-
[quote=Inuzuka Kiba;850164]זה מצב מאוד חסכוני. [B]אם אני עושה משהו רע,[/B] אני יכול להגיד שזה הוא, כי הוא פיצול אישיות,
אבל אם משהו רע [B]קורה, אני גם יכול להגיד שזה הוא כי הוא חבר דימיוני.[/B][/quote]
המדיניות לגבי חלוקת משתמש עם חבר/פיצול אישיות זה שכל אחד מאלו שחולקים את המשתמש נענשים במידה והמשתמש מבצע עבירה מסויימת.
-
[COLOR="Red"][SIZE="7"]אני שוקל לפתוח לילה לבן בחנוכה באופן עקרוני מי ישתתףCOLOR="Red"][SIZE="7"]
-
-
[quote=LordAbizi;850169]המדיניות לגבי חלוקת משתמש עם חבר/פיצול אישיות זה שכל אחד מאלו שחולקים את המשתמש נענשים במידה והמשתמש מבצע עבירה מסויימת.[/quote]
אתה מדבר עכשיו על ליאור ואחותו, נכון? -.-
-
-
-
[SIZE="7"][COLOR="Red"]בחנוכה אני שוקל לפתוח לילה לבן מי ישתתף[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=the necromancer nilasak;850175]אוף! רועי פותח נו"ד[/QUOTE]
נגמר הרצף שלך
-
-
[quote=Pizza;850173]אתה מדבר עכשיו על ליאור ואחותו, נכון? -.-[/quote]
לא, למען האמת דיברתי על מה שInuzuka Kiba אמר, ובנוסף זה גם משפיע עליי, כי יש לי שלושה פיצולי אישיות: "דניאל", ארכימדס, ולורד אביזי, ובאופן כללי אני כמו ג'יידן מיוגיהו GX, אני מאכלס בתוך הגוף שלי כל נשמה שאני מוצא.
-
[quote=גרודון;850177][SIZE=7][COLOR=red]בחנוכה אני שוקל לפתוח לילה לבן מי ישתתף[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מאמין שלא יתנו לך אישור ללילה לבן.
כי תכלס, לילה לבן אמור להיות מאורגן על ידי ההנהלה.
-
-
איקוזה קיבה אמיר , למה דווקא איקוזה קיבה?
-
-
[quote=LordAbizi;850169]המדיניות לגבי חלוקת משתמש עם חבר/פיצול אישיות זה שכל אחד מאלו שחולקים את המשתמש נענשים במידה והמשתמש מבצע עבירה מסויימת.[/quote]
דאמ!