Xd מה קורה שחר?
Printable View
Xd מה קורה שחר?
[quote=LordAbizi;797847]ראשית, נשים לב שאין משמעות לדבר על פורום שנמצא ברמה גבוהה אם אין בו משתמשים.
כלומר, אם אנחנו רוצים להעלות את "הרמה" של חת"ם (וזה במרכעות כי למושג הזה אין שום משמעות, והוא סתם כלי שאנשים משתמשים בו כדי להבחר לחת"ם), אז בהכרח שאנחנו צריכים שכל המשתמשים יהיו מעל ה"רמה" הזו (אחרת מנהלי חת"ם יכסחו להם את הצורה). אז זה מותיר לנו שני אפשרויות סבירות:
1. לבצע תהליך ארוך והדרגתי שמעלה את ה"הרמה".
2. להשלים עם העובדה שהמושג "רמה" לא קיים, ולהסתכל על הכל מנקודת מבט אחרת.
אני כמובן תומך באפשרות השנייה.
הבעיה שאני רואה עם האפשרות הראשונה, זה שהיא יוצרת מצב בו מתחיל מישהו להעלות את הרמה של הפורום. בהתחלה כולם מתעלמים ממנו. אחר כך, באמצעים דומים וקצת חריפים יותר מאלו שננקטו לאחרונה, מקבלים מצב שכולם חייבים להעלות את הרמה, ואז מקבלים שהפורום מורכב מקבוצה של אנשים אליטיסטים שיושבים למעלה וטוענים שהמשחקים שלהם מושקעים ומדהימים וכל השאר זבל, ואז נוצר קיטוב מאין כמוהו. פורומים מקוטבים כל כך לא מחזיקים מעמד.
אז, מהי השקעה?[/quote]
התחלת את ההודעה בטענה שהדיבורים על רמת פורום חת"ם הינם דיבורי סרק שנוצרו לצורך מצעים מושכים, וזה נראה כאילו ואתה מתעלם מכך שיש רמות שונות של יכולות כמעט בכל תחום. עוד מעט תטען ששחקן כדורגל המשחק בליגה השנייה בישראל יכול לשחק גם בליגה האנגלית בקבוצה הטובה ביותר, כי אין הבדלי רמות.
לבצע תהליך ארוך הייתה מטרתנו שהתחילה ממדריכים שפרסמתי שלא קיבלו התייחסות וכמו שאמרת, הדבר קיבל התעלמות מוחלטת. אם בשלב מסוים הייתי רואה שכל הדברים הללו לא היו עוזרים, הייתי פורש מניהול כשעשיתי, לא הייתי ממשיך אם יש בקושי 5 משתמשים שמסוגלים לעמוד בציפיות שלי ושל עומר כי כנראה והשינוי לא נתפס ולא מקבל רצון להיתפס.
להשלים שהמושג "רמה" לא קיים?
אתה מנסה לשנות את עמודי התווך של העולם ולהתעלם מאיך שהוא בנוי, וזה לא שונה גם אצלנו בפורום.
אחד הנודים היחידים ששרד עם אותו שם 100 עמודים
הנו"ד שלי כמעט, שינו אותו בשמונים [בערך..]
[quote=DarkTiger;797882]Xd מה קורה שחר?[/quote]
עכשיו יותר טוב..
למה קודם היה פחות טוב?
אז מה חדש אנשים ספרו חוויות חח
אחי אני בוכה מרוב שזה יפה :)
אין חדש תחת השמש..
מי פותח הנוד הבא?
מי פותח תנו"ד הבא??
TheChosenOne
The Chhosen One צריך להוציא אותו מרשימת פותחי הנודים