חזרתי
Printable View
חזרתי
אני אנסה להרים את המצב עם המשחק החדש שלי - מלון 666.
אני לא יודע אם זה יצליח, אבל לפחות ננסה.
האמת שכבר למעלה משנה לא הרמתי משחק חדש, אז אני חלוד.
[QUOTE=Hit Man;975940]אני אנסה להרים את המצב עם המשחק החדש שלי - מלון 666.
אני לא יודע אם זה יצליח, אבל לפחות ננסה.
האמת שכבר למעלה משנה לא הרמתי משחק חדש, אז אני חלוד.[/QUOTE]
היטמן אני מת לדעת איזה פורום נהלת פה
חוץ מטווס
וחת''ם פעמיים
[QUOTE=Guille;975938]כן גם אני עדיין פעיל אבל לא כמו קודם אין שום פעילות שאני אומר "אם אני לא אהיה בפורום היום אני אפספס אותה"
קלוט ירידה ב8K כניסות בשבוע האחרון
[url]http://extremetracking.com/open?login=yortem[/url][/QUOTE]
אם לא ראית את הנתונים המדאיגים איבדנו חצי מהכניסות של שבוע שעבר שגם אז זה היה חצי מהכניסות של שבוע לפני כן שבוע הבא 5K כניסות...
שבוע אחרי 2.5 K כניסות 1.25 0.62 0.31 0.155 0.08 0.04 0.02 0.01 0.005 (רותם ,אתה, ועוד מנהלים) 0 (אף אחד)
זה עוד 3 חודשים אם זה ימשיך ככה אולי זה יתגשם מי יודע
אילן עוד שלושה ימים אני בטיול שנתי ליומים אז אתה לא תוכל להגיד לי שאני מספאים><
הייתי מעדכן, ואז הייתי מנהל חת"מ (רק פעם אחת), ואז הייתי מנהל טווס, ואז חזרתי לעדכונים (אם אני לא טועה), רציתי להיות מנהל של צילום אבל ההנהלה לא רצתה, אחרי זה הייתי מעדכן שוב, ואז רציתי להיות מנהל פורום חת"מ אבל ההנהלה דפקה אותי, ועזבתי. כשחזרתי הייתי פקח אבל אני לא הייתי מוכן להישאר בהנהלה במצבה הנוכחי. אני מאמין שלאור המצב כיום, שההנהלה הייתה מוכנה "לשלם הרבה" כדי לשים מישהו כמוני בהנהלה של אחד הפורומים אבל אני לא חושב שזה רעיון טוב מאחר ואני תמיד נמצא בין הפטיש לסדן ואני לא רוצה לעבור את זה שוב. והנה אנחנו מסתפקים במנהלים שנותנים לפורום להתייבש בצורה הזו וחבל.
אני כן יכול לומר זאת הרי אתה עדיין מספים
כן עם הגישה של "זאת רק התקופה הזאת" לא נגיע רחוק
אין לי רעיון לפעילות אולי משהו שימשוך אנשים
אולי פורום זוח"ב או חידונים עם ווינרים
[QUOTE=Guille;975945]אני כן יכול לומר זאת הרי אתה עדיין מספים
כן עם הגישה של "זאת רק התקופה הזאת" לא נגיע רחוק[/QUOTE]
אתה לא זה שאני רושם הודעות כמו מטורף יש לי הגבלות תראה אני ניר וליאור הם ספאמרים אני מיני ספאמר
[QUOTE=Hit Man;975944]הייתי מעדכן, ואז הייתי מנהל חת"מ (רק פעם אחת), ואז הייתי מנהל טווס, ואז חזרתי לעדכונים (אם אני לא טועה), רציתי להיות מנהל של צילום אבל ההנהלה לא רצתה, אחרי זה הייתי מעדכן שוב, ואז רציתי להיות מנהל פורום חת"מ אבל ההנהלה דפקה אותי, ועזבתי. כשחזרתי הייתי פקח אבל אני לא הייתי מוכן להישאר בהנהלה במצבה הנוכחי. אני מאמין שלאור המצב כיום, שההנהלה הייתה מוכנה "לשלם הרבה" כדי לשים מישהו כמוני בהנהלה של אחד הפורומים אבל אני לא חושב שזה רעיון טוב מאחר ואני תמיד נמצא בין הפטיש לסדן ואני לא רוצה לעבור את זה שוב. והנה אנחנו מסתפקים במנהלים שנותנים לפורום להתייבש בצורה הזו וחבל.[/QUOTE]
ראיתי פעמים נושאים של מי שעלה ניהול ואתה הייתה בשני נושאים זה שנבחר לחת''ם
לא הייתי פעמיים מנהל חת"מ.
[QUOTE=Hit Man;975947]לא הייתי פעמיים מנהל חת"מ.[/QUOTE]
או שאני טועה או שאחרי 202 ע'מ בדיבורים אני מדמין~_~
איזה משעממים הפילרים של וואן פיס הם לא מראים משהו חדש
זה גם לא כזה משנה אם הייתי פעם אחת או פעמיים. הדברים שהפורום הזה עבר הם מעל ומעבר לכל היגיון אפשרי.
כאילו, אם היו אומרים לי לקחת את ההחלטות הבאות:
- לא לאפשר להגיש משחקי פוקימון למשך חודש.
- לפתוח תת פורום תמיכת חת"מ שמסווג אנשים בקטגוריות.
- לאשר משחקי תפקידים רק לאחר אישור מנהל חת"מ.
ולקבוע מה הם מסמלות, הייתי אומר שזו הדרך המדויקת והמהירה ביותר להריסת הפורום.
אני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום וברוב המקרים, המשחקים הכי נובים הם אלה שהכי מהנים ומוצלחים.
אני גם מאמין שאם אנחנו לא מאשרים סיפורים בפורום ולא מאשרים העלאת תכנים חדשים בכל הנוגע לדיבורים.
אז מה הופך את פורום חת"מ לכזה מיוחד ששם צריך חותמת מיוחדת לאשר דברים חדשים?
הייתי עושה הרבה דברים אחרת, פשוט שאנשים מפחדים משינוי. טוב להם כשרע.
אילן רוצה לראות שיחה בני לבין רותם ביום שישי?><
כן למה לא איתי
בדיוק היטמן
אבל מי שיותר אשם הוא זה שקובע את החוקים לא ככה
סיווג אנשים לקטגוריות Wtf?
ההנהלה מקריסה את הפורום שמעתי הרבה פעמים מאנשים מההנהלה (עומר,אלכס,רותם) " לא טוב לך אתה יכול ללכת"
[QUOTE=Hit Man;975950]זה גם לא כזה משנה אם הייתי פעם אחת או פעמיים. הדברים שהפורום הזה עבר הם מעל ומעבר לכל היגיון אפשרי.
כאילו, אם היו אומרים לי לקחת את ההחלטות הבאות:
- לא לאפשר להגיש משחקי פוקימון למשך חודש.
- לפתוח תת פורום תמיכת חת"מ שמסווג אנשים בקטגוריות.
- לאשר משחקי תפקידים רק לאחר אישור מנהל חת"מ.
ולקבוע מה הם מסמלות, הייתי אומר שזו הדרך המדויקת והמהירה ביותר להריסת הפורום.
אני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום וברוב המקרים, המשחקים הכי נובים הם אלה שהכי מהנים ומוצלחים.
אני גם מאמין שאם אנחנו לא מאשרים סיפורים בפורום ולא מאשרים העלאת תכנים חדשים בכל הנוגע לדיבורים.
אז מה הופך את פורום חת"מ לכזה מיוחד ששם צריך חותמת מיוחדת לאשר דברים חדשים?
הייתי עושה הרבה דברים אחרת. פשוט אנשים מפחדים משינוי. טוב להם כשרע.[/QUOTE]
אני כאן רק 6 חודשים ואני לא יודע חצי ממה שאמרת
אתה צודק