[B][COLOR="Blue"]אני מזכיר לכולם שיש עוד 3 מקומות במשחק החדש שלי Pokemon Kanto! :)[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Blue"]אני מזכיר לכולם שיש עוד 3 מקומות במשחק החדש שלי Pokemon Kanto! :)[/COLOR][/B]
טוב, לכאורה קראתי כל דבר שמופיע בחומר למבחן פעם אחת, אבל ברור שזה לא מספיק כדי להיות מוכן, ועכשיו אני צריך לדבר עם עצמי במשך כמה זמן על כל החומר תוך כדי שאני מביט במחברת שלי בייאוש איפה שאני לא זוכר משהו...
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1278060]וואי עברתי את הטיול הזה בכיתה ז'... איזה ישן...
ראיתי עכשיו פרק 17... אני עכשיו ב18..[/QUOTE]
אתה מתקדם מהר
[QUOTE=LordAbizi;1278068]טוב, לכאורה קראתי כל דבר שמופיע בחומר למבחן פעם אחת, אבל ברור שזה לא מספיק כדי להיות מוכן, ועכשיו אני צריך לדבר עם עצמי במשך כמה זמן על כל החומר תוך כדי שאני מביט במחברת שלי בייאוש איפה שאני לא זוכר משהו...[/QUOTE]
איזה מקצוע?
[quote=Pooh;1278073]איזה מקצוע?[/quote]
היסטוריה. החומר: תפקידי היודנרט בגטאות, הקשר בין הפלישה לברית המועצות ותחילת ההרג ההמוני, ועידת ואנזע, המרד בגטאות, דילמות היודנרט בעקבות הפתרון הסופי.
שישוע הנוצרי וזאוס הרועם יהיו לי לעזר.
[QUOTE=LordAbizi;1278075]היסטוריה. החומר: תפקידי היודנרט בגטאות, הקשר בין הפלישה לברית המועצות ותחילת ההרג ההמוני, ועידת ואנזע, המרד בגטאות, דילמות היודנרט בעקבות הפתרון הסופי.
שישוע הנוצרי וזאוס הרועם יהיו לי לעזר.[/QUOTE]
חחח גם לי יש מחר את הבגרות...
השבח לאל.אס.די...
ביקשתי כינוי חדש מקווה שרותם יחליף לי אותו כאשר יחליף לשאר
חזרתי
סיימתי את השיעורים במתמטיקה (פעם ראשונה הכנתי שיעורים בבית במקצוע כלשהו השנה.. ואני מתכוון שיעורים לא עבודות וכאלו..)
היי
הרבה גשמים היו היום ..
נכון מאוד...
יאללה עוד מעט מרק עדשים מוכן
אני אוכל ואז אשחק קצת פוקימון שחור ואז ברצלונה ולנסיה
מת מרעב
אין יום יותר מתאים למרק!
[quote=Erwin;1278081]היי
הרבה גשמים היו היום ..[/quote]
נכון
בא לי קיץ :cry:
[QUOTE=DareDevil;1278085]נכון
בא לי קיץ :cry:[/QUOTE]
זה נהדר שהיו כל כך הרבה גשמים!! :)
[QUOTE=HeavySnorlax;1278086]זה נהדר שהיו כל כך הרבה גשמים!! :)[/QUOTE]
למי זה היה נהדר? לקינגלר?
[quote=HeavySnorlax;1278086]זה נהדר שהיו כל כך הרבה גשמים!! :)[/quote]
נכון מאוד. זה מקל בהרבה על המאמץ הכרוך בניקוי הנעל מחרא, מניסיון. במהלך החצי שעה בערך שחזרתי הביתה מאז שדרכתי על אחד כזה, השלוליות הרבות עזרו לי לנקות את הנעל שלי לגמרי עד שחזרתי הביתה. ועוד אפילו הספקתי לחזור לפני שהתחיל המבול הרציני.