-
ניתאי
קרוב, עוד מעט תדע.
--
אתה מתקדם לאורך הנהר ואתה פוגש צ'רובי (שאני חייב לך מעמוד 100).
דודי
לאחר שאתה מחבר את עצמך לחבל ומפעיל את המתג, אז הדבר הזה מעלה אותך לאורך החבל, ולבסוף שוטר אחד עוזר לך לעבור את קיר האבנים.
"את החגורה בבקשה" הוא אומר.
רומה
הוא קופץ לרגע כשאתה פונה אליו, ואז הוא ממזער את כל החלונות במחשב, ומסתובב עם הכיסא אליך.
"פוקימון התחלתי אתה רוצה?" הוא אומר בזמן שהוא מתחיל להקליד דברים במחשב בלי להסתכל. "את מי?".
תמיר
תשמע, מאז שהמשוב ההוא על הפורום קיים, הייתי חייב לאמר את זה, אבל לא מצאתי איך. מה יותר קל מלנמק למה אני עושה את זה בתוך המשחק שלי? אני חייב להפיץ את דרכיי ביקום.
--
האדמה נהיית יותר סלעית, ופחות שדתית (גם אם המילה לא קיימת, המשמעות שלה היא 'דומה לשדה'), ואתה פוגע ברונזור.
-
[quote][b]
רומה
הוא קופץ לרגע כשאתה פונה אליו, ואז הוא ממזער את כל החלונות במחשב, ומסתובב עם הכיסא אליך.
"פוקימון התחלתי אתה רוצה?" הוא אומר בזמן שהוא מתחיל להקליד דברים במחשב בלי להסתכל. "את מי?".
[/b][/quote]
לארויטאר עם אפשר עם לא אז את האונדום
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 03:20 PM
[b] תמיר
תשמע, מאז שהמשוב ההוא על הפורום קיים, הייתי חייב לאמר את זה, אבל לא מצאתי איך. מה יותר קל מלנמק למה אני עושה את זה בתוך המשחק שלי? אני חייב להפיץ את דרכיי ביקום.
--
האדמה נהיית יותר סלעית, ופחות שדתית (גם אם המילה לא קיימת, המשמעות שלה היא 'דומה לשדה'), ואתה פוגע ברונזור. [/b][/quote]
איך לעזאזל אני פוגע ברונזור?
תפרט קצת יותר...
(או לפחות תסביר)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 02:20 PM
[b] דודי
לאחר שאתה מחבר את עצמך לחבל ומפעיל את המתג, אז הדבר הזה מעלה אותך לאורך החבל, ולבסוף שוטר אחד עוזר לך לעבור את קיר האבנים.
"את החגורה בבקשה" הוא אומר. [/b][/quote]
אני נותן לו את החגורה וממשיך לעיר
-
רומה
למה אתה לא משתמש ב"" כשאתה מדבר? זה קצת יפריע בתגובות שבהם גם תדבר וגם תעשה פעולות אחרות.
--
"כן, אפשר לרביטר" הוא אומר ומקליד עוד משהו במחשב, ולאחר מכן הוא מתסובב, ומריץ את מה שהוא כתב. אז כתוב על המסך Transmition Succesfull, ועל השולחן מופיע פוכדור. הפורפסור נותן לך את הפוכדור ולוקח עוד 5 פוכדורים ופוקדע.
"קח, אני מניח שאתה צריך גם 5 פוכדורים ופוקדע, אה כן, וכמו שהאיש הסגול כתב בפתק, אני גם צריך לתת לך את זה" הוא אומר, ונותן לך טלפון נייד "במקור קניתי אותם לעוזרים שלי, אבל היה מבצע, שאני יכול לקנות עוד בתוספת מחיר קטנה יחסית, ורציתי לתת את זה למאמנים, והשארתי את זה במרכז הפוקימונים במרוול. אבל אז בא איש סגול עם שני מאמנים והרג אותם, ואמר לאחות ג'וי להחזיר את 2 הטלפונים אליי, או שהוא יהרוג גם אותה. אל תדאג, האיש הסגול הוא אחד טוב, הוא פשוט קצת משוגע מדי פעם. יש כאן את המספר שלי בפנים. בהצלחה" הוא חוזר למחשב וממשיך להקליד דברים.
תמיר
אופס XDD, התכוונתי פוגש, לא פוגע. טעות זוועתית שלי.
דודי
אתה הולך ופוגש ונונט, שאני חייב לך מעמוד 100.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 03:45 PM
[b] דודי
אתה הולך ופוגש ונונט, שאני חייב לך מעמוד 100. [/b][/quote]
"צא שינקס מכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 08:14 AM
[b] מקס
על צ'ימצ'אר*
--
"צ'ימצא'ר- פוקימון קופיף האש.הוא מסוגל לטפס על צוקים חדים ביותר במהירות, ואפילו גשם לא יכול לכבות את הלהבה של הזנב שלו, הוא רק מכבה אותה בעצמו כשהוא הולך לישון כדי למנוע שריפות" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשת בפוקדע".
הרוח מצליחה להפיל את ספירו, ואז הוא מבחין בספירו ומשתמש בגחלת שפוגעת. [/b][/quote]
"ספירו, ניקור על צ'ימצ'אר!"
-
[quote][b]
רומה
למה אתה לא משתמש ב"" כשאתה מדבר? זה קצת יפריע בתגובות שבהם גם תדבר וגם תעשה פעולות אחרות.
--
"כן, אפשר לרביטר" הוא אומר ומקליד עוד משהו במחשב, ולאחר מכן הוא מתסובב, ומריץ את מה שהוא כתב. אז כתוב על המסך Transmition Succesfull, ועל השולחן מופיע פוכדור. הפורפסור נותן לך את הפוכדור ולוקח עוד 5 פוכדורים ופוקדע.
"קח, אני מניח שאתה צריך גם 5 פוכדורים ופוקדע, אה כן, וכמו שהאיש הסגול כתב בפתק, אני גם צריך לתת לך את זה" הוא אומר, ונותן לך טלפון נייד "במקור קניתי אותם לעוזרים שלי, אבל היה מבצע, שאני יכול לקנות עוד בתוספת מחיר קטנה יחסית, ורציתי לתת את זה למאמנים, והשארתי את זה במרכז הפוקימונים במרוול. אבל אז בא איש סגול עם שני מאמנים והרג אותם, ואמר לאחות ג'וי להחזיר את 2 הטלפונים אליי, או שהוא יהרוג גם אותה. אל תדאג, האיש הסגול הוא אחד טוב, הוא פשוט קצת משוגע מדי פעם. יש כאן את המספר שלי בפנים. בהצלחה" הוא חוזר למחשב וממשיך להקליד דברים
[/b][/quote]
אני יוצא החוצה ואז מוציא את לארויטאר מהפוכדור ומנסה להיתידד איתו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 04:45 PM
[b]
תמיר
אופס XDD, התכוונתי פוגש, לא פוגע. טעות זוועתית שלי. [/b][/quote]
טוב,בוא נתפוס ברונזור
--
"צא פוליאג,בועות על ברונזור!"
-
דודי
מכת הברק פוגעת בוונונט שלא שם לב בהתחלה, ולאחר מכן הוא משתמש בעוקץ רעל, אבל שינקס קופץ ובורח.
מקס
ספירו מנקר את צ'ימצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצ'אר משתמש בשריטות זעם ופוגע בספירו.
רומה
הגדר 'מנסה להתידד'.
--
לארוויטר יוצא מהפוכדור ומסתכל עליך בבלבול. לראות בן אדם אחרי שנים של נעילה בתוך פוכדור במרתפי המעבדה של פרופ' רוזנשיין ישאירו כל כך מבולבל.
תמיר
עם הפוכדורים שאין לך?
--
הבועות פוגעות בברונזור, ומפתיעות אותו, ולאחר מכן הוא משתמש בסיבוב מהיר ופוגע בפוליוואג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 03:54 PM
[b] מקס
ספירו מנקר את צ'ימצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצ'אר משתמש בשריטות זעם ופוגע בספירו.
[/b][/quote]
"ספירו, צלילה בניקור!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 03:54 PM
[b] דודי
מכת הברק פוגעת בוונונט שלא שם לב בהתחלה, ולאחר מכן הוא משתמש בעוקץ רעל, אבל שינקס קופץ ובורח. [/b][/quote]
"בוא נעשה לשם שינוי קרב יפה שינקס קפוץ ואז תידחוף אותו אחר כך תילך אחורה תישתמש במכת ברק ותרוץ כול עוד אתה מישתמש במכת הברק ואז תינשכח אותו"
-
[quote][b]
רומה
הגדר 'מנסה להתידד'.
--
לארוויטר יוצא מהפוכדור ומסתכל עליך בבלבול. לראות בן אדם אחרי שנים של נעילה בתוך פוכדור במרתפי המעבדה של פרופ' רוזנשיין ישאירו כל כך מבולבל.
[/b][/quote]
אני אומר לו "היי אני רומה המאמן שלך " ומחייך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 04:54 PM
[b] תמיר
עם הפוכדורים שאין לך?
--
הבועות פוגעות בברונזור, ומפתיעות אותו, ולאחר מכן הוא משתמש בסיבוב מהיר ופוגע בפוליוואג. [/b][/quote]
אני ממשש את הכיס ומגלה שיאן לי פוכדורים
"אני אקנה פוכדורים ואחזור כדי לתפוס אותך!" אני קורא אליו,מחזיר את פוליאג וממשיך במהירות עם זרם הנהר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 02:20 PM
[b] ניתאי
קרוב, עוד מעט תדע.
--
אתה מתקדם לאורך הנהר ואתה פוגש צ'רובי (שאני חייב לך מעמוד 100).
[/b][/quote]
רק עוד קלפרי גסלי וארודקטייל D:
-----------------------
אני ממשיך בדרכי ומתעלם ממנו
------------------
לא רוצה צ'רובי O: