-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018679][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'רוס לפוכדור שלו.אתה מחליט לחזור בחזרה לעיר קרן.אתה רץ לעבר אורך הר הגעש ואז אתה יורד מן הר בהחלקה אבל אתה נזהר שלא ליפול.אתה מצליח לרדת מן ההר געש בהצלחה ללא פגע.אתה רץ בדרך 4 במהירות לעבר קרן.תוך כמה דקות אתה עובר את דרך 4 בריצה ומגיע לעיר קרן.כשאתה בעיר קרן אתה שם לב שאיבדת את הפוכדור של גלייד מתישהו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחפש את הפוקדור של גלייד בתקווה שאני אמצא אותו.
-
[quote]ניר
כשמאמאסווין בתוך הבור שחפר הוא מפעיל רעידת אדמה על האיזזור.רעידת האדמה גורמת ליער לזוז ולחומת האש שורפת את היער נלעמת תוך שניות.מאמאסווין משתמש בעוד רעידת אמה שתפעיר סדק על האדמה.רעידת אדמה מופעלת ונוצר סדק בתוך האדמה מתחת לאולגמוט.לאחר זה מאמאסווין משתמש באבנים חדות הוא מעיף הרבה אבנים חדות על אולגמוט.אולגמוט נפגע בגופו ונופל לתוך הסדק ומת.באגסי מתעצבן ואומר לך"מה נסגר שאתה הורג לי פקימונים"[/quote]
אני אומר למאמאסווין: "תחזור, היית טוב בקרב." ואחכה שבאגסי יוציא את האגדי שלו ואז אוציא את אניפרנופ ואגיד לו: "גם אתה חפירה, אבל אז תצא בהפתעה עם גלגל להבה במקום קפיצה!"
בזמן הזה אני אומר לבאגסי: "אני פשוט רוצה את הדרפיון. אני יכול לעשות הכל אם יש לי רצון."
-
[quote=שלושה מחוזות;1016268][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סאלי אומרת לך"גם צ'יקו וגם פולויאג עדיפים במכון האדמה.לשניהם הסוג שלהם חזק על סוג האדמה.אבל אני חושבת שצ'יקו שלך יותר חזק מן פולויאג שלך.ולכן הוא יעיל יותר בקרב המכון ה1 שלך.אבל אם תשים את מתנת הכוח על פאלי.פאלי יהפוך לחזק מאוד ואפילו חזק יותר מצ'יקו שלך.אז תבחר פשוט צ'יקו או פאלי?".אתה מסתכל על הטרקאציות השונות שיש בעיר ואתה רואה:מקדש,חנות קנה ליד מרכז הפוקימונים,מרכז פוקימונים,ומכון העיר קלרק שסוגגו אדמה[/COLOR][/B][/quote]
"אני אבחר בצ'יקו" אענה לאחר חשיבה מעמיקה "רוצה לעזור לי להתאמן? מה דעתך על קרב בין צ'יקו וסנדשרו- אני אתן לך להשתמש בו כי אני צריך להלחם מול פוקימון אדמה"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018679]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מאתגר את תום לקרב מכון.אתה נעמד בעמדת שלך וגם כך תום.תום אומר לך"אוקי אז ככה.הקרב היה 1 על 1.כול אחד מאיתנו משתמש בפוקימון 1 בלבד.אסור להחליף פוקימון.המכון הוא סוג אדמה רק שתדע.טוב תוציא את הפוקימון ה1 שלך.אם תרצה גם תוכל לתקוף ראששון בקרב.אני יוצא את שלי.צא גילט לקרב".תום זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG] דיגלט[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מקובל עלי, לא יהיה לך קל כבר אומר לך, תיהיה מוכן, עכשיו פוליראט צא ותתכונן לקרב!!" אגיד בנחישות והוציא את פוליראט.
"תכיר תום זהוא פוליראט שלי, פוליראט קדימה בוא ננצח בקרב הזה ונזכה בתג עכשיו קדימה צא לעבר דיגלאט ותנסה לתת לו אגרופים פשוטים" אגיד לפוליראט
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מסכים לחוקים של קרב המכון של תום.בר אתה זורק את הפוכדור של פולויראט החוצה.פולויראט יוצא החוצה לעבר זירת הקרב.פולויראט רצץ במהירות לעבר דיגלט ומשיט לו הרבה אגרופים לעבר גילט.דיגלט משתמש בחפירה וכך מתחמק מכול האגרופים של פולויראט שולח לעברו.דיגלט יוצא מהבור שלו ואז הוא מייצר כדור צל ענקי ומשגר אותו לעבר פולויראט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
אתה מחליט לבחורק בצ'יקו שילחם נגד מנהיג המכון של העיר קלרק.סאלי אומרת לך"אוקי אני עזור לך להתאמן לקרב המכון עם שאנדרשו שלי.אבל מה דעתך להשתמש במתנת הכוח שלאנדרוס נתןן לנו על צ'יקו שלך.זה יעזור לך להאימן את צ'יקו יותר מהר.טוב צא שאנדרשו החוצה תעזור להאמן את צ'יקו".סאלי זורקת פוכדור החוצה וממנו יוצא שאנדרשו שלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין לפוכדור שלו ואומר לו מילה טובה שישמח.מאמאסווין חוזר לפוכדור שלו.באגסי זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/649.png[/IMG] גאנסכאט של באגסי.אתה זורק את הפוכדור של איינריימפ החוצה.איינריימפ יוצא החוצה לעזור לך בקרב.איינריימפ משתמש בחפירה ואז מתחיל לחפור בור ענק.איינריימפ נכנס לבור ואז יוצא ממנו בגלגל להבה לעבר גאנסכוט.גאנסקוט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.מעל היער הגדול אתה רואה בספינה גדולה שיכת לצוות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה הולך לדרך 4 ומתחיל לחפש את הפוכדור של גלייד שאבד לך בדרך.כעבור מס' דקות של חיפוש אתה פוגש באיש זר ואתה שם לב שהוא נראה כמו גנב.הוא אומר לך"שמי אלן ואני גנב פוקימונים.אני מבין שאתה מחפש את הגלייד שלך שאיבדת בדרך פה.אז הוא אצלי.אך לעולם לא אתן לך אותו.אב להתראות".אלן מתחיל לברוח ורץ לאורך דרך 4 [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1019084][B][COLOR="Green"]בר
אתה מסכים לחוקים של קרב המכון של תום.בר אתה זורק את הפוכדור של פולויראט החוצה.פולויראט יוצא החוצה לעבר זירת הקרב.פולויראט רצץ במהירות לעבר דיגלט ומשיט לו הרבה אגרופים לעבר גילט.דיגלט משתמש בחפירה וכך מתחמק מכול האגרופים של פולויראט שולח לעברו.דיגלט יוצא מהבור שלו ואז הוא מייצר כדור צל ענקי ומשגר אותו לעבר פולויראט[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה פוליראט בוא נראה כמה אתה חזק תחזיר את כדור הצל בעזרת האגרוף שלך לעבר דיגלאט ולאחר מכן אקדח מים חזק!" אגיד לפוליראט
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין לפוכדור שלו ואומר לו מילה טובה שישמח.מאמאסווין חוזר לפוכדור שלו.באגסי זורק פוכדור וממנו יוצא גאנסכאט של באגסי.אתה זורק את הפוכדור של איינריימפ החוצה.איינריימפ יוצא החוצה לעזור לך בקרב.איינריימפ משתמש בחפירה ואז מתחיל לחפור בור ענק.איינריימפ נכנס לבור ואז יוצא ממנו בגלגל להבה לעבר גאנסכוט.גאנסקוט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.מעל היער הגדול אתה רואה בספינה גדולה שיכת לצוות ניוטק[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "גלגל להבה ביחד עם להביור לצדדים- שיצא כמו הסתערות אש- גלגל להבה שמוציא עוד 'קוצי' להבה גדולים ממנו. אחרי שאינפרנופ עושה את זה, אני משנה את הרובה צלפים, טוען אותו ומסתכל לכיוון הספינה. שאני רואה שם איש אני יורה לו בראש ואז מחפש את תא הנהג וגם בו יורה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1019084][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה הולך לדרך 4 ומתחיל לחפש את הפוכדור של גלייד שאבד לך בדרך.כעבור מס' דקות של חיפוש אתה פוגש באיש זר ואתה שם לב שהוא נראה כמו גנב.הוא אומר לך"שמי אלן ואני גנב פוקימונים.אני מבין שאתה מחפש את הגלייד שלך שאיבדת בדרך פה.אז הוא אצלי.אך לעולם לא אתן לך אותו.אב להתראות".אלן מתחיל לברוח ורץ לאורך דרך 4 [/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה אנשים מפגרים יש כיום!"אמלמל לעצמי,ארה באיש ואם אפספס אוציא את צ'אריזארד ואגיד לו:"תקוף את האיש באגרוף חמשל ותביא לי את הפוקדור של גלייד בבקשה..."
-
[quote]ברוס
לוקריו לא מצליח להתחמק מן זנב האקוה של בלסטאויז ונפגע קשה מאוד.לוקריו מתאושש מפגגיעה שהוא ספג מזנב האקוה של בלאסטויז.לוקריו מייצר לו כדור הילה ואז הוא משגר את כדור היילה לעבר בלאסטויז.בלאסטויז מתחמק במהירות מן כדור היילה של לוקריו.ודא אומר"בלאסטויז תירה קרן קרח לעבר לוקריו".בלאסטויז יורה קרן קרח לעבר לוקריו.קרן הקרח פוגעת בלוקריו ומקפיאה אותו[/quote]
"לוקאריו-תשתמש בכדור הילה בתוך הקרח כדי לצאת ממנו ובעוד אחד על בלאסטויז!" אומר ללוקאריו.
-
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מוציא את האקדח שלך ויורה על הגנב שבורח עם הפוכדור של גלייד.הכדור שאתה יורה מפספס אתת הגנב בסנטימטרים בודדים.אתה מוציא את צ'אריזארד החוצה שיעצור את הגנב.צ'אריזארד יוצא החוצה ויש לו כוח להילחם שוב.הוא עף לעבר הגנב באגרוף חשמל.הגנב קופץ ומתחמק מהאגרוף החחשמל של צ'איזרד.הגנב נכנס לשטח של הר געש שהיית בו מקודם והוא מתחיל לטפס עליו.צ'אריזארד לא מוכן לחזור להר הגעש[/B][/COLOR].
[COLOR=Blue][B]ניר
איינריימפ משתמש בגלגל להבה ולהביור בו זמנית וזה נראה כמו התסערות אש.השילוב התקפות פוגע בגאנכסטו קשה.אתה יורה לעבר ספינת האוויר של צוות ניוטק.היריות שלך פוגעות בספינה אך לא מזיזים לה.קרן אור ירוקה יוצאת מהספינה ולוכדת את גאנסכטו.קרן האור מובילה את גאנסטו לעבר הספינה.באגסי קופץ לעבר הפוקימון שלו ונכנכס יחד איתו ללספינה של צוות ניוטק [/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]בר
פולויראט נותן אגרוף חזק לעבר כדור הצל של דיגלט.כדור הצל חוזר בחזרה לעבר דיגלט.גיגלט מתחמק במהירות מן כדור הצל של עצמו.פולויראט יורה אקדח מים חזק ביותר לעבר דיגלט.האקדח המים פוגע בדיגלט.דיגלט נפגע קשה מן אקדח המים של פולויראט.אך הוא ממשיך להילחם בקרב.הוא זורק פצצת בוץ גדולה לעבר פולויראט שלך.
[COLOR=Blue]ברוס[/COLOR]
[COLOR=Blue]לוקריו מנסה להכין כדור צל בעודו קפוא בקרח ענק.איכשהו הוא מצליח לייצר כדור הילה כשהוא קפוא.כדור הילה שהוא מייצר שוב את הקרח שקופא את לוקריו ושובר את הקרח לרסיסים קטנים.לוקריו יוצא מהקרח ואז מכין עוד כדור צל ומשגר אותו לעבר בלאסטויז.המהירות של בלאסטויז גוברת והוא מצליח להתחמק מן כדור הילה של לוקריו.בלאסטויז משתמש בפעימת מים על לוקריו[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1019124][COLOR=Red][B]תומר
אתה מוציא את האקדח שלך ויורה על הגנב שבורח עם הפוכדור של גלייד.הכדור שאתה יורה מפספס אתת הגנב בסנטימטרים בודדים.אתה מוציא את צ'אריזארד החוצה שיעצור את הגנב.צ'אריזארד יוצא החוצה ויש לו כוח להילחם שוב.הוא עף לעבר הגנב באגרוף חשמל.הגנב קופץ ומתחמק מהאגרוף החחשמל של צ'איזרד.הגנב נכנס לשטח של הר געש שהיית בו מקודם והוא מתחיל לטפס עליו.צ'אריזארד לא מוכן לחזור להר הגעש[/B][/COLOR].
[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני אשיג חדש!"אחשוב לעצמי,אחזיר את צ'אריזארד לפוקדור שלו ואלך על המרכז הפוקימונים.
שאני אגיע אם מישהו יאיים אלי ארה בו בראש ואם האחות ג'וי שואלת מה אני רוצה אגיד לה:"אני רוצה חדר לשינה כדי שאני הילחם במכון הלחימה מחר כי הוא סגור אז כמה עולה חדר?"ואז שהאחות ג'וי תראה לי את החדר אשים את תיקי על המיטה,התקלח במקלת בחדר ואלך לישון למחרת.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1019124]
[COLOR=Green][B]בר
פולויראט נותן אגרוף חזק לעבר כדור הצל של דיגלט.כדור הצל חוזר בחזרה לעבר דיגלט.גיגלט מתחמק במהירות מן כדור הצל של עצמו.פולויראט יורה אקדח מים חזק ביותר לעבר דיגלט.האקדח המים פוגע בדיגלט.דיגלט נפגע קשה מן אקדח המים של פולויראט.אך הוא ממשיך להילחם בקרב.הוא זורק פצצת בוץ גדולה לעבר פולויראט שלך.
[/QUOTE]
"קדימה פוליראט תגן על עצמך שים את ידך על הפנים בצורה הגנתית ותנסה לשרוד את המכה הזו" אגיד לו ואחכה לראות מה קורה
-
[quote]ניר
איינריימפ משתמש בגלגל להבה ולהביור בו זמנית וזה נראה כמו התסערות אש.השילוב התקפות פוגע בגאנכסטו קשה.אתה יורה לעבר ספינת האוויר של צוות ניוטק.היריות שלך פוגעות בספינה אך לא מזיזים לה.קרן אור ירוקה יוצאת מהספינה ולוכדת את גאנסכטו.קרן האור מובילה את גאנסטו לעבר הספינה.באגסי קופץ לעבר הפוקימון שלו ונכנכס יחד איתו ללספינה של צוות ניוטק [/quote]
"דרפיון!" אני אומר בקול רם וקופץ וככה פותח את הכנפיים ועף למעלה בעודי מוציא את הg500, ומשגר אותו על המנועים של הספינה.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה קופץ לאופנוע המעופףף שלך,פותח את הכנפייים שלו ועף לאווייר לקראת ספינת האוויר של צוות ניוטק.אתה מוציא רובה G500 ואז אתה יורה איתו לעבר המנועים של ספינת האוויר שלהם.הבזק אור חזק מגיע ולאחריו ספינת האוויר של צוות ניוטק נעלם.הקרן של הרובה שלך לא מגיעה בזמן כדי להרוס את המנועים של ספינת האוויר של צוות ניוטק.אתה שם לב שבאגסי שכח את הדראפיון שלו ביער.[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]בר
פוליראט שם את הידיים שלו כדי שיסתירו את פניו ויגנו על פניו מפני פצצת הבוץ שדיגלט שלח לעברו.פצצת הבוץ פוגעת בגוף של פולויראט אך לא מורידה לו חיים רק מלכלכת את גופו.תום אומר"מהלך נחמד פולויראט הצליח לשרוד פצצת בוץ אחד.מעניין אם הוא יצליח לשרוד מטר פצצות בוץ שדיגלט שולח לעברו.דיגלט מטר פצצות בוץ לעבר פולויראט.".דיגלט יורה מטר פצצות בוץ לעבר פולויראט שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מוותר על להשיג את הגלייד גנבת.אתה מחזיר את צ'אריזארד לפוכדור שלו וחוזר להעיר קרן.שם אתה הולך למרכז הפוקימונים.אתה מגיע אליו ומבקש חדר לישון בו.האחות ג'וי מביאה לך את חדר 203 ואת המפתח שלו.טתה עולה לקומה השניה של המרכז ופתח את החדר שלך עם המפתח שלך. אתה שם את התיק שלך על המיטה והולך להתלקח.לאחר שסיימת להתקלח אתה הולך לישון.אתה שומע את השעון המעורר ורואה שהשעעה כבר 7 בבוקר.המכון כבר פתוח[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1019162][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
אתה מוותר על להשיג את הגלייד גנבת.אתה מחזיר את צ'אריזארד לפוכדור שלו וחוזר להעיר קרן.שם אתה הולך למרכז הפוקימונים.אתה מגיע אליו ומבקש חדר לישון בו.האחות ג'וי מביאה לך את חדר 203 ואת המפתח שלו.טתה עולה לקומה השניה של המרכז ופתח את החדר שלך עם המפתח שלך. אתה שם את התיק שלך על המיטה והולך להתלקח.לאחר שסיימת להתקלח אתה הולך לישון.אתה שומע את השעון המעורר ורואה שהשעעה כבר 7 בבוקר.המכון כבר פתוח[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ארוץ למכון ושאני אגיע לשם אומר למאמן המכון:"אני רוצה להילחם כאן ועכשיו נגדך!וכמה פוקימונים אפשר להילחם?אם יש שתיים אפשר לעשות קרב זוגות?"