-
דן
צ'ארמנדר רץ אל מיאו ודוחף אותו, וזה נותן זמן למיאו לנשוך אותו. לאחר מכן צ'ארמנדר קופץ ושורט את מיאו, ומיאו בתגובה נוגח בצ'ארמנדר.
לי
"בידוף, נגיחה ואז שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף, ולאחר מכן בידוף נוגח בו והודף אותו אחורה. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף, ובידוף מרחיק אותו בשריטות. בידוף נראה ממש עייף.
תמיר
טוב לדעתי מיצינו את זה (את ההיי ביי)
--
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו. פיינקו לאחר מכן קופץ במהירות (עד כמה שזה אפשרי) ונושך את גאביט. גאביט נותן לפיינקו מכה עם הזנב. פיינקו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;786264]
תמיר
--
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו. פיינקו לאחר מכן קופץ במהירות (עד כמה שזה אפשרי) ונושך את גאביט. גאביט נותן לפיינקו מכה עם הזנב. פיינקו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
גם לדעתי
--
"גאביט,חזור!" אני קורא ומחזיר אותו.אני עוקף את עץ הפינקו במהירות כדי שלא יתקוף אותי,ואז ממשיך בדרך,בתקווה שהעיר הבאה קרובה.
-
[QUOTE=LordAbizi;785763]ג'וני
לא, התבלבלתי. ושאלתי, האם עשיתי שיהיה לך בלילה משחק? האם היום הזה במשחק זה אותו יום שבו התחלת?
--
פיצ'ו שולח כמה מכות ברק אחת אחרי השנייה, ונראה שזה מתייצב לרמה סבירה. סקווירטל שולח כדור קצת גדול יותר אבל קשה יותר לרכז כדור כזה. לאחר מכן הוא יורה כדור קטן יותר שנשאר מרוכז יותר זמן. דרטיני מצליח לשחרר יותר כח.[/QUOTE]
לא הבנתי אותך...
"אוקי פיצ'ו כל הכבוד! תנסה עוד פעם.צריכים להגיע למקסימום,אותו דבר לגביכם סקווירטל ודרטיני" אומר להם
-
תמיר
אתה בורח מפיינקו ואתה מגיע לנקודת האיחוד של הדרך הימנית והשמאלית מהפיצול ממקודם. אתה מבחין שיש יותר אור כי יש פחות עצים מסביבך. אתה רואה מסביבך כמה גלומים.
ג'וני
אין לי דרכים פשוטות יותר לשאול את זה: האם בתוך המשחק היה לך לילה? האם בתוך המשחק הלכת לישון מתישהו? האם כתבתי לך אי פעם שנהיה חשוך ואתה בתגובה הלכת למרכז הפוקימונים וישנת בו?
--
דרטיני שוב יורה את זעם הדרקון ונראה שהוא מצליח להוציא ממנו הכל, אבל הוא לא מצליח למקד את זה שזה יהיה מרוכז. זה מתפזר לכל הכיוונים. סקווירטל שולח את הפעימה והיא נראית יותר מרוכזת. פיצ'ו מנסה שוב, אבל יש אותה תוצאה.
-
[QUOTE=LordAbizi;786264]
לי
"בידוף, נגיחה ואז שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף, ולאחר מכן בידוף נוגח בו והודף אותו אחורה. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף, ובידוף מרחיק אותו בשריטות. בידוף נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"גמור זאת בדחיפה וכנף ברזל את בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;786264]דן
צ'ארמנדר רץ אל מיאו ודוחף אותו, וזה נותן זמן למיאו לנשוך אותו. לאחר מכן צ'ארמנדר קופץ ושורט את מיאו, ומיאו בתגובה נוגח בצ'ארמנדר.
לי
תמיר
--
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו. פיינקו לאחר מכן קופץ במהירות (עד כמה שזה אפשרי) ונושך את גאביט. גאביט נותן לפיינקו מכה עם הזנב. פיינקו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אומר להמשיך ולדחוף אותו ולנסות לנגוח בוא כל פעם שהוא בא לנשוך אותו
-
[QUOTE=LordAbizi;786727]
ג'וני
אין לי דרכים פשוטות יותר לשאול את זה: האם בתוך המשחק היה לך לילה? האם בתוך המשחק הלכת לישון מתישהו? האם כתבתי לך אי פעם שנהיה חשוך ואתה בתגובה הלכת למרכז הפוקימונים וישנת בו?
--
דרטיני שוב יורה את זעם הדרקון ונראה שהוא מצליח להוציא ממנו הכל, אבל הוא לא מצליח למקד את זה שזה יהיה מרוכז. זה מתפזר לכל הכיוונים. סקווירטל שולח את הפעימה והיא נראית יותר מרוכזת. פיצ'ו מנסה שוב, אבל יש אותה תוצאה.[/QUOTE]
אה כן אני זוכר פעם אחת
"אוקי כולכם,תנסו שוב את המתקפות אבל עם יותר ריכוז וכוח!" אקרא לעברם
-
אוקיי אז מה צפוי לנו בזמן הקרוב?
המערכת שלי מזעזת ונחמדה בעת ובעונה אחת: עד לתחילת אוקטובר יהיה לי זמן פחות או יותר, גם בגלל שיש חגים וגם כי אני לא לומד באוניברסיטה בזמן הזה. הימים היותר עמוסים שלי הם שלישי וחמישי (יום שלישי 10 שעות, חמישי 9 שעות). ימי ראשון ושני לעומת זאת, פנויים מאוד, כי אני לא לומד חצי מהמקצועות שם. עם זאת, בשבוע השני של אוקטובר יתחיל הדבר הבא: ביום שלישי תשכחו ממני. יום רביעי אני אהיה פעיל בערך מ3 עד 6, וכל שאר הימים כרגיל. מה גם שהבית ספר יגרום לי להיות טרוד נפשית מאוד, ולכן לפעמים לא יהיה לי מספיק כח נפשי להגיב. עמכם הסליחה.
לי
"בידוף, חיתוך ונגיחה!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ אל סטארלי וסטארלי טס אל בידוף והם מתנגשים, סטארלי דוחף את בידוף. בידוף לאחר מכן קופץ וחותך את סטארלי. סטארלי מכה בבידוף עם כנפיים השלו, ולבסוף בידוף נוגח בסטארלי ומרחיק אותו. סטארלי נראה ממש עייף.
דן
צ'ארמנדר דוחף את מיאו, ולאחר מכן מיאו בא לנשוך אותו ואז צ'ארמנדר נושך לו את הראש. לאחר מכן צ'ארמנדר שוב דוחף אותו אבל מיאו שורט את צ'ארמנדר הפעם.
ג'וני
אוקיי.
--
הפוקימונים שולחים את המתקפות, ואצל כולם ניכר שיפור. הכדור של סקווירטל מחזיק מעמד יותר זמן, פיצ'ו מפורר עוד קצת את העץ, ודרטיני מרכז יותר את הכח שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;788356]אוקיי אז מה צפוי לנו בזמן הקרוב?
המערכת שלי מזעזת ונחמדה בעת ובעונה אחת: עד לתחילת אוקטובר יהיה לי זמן פחות או יותר, גם בגלל שיש חגים וגם כי אני לא לומד באוניברסיטה בזמן הזה. הימים היותר עמוסים שלי הם שלישי וחמישי (יום שלישי 10 שעות, חמישי 9 שעות). ימי ראשון ושני לעומת זאת, פנויים מאוד, כי אני לא לומד חצי מהמקצועות שם. עם זאת, בשבוע השני של אוקטובר יתחיל הדבר הבא: ביום שלישי תשכחו ממני. יום רביעי אני אהיה פעיל בערך מ3 עד 6, וכל שאר הימים כרגיל. מה גם שהבית ספר יגרום לי להיות טרוד נפשית מאוד, ולכן לפעמים לא יהיה לי מספיק כח נפשי להגיב. עמכם הסליחה.
לי
"בידוף, חיתוך ונגיחה!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ אל סטארלי וסטארלי טס אל בידוף והם מתנגשים, סטארלי דוחף את בידוף. בידוף לאחר מכן קופץ וחותך את סטארלי. סטארלי מכה בבידוף עם כנפיים השלו, ולבסוף בידוף נוגח בסטארלי ומרחיק אותו. סטארלי נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
מסכן
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;788356
דן
צ'ארמנדר דוחף את מיאו, ולאחר מכן מיאו בא לנשוך אותו ואז צ'ארמנדר נושך לו את הראש. לאחר מכן צ'ארמנדר שוב דוחף אותו אבל מיאו שורט את צ'ארמנדר הפעם.
.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר להשמיך ולדחוף אותו וכל פעם שהוא בא או לנגוח בוא או לשרוט אותו
-
[QUOTE=LordAbizi;788356]
ג'וני
אוקיי.
--
הפוקימונים שולחים את המתקפות, ואצל כולם ניכר שיפור. הכדור של סקווירטל מחזיק מעמד יותר זמן, פיצ'ו מפורר עוד קצת את העץ, ודרטיני מרכז יותר את הכח שלו.[/QUOTE]
"אוקי חברים עכשיו בנוסף למתקפות שאתם מתאמנים עכשיו אנחנו נתאמן על עוד כמה" אומר להם בחיוך "אוקי סקווירטל בנוסף לפעימת המים אתה תתאמן על אקדח המים והבועות,פיצ'ו תתאמן על מכת הברק ועכישו תנסה ללמוד מתקפה מהירה,רואה את העץ? תנסה לרוץ אליו הכי מהר שאתה יכול ותנסה לפגוע בו כמו בערך שתאה פוגע עם דחיפה ודרטיני בנוסף לזעם הדרקון תנסה ללמוד פעימת דרקון,זה בערך כמו פעימת מים רק תנסה לקבץ את כוח הדרקון ככדור ואחר כך לשגר אותו" אומר להם בחיוך "תתחילו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;786727]תמיר
אתה בורח מפיינקו ואתה מגיע לנקודת האיחוד של הדרך הימנית והשמאלית מהפיצול ממקודם. אתה מבחין שיש יותר אור כי יש פחות עצים מסביבך. אתה רואה מסביבך כמה גלומים.
[/QUOTE]
בלית יכולת לתפוס פוקימונים,אני ממשיך בדרך הישרה.
-
לי
לא, אני לא מסכן, כי אני עושה הכל מבחירה, אז אין לי סיבה להיות מסכן.
--
"בידוף, שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה מטה, ובידוף שורט אותו. לאחר מכן סטארלי מנקר את בידוף ובידוף קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את בידוף. "בידוף אינו יכול להלחם. 3-2 למאמן" הוא אומר ויוצא מהזירה. "המשיכו!" הוא אומר.
"בידוף חזור, רטיקייט צא!" אומר פול מורפי, מחזיר את בידוף ומוציא את רטיקייט.
דן
אני מעדיף שאתה לא תתכנן תכניות קרב מחזוריות כאלה, אלא שפשוט תאמר לפוקימון מה לעשות עכשיו.
--
צ'ארמנדר דוחף את מיאו ואז מיאו שורט אותו (בזמן שהם מתנגשים). לאחר מכן צ'ארמנדר דוחף אותו שוב ומיאו מתקרב לצ'ארמנדר וצ'ארמנדר נוגח בו, ובזמן הנגיחה מיאו נותן מכה עם הזנב לצ'ארמנדר.
ג'וני
מתקפה מהירה היא טריביאלית.
--
סקווירטל שולח את כל המתקפות, עם אקדח מים ובועות אין שום בעיה, פעימת המים משתפרת לאט לאט. פיצ'ו שולח את מתקפות החשמל ואז מסתער במהירות על העץ. דרטיני שולח תחילה את זעם הדרקון שמתמקד קצת יותר ונראה יותר כמו קרן, ואת זעם הדרקון שנראה שהוא קצת מתקשה לרכז את זה לכדי כדור.
תמיר
תתחדש על הכינוי.
אם לא פוקימונים, אז מאמנים.
--
אתה ממשיך ללכת, והיער נראה שמתחיל להיות דליל יותר, ואתה מוצא מישהו שפשוט עומד בצד ומהרהר במשהו.
-
[QUOTE=LordAbizi;789586]לי
לא, אני לא מסכן, כי אני עושה הכל מבחירה, אז אין לי סיבה להיות מסכן.
--
"בידוף, שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה מטה, ובידוף שורט אותו. לאחר מכן סטארלי מנקר את בידוף ובידוף קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את בידוף. "בידוף אינו יכול להלחם. 3-2 למאמן" הוא אומר ויוצא מהזירה. "המשיכו!" הוא אומר.
"בידוף חזור, רטיקייט צא!" אומר פול מורפי, מחזיר את בידוף ומוציא את רטיקייט.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"רוח חזקה ואז ניקור על רטייקיט"
-
[QUOTE=LordAbizi;789586]
תמיר
תתחדש על הכינוי.
אם לא פוקימונים, אז מאמנים.
--
אתה ממשיך ללכת, והיער נראה שמתחיל להיות דליל יותר, ואתה מוצא מישהו שפשוט עומד בצד ומהרהר במשהו.[/QUOTE]
ת'נקיו...
--
מה הקטע שכולם במשחק שלך בוהה באוויר?
--
"היי חבר,מה אתה עושה?" אני שואל ומנפנף בכף ידי מול עיניו,שיתייחס אלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;789586
ג'וני
מתקפה מהירה היא טריביאלית.
--
סקווירטל שולח את כל המתקפות, עם אקדח מים ובועות אין שום בעיה, פעימת המים משתפרת לאט לאט. פיצ'ו שולח את מתקפות החשמל ואז מסתער במהירות על העץ. דרטיני שולח תחילה את זעם הדרקון שמתמקד קצת יותר ונראה יותר כמו קרן, ואת זעם הדרקון שנראה שהוא קצת מתקשה לרכז את זה לכדי כדור.
[/QUOTE]
אני מדבר על פעימת דרקון לא זעם
"אוקי חברים מצוין! סקווירטל תנסה את פעימת המים ופיצ'ו מכת הברק תנסה יותר חזק,הייתי רוצה ללמד אותך עוד מתקפות אבל אי אפשר,אין הרבה מתקפות שאפשר ללמד אותך בתור פיצ'ו,לא שיש לי בעיה עם זה ממש לא! פשוט נצטרך להתאמן לפחות על מכת הברק רק ודרטיני תנסה את שתי המתקפות שוב" אומר להם ואחכה
-
[QUOTE=LordAbizi;789586]
דן
אני מעדיף שאתה לא תתכנן תכניות קרב מחזוריות כאלה, אלא שפשוט תאמר לפוקימון מה לעשות עכשיו.
--
צ'ארמנדר דוחף את מיאו ואז מיאו שורט אותו (בזמן שהם מתנגשים). לאחר מכן צ'ארמנדר דוחף אותו שוב ומיאו מתקרב לצ'ארמנדר וצ'ארמנדר נוגח בו, ובזמן הנגיחה מיאו נותן מכה עם הזנב לצ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אני רק אומר לצארמנדר מה לעשות הרי הוא לא הצליח להתחמק פעם אחת אז אני אומר לנסות ולתקוף כשהוא מתקרב
--
אומר לצארמנדר לצועק ואז להתנגש בוא בכל הכוח
-
שימו לב, אני עייף נורא, אז אתם יכולים לצפות שאני אכתוב שטויות בהמשכים שלכם.
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי מתחיל ליצור רוח, ורטיקייט קופץ במהירות ומתקרב אל סטארלי. סטארלי מבין שהרוח לא תשפיע והוא עובר לניקור. הוא מנקר את רטיקייט ואז נפגע מהחיתוך ונופל על רצפת המכון.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את סטארלי "סטארלי לא יכול להלחם. תיקו 2" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
תמיר
אין לי מושג, יכול להיות שזה מעיד משהו על האישיות שלי. אבל כאן הוא לא סתם בוהה באוויר, אלא הוא מהרהר במשהו.
--
"אני רואה אותך, לא צריך לעשות סימנים מוזרים" הוא אומר ומתרחק קצת ממך. "אני סתם עצרתי לחשוב פה על בעיה שאותי אישית מאוד מטרידה, כי היה נראה לי שאני מתקדם לאנשהו בפתרון שלה"
ג'וני
אה כן, גם כשכתבתי את התגובה הקודמת הייתי עייף למדי אז הגיוני שהתבלבלתי שם.
דבר נוסף, שאתה לא חייב ללכת בקו אחד עם סרבי. סרבי רק נותנים קו מנחה של המתקפות שאפשר ללמד. אפשר לנסות ללמד פיצ'ו גם מתקפות אחרות (ומתקפות שלא קיימות ב"מציאות"), השאלה היא האם בתור פיצ'ו יש לו יכולת מספיק טובה בחשמל כדי לעשות אותה. ואת התשובה לזה אני אקבע, בהתאם למתקפה שתנסה ללמד.
--
סקווירטל שולח את פעימת המים והיא מצליחה לעוף את רוב הדרך בלי להתפרק באמצע. פיצ'ו שולח מכת ברק ושוב פוגע בעץ, ומפרק אותו עוד, ואתה מרגיש את הריח של השרף המתגבר (יכול להיות שאני כותב כאן שטויות, בוטנלוגיה לא התחום שלי). דרטיני שולח את הזעם והוא מתלכד יותר לכדי קרן. עם הפעימה הוא עדיין מתקשה להגיע לצורת כדור טובה.
דן
צ'ארמנדר צועק ואז מסתער על מיאו. מיאו מתכונן לדחוף חזרה את צ'ארמנדר. הם מתנגשים בחזקה. נראה שמיאו מתחיל להתעייף.
--
-
[QUOTE=LordAbizi;790197]
דן
צ'ארמנדר צועק ואז מסתער על מיאו. מיאו מתכונן לדחוף חזרה את צ'ארמנדר. הם מתנגשים בחזקה. נראה שמיאו מתחיל להתעייף.
--[/QUOTE]
אומר לצארמנדר להמשיך ולהתנגש בוא מרחוק ולנגוח בוא מקרוב
-
דן
איך אפשר להתנגש מרחוק? בשביל להתנגש הוא צריך לרוץ אליו... (אם הוא אכן עומד רחוק ממנו)
--
צ'ארמנדר רץ קדימה ודוחף אותו. מיאו שורט את צ'ארמנדר, לאחר מכן צ'ארמנדר נוגח בו. לבסוף מיאו נושך את היד של צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=LordAbizi;790197]
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי מתחיל ליצור רוח, ורטיקייט קופץ במהירות ומתקרב אל סטארלי. סטארלי מבין שהרוח לא תשפיע והוא עובר לניקור. הוא מנקר את רטיקייט ואז נפגע מהחיתוך ונופל על רצפת המכון.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את סטארלי "סטארלי לא יכול להלחם. תיקו 2" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
[/QUOTE]
אני מחזיר את סטארלי ומוציא את לוטאד ואומר לו"אקדח מים ואז עלי טער על קטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;790372]דן
איך אפשר להתנגש מרחוק? בשביל להתנגש הוא צריך לרוץ אליו... (אם הוא אכן עומד רחוק ממנו)
--
צ'ארמנדר רץ קדימה ודוחף אותו. מיאו שורט את צ'ארמנדר, לאחר מכן צ'ארמנדר נוגח בו. לבסוף מיאו נושך את היד של צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר לנגוח בוא ואז לשרוט אותו
-
[QUOTE=LordAbizi;790197]
ג'וני
אה כן, גם כשכתבתי את התגובה הקודמת הייתי עייף למדי אז הגיוני שהתבלבלתי שם.
דבר נוסף, שאתה לא חייב ללכת בקו אחד עם סרבי. סרבי רק נותנים קו מנחה של המתקפות שאפשר ללמד. אפשר לנסות ללמד פיצ'ו גם מתקפות אחרות (ומתקפות שלא קיימות ב"מציאות"), השאלה היא האם בתור פיצ'ו יש לו יכולת מספיק טובה בחשמל כדי לעשות אותה. ואת התשובה לזה אני אקבע, בהתאם למתקפה שתנסה ללמד.
--
סקווירטל שולח את פעימת המים והיא מצליחה לעוף את רוב הדרך בלי להתפרק באמצע. פיצ'ו שולח מכת ברק ושוב פוגע בעץ, ומפרק אותו עוד, ואתה מרגיש את הריח של השרף המתגבר (יכול להיות שאני כותב כאן שטויות, בוטנלוגיה לא התחום שלי). דרטיני שולח את הזעם והוא מתלכד יותר לכדי קרן. עם הפעימה הוא עדיין מתקשה להגיע לצורת כדור טובה.
[/QUOTE]
אני אנסה
"אוקי סקווירטל טוב מאוד את הצריך להתאמן על זה עוד עד שזה יהיה מושלם" אומר לו ואפנה לפיצ'ו ודרטיני "פיצ'ו מכת הברק שלך משתפרת מאוד עכשיו אני רוצה שתנסה לקבץ בגופך יותר חשמל,הרבה יותר חשמל בשביל מכת הברק בשביל ללמוד רעם ודרטיניתנסה שוב את שתי המתקפות" אומר להם
-
לי
אין לו עלי תער. יש לו שאיבה אקדח מים ובועות. (מבין המתקפות הלא טריוויאליות)
--
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד שולח אקדח מים בזמן שרטיקיט מתקרב אל לוטאד. רטיקייט נפגע מאקדח המים אבל לבסוף הוא סוגר על לוטאד ונועץ בו את שיניו.
דן
צ'ארמנדר נוגח במיאו, ומיאו משחרר את היד של צ'ארמנדר, ולאחר מכן מיאו דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ובתגובה מיאו נוגח בצ'ארמנדר.
ג'וני
יש לך הבדל מהותי בין מכת ברק לרעם? כי אם לא אז רעם זה פשוט מכת ברק משודרגת (כמו שקרן בועות זה בועות משודרגות, לא צריך ללמד את זה מחדש, זה פשוט הרמה של ההתקפה)
--
סקווירטל שולח שוב פעימת מים שמתפוצצת אחרי זמן רב יותר. פיצ'ו שולח שוב מכת ברק אל העץ ומפורר עוד חלק ממנו. דרטיני שולח את שוב ההתקפות ויש שיפור. אתה מבחין שקומבי מתקרב לעץ בגלל הריח של השרף.
-
[QUOTE=LordAbizi;791361]לי
אין לו עלי תער. יש לו שאיבה אקדח מים ובועות. (מבין המתקפות הלא טריוויאליות)
--
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד שולח אקדח מים בזמן שרטיקיט מתקרב אל לוטאד. רטיקייט נפגע מאקדח המים אבל לבסוף הוא סוגר על לוטאד ונועץ בו את שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"שאיבה ואקדח מים על רוטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;791361
דן
צ'ארמנדר נוגח במיאו, ומיאו משחרר את היד של צ'ארמנדר, ולאחר מכן מיאו דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ובתגובה מיאו נוגח בצ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אומר לצארמנדר לנסות ולשחרר עליו להבה,
-
[QUOTE=LordAbizi;791361]
ג'וני
יש לך הבדל מהותי בין מכת ברק לרעם? כי אם לא אז רעם זה פשוט מכת ברק משודרגת (כמו שקרן בועות זה בועות משודרגות, לא צריך ללמד את זה מחדש, זה פשוט הרמה של ההתקפה)
--
סקווירטל שולח שוב פעימת מים שמתפוצצת אחרי זמן רב יותר. פיצ'ו שולח שוב מכת ברק אל העץ ומפורר עוד חלק ממנו. דרטיני שולח את שוב ההתקפות ויש שיפור. אתה מבחין שקומבי מתקרב לעץ בגלל הריח של השרף.[/QUOTE]
"זה הזמן לבחון את המתקפות" אומר לעצמי "אוקי חברים אתם רואים את הקומבי שם? אני רוצה שתנסו את המתקפות שלכם עליו,זה צריך להיות במהירות אז אני אסביר לכם,קודם כל סקווירטל יורה עליו את פעימת המים ואז פיצ'ו שולח את מכת הברק ואחר כך דרטיני שולח את זעם הדרקון ופעימת הדרקון ונראה עד כמה זה יעשה לו נזק" אומר להם בחיוך ואחכה
-
לי
לי
"רטיקייט, דחיפה ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב מרטיקייט כח. רטיקייט קופץ אחורה ואז מתנגש במהירות בלוטאד ודוחף אותו אחורה מה שמאלץ אותו להפסיק את השאיבה. לוטאד קם ויורה אקדח מים אל רטיקייט. רטיקייט רץ אל לוטאד דרך אקדח המים (כלומר הוא נפגע) וחותך את לוטאד עם השיניים שלו.
דן
לא הסבר טוב במיוחד...
--
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת אבל הוא לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתך. מיאו בינתיים מתקרב לצ'ארמנדר כדי לשרוט אותו.
ג'וני
סקווירטל שולח כדור מים שמחזיק מעמד עד שהוא מגיע לקומבי ואז מתפרק עליו ופוגע בו במפתיע. פיצ'ו שולח זרם חשמלי ופוגע בקומבי. קומבי מתחיל לטוס אל סקווירטל כדי לנשוך אותו. דרטיני בדרך שולח זעם דרקון אבל הוא מחטיא. לאחר מכן הוא שולח את פעימת הדרקון שעדיין אין לה בדיוק צורה כדורית אבל זה פוגע בקומבי. קומבי בסוף מגיע אל סקווירטל ונושך אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;791858]לי
לי
"רטיקייט, דחיפה ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב מרטיקייט כח. רטיקייט קופץ אחורה ואז מתנגש במהירות בלוטאד ודוחף אותו אחורה מה שמאלץ אותו להפסיק את השאיבה. לוטאד קם ויורה אקדח מים אל רטיקייט. רטיקייט רץ אל לוטאד דרך אקדח המים (כלומר הוא נפגע) וחותך את לוטאד עם השיניים שלו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ושאיבה על רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;791858]לי
לי
דן
לא הסבר טוב במיוחד...
--
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת אבל הוא לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתך. מיאו בינתיים מתקרב לצ'ארמנדר כדי לשרוט אותו.
ג'וני
סקווירטל שולח כדור מים שמחזיק מעמד עד שהוא מגיע לקומבי ואז מתפרק עליו ופוגע בו במפתיע. פיצ'ו שולח זרם חשמלי ופוגע בקומבי. קומבי מתחיל לטוס אל סקווירטל כדי לנשוך אותו. דרטיני בדרך שולח זעם דרקון אבל הוא מחטיא. לאחר מכן הוא שולח את פעימת הדרקון שעדיין אין לה בדיוק צורה כדורית אבל זה פוגע בקומבי. קומבי בסוף מגיע אל סקווירטל ונושך אותו.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר לרוץ מהר[כאילו בהפתעה] למיאו ולהתנגש בוא ואז לשרוט אותו
-
[QUOTE=LordAbizi;791858]
ג'וני
סקווירטל שולח כדור מים שמחזיק מעמד עד שהוא מגיע לקומבי ואז מתפרק עליו ופוגע בו במפתיע. פיצ'ו שולח זרם חשמלי ופוגע בקומבי. קומבי מתחיל לטוס אל סקווירטל כדי לנשוך אותו. דרטיני בדרך שולח זעם דרקון אבל הוא מחטיא. לאחר מכן הוא שולח את פעימת הדרקון שעדיין אין לה בדיוק צורה כדורית אבל זה פוגע בקומבי. קומבי בסוף מגיע אל סקווירטל ונושך אותו.[/QUOTE]
וואו חשבתי שהוא יתעלף XD
"קדימה סקווירטל תשתמש באקדח מים ואחר כך פעימת מים ומיד לאחר מכן פיצ'ו מכת וולט ודרטיני פעימת דרקון!" אקרא לעברם *
-
קדימה, עוד 24 הודעות עוקפים את Konoha Shinobi, ובכך אני אשלים את המשימה שלי, ואוכל להתאבד.
לי
"רטיקייט, תקוף בהצלפת זנב ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. לוטאד שולח אקדח מים ובהתחלה פוגע ברטיקייט, אבל אז רטיקייט קופץ הצידה בורח מאקדח המים ומתנפל על לוטאד ומכה בו עם הזנב. לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט ואז רטיקייט נושך אותו.
דן
צ'ארמנדר רץ למיאו, ומיאו נעצר. צ'ארמנדר דוחף את מיאו ואז מיאו שורט אותו. מיאו נראה ממש עייף. צ'ארמנדר בסוף שורט את מיאו.
ג'וני
נו באמת, זה המשחק שלי. כל קרב פה חייב להיות לפחות אינסוף עמודים!
--
סקווירטל שולח את מתקפות המים ופוגע בקומבי, בעיקר בזכות הקרבה הרבה. פיצ'ו שולח זרם אבל קומבי טס מעלה ומתחמק ממנו. דרטיני שולח פעימת דרקון שעדיין לא יוצאת ממש כדורית אבל פוגעת. לאחר מכן קומבי דוחף את דרטיני.
-
[QUOTE=LordAbizi;792629]קדימה, עוד 24 הודעות עוקפים את Konoha Shinobi, ובכך אני אשלים את המשימה שלי, ואוכל להתאבד.
לי
"רטיקייט, תקוף בהצלפת זנב ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. לוטאד שולח אקדח מים ובהתחלה פוגע ברטיקייט, אבל אז רטיקייט קופץ הצידה בורח מאקדח המים ומתנפל על לוטאד ומכה בו עם הזנב. לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט ואז רטיקייט נושך אותו.
[/QUOTE]
בהצלחה עקפתי אותו
אני אומר ללוטאד"נסה עלי טער פשוט תוציא עלים בצורת סהר ותעיף על רטיכיט ואז אקדח מים עליו"
-
[QUOTE=LordAbizi;792629]
ג'וני
נו באמת, זה המשחק שלי. כל קרב פה חייב להיות לפחות אינסוף עמודים!
--
סקווירטל שולח את מתקפות המים ופוגע בקומבי, בעיקר בזכות הקרבה הרבה. פיצ'ו שולח זרם אבל קומבי טס מעלה ומתחמק ממנו. דרטיני שולח פעימת דרקון שעדיין לא יוצאת ממש כדורית אבל פוגעת. לאחר מכן קומבי דוחף את דרטיני.[/QUOTE]
למה להתאבד?
"אוקי חברים זה מספיק,תודה לכם" אומר להם ואחזיר אתם לפוכדורים,אחייך לקומבי ואמשיך בדרכי לעיר הבאה
-
[QUOTE=LordAbizi;792629]קדימה, עוד 24 הודעות עוקפים את Konoha Shinobi, ובכך אני אשלים את המשימה שלי, ואוכל להתאבד.
דן
צ'ארמנדר רץ למיאו, ומיאו נעצר. צ'ארמנדר דוחף את מיאו ואז מיאו שורט אותו. מיאו נראה ממש עייף. צ'ארמנדר בסוף שורט את מיאו.
.[/QUOTE]
צועק לצארמנדר שהוא עייף שיתנגש בוא עוד פעם ואז ישרוט אותו
-
לי
אני מניח שההסבר הזה סביר כי המתקפה הזו די הזויה, הוא פשוט יוצר עלים יש מאין.
--
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד מנסה לזרוק עלים אבל יוצאים לו רק שני עלים שעפים, ואחד מהם פוגע ברטיקייט בזמן שרטיקייט מתקרב ללוטאד. רטיקייט מגיע ללוטאד ודוחף אותו. לוטאד יורה אקדח מים בזמן שרטיקייט שוב סוגר על לוטאד ונועץ בו את שיניו.
ג'וני
א. למות זה טוב.
ב. למה לעזאזל אתה מחייך כל כך הרבה?
3. מה פוקימון שכרגע תקפת בלי כל סיבה אמור לחשוב אם אתה פתאום מחייך אליו?
--
אתה ממשיך להתקדם, אותה רואה שיש נהר, שזורם לכיוון העיר. אתה ליד הנהר רואה איש אחד (או כמה אנשים, לבחירתך) שדג.
דן
להזכירך, בקרבות נגד פוקימונים פראיים אתה קובע מתי לסיים את הקרב.
--
צ'ארמנדר רץ קדימה ודוחף את מיאו. מיאו נוגח בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ומיאו מגיב גם הוא בשריטות.
-
[QUOTE=LordAbizi;792869]
ג'וני
א. למות זה טוב.
ב. למה לעזאזל אתה מחייך כל כך הרבה?
3. מה פוקימון שכרגע תקפת בלי כל סיבה אמור לחשוב אם אתה פתאום מחייך אליו?
--
אתה ממשיך להתקדם, אותה רואה שיש נהר, שזורם לכיוון העיר. אתה ליד הנהר רואה איש אחד (או כמה אנשים, לבחירתך) שדג.
[/QUOTE]
למה זה טוב?
ואני מחייך הרבה קודם כל כי זה טוב וגם אני מעביר לפוקימונים שלי הרגשת שמחה
וסתם שהקומבי יראה שאני נחמד
"כדאי שנגיע כבר למכון הבא,אנחנו צריכים לזכות" אמלמל לעצמי ואמשיך בדרך
-
[QUOTE=LordAbizi;792869]לי
אני מניח שההסבר הזה סביר כי המתקפה הזו די הזויה, הוא פשוט יוצר עלים יש מאין.
--
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד מנסה לזרוק עלים אבל יוצאים לו רק שני עלים שעפים, ואחד מהם פוגע ברטיקייט בזמן שרטיקייט מתקרב ללוטאד. רטיקייט מגיע ללוטאד ודוחף אותו. לוטאד יורה אקדח מים בזמן שרטיקייט שוב סוגר על לוטאד ונועץ בו את שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"עלי טער ואז אקדח מים על רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;792869]
דן
להזכירך, בקרבות נגד פוקימונים פראיים אתה קובע מתי לסיים את הקרב.
--
צ'ארמנדר רץ קדימה ודוחף את מיאו. מיאו נוגח בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ומיאו מגיב גם הוא בשריטות.[/QUOTE]
אני יודע אני רוצה לבדוק מה הוא יכול .
--
אומר לו לנגווח במיאו ואז לשרוט אותו כשהוא לא מוכן לנגוח בוא ואז לשרוט ולהמשיך ככה
-
ג'וני
הוא אמור לחשוב שאתה נחמד אם תקפת אותו ככה סתם בלי סיבה ואז אתה חייך אליו?
--
אתה ממשיך ללכת, ואתה פוגש ריולו, שכידוע אני חייב לך.
לי
"השתמש בחיתוך על עלי התער ואז חבטת גוף!" אומר פול מורפי. לוטאד יורה שני עלי תער, ורטיקייט קופץ על כל אחד מהם וחותך אותו עם השיניים. ברגע שהוא מסיים לחתוך את השני הוא נפגע מאקדח מים של לוטאד, ולאחר מכן הוא קופץ ומתנגש בחוזקה בלוטאד.
דן
צ'ארמנדר מתחיל לתקוף במיאו. מיאו מתגונן מההתקפות (כלומר הוא נפגע, אבל הוא נעמד בתנוחת הגנה שמפחיתה את הנזק). לאחר מכן הוא נושך את היד של צ'ארמנדר ובינתיים שורט אותו, וצ'ארמנדר נוגח בו ומרחיק אותו ממנו.