[QUOTE=!!!;1404045]vampires= חרא כל מה שקשור לערפדים זה חרא[/QUOTE]
תפסיק להגיב כבר חתיכת מטומטם מה יש לך
Printable View
[QUOTE=!!!;1404045]vampires= חרא כל מה שקשור לערפדים זה חרא[/QUOTE]
תפסיק להגיב כבר חתיכת מטומטם מה יש לך
אוקיי מי שטוב באימון Ev תגידו לי עם זה נכון:
אני צריכה להשיג לפוינטה 236 נקודות אטק של Ev
נתתי 10 ויטמינים של אטק נשאר לי להשיג 136
הפוינטה עם פוקוירוס 136 לחלק 2 שווה 68 פוקימונים שנותנים נקודת אטק להביס
בנוסף למצ'ו ברייסלט 68 לחלק 2 שווה 34 פוקימונים להביס נכון?
[QUOTE=Tasha Godspell;1404061]תפסיק להגיב כבר חתיכת מטומטם מה יש לך[/QUOTE]
מה הבעיות שלך אני לא עובר על אף חוק שאני מגיב :P לעמות זאת אתה עובר על חוקים שאתה מקלל אותי אדון שקד מאז שהפכת לחסיד של נדב השתנית >< אתה לא אותו שקד של חנוניהו החנון המרקד....
אני חושב שיש גבול לכמה אנימות בן אדם יכול לראות אחת או שתיים זה בסדר אבל 51? זה כבר לא נורמאלי וזה אובססיה= מחלת נפש= בית משוגעים
[quote=!!!;1404066]מה הבעיות שלך אני לא עובר על אף חוק שאני מגיב :p לעמות זאת אתה עובר על חוקים שאתה מקלל אותי אדון שקד מאז שהפכת לחסיד של נדב השתנית >< אתה לא אותו שקד של חנוניהו החנון המרקד....
אני חושב שיש גבול לכמה אנימות בן אדם יכול לראות אחת או שתיים זה בסדר אבל 51? זה כבר לא נורמאלי וזה אובססיה= מחלת נפש= בית משוגעים[/quote]
חח אני לא רואה את כולם באותו היום, אפילו לא באותו השבוע.
[quote=!!!;1404066]מה הבעיות שלך אני לא עובר על אף חוק שאני מגיב :p לעמות זאת אתה עובר על חוקים שאתה מקלל אותי אדון שקד מאז שהפכת לחסיד של נדב השתנית >< אתה לא אותו שקד של חנוניהו החנון המרקד....
אני חושב שיש גבול לכמה אנימות בן אדם יכול לראות אחת או שתיים זה בסדר אבל 51? זה כבר לא נורמאלי וזה אובססיה= מחלת נפש= בית משוגעים[/quote]
פשש תגובה שלמה בלי לדבר על ערבים וכאלה
סחטיין
כל היום אתה מגיב תגובות של אדם מפגר בשכל, נשבר הזין לראות את זה כבר
[QUOTE=Tasha Godspell;1404070]כל היום אתה מגיב תגובות של אדם מפגר בשכל, נשבר הזין לראות את זה כבר[/QUOTE]
מפגר בשכל? את זה עוד לא קראו לי..... נחמד ><
בכל מקרה אני חושב שרק "מפגר בשכל" יקרא למישהו מפגר בשכל ואם נשבר לך ה*** כדאי שתלך לרופא למרות שאני לא חושב שזה יכול להישבר :sorry:
בהרבה תגובות שלי אני לא מדבר על ערבים.... אתה יכול לבדוק, לפחות ב60% מהן
[QUOTE=nymph;1404063]אוקיי מי שטוב באימון Ev תגידו לי עם זה נכון:
אני צריכה להשיג לפוינטה 236 נקודות אטק של Ev
נתתי 10 ויטמינים של אטק נשאר לי להשיג 136
הפוינטה עם פוקוירוס 136 לחלק 2 שווה 68 פוקימונים שנותנים נקודת אטק להביס
בנוסף למצ'ו ברייסלט 68 לחלק 2 שווה 34 פוקימונים להביס נכון?[/QUOTE]
האמת היא שכיום אנשים מאמנים עם BRACELETES שמוצאים בחזית הקרב זה נותן חיזוק של 4 נקודות אם אני לא טועה (יש מדריך פה)
אני מקווה שזה פוניטה JOLLY או ADAMANT עם כל המתקפות רבייה שאת רוצה כי אם לא זה ביזבוז זמן
נ.ב: ראפידש בכללי זה ביזבוז זמן
לוקאס פשוט לא מבין כלום ומגיב באמת שנימאס..
[QUOTE=Ilan;1404073]האמת היא שכיום אנשים מאמנים עם BRACELETES שמוצאים בחזית הקרב זה נותן חיזוק של 4 נקודות אם אני לא טועה (יש מדריך פה)
אני מקווה שזה פוניטה JOLLY או ADAMANT עם כל המתקפות רבייה שאת רוצה כי אם לא זה ביזבוז זמן
לוקאס פשוט לא מבין כלום ומגיב באמת שנימאס..[/QUOTE]
כע זה אדמנט
לך לפסיכיאטר
אין לי יותר מה להגיד לך
[QUOTE=Ilan;1404073]האמת היא שכיום אנשים מאמנים עם BRACELETES שמוצאים בחזית הקרב זה נותן חיזוק של 4 נקודות אם אני לא טועה (יש מדריך פה)
לוקאס פשוט לא מבין כלום ומגיב באמת שנימאס..[/QUOTE]
אל תיקרא לי לוקאס דבר ראשון ככה קראו לי בחת"ם במ"תים
זכותי להגיב מה שאני רוצה זאת מהות הנו"ד, אם יוציאו חוק שאסור להצטרף לשיחה סתם בלי לבקש או להגיב תגובות לא קשורות למה שאמרו עד עכשיו אני אשמח לציית לו אבל לי מותר לעשות הכל אלא אם החוק אומר שאסור לי.... :um_face: deal with it
למה שאני אלך לפסיכיאטר הבעיה השכלית היא שלכם לא שלי אתם אלא שלא מבינים שאני יכול לעשות מה שאני רוצה כל עוד אני לא עובר על החוק
[QUOTE=!!!;1404076]אל תיקרא לי לוקאס דבר ראשון ככה קראו לי בחת"ם במ"תים
זכותי להגיב מה שאני רוצה זאת מהות הנו"ד, אם יוציאו חוק שאסור להצטרף לשיחה סתם בלי לבקש או להגיב תגובות לא קשורות למה שאמרו עד עכשיו אני אשמח לציית לו אבל לי מותר לעשות הכל אלא אם החוק אומר שאסור לי.... :um_face: deal with it
למה שאני אלך לפסיכיאטר הבעיה השכלית היא שלכם לא שלי אתם אלא שלא מבינים שאני יכול לעשות מה שאני רוצה כל עוד אני לא עובר על החוק[/QUOTE]
מה הקשר שאתה יכול
זה שאתה יכול לא אומר שאני לא אתעצבן עליך
זה שמותר לך להגיב תגובות מטומטמות לא אומר שהן לא מטומטמות ומעצבנות
[QUOTE=Tasha Godspell;1404078]מה הקשר שאתה יכול
זה שאתה יכול לא אומר שאני לא אתעצבן עליך
זה שמותר לך להגיב תגובות מטומטמות לא אומר שהן לא מטומטמות ומעצבנות[/QUOTE]
אז מה?
[quote=!!!;1404081]אז מה?[/quote]
כשם שמותר לך לכתוב מה שבא לך, מותר לכל אחד לכתוב שזה שטויות. זה מה שאני הבנתי.
[quote=!!!;1404081]אז מה?[/quote]
אז אם כל מה שיש לך לכתוב זה את הטמטום הזה עדיף שלא תכתוב