-
[quote=monster;766244][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל קופץ וכך מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
אחי טוקצ'יק כבר היה בחוץ ציינתי את זה לפני שנכנסתי למערה:big_wink:
-------------------------
"טורצ'יק מהר תתחמק ותתקוף בניקור קדימה!"
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
ארון עושה לך כן עם הראש.אתה מכניס אותו לפוכדור שלו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ארון יעודכן[/COLOR][/B]
אני חושב לעצמי: "וואו זה היה קל" ומתחיל לרוץ אל עבר השוק.
-
[quote=monster;766244][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פיג'יוט שמח שהתפתח.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויוצא מן הטירה.אתה רואה אלקיד קטן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "יופי, אלקיד מתאים מאוד בשבילי", אני אומר בקול ובהצעקה: "צא גרוטל, תשתמש בדחיפה ואז בעלי טער".
-
[B][COLOR="Red"]נוספו פוקימונים חדשים לשוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את גרוטל לקרב.גרוטל רץ אל אלקיד בדחיפה.אלקיד מתחמק מהדחיפה של גרוטל.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל ונפגע קשה.אלחקיד משתמש בשבירת לבנים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
אתה רץ אל השוק ותוך 5 דקות מגיע אליו.איש אחד ניגש אליך ואומר לך"לאיזה דוכן תרצה להגיע אני יגיד לך איך להגיע אליו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אופס
טורצ'יק מתחמק מאקדח המים של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל נפגע קשה.ספיל משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר החלפתי" אחות ג'וי החליפה לך את הפוקימונים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766349][B][COLOR="Red"]נוספו פוקימונים חדשים לשוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את גרוטל לקרב.גרוטל רץ אל אלקיד בדחיפה.אלקיד מתחמק מהדחיפה של גרוטל.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל ונפגע קשה.אלחקיד משתמש בשבירת לבנים[/COLOR][/B]
אתה רץ אל השוק ותוך 5 דקות מגיע אליו.איש אחד ניגש אליך ואומר לך"לאיזה דוכן תרצה להגיע אני יגיד לך איך להגיע אליו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אופס
טורצ'יק מתחמק מאקדח המים של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל נפגע קשה.ספיל משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר החלפתי" אחות ג'וי החליפה לך את הפוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אחי 5000$ ללרביטר זה התעללות,אתה יודע שאני רוצה.
--------------------------------------------------------------
אני אומר לאיש: " אני רוצה לקנות לרביטר
מה המחיר הקיים?"
-
[QUOTE=monster;766349][B][COLOR="Red"]נוספו פוקימונים חדשים לשוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אופס
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר החלפתי" אחות ג'וי החליפה לך את הפוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה תודה ויוצא לבחוץ לבשביל לאמן את אייפום ומגבי
-
[quote=monster;766349][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את גרוטל לקרב.גרוטל רץ אל אלקיד בדחיפה.אלקיד מתחמק מהדחיפה של גרוטל.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל ונפגע קשה.אלחקיד משתמש בשבירת לבנים[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "גרוטל תתחמק מהשבירת הלבנים של אלקיד ואז תשתמש בעלי טער ואז בשוטי גפן הכי חזקים שלך".
-
כינוי: shonnn
שם במשחק: שון טסו
רקע: שון גר יחד עם הוריו במחוז העשב וחיי חיים נורמלים וטובים לנער בגילו.
חלומו של שון הוא ליהיות מאמן פוקימונים דגול ולנצח בכל מחיר.
המוטו שלו הוא"לא לוותר אף פעם" ויחד עם מוטו זה הוא חיי את חייו בדרך להגשמת חלומו.
מחוז: עשב
פקימון התחלתי: טריקו(ראיתי שהוא פנוי)
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: פקוידע פוכדורים וטלפון אם אפשר,אני לא יודע מה מותר
הערות/בקשות: להתקבל המשחק נראה טוב מאוד
-
לא הבנתי על מה אני צריך להגיב יגאל המשיך הלהתאמן ולא להילחם אז מה לעשות
------------------------------------------------------------------------------
ובנוגע לאס האווירי "מונפרנו להביור כדי לעצור את המתקפה(אש עושה נזק X2) ואז אגרוף אש משולב עם אגרוף מאך(אני קורא לזה אגרוף מאך לוהט)
-------------------------------------------------------------------------------------
-
[quote=monster;766349][B][COLOR=red]נוספו פוקימונים חדשים לשוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אופס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק מתחמק מאקדח המים של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל נפגע קשה.ספיל משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[/quote]
"מהר טורצ'יק תשתמש בגחלת כדי לעצור את קרן הקרח ואז תשתמש שוב בניקור קדימה!"
-
[QUOTE][B][COLOR=#000080]ג'וני
אתה מוציא את פיג'י שלך לקרב.אלכס מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG] לירון שלו.אלכס אומר ללירון"לירון תשתמש בכדור ג'ירו על הפיג'י שלו"לירון משתמש בכדור ג'ירו[/COLOR][/B][/QUOTE]פידג'י צלול ליד קדור הגירו והישתמש במתקת כנף!
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י צולל מתחת לכדור הג'ירו של לירון וכך מתחמק מכדור הג'ירו של לירון.פיג'י משתמש במכת כנף על לירון.לירון לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של פיג'י ונפגע קשה.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'י שלו"לירון משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת על הקרן הקרח של ספיל.הגחלת עוצרת את קרן הקרח של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומקר אותו בחוזקה רבה.ספיל נפגע.ספיל משתמש בדחיפה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]יגאל ולוקאס
הרקרוס תוקף באס אירי את הלהביור של מונפרו.לפתע קרן בצבע אדום פוגעת בכם
יגאל אתה רואה שאתה נמצא במקום מוזר על האי המאוחד עם הרקרוס אך לוקאס ומונפרו שלו לא נמצאים.מה תעשה?
לוקאס אתה רואה שאתה נמצא במקום מוזר על האי המאוחד עם מונפרו שלך אך יגאל והרקרוס שלו לא נמצאים.מה תעשה[/COLOR][/B]
שון רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח לחמוק משבירת הלבנים של אלקיד ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרול משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של גרוטל ונפגע קשה מאוד.אלקיד משתמש במכת רעם על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"לרויטר עולה פה 4000$ אני מקוה שיש לך סכום כזה בכיסך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766828][B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י צולל מתחת לכדור הג'ירו של לירון וכך מתחמק מכדור הג'ירו של לירון.פיג'י משתמש במכת כנף על לירון.לירון לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של פיג'י ונפגע קשה.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'י שלו"לירון משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
טורצ'יק משתמש בגחלת על הקרן הקרח של ספיל.הגחלת עוצרת את קרן הקרח של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומקר אותו בחוזקה רבה.ספיל נפגע.ספיל משתמש בדחיפה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
יגאל אתה רואה שאתה נמצא במקום מוזר על האי המאוחד עם הרקרוס אך לוקאס ומונפרו שלו לא נמצאים.מה תעשה?
לוקאס אתה רואה שאתה נמצא במקום מוזר על האי המאוחד עם מונפרו שלך אך יגאל והרקרוס שלו לא נמצאים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח לחמוק משבירת הלבנים של אלקיד ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרול משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של גרוטל ונפגע קשה מאוד.אלקיד משתמש במכת רעם על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"לרויטר עולה פה 4000$ אני מקוה שיש לך סכום כזה בכיסך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למוכר בקול מבואס:"יש לי רק 2000$ חיים קשים" מסתובב והולך לאט
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"לרויטר עולה פה 4000$ אני מקוה שיש לך סכום כזה בכיסך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לא נורא נלך לחפש לך קרב אחר ואחרי זה אנחנו הולכים לחפש פוקימון חזק
-
[QUOTE=monster;648207]iger רשום תגיב להתחלה שלמעטה
[SIZE="5"][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="SandyBrown"]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"שמי הוא שון"
"באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי" אני אומר לו שכולי מתרגש.
"אפשר להכנס?" נאי שואל אותו בנימוס ומחכה לתגובה.
-
[quote=monster;766828][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל לא מצליח לחמוק משבירת הלבנים של אלקיד ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרול משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של גרוטל ונפגע קשה מאוד.אלקיד משתמש במכת רעם על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "גרוטל, תתחמק מהר מהמכת ברק של פיקאצ'ו ואז תשתמש בשוטי גפן ואז בעלי טער הכי חזקים שלך".
-
[quote=monster;766828][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טורצ'יק משתמש בגחלת על הקרן הקרח של ספיל.הגחלת עוצרת את קרן הקרח של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומקר אותו בחוזקה רבה.ספיל נפגע.ספיל משתמש בדחיפה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק מהר תתחמק ותשתמש בגחלת על ספיל ותחסל אותו קדימה!"
'אני מקווה שהמכה הזאת תחסל אותו' אחשוב
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]ניר
אני אומר ריולו אני ואתה נתאמן עכשיו בוא תנסה ללמוד אגרוף שאיבה לפוקימון כמוך זה יהיה קל אני ביינתיים אתאמן על לזהות את ההילה שלך
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו בולע את TM 60 ומנסה אגרוף שאיבה.ריולו לא מצליח אגרוף שאיבה.אתה מנסה לחוש הילות אך גם לא מצליח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורציק מתחמק מהדחיפה של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהמכת רעם של אלקיד.גרוטל מתשתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן על אלקיד .אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן של גרוטל ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
לפתע הדלת ניפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ' הוא אומר לך"תיכנס שון"אתה נכנכס למעבדתו והוא סוגר תדלת.פרופסור בירץ' שואל אותך"כבר החלטת באיזה פוקימון תבחר שהוה היה שותפ למסע הקשה הזההז.אם כן תגיד לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה והרקרוס מחפשים קרב.אתם רואים פינסיר חזק מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה יוצא מהשוק וממשיך בדרכך.לפתע אתה מותקף במכת ברק אך מכת ברק מפספסת אותך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;767096][B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו בולע את TM 60 ומנסה אגרוף שאיבה.ריולו לא מצליח אגרוף שאיבה.אתה מנסה לחוש הילות אך גם לא מצליח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורציק מתחמק מהדחיפה של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהמכת רעם של אלקיד.גרוטל מתשתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן על אלקיד .אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן של גרוטל ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על גרוטל[/COLOR][/B]
לפתע הדלת ניפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ' הוא אומר לך"תיכנס שון"אתה נכנכס למעבדתו והוא סוגר תדלת.פרופסור בירץ' שואל אותך"כבר החלטת באיזה פוקימון תבחר שהוה היה שותפ למסע הקשה הזההז.אם כן תגיד לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה יוצא מהשוק וממשיך בדרכך.לפתע אתה מותקף במכת ברק אך מכת ברק מפספסת אותך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתעלם ממנו והולך לחפש פוקימון אש
-
אתה יוצא מהשוק וממשיך בדרכך.לפתע אתה מותקף במכת ברק אך מכת ברק מפספסת אותך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מסתכל מי זה.
-
[quote=monster;767096][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל מתחמק מהמכת רעם של אלקיד.גרוטל מתשתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן על אלקיד .אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן של גרוטל ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהר מהשבירת לבנים ואז תשתמש בשוטי גפן פעמיים בכל הכוח כדיי לנצח את אלקיד".
-
[QUOTE=monster;767096][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]אדם
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
מרוב התרגשות כמעט ולא הצלחתי להוציא את המילה.
"טריקו,בבקשה" אמרתי לו בלחש ופניי התמלאו בשמחה
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
פיג'י צולל מתחת לכדור הג'ירו של לירון וכך מתחמק מכדור הג'ירו של לירון.פיג'י משתמש במכת כנף על לירון.לירון לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של פיג'י ונפגע קשה.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'י שלו"לירון משתמש בזנב ברזל[/color][/b]
[/quote]פידג'יתשתמש ברוח לכיון האדמה בכך שיעיףאותך גבוהה!ואז הסתחרר באוין ותשתמש במכת כנף מפתיעה תוך מהירות של מתקפה מהירה!
-
[quote]--------------------------------------------------------------------------------
לוקאס
ריולו בולע את Tm 60 ומנסה אגרוף שאיבה.ריולו לא מצליח אגרוף שאיבה.אתה מנסה לחוש הילות אך גם לא מצליח[/quote]
'מה זה המקןם הזה?' אני חושב ואמר לריאולו "שוב אגרוף שאיבה!"
-
[QUOTE=monster;761543][B][COLOR="Red"]י
[B][COLOR="Blue"]מרי
אופס
ארון מצליח להתחמק ממשאבת ההידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בציפורן מתכת על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מציפורן הברזל של ארון.פרינפלאפ נפגע קשה מאוד.ארון רץ אל פרינפלאפ בראשיה.פרינפלאפ מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ארון ,תתחמק ודרך המים שנופלים ראשייה!"
-
X חבר שלי רשם את זה בבקשה למחוק...
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
ארון מתחמק דרך המים מופר התמכת של פרינפלאפ.ארון רץ אל פריהננפלאפ בראשיה חזקה.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהראשיה של ארון ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"משאבת הידרו"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
ריולו מנסהה שוב אגרוף שאיבה.הפעם ריולו מצליח באופן חלקי.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
פיג'י משתמש ברוח ועולה לאויר גובה,וכך מתחמק מזנב הברזל של לירון.פיג'י משתמש במכת כנף פלוס שילוב של התקפה מהירה.לירון לא מצליח להתחמק מהשילוב של פיג'י ונפגע קשה.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בקצה כפול"לירון רץ בקצה כפול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
פרופסור בירץ' אומר לך"אין בעיה טריקו הוא בחירה טובה מאוד"פרופסור בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונח פוכדור.הוא לוקח תפוכדור ואז הולך אל המגירות פותח תעיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אלך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ואת הפוקידע אתה לוקח את כולם.בירץ' אומר לך"בהצלחה לך במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גרוטל מתחמק משבירת הלבנים של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן פעמיים על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן הכפוללים של גרוטל.אלקיד נפגע קשה ומתעלף לו.[/COLOR][/B]
אתה רואה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG] ולידו עומד מינון.הוא אומר לך"תביא לי את הפוקימונים שלך אם לא תמות אוקי ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מתעלם מפינסיר.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/218.png[/IMG] סלגמה זוחל על האדמה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;767554][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מתעלם מפינסיר.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/218.png[/IMG] סלגמה זוחל על האדמה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לתקוף בשבירת לבנים ואחר כך באס אווירי
-
[QUOTE=monster;767554][B][COLOR="Blue"]מרי
ארון מתחמק דרך המים מופר התמכת של פרינפלאפ.ארון רץ אל פריהננפלאפ בראשיה חזקה.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהראשיה של ארון ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"משאבת הידרו"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
פיג'י משתמש ברוח ועולה לאויר גובה,וכך מתחמק מזנב הברזל של לירון.פיג'י משתמש במכת כנף פלוס שילוב של התקפה מהירה.לירון לא מצליח להתחמק מהשילוב של פיג'י ונפגע קשה.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בקצה כפול"לירון רץ בקצה כפול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
פרופסור בירץ' אומר לך"אין בעיה טריקו הוא בחירה טובה מאוד"פרופסור בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונח פוכדור.הוא לוקח תפוכדור ואז הולך אל המגירות פותח תעיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אלך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ואת הפוקידע אתה לוקח את כולם.בירץ' אומר לך"בהצלחה לך במסע שלך"[/COLOR][/B]
גרוטל מתחמק משבירת הלבנים של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן פעמיים על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן הכפוללים של גרוטל.אלקיד נפגע קשה ומתעלף לו.[/COLOR][/B]
אתה רואה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG] ולידו עומד מינון.הוא אומר לך"תביא לי את הפוקימונים שלך אם לא תמות אוקי ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מתעלם מפינסיר.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/218.png[/IMG] סלגמה זוחל על האדמה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מנסה הפעם לרכז את ההילה שלי בכל הכח בין הידיים ובאותו זמן אומר לריאולו "יופי אתה מתקדם! אתה יכול להראות לי אחרי זה איך להשתמש בהילה ובכדור הילה?"
-
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה יכול לתת לי תמונה של מינון?
-------------------------------------
אני מוציא את ארון ואומר לו לרוץ אחרי ולספוג את המתקפות של המינון,זה עושה לו פחות נזק
אני רץ אל עבר השוק וצועק!
יש פה רוצח!
תביאו פוקימון חול ואבן כי יש לו מינון!
-
-
[quote=monster;767096][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טורציק מתחמק מהדחיפה של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק תשתמש בניקור ותסתובב כדי להעיף את אקדח המים ואז תשתמש שוב בגחלת קדימה!"
-
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
טורצ'יק משתמש בניקור ומסתובב במקום.כך טורצ'יק מעיף את האקדח המים של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ספיל משתמש בחבטה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
זה מינון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/312.png[/IMG]
אתה מוציא את ארוין שיגן עליך מהתקפות של מינון.אתה מתחיל לרוץ אל השוק.החיל מצוות ניוטק מתחיל לרדוף אחריך.אתה מבקש פוקימון מהשוק.האנשים אומרים לך"לא נביא לך קודם תשלם ואז תקבל."החיל אומר למינון שלו"תקוף בברק הלם על הילד הזה"מינון תוקף בברק הלם
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו מנסה שוב אגרוף שאיבה והפעם כמעט מצליח.ריולו אומר לך לא בשפתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס תוקף בשבירת לבנים את סלגמה.סלגמה מתחמק משבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה מתחמק גם מהאס האוירי של הרקרוס.סלגמה תוקף בלהביור את הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768421][B][COLOR="SandyBrown"]אדם
טורצ'יק משתמש בניקור ומסתובב במקום.כך טורצ'יק מעיף את האקדח המים של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ספיל משתמש בחבטה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה מוציא את ארוין שיגן עליך מהתקפות של מינון.אתה מתחיל לרוץ אל השוק.החיל מצוות ניוטק מתחיל לרדוף אחריך.אתה מבקש פוקימון מהשוק.האנשים אומרים לך"לא נביא לך קודם תשלם ואז תקבל."החיל אומר למינון שלו"תקוף בברק הלם על הילד הזה"מינון תוקף בברק הלם
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס תוקף בשבירת לבנים את סלגמה.סלגמה מתחמק משבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה מתחמק גם מהאס האוירי של הרקרוס.סלגמה תוקף בלהביור את הרקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
'פוקימון מעצבן...' " יופי כמעט הצלחת 'כלב' עכשיו תנסה עליי!"
-
[QUOTE=monster;768421][B][COLOR="SandyBrown"]אדם
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס תוקף בשבירת לבנים את סלגמה.סלגמה מתחמק משבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה מתחמק גם מהאס האוירי של הרקרוס.סלגמה תוקף בלהביור את הרקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לחמוק ואחר כך לתקוף באס אווירי
-
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
"תודה רבה" אומר לו ויוצא החוצה.
"לפני שאני מתחיל הכל כדאי שאכיר את טריקו" אני מלמל לעצמי ולוקח בידי את הפוכדור של טריקו
"טריקו צא!" אני צועק במלוא ההתרגשות מחכה להכיר את טריקו
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו שומע אותך ומשתמש באגרוף שאיבה עליך.נראה שריולו למד אגרוף שאיבה בצורה מושללמת.האגרוף השאיבה פוגגע בבהן ועכשיו אתה יודע איך פוקימון מרגיש.ריולו למד אגרוףף שאיבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס מצליח לחמוק מהלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה מתחמק מהאס האוירי של הרקרוס בקלות.סלגמה משתמש בלהביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מוציא את טריקו מהפוכדור שלו.טריקו יוצא ומתחיל להחזיעק את רגליך.אתה מבין שהוא מחחבב אותך בתור מאמן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768430][B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו שומע אותך ומשתמש באגרוף שאיבה עליך.נראה שריולו למד אגרוף שאיבה בצורה מושללמת.האגרוף השאיבה פוגגע בבהן ועכשיו אתה יודע איך פוקימון מרגיש.ריולו למד אגרוףף שאיבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס מצליח לחמוק מהלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה מתחמק מהאס האוירי של הרקרוס בקלות.סלגמה משתמש בלהביור[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס להשתמש בצוות כפול ואחר כך לתקוף את סלגמה באס אווירי
-
[QUOTE=monster;768430][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס מצליח לחמוק מהלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה מתחמק מהאס האוירי של הרקרוס בקלות.סלגמה משתמש בלהביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מוציא את טריקו מהפוכדור שלו.טריקו יוצא ומתחיל להחזיעק את רגליך.אתה מבין שהוא מחחבב אותך בתור מאמן[/COLOR][/B][/QUOTE]
'ואוו אני מרגיש שניהיה חברים טובים' אני חושב לעצמי.
"שלום טריקו" אני אומר לו בחיוך ומתכוף כדי ליהיות בגובהו.
"נראה לי שנתאמן קצת אוקיי?" אני אומר לו ומתכנן לחפש פוקימונים עבור אימונים.