[quote=alien;1454013]שאלה,זה הגיוני שמישהו יבקש מבלש לחקור מקרה שהמבקש הוא האשם?[/quote]
כן, אם מישהו חוקר מקרה אין שום סיכוי שיגיעו אליו... (חוץ מהולמס, כי הוא תמיד אומר "כולם חשודים, אפילו אני)
Printable View
[quote=alien;1454013]שאלה,זה הגיוני שמישהו יבקש מבלש לחקור מקרה שהמבקש הוא האשם?[/quote]
כן, אם מישהו חוקר מקרה אין שום סיכוי שיגיעו אליו... (חוץ מהולמס, כי הוא תמיד אומר "כולם חשודים, אפילו אני)
אבל זה די מפגר,אם עשית משהו,לא מצאו אותך,למה להתגרות במזל ולהזמין חוקר
מתי נגמר לך הווינר?
[quote=alien;1454015]אבל זה די מפגר,אם עשית משהו,לא מצאו אותך,למה להתגרות במזל ולהזמין חוקר
מתי נגמר לך הווינר?[/quote]
בערך עוד יומיים נראה לי. למה?
בלי סיבה
[QUOTE=Alien;1454018]בלי סיבה[/QUOTE]
פסדר.
עושה רושם שגם בהתקפה של פיין על קונוהא הם שמרו על פרוטוקול שלושת השלבים למקרה של תקיפה. כשהם רק הגיעו תחילה הם ניסו להשמיד את האיום, אבל גילו שזה קשה מדי ואז עברו לפינוי מידי של כל מי שלא כשיר ללחימה (ושכל מי שלא פצוע כי כל מי שפצוע הובהל לבית החולים), ואחר כך עברו לשלב השלישי שבו הם משתמשים בכל מה שיש להם כדי להלחם באיום (שזה השלב שבו המשפחות השונות בקונוהא מתחילות להלחם).
כמובן כל זה חדל להיות רלוונטי כשפיין השתמש בshinra tensei.
ווואו, כשהינאטה חובשת את האנונימי מהיוגה היא עושה את זה באמת כמו שצריך לפי 'דגל אנגליה'. נראה לי.
כן, בד"כ (אם אתה לא הולמס) אתה תוריד את החשדות ממישהו שביקש עזרה במקרה, נכון?
אתמול לדוגמא, ראיתי סרט (לצערי מהאמצע) של וודי אלן, אני לא בטוח איך קוראים לו, אבל היה שם משהו כזה. איזה איש אחד זרק אישה שלא יודעת לשחות לאגם, ואז הוא מזמין משטרה ואומר שהוא לא יודע מה קרה, היא רצתה להתחבר עם הטבע. אני לא אגיד מה ייקרה אח"כ, זה יהרוס לכם את הסרט.
תגידו, אם אני אפרסם דק שלי, שבניתי אתמול, נראה לכם יהיו אנשים שיגיבו עליו ויעזרו לי לבדוק אותו?
אוף נגמר לי הנו"ד :-(
הוא היה כ"כ צעיר...
תגיד עומר, בא לך במקרה לעבור על הדק שפרסמתי?
בעצם פיין ושנייזל מדברים על אותה דרך להשגת שלום.
ונארוטו וללוש מציעים את אותה החלופה (להפוך למושא השנאה של העולם)...
ולמעשה הדרך של פיין ושנייזל דומה למה שאומרים על פצצת אטום - שעצם קיום הנשק הזה הוא אחד הדברים היותר פציפיסטיים בעולם.
מה התועלת בכלל בלהשתמש בביאקוגן על פיין? הוא מת. אין לו זרימת צ'אקרה. הצ'אקרה שהוא משתמש בה מגיעה מבחוץ. לפגוע לו בנקודות הצ'אקרה לא ישפיע כהוא-זה עליו... מה שמעלה את השאלה איך בכלל הורגים גופה... במקרה של הגוף הרובוטי זה קל הוא פשוט פירק אותו, וגם את הגוף ששואב צ'אקרה הוא הפך אותו לאבן. אבל מה נגיד הרג את השאר... רסנגנים... למה זה מונע מנאגאטו להמשיך לשלוח צ'אקרה לגופות שלהם ולהשתמש בזה?
[quote=pizzablaster;1454026]תגיד עומר, בא לך במקרה לעבור על הדק שפרסמתי?[/quote]
עברתי,הדק נראלי לי עובד אבל אתה צריך את ההגנות בשלב נורא מוקדם ואתה גם צריך את הכוח שלו בשביל להפיל את היריב
אני תוהה אם נארוטו במצבו הנוכחי כבר מסוגל להשתמש ב bunshin no jutsu....
ותכל'ס,לא הגיע כבר שמישהו ייתן לנארוטו לצאת מדרגת הגאנין?
אם הוא עדיין לא מסוגל לבצע bunshin אז אני לא חושב שמגיע לו....
ומישהו יכול אולי להתייחס לתהיות שלי בנוגע לpain ממקודם?
נארוטו-יכול לפוצץ הרים שלמים,חבר של כל הביג'ו,האחד שיציל את העולם,באותה רמה כמו תלמיד אקדמייה שסיים את לימודיו...