-
אתה יכול לומר שהוא פשוט טוב, או מה שאתה חושב שהוא.
ואולי השערות שיש לך לגביו.
-
אה אבל לא בא לי להרוס את ההפתעה לאחרים והנה עסק אתה מגיב לי אני מגיב לך
-
אוף!!!
עד שאני מוצא את הפרק בקרוס וורס החדש האודיו לא טוב!
-
איזה כיף הדיג'ימון האהוב עליי מופיע קרמון לשלטון!! הוא התפתח כל 4 דקות
-
[QUOTE=Diamondes;1291891]איזה כיף הדיג'ימון האהוב עליי מופיע קרמון לשלטון!! הוא התפתח כל 4 דקות[/QUOTE]
יש לך את הפרק?!
-
[QUOTE=BravePirate;1291892]יש לך את הפרק?![/QUOTE]
כן אני ראיתי כמה אבל לא מוצא את הראשון אז ראיתי אחר ו4 דקות אחרי דיאבולומון קווראצמון חדש!?
-
אייל אתה כאילו כותב את התגובות שלך בלחץ..
תכתוב אותן לאט לאט ושיהיו ברורות.. אני לא יודע איך אני מבין אותן אבל השאר לא מבינים והן באמת לא מנוסחות טוב...
הנה דוגמא:
"קראתי הסיפור טוב אבל לא מגיב לחוסר ספאם ותגיב בסיפור לא רק תראה"
זה נראה כאילו כתבת את המשפט כדי להיפטר ממנו ובגלל זה הוא נראה מוזר וספאמי. נתחיל בשלוש המילים הראשונות, "קראתי הסיפור טוב". קשה להבין למה הכוונה וזה בגלל שאתה זורק מילים בלי להפריד ביניהן ובלי להביא לכל אחת משמעות משלה. הנה תיקון שיתן משמעות יותר ברורה למה שהתכוונת, "קראתי, הסיפור טוב".
נעבור לשאר המילים, "אבל לא מגיב לחוסר ספאם". אתה מתקמצן במילים וזה גורם לאי הבנה של המשפט. הנה דרך יותר נוחה להבין את הכוונה של המשפט "אבל אני לא מגיב בשביל למנוע ספאם". החלק השלישי הוא דיי ברור אבל הוא כבר אמור להיות משפט אחר לכן תוסיף "." כדי שיהיה לקורא יותר נוח לקרוא את מה שכתבת ולהפריד בין משמעויות של צירופי מילים. עכשיו בוא נשווה:
שלך: "קראתי הסיפור טוב אבל לא מגיב לחוסר ספאם ותגיב בסיפור לא רק תראה"
שלי: "קראתי, הסיפור טוב אבל אני לא מגיב בשביל למנוע ספאם. תגיב בסיפור ולא רק תראה"
בבקשה תיישם את זה ואנשים יתייחסו אליך אחרת, אני מבטיח ;)
-
מגניב שאטומון X7 מופיע בפרק החש של דיג'ימון האנטרס.בא לי כבר שיתרגמו תפרק.
הנה הסרטון.[url]http://www.youtube.com/watch?v=pJtlTZL76HE[/url]
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1291894]אייל אתה כאילו כותב את התגובות שלך בלחץ..
תכתוב אותן לאט לאט ושיהיו ברורות.. אני לא יודע איל אני מבין אותן אבל השאר לא מבינים והן באמת לא מנוסחות טוב...
הנה דוגמא:
"קראתי הסיפור טוב אבל לא מגיב לחוסר ספאם ותגיב בסיפור לא רק תראה"
זה נראה כאילו כתבת את המשפט כדי להיפטר ממנו ובגלל זה הוא נראה לא מוזר וספאמי. נתחיל בשלוש המילים הראשונות, "קראתי הסיפור טוב". קשה להבין למה הכוונה וזה בגלל שאתה זורק מילים בלי להפריד ביניהן ובלי להביא לכל אחת משמעות משלה. הנה תיקון שיתן משמעות יותר ברורה למה שהתכוונת, "קראתי, הסיפור טוב".
נעבור לשאר המילים, "אבל לא מגיב לחוסר ספאם". אתה מתקמצן במילים וזה גורם לאי הבנה של המשפט. הנה דרך יותר נוחה להבין את הכוונה של המשפט "אבל אני לא מגיב בשביל למנוע ספאם". החלק השלישי הוא דיי ברור אבל הוא כבר אמור להיות משפט אחר לכן תוסיף "." כדי שיהיה לקורא יותר נוח לקרוא את מה שכתבת ולהפריד בין משמעויות של צירופי מילים. עכשיו בוא נשווה:
שלך: "קראתי הסיפור טוב אבל לא מגיב לחוסר ספאם ותגיב בסיפור לא רק תראה"
שלי: "קראתי, הסיפור טוב אבל אני לא מגיב בשביל למנוע ספאם. תגיב בסיפור ולא רק תראה"
בבקשה תיישם את זה ואנשים יתייחסו אליך אחרת, אני מבטיח ;)[/QUOTE]
תודה אתה גאון וליאור אני התחלתי לחשוב שביאלזמון מת! 2 הקרוסים היחידים של אסטמון ועוד 2 קרוסים שאחד מהם הוא אסטמון לארסטדרמון
-
[QUOTE=Diamondes;1291896]תודה אתה גאון וליאור אני התחלתי לחשוב שביאלזמון מת![/QUOTE]
גאון אני לא, רוצה לעזור אני כן..
-
עומר לא יוגיהו תגיב גם בה''פp:
-
[QUOTE=Diamondes;1291896]תודה אתה גאון וליאור אני התחלתי לחשוב שביאלזמון מת! 2 הקרוסים היחידים של אסטמון ועוד 2 קרוסים שאחד מהם הוא אסטמון לארסטדרמון[/QUOTE]
תזכיר לי מי זה אסטמון?
שכחתי שבילזמון מת כנראה כמו דאממון הוא חזר לחיים.
שבוע הבא כמו שנרמר מופיעים 5 הגיבורים יחד עם הדיג'ימונים שלהם.
תגיד כתבת שראית תפרק החדש שיצא היום.איך ראית אם לא נראה לי שפרק שלם יצא לאיטרנט?
-
[QUOTE=Son Gokū;1291899]תזכיר לי מי זה אסטמון?
שכחתי שבילזמון מת כנראה כמו דאממון הוא חזר לחיים.
שבוע הבא כמו שנרמר מופיעים 5 הגיבורים יחד עם הדיג'ימונים שלהם.
תגיד כתבת שראית תפרק החדש שיצא היום.איך ראית אם לא נראה לי שפרק שלם יצא לאיטרנט?[/QUOTE]
יש מקורות אחצרים.... ואסטמון הוא הצ'או שינקה של השותף של ריומה
-
[QUOTE=Diamondes;1291901]יש מקורות אחצרים.... ואסטמון הוא הצ'או שינקה של השותף של ריומה[/QUOTE]
תביא קישור
לאחר הסתכלות בויקי דיג'ימון הבנתי מה כתבת קודם לכן.
-
חזרתי, נו מתי יחזירו את הנו"ד הקודם?