזה לא שאני קונה מלא(יש לי כולה 4 ווליומים) כי גם ככה הבעיה בארץ שאין מבחר גדול ואני לא אוהב תקטע של להזמין מחו"ל
ובין לקרוא את זה ביד לבין לקרוא בחרא איכות באינטרנט יש הבדל עצום[/QUOTE]
לא יודע.. ראיתי פעם חנות מנגות, אני לא מבין מה ההבדל בין המחשב לקריאה במציאות..
אליך עומר, כי אדם צודק O:
לא יכול יותר לחיות עם הטמטום של אמא שלי אני מתחרפן, כמה פעמים אני מצטער שאין לי שק אגרוף בחדר
[quote=X-Drake;1375136]לא יכול יותר לחיות עם הטמטום של אמא שלי אני מתחרפן, כמה פעמים אני מצטער שאין לי שק אגרוף בחדר[/quote]
1+
בעלי!!! 3>
בוקר טוב (:
אביב קראתי את הה''פ שלך,אין לי ממש מה להגיד
חח אני זוכר שפעם עמית ביקש להוריד באנים לאנשים חשובים (ובדוגמה הוא נתן: היטמן) ומסתבר שהוא לא היה בבאן.